مباحث مرتبط با آزمون طراحی معماری

shaka

عضو جدید
سلام دوستان
کلا کسی میدونه نحوه تصحیح چطوره یعنی نمره حدف میکنن بایت هر چیزی یا ممکنه کلا یه یه پلان نمره ندن؟

الان نمره کلش ۳۰ بود یعنی کسی ۱۵ نمره بگیره قبوله؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
تو پارکینگ تمام اون قسمت هایی که رمپ معلول دادی سرگیره.
سلام خانم شبنم. میدونی چه جوری نمره میدن؟ مثلا اگر همکف مشکل داشته باشه که برای زیرزمین مشکل ایجاد بشه..حتی اگر زیر زمین بیشترش درست باشه باز نمره زیرزمینم از دست میره یا فقط نمره همکفو کسر میکنن؟؟؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
البته ناراحت نمیشم ها...نظر واقعی رو بهم بگین..اینجوری خیالم راحتتره

shab khanoom

عضو جدید
سلام خانم شبنم. میدونی چه جوری نمره میدن؟ مثلا اگر همکف مشکل داشته باشه که برای زیرزمین مشکل ایجاد بشه..حتی اگر زیر زمین بیشترش درست باشه باز نمره زیرزمینم از دست میره یا فقط نمره همکفو کسر میکنن؟؟؟

والا نمی دونم. ولی فکر نمی کنم حساب و کتاب خاصی داشته باشه. بیشتر به حال روحی مصحح در روز تصحیح بستگی داره!

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بچه ها هر کس نظری داره بگه؛ اگر همکف مشکل داشته باشه که برای زیرزمین مشکل ایجاد بشه..حتی اگر زیر زمین بیشترش درست باشه باز نمره زیرزمینم از دست میره یا فقط نمره همکفو کسر میکنن؟؟؟

monimemar

عضو جدید
فکر میکنم شیب پارکینگ در فضای سرپوشیده 20 درصد هستش و اینطوری با 3 متر ایست رمپ 11 متر طول رمپ میخواست که قضیه کامل هر میشد.
البته میدونم جایی 20 درصد عنوان نشده ولی پارسال بچه ها همینو زدن و قبول شدن

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مشخص بود که از نظر اهمیت پلان 120 متری باارزش تر بود ، شما جابه جا در آوردین پلان باارزشتون نور شمال گرفته و نور جنوب رو کلا به اتاقهای خواب اختصاص دادین .چرا آخه ؟ زمین به این خوبی !!!!

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کلا کسی میدونه نحوه تصحیح چطوره یعنی نمره حدف میکنن بایت هر چیزی یا ممکنه کلا یه یه پلان نمره ندن؟

الان نمره کلش ۳۰ بود یعنی کسی ۱۵ نمره بگیره قبوله؟
عزیزم نمره از 50 بود نه 30 ! باید 25 بگیری حداقل!

استادم که از مصحح های آزمون هستن گفتن یه چیزایی براشون مهمه مثل تعداد و حل پارکینگ و .... و چشاشون چیزای دیگه رو نمیبینه!!!!!

yusofadibmanesh

عضو جدید
دوستان من یک سرایداری واحد حدود 30 متری به همکف اضافه کردم.چون زیادی خالی بود.حدود 60 متر میشد لابی!
بچها اگه لطف کنید اشکالات کلی اش رو بگید، ممنون میشم

4تا پلان رو کشیدم فقط وقت مبلمان نبود
برش رو هم کشیدم فقط پله هاش رو نکیشدم
پلان بام رو هم که اصلا نرسیدم
حالا به ما یه 25 ناپلئونی میدن که راحت شیم؟

http://www.mediafire.com/view/1mxmx1xlav8f6xl/Azar 92.pdf

shahrband

عضو جدید
طرحتون خوبه ،ولی در نظر بگیرید که نورگیر برا واحدهای مستقل روبروی هم باید 4 متر عرض داشته باشه،ضمنا از در ورودی دید مستقیم به داخل خونه داریم...

shahrband

عضو جدید
چرا طبقه اولو 2 واحده طراحی کردی؟ 3 واحده میخواست که!

طرحتون خوبه ،ولی در نظر بگیرید که نورگیر برا واحدهای مستقل روبروی هم باید 4 متر عرض داشته باشه،ضمنا از در ورودی دید مستقیم به داخل خونه داریم...

aydaaaa

کاربر بیش فعال
رمپ معلول رو میشد به راحتی در کنار دیوار به موازات رمپ سواره به هرطولی که میخواستی حل کرد حتی تا 20 متر! با این ترفند میشد فروشگاه روهم 25 متر مربع داد و اصلا از مساحتش کم نکرد

آره میشد ولی ورودیت ته زمینت گم می شد. ورودی باید خوانا باشه:(

aydaaaa

کاربر بیش فعال
من از کارم عکس گرفتم .چطوری باید بزارمش؟لطفا راهنماییم کنید. یه منظره عجیب که امروز تو سالن آزمون ما بود(دانشکده معماری خلیج فارس بوشهر)،چند تا پشته بزرگ آشغال کارگاه معماری بود،میزا کثیف و صندلیها خراب.واقعا در شان یک ایرانی نبود:cool:

همون جا که پست میذاری یکی از آیکون مانندا insert image هست مسیر عکستو میخاد میدی عکساتو میذاری به همین راحتی:) بذار ببینیم چیکار کردین:)

aydaaaa

کاربر بیش فعال
دوستان من یک سرایداری واحد حدود 30 متری به همکف اضافه کردم.چون زیادی خالی بود.حدود 60 متر میشد لابی!
بچها اگه لطف کنید اشکالات کلی اش رو بگید، ممنون میشم

4تا پلان رو کشیدم فقط وقت مبلمان نبود
برش رو هم کشیدم فقط پله هاش رو نکیشدم
پلان بام رو هم که اصلا نرسیدم
حالا به ما یه 25 ناپلئونی میدن که راحت شیم؟

http://www.mediafire.com/view/1mxmx1xlav8f6xl/Azar%2092.pdf

دقیقا منم مثل تو کار کردم.کاش یه 5 مین دیگه وقت میدادن. پلان بامم میکشیدیم:-(

aydaaaa

کاربر بیش فعال
سلام.
این کار من نیست.کار خانم شبنمه.
پشت اون دوتا خودرو 5 متر رعایت شده.مشکلی نداره.
واسه منم سوال شده چون بین رمپ و فضای پارکش 3.5 متر مونده البته ایرادی نداره چون صاف میره بیرون ولی ن خودم گفتم باید 5 متر پشت ماشین بمونه، جلوی رمپ فضای پارک نذاشتم

maryam75

عضو جدید
بچه ها من شنیدم چون مساحت هر طبقه بالای 200 متر بود باید واسه راه پله نورگیر مستقیم میذاشتیم..!!!!!! درسته؟؟؟!!!!!!!

yusofadibmanesh

عضو جدید
آخرین ویرایش:

shab khanoom

عضو جدید
واسه منم سوال شده چون بین رمپ و فضای پارکش 3.5 متر مونده البته ایرادی نداره چون صاف میره بیرون ولی ن خودم گفتم باید 5 متر پشت ماشین بمونه، جلوی رمپ فضای پارک نذاشتم

3.5 متر نیست. 4.8 متره که 20 سانتیمتر کلک زدم نوشتم 5 متر (20.4 اندازه ی زمین+ 0.1 متر پیشامدگی مجاز رمپ در معبر= 20.5 - 10.5 مترش برای رمپ میره و 20 سانت هم برای ضخامت دیوار و 5 متر هم پارک ماشین که می مونه 4.8 متر برای فضای گردش ماشین)

shab khanoom

عضو جدید
بچه ها من شنیدم چون مساحت هر طبقه بالای 200 متر بود باید واسه راه پله نورگیر مستقیم میذاشتیم..!!!!!! درسته؟؟؟!!!!!!!

ربطی به مساحت زمین نداره. به تعداد طبقات ربط داره. برای بالاتر از 4 طبقه باید نورگیر مستقیم بگذاریم.
من تو پلان بام روی باکس پله ی خر پشته، یک مستطیل به صورت خط چین کشیدم و نوشتم پلان معکوس نورگیر سقفی راه پله

pp2

عضو جدید
آقا تو رو خدا یکی جواب بده مگه فضای استپ اول رمپ اجباری نیست؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3.5 متر نیست. 4.8 متره که 20 سانتیمتر کلک زدم نوشتم 5 متر (20.4 اندازه ی زمین+ 0.1 متر پیشامدگی مجاز رمپ در معبر= 20.5 - 10.5 مترش برای رمپ میره و 20 سانت هم برای ضخامت دیوار و 5 متر هم پارک ماشین که می مونه 4.8 متر برای فضای گردش ماشین)

منم پارسال همین کار رو کردم اما با پی گیری هایی که کردم بعد از اینکه برگه ام رو در آوردن و ایرادهامو گفتن ، یکیش همین بود که فهمیده بودن گیر داره ، گفتم که استادم از مصحح ها بودن ، نگاه میکردن رو چک نویست میفهمیدن کجا چیکار کردی !!!!!!!

بالا