اما من این حرف شمارو قبول ندارم چون وفتی گفته میشه ظوایط معلول یعنی حداقل یک واحد معلول لازمه حدشم 4/1 هست این شامل طراحی یک واخد کامل با رعایت شرایطه که یکیش ارتفاغ پله هست بقیه هم باید رعایت بشه اکه قرار بشه نصفش رعایت بشه نصفش نه نمیشه یا باید کامل طراحی کنین یا کلا بیخیالش بشین و نمرشو نگیرین اینم میشه تغییر صورت مساله !!!!
شما دارین از طراحی خودتون دفاع میکنین و این چواب کلی نیست سال بعد که شرکت کردیم مجددا باید با همین ابهامت ظراحی کنیم !!!!
به جرات میگم طراخی امسال طبق نظر شما و لحاظ نکردن ظوابط معلول و رمپ ساده ترین سوال تا بحال بوذه اما مشکل همین بایدها و نبایدهاست که چی مجازه چی مجاز نیست !!!
سعی کنیم این مدت به راهکاری برسیم واقعا منظقی باشه یا باید تو سوال ذکر کنن ببایدها و نبایدهارو یا یه روال معلوم بدون حدس و گمان باشه
هیچکس یه اقلیم اشاره نکرد که بااین که ذکر نشده باید بر چه اساسی طراحی نشه اما از قیل عرف بودی وقتی اسم شهر یا اقلیم ذکر نشه اقلیم معتذله پس نمیشه سقف شیب داذ گذاشت و در نتیجه میشه موتورخونه آسانسورو پشت بام در نظر گرفت و موتور خانه تاسیساتو زیرزمین
در شیب بندی بحث اقلیم خیلی مهمتره و نحوه جاگذاری RD ها خیلی مهمه همین طور ارتفاعات طبقات و سطح بازشو ها و ...
حالا کی میتونه بگه طراحی بذون در نظر گرفتن اقلیم درسته؟؟؟
اصلا شما ها رو چه افلیمی کار کردین؟
پس خواهشا وقتی ساده میگین اون پارکینگ مهم نیست حتما برا معلولم تامین بشه کل صورت مسله رو تعییر میدین در واقع سوال رو آسونتر میکنین
مطمینم او شبهه مهندسی هم که گفته جک مجازه فقط بخاطر این گفته که تو جلسه صدای کسی درنیاد من تا این لحظه مطمینم سوال مشکل داره
سلام.
من شرکت نکرده بودم تو آزمون.
بنظرم جواب مسئله خیلی سادست.شما یکم سختش میکنید.
معلولین یه درصد پایینی از جامعه هستن.باید امکان دسترسی به هر فضایی براشون فراهم بشه.مثل همون بحث پله و رمپ معلول و جک معلول و کلا امکان رفت از یه کد ارتفاعی به یک بالاتر یا پایین تر.
این به این معنا نیست که مثلا تو یه ساختمون دو واحدی شما یک واحد رو واحد معلول کنید.
اینکه تعداد واحد از یه حدی(20 یا 24 واحد(الان حضور ذهن ندارم))بالاتر رفت شما باید یه واحد معلول هم طراحی کنید و همچنین در مورد پارکینگ که میگن از یه تعدادی بیشتر شد باید پارکینگ معلول بزارید.........خب این یه حرف منطقی هستش.
به توجه به نسبت افراد معلول و غیر معلول این نسبت در نظر گرفته شده.
در مورد رمپ یا جک .......خب معلومه که جک مناسب تره.همه برای معلول و هم برای سازندگان.من بشخصه رمپ معلولی ندیدم که شیب 8 درصد توش رعایت شده باشه چون واقعا غیر اجرائیه.کلی فضارو اشغال میکنه.ساخت و اجراش سخته و ....
من تو همین نمایشگاه معماری تهران که هفته قبل بود رفتم یه شرکتی نمونه های جک معلول رو ارائه کرده بود.خیلی مناسب بودن.کاملا دارای ابعاد مشخص و استاندارد و هم اینکه جای کمی رو اشغال میکنه.
دقیقا با همین منطق شهرداری جک معلول رو قبول میکنه.