سلام به همه دوستان.من نتونستم از کارم عکس بگیرم مراقبمون خیلی گیر بود. اما کدی کردم . همه رو کشیدم به غیر از پلان بام .
سلام خانم شبنم. میدونی چه جوری نمره میدن؟ مثلا اگر همکف مشکل داشته باشه که برای زیرزمین مشکل ایجاد بشه..حتی اگر زیر زمین بیشترش درست باشه باز نمره زیرزمینم از دست میره یا فقط نمره همکفو کسر میکنن؟؟؟تو پارکینگ تمام اون قسمت هایی که رمپ معلول دادی سرگیره.
سلام خانم شبنم. میدونی چه جوری نمره میدن؟ مثلا اگر همکف مشکل داشته باشه که برای زیرزمین مشکل ایجاد بشه..حتی اگر زیر زمین بیشترش درست باشه باز نمره زیرزمینم از دست میره یا فقط نمره همکفو کسر میکنن؟؟؟
زیرزمین 12
همکه 8
اول 8
دوم 7
بام 6
برش 8
عزیزم نمره از 50 بود نه 30 ! باید 25 بگیری حداقل!سلام دوستان
کلا کسی میدونه نحوه تصحیح چطوره یعنی نمره حدف میکنن بایت هر چیزی یا ممکنه کلا یه یه پلان نمره ندن؟
الان نمره کلش ۳۰ بود یعنی کسی ۱۵ نمره بگیره قبوله؟
چرا طبقه اولو 2 واحده طراحی کردی؟ 3 واحده میخواست که!
رمپ معلول رو میشد به راحتی در کنار دیوار به موازات رمپ سواره به هرطولی که میخواستی حل کرد حتی تا 20 متر! با این ترفند میشد فروشگاه روهم 25 متر مربع داد و اصلا از مساحتش کم نکرد
من از کارم عکس گرفتم .چطوری باید بزارمش؟لطفا راهنماییم کنید. یه منظره عجیب که امروز تو سالن آزمون ما بود(دانشکده معماری خلیج فارس بوشهر)،چند تا پشته بزرگ آشغال کارگاه معماری بود،میزا کثیف و صندلیها خراب.واقعا در شان یک ایرانی نبود![]()
دوستان من یک سرایداری واحد حدود 30 متری به همکف اضافه کردم.چون زیادی خالی بود.حدود 60 متر میشد لابی!
بچها اگه لطف کنید اشکالات کلی اش رو بگید، ممنون میشم
4تا پلان رو کشیدم فقط وقت مبلمان نبود
برش رو هم کشیدم فقط پله هاش رو نکیشدم
پلان بام رو هم که اصلا نرسیدم
حالا به ما یه 25 ناپلئونی میدن که راحت شیم؟
http://www.mediafire.com/view/1mxmx1xlav8f6xl/Azar%2092.pdf
بچه ها خب واسه حل سرگیری پلان همکف رو عقب نشینی میکردیم. چرا باید زیرزمینو دوتا کد بدیم؟؟؟ نیازی ب این کار نبود.
این را یه جمع بزن خودت.... 49 در می آدزیرزمین 12
همکه 8
اول 8
دوم 7
بام 6
برش 8
واسه منم سوال شده چون بین رمپ و فضای پارکش 3.5 متر مونده البته ایرادی نداره چون صاف میره بیرون ولی ن خودم گفتم باید 5 متر پشت ماشین بمونه، جلوی رمپ فضای پارک نذاشتمسلام.
این کار من نیست.کار خانم شبنمه.
پشت اون دوتا خودرو 5 متر رعایت شده.مشکلی نداره.
بچها فکر کنم یکی از نمره ها 9 بوداین را یه جمع بزن خودت.... 49 در می آد
اول و دوم و که دیگه لازم نبود عقب بریم ؟ فقط همکف 5.5 متر نه؟منم حساب کردم 5.5 متر عقب رفتم همکفو![]()
واسه منم سوال شده چون بین رمپ و فضای پارکش 3.5 متر مونده البته ایرادی نداره چون صاف میره بیرون ولی ن خودم گفتم باید 5 متر پشت ماشین بمونه، جلوی رمپ فضای پارک نذاشتم
شما از کجا شنیدین؟ منبعش رو میتونی پیدا کنی؟بچه ها من شنیدم چون مساحت هر طبقه بالای 200 متر بود باید واسه راه پله نورگیر مستقیم میذاشتیم..!!!!!! درسته؟؟؟!!!!!!!
بچه ها من شنیدم چون مساحت هر طبقه بالای 200 متر بود باید واسه راه پله نورگیر مستقیم میذاشتیم..!!!!!! درسته؟؟؟!!!!!!!
3.5 متر نیست. 4.8 متره که 20 سانتیمتر کلک زدم نوشتم 5 متر (20.4 اندازه ی زمین+ 0.1 متر پیشامدگی مجاز رمپ در معبر= 20.5 - 10.5 مترش برای رمپ میره و 20 سانت هم برای ضخامت دیوار و 5 متر هم پارک ماشین که می مونه 4.8 متر برای فضای گردش ماشین)