دوست عزیز.من خودم در این جلسه شرکت کردم و صحبت شبنم خانم کاملا درست است.البته آقای مهندس شیخ انصاری عزیز هم تبحر خاصی در اداره کردن جلسه به نفع نظام مهندسی و دفاع از این آزمون و کلا پیچوندن شرکت کنندگان و تلف کردن وقت جلسه با توضیح واضحات داشتند . و هر انتقادی رو پاس میدادند به وزارت مسکن و شهرسازی .و این که آزمون را آنها برگزار میکنند و ما دخل و تصرفی در سوالات آزمون نداریم.کلا به سه نفر اجازه صحبت داده شد.که تا حدودی هم مسائل شخصی رو مطرح میکردند که ربطی به این آزمون نداشت.از مهمترین مسائل نمره دار که ایشان تاکید کردند سرگیر نشدن و رعایت حداقل ارتفاع ها و ابعاد-نمایش داکت در طبقات و بام-نمایش صحیح شیب بام و اینکه ترسیم با مداد ایرادی ندارد
شرکت کنندگان هم انتقاد میکردند به نحوه تصحیح برگه ها و این که بر چه اساسی نمره داده میشود -نرم افزاری نبودن آزمون-قرار ندادن طرح های تایید شده به عنوان بهترین طرح های قابل قبول در آزمون در سایت نظام مهندسی - تایید نشدن بسیاری از شرکت کنندگان جهت دریافت کارت ورود به جلسه به جهت استعلام ریز نمرات آنها-مغایرت داشتن ضوابط شهرداری با نظام مهندسی در بسیاری از موارد و اینکه ملاک جهت تصحیح اوراق در این آزمون کدام است-
در نهایت هم آقای مهندس کلی دلگیر شدند که چرا همش انتقاد میکنیم و زحمات ایشان را نادیده میگیریم و اینکه چرا جلسه دوستانه نیست
بهتون قول می دم این بحث جک رو آقایون تصحیح کننده هم عین بچه های فروم با هم اختلاف دارن و کاملا شانسی خواهد بود که چه کسی با چه الگو و بارمی میخاد نمره بده اگه هم امسال بخان به جک نمره بدن مطمینم فقط و فقط بخاطر اینه که گند کارشون در نیاد تا حالا طرحی ندیدم که بدون ایراد آیین نامه ای و سازه ای باشه اصلا کلا سوال ذاتا یه مشکلی داره .آقایون باید اول صحت سوالو ثابت کنن بعد رو ایرادات ترسیمی بحث کنن .
در مورد ظوابط هم مشکلات اساسی و گنگ هست واقعا !!!!
ازتقاع سرگیری تو شهرداری 1.90 هست نظام مهندسی تا 1.80 رو قبول داره !!!! در حالی که تو مبحث چهار حداقل سرگیری 2.05 هست و برای معلول 2.40 !!!!!!!! خب چه کنیم ؟؟؟؟ چه کسی ارتفاع سزگیری رو 2.40 تعبیه کرده؟؟؟ مگه میشد؟؟؟
در مورد رمپ هم مسئله به این مهمی چرا هیچ جا اشاره ای نمیشه !!! یا در سوال یا پیش از آزمون بایدها و نبایدها باید کاملا مشخص بشه!!! در مورد جک معلول هیچ استاندارد خاصی ندیدم و در ظوابط کعلول اشاره ای به آن نشده !!! پس چطور میشه گفت مجاز هست اگه من مطمین نبودم که قبول نیست با کسب حداقل نمزات ترسیمی با احتساب افتضاح بودن طرحم باز امید به قبولی داشتم
این آزمون طراحی معماری غیر منصفانه ترین آرمونی هست که تو ایران برگذار میشه .
همشم زیر نظر نظام مهندسیه بازم میگم نظام مهندسی باید از رفتارش خحالت بکشه و از نظام پزشکی یاد بگیره و شخصیت یاد بگیره این حرفو به اون آقایونی میگم که طبق گفته دوستان حاظر در جلسه میگن انتقاداتو به مسکن و شهرسازی پاس میدادن
کلا متاسفم براشون واقعا