مباحث مرتبط با آزمون طراحی معماری

arian68

عضو جدید
سلام به همه دوستان کسی میدونه ابعاد ستونو باید چند گرفت؟( ما که تو طراحی بتنی 40*40 میگیریم و فلزی 20*20) دوستانی که قبول شدن چند گرفتن؟ .....2-میگن پله سه و چهار بازو به خاطر مسایل حریق ممنوعه درسته؟

SBARZEGAR

عضو جدید
ببخشين دوستان واقعا نميزارن پوستي با خودمون ببريم سر جلسه؟؟؟از يكي از دوستان شنيدم..؟؟يكي واسم كامل لطف مكنه توضيح بده چيا مجازيم بببريم؟؟؟

آخرین ویرایش:

saghisaber

عضو جدید
سلام وقتی کاربن نداری واسه کپی پشت کاغذتو با مداد سیاه کن بهد رو روش که بکشی جاش میفته بعد راپیدیش کن

amir architect77

عضو جدید
سلام دوستان
یه استاد ارمنیه تهرانی هستش که میگن تخصصش کلاس طراحی نظام مهندسیه.میخام اصفهان برم کلاسش.فقط کلاس داره شروع میشه میخام اگه میشناسینش بهم بگید که کارش چطوره.ممنوم.اسمش رازمیک عزیزیانس هست.فقط فوری هست چون کلاس داره شروع میشه از آخر هفته.مرسی از همتون:smile:

misha47

عضو جدید
از دوستانی که شابلون برش پله تهیه کرده اند ،خواهشمند است عکسی تهیه نموده تا من عاجز نیز درک نمایم!!!:w06:

misha47

عضو جدید
بچه ها!

1- در مورد مقدار پخ سرنبش قانون خاصی وجود داره؟ کجاست ضابطه ش؟ بمن گفتند که اگه فرمولشو ندادن برای محاسبه خودمون 1.5 متر از هر طرف کم کنیم و یه ساق رسم کنیم. اگر فرمولشو میدونید یا اطلاعات بیشتری دارید بگید.
2- در مورد گودال باغچه فقط عرض 1.5 متر رو رعایت کنیم؟ میزان عمق و طولش چی؟

misha47

عضو جدید
ببخشين دوستان واقعا نميزارن پوستي با خودمون ببريم سر جلسه؟؟؟از يكي از دوستان شنيدم..؟؟يكي واسم كامل لطف مكنه توضيح بده چيا مجازيم بببريم؟؟؟

دوست من که پارسال امتحان داده گفت میشه برد و برده! حتی کاربن هم میشه برد فک کنم.ایرادی نداره که! حالا نمیدونم شاید شهر ها و حوزه های مختلف فرق داره. ولی اینجا تو مشهد که اجازه دادن! ( فقط اگه میز نور هم برامون میذاشتن دیگه مشکل حل بود! :w15::w04:

arc eng

عضو جدید
سلام ب جمیع مهندسین !

من هم میخوام طراحی امتحان بدم دوره پیش قبول نشدم. حالا باید چ کار خاصی واسه این امتحان کوفتی انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تامین پارکینگ برام معظلیه:wallbash:

اساتید ممنون از راهنماییتون.:smile:

mdt001

عضو جدید
دوره قبل سر جلسه منم پوستی بردم ایراد نگرفتن. به قول دوستمون میشا جان شهرهای مختلف شاید تفاوت داشته باشه که بزارن ببری... من کرج بودم

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدمت شما البته ی اتود سریع زدم و ازونجایی ک پیلوت مشکل خاصی نداشت نزدم دیگه زمانش رو نداشتم

سلام دوست من
من فکر میکنم کارتون یه جاهای اساسی مشکل داره:
اول اینکه نباید پله دوبلکس رو در سمت جنوب میدادید هم پرتی فضاتون زیاد شده و هم اینکه نور جنوب رو از دست دادید در صورتیکه میتونستید بهترین استفاده رو ازش ببرید
دقیقا جایی که پذیرایی هست باید ارتفاع داخلی زیاد بشه یعنی جاهایی که آشپزخانه و نشیمن هست ارتفاع کمتری میخواد تا بتونید رو سر همین ها دوبلکس بالا رو در بیارید تا فضای پذیرایی همه ارتفاع رو داشته باشه و البته در سمت جنوب باشه که بشترین ویو رو هم دارید
شما اصلا هیچ کدوم از داکتها رو ندیدید توی کارتون حتی داکت موتورخونه که از پایین میاد
و اینکه چون اضافه ساخت پیدا میکنین باید فضای تراس بزرگی داشته باشین

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من طراحیم ضعیفه کسی هست یه نمونه مسکونی تایید شده به من بده ببرم سر جلسه کپی پیست کنم .چاره ای نیست دوستان کمک کنین اینم ایمیلم مرسیakropolis1982@yahoo.com

واقعا به امثالی مثل شماها نباید مهر طراحی بدن!!!!
حیثیت هر چی مهندسه بردین تازه دنبال چی میگردین ؟؟؟؟؟
ما که اینهمه بیرون طراحی کردیم و ساخته شده و تایید شده با امثال شما اگر در یه حد قرارمون بدن واقعا مملکت گل و بلبلی خواهیم داشت

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه استاد ارمنیه تهرانی هستش که میگن تخصصش کلاس طراحی نظام مهندسیه.میخام اصفهان برم کلاسش.فقط کلاس داره شروع میشه میخام اگه میشناسینش بهم بگید که کارش چطوره.ممنوم.اسمش رازمیک عزیزیانس هست.فقط فوری هست چون کلاس داره شروع میشه از آخر هفته.مرسی از همتون:smile:
سلام دوست من
من سرچ کردم دربارش ، میگن خانه عمران تهران طراحی درس میده خودمم زنگ زدم اونجا پرسیدم.
منم میخوام کلاسش رو برم
توکل به خدا

misha47

عضو جدید
سلام به همه دوستان کسی میدونه ابعاد ستونو باید چند گرفت؟( ما که تو طراحی بتنی 40*40 میگیریم و فلزی 20*20) دوستانی که قبول شدن چند گرفتن؟ .....2-میگن پله سه و چهار بازو به خاطر مسایل حریق ممنوعه درسته؟
شما همون فلزی در نظر بگیر.25*25 یا 20*20.
بله پله رو فقط دو بازو یه طراحی کنید!

misha47

عضو جدید
واسه کشیدن میشه از رنگ هم استفاده کرد ؟

مثلا واسه قاطی نشدن خطوط اندازه گذاری ر با رنگ آبی کشید یا به هر نحوی استفاده از خطوط رنگی مجاز هست ؟

بله میشه استفاده کرد و بهتر هم اینه که استفاده بشه.چون تفکیک کردن و وضوح برای مصحح مهم هست.اون وقت و حوصله کافی نداره.بنابراین اگر وقت داشتید میتونید سیستم سرماش و گرمایش را با دورنگ مختلف بکشید. و بنظر من کشیدن مبلمان با یه رنگ کمرنگ هم موثره.چون اگه همه چیز و اندازه گذاری ها مشکی باشه خیلی طرح قاطی پاطی میشه! ان شالله که وقت این رنگولک بازی ها هم باشه!!! :biggrin:

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما همون فلزی در نظر بگیر.25*25 یا 20*20.
بله پله رو فقط دو بازو یه طراحی کنید!

نه عزیزم کجا گفتن پله سه و چهار بازو مشکل داره تمام پارسال دنبال این مساله بودیم با بچه های سایت ، آخرش فهمیدیم هیچ مشکلی برای حریق نداره!!!!!!!
اما چون زمینهایی که بهمون میدن از لحاظ ابعاد و مساحت محدود هستیم بهتره دو طرفه بگیرین چون با در نظر گرفتن آسانسور هم خوب از آب در میاد
در مورد سازه هم هیچ فرقی نداره چی میگیرین مهم اینه که مثلا اگر فلزی میگیرین توجه به همه مسایلش داشته باشین و یا حتی بتنی هم همین طور.
اگر بتنی گرفتین 40*40 بگیرین برای چهار طبقه . فلزی 20*20 خوبه

دوست عزیز اطلاعات اشتباه ندین به بچه ها خواهشا اگر مطمئن نیستین!!!!

آخرین ویرایش:

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله میشه استفاده کرد و بهتر هم اینه که استفاده بشه.چون تفکیک کردن و وضوح برای مصحح مهم هست.اون وقت و حوصله کافی نداره.بنابراین اگر وقت داشتید میتونید سیستم سرماش و گرمایش را با دورنگ مختلف بکشید. و بنظر من کشیدن مبلمان با یه رنگ کمرنگ هم موثره.چون اگه همه چیز و اندازه گذاری ها مشکی باشه خیلی طرح قاطی پاطی میشه! ان شالله که وقت این رنگولک بازی ها هم باشه!!! :biggrin:

عزیز من امتحان فنیه نه اسکیس گرافیکی!!!!!

شما باید اصول ترسیم فنی رو رعایت بکنین مثلا دیوارهایی که بریده میشن با ضخامت بیشتر ، خطوطی که در نما هستن یا خطوط اندازه یا مبلمان و .... مثل همون ترسیمهای فنی که قبلا داشتیم رسم بشن با همون درجه اهمیت از نظر ضخامت خطوط . بچه ها اصلا راپیدی نمیتونید بکنید چوه برگه ها دورو هستن و حتما جا میندازه روی نقشه پشتی و اینکه اصلا فرصت اینکارا رو ندارین ، وقت کم تلف بکنین به مسایل حاشیه اصلا فکر هم نکنین. در ضمن اصلا به راندو هم فکر نکنید

misha47

عضو جدید
نه عزیزم کجا گفتن پله سه و چهار بازو مشکل داره تمام پارسال دنبال این مساله بودیم با بچه های سایت ، آخرش فهمیدیم هیچ مشکلی برای حریق نداره!!!!!!!
در مورد سازه هم هیچ فرقی نداره چی میگیرین مهم اینه که مثلا اگر فلزی میگیرین توجه به همه مسایلش داشته باشین و یا حتی بتنی هم همین طور.
اگر بتنی گرفتین 40*40 بگیرین برای چهار طبقه . فلزی 20*20 خوبه
دوست عزیز اطلاعات اشتباه ندین به بچه ها خواهشا اگر مطمئن نیستین!!!!

مشکلش از این جهته که اگر سه و چهار بازویه بگیرید باید دور چشم پله تون هم یک دیوار تا بالا در نظر بگیرید که اونوقت مث دودکش عمل میکنه واینه که از نظر آتشنشانی ایراد داره.
در مورد ستون گذاری هم از این نظر فلزی بهتره که دیگه ستونها کمتر مزاحم هستند و در داخل دیوارها جاگیری بهتری دارند.وگرنه دوستان مختارند که اصلا سازه چادری طراحی کنند!!!
من چیزی که از استادمون یاد گرفتم رو بازگو کردم.ان شالله که اطلاعات شما کاملتره و حتما قبول میشید:smile:

misha47

عضو جدید
عزیز من امتحان فنیه نه اسکیس گرافیکی!!!!!

شما باید اصول ترسیم فنی رو رعایت بکنین مثلا دیوارهایی که بریده میشن با ضخامت بیشتر ، خطوطی که در نما هستن یا خطوط اندازه یا مبلمان و .... مثل همون ترسیمهای فنی که قبلا داشتیم رسم بشن با همون درجه اهمیت از نظر ضخامت خطوط . بچه ها اصلا راپیدی نمیتونید بکنید چوه برگه ها دورو هستن و حتما جا میندازه روی نقشه پشتی و اینکه اصلا فرصت اینکارا رو ندارین ، وقت کم تلف بکنین به مسایل حاشیه اصلا فکر هم نکنین. در ضمن اصلا به راندو هم فکر نکنید

منظور بنده هم راندو نبود استاد! تفکیک سیستم گرمایش سرمایش با راندو فرق داره. در کنارش Legend هم گذاشته میشه که مثلا سرمایش آبی و گرمایش قرمز.یکی از کسانی که نمره 60 گرفته بود از امتحان هم همین کارو کرده بود. دیگه هر کسی که تو این امتحان شرکت میکنه مطمئنا به این درجه از شعور رسیده که رعایت اصول نقشه کشی ینی چه!

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکلش از این جهته که اگر سه و چهار بازویه بگیرید باید دور چشم پله تون هم یک دیوار تا بالا در نظر بگیرید که اونوقت مث دودکش عمل میکنه واینه که از نظر آتشنشانی ایراد داره.
در مورد ستون گذاری هم از این نظر فلزی بهتره که دیگه ستونها کمتر مزاحم هستند و در داخل دیوارها جاگیری بهتری دارند.وگرنه دوستان مختارند که اصلا سازه چادری طراحی کنند!!!
من چیزی که از استادمون یاد گرفتم رو بازگو کردم.ان شالله که اطلاعات شما کاملتره و حتما قبول میشید:smile:

اصلا لازم نیست دور چشم پله دیوار بذارید که مثل دودکش عمل بکنه !!! این چه حرفیه؟

سازه ای که در نظر میگیرید ربطی به اقلیمی داره که بهتون میدن و اینکه بلد باشید باهاش کار بکنید نه اینکه اجباری باشه
منظور منم در مورد راندو صحبت شما نبود کلی گفتم فکر میکنم واضح بود صحبتم!فکر کنم تا حالا امتحانو ندادین چون همه فرصت نمیکنن لجنت و ... بذارن عده ای قلیل به اینجور کارها میرسن

استادی از خودتونه !

misha47

عضو جدید
اصلا لازم نیست دور چشم پله دیوار بذارید که مثل دودکش عمل بکنه !!! این چه حرفیه؟

سازه ای که در نظر میگیرید ربطی به اقلیمی داره که بهتون میدن و اینکه بلد باشید باهاش کار بکنید نه اینکه اجباری باشه
منظور منم در مورد راندو صحبت شما نبود کلی گفتم فکر میکنم واضح بود صحبتم!فکر کنم تا حالا امتحانو ندادین چون همه فرصت نمیکنن لجنت و ... بذارن عده ای قلیل به اینجور کارها میرسن

استادی از خودتونه !

اقلیم تقریبا همیشه معتدل هست. که بهرحال اهمیتش در نوع مصالح نما موثره و نه در سازه. بهر حال شما پیشکسوت تر هستید!

zazar5414

عضو
واقعا به امثالی مثل شماها نباید مهر طراحی بدن!!!!
حیثیت هر چی مهندسه بردین تازه دنبال چی میگردین ؟؟؟؟؟
ما که اینهمه بیرون طراحی کردیم و ساخته شده و تایید شده با امثال شما اگر در یه حد قرارمون بدن واقعا مملکت گل و بلبلی خواهیم داشت
واقعا مملکتی دارم بابا خوب استعداد نداری بکش کنار برو تو یه راهی که مستعدشی..چی فک می کنن اینآ

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقلیم تقریبا همیشه معتدل هست. که بهرحال اهمیتش در نوع مصالح نما موثره و نه در سازه. بهر حال شما پیشکسوت تر هستید!

اتفاقا در سازه هم بسیار موثره
اگر بگن اقلیم معتدل و مرطوب اصلا و ابدا نمیتونین فلزی بگیرین، پس بهتره خودتون رو محدود به یک سمت نکنین حتی در سازه!

arian68

عضو جدید
یک دهم مجموه دو تا خیابون میشه طول پخ مثلا یه طرف زمینمون 18 متریه و یه طرف 12متری طول پخ میشه 3 متر که با زاویه 45 درجه رسم میشه

ram.had

عضو جدید
سلام... مرکز تحقیقات اصفهان کلاس طراحی گذاشته برای مهندس عزیزیانس... هزینه اشم 350 تومنه... منم فکر کنم برم البته نمیدونم هنوز که از کی کلاسش شروع میشه... منم تازه دیدم آگهی کلاسشو دیدم... فردا زنگ میزنم میپرسم بهتون میگم

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام دوست من
من فکر میکنم کارتون یه جاهای اساسی مشکل داره:
اول اینکه نباید پله دوبلکس رو در سمت جنوب میدادید هم پرتی فضاتون زیاد شده و هم اینکه نور جنوب رو از دست دادید در صورتیکه میتونستید بهترین استفاده رو ازش ببرید
دقیقا جایی که پذیرایی هست باید ارتفاع داخلی زیاد بشه یعنی جاهایی که آشپزخانه و نشیمن هست ارتفاع کمتری میخواد تا بتونید رو سر همین ها دوبلکس بالا رو در بیارید تا فضای پذیرایی همه ارتفاع رو داشته باشه و البته در سمت جنوب باشه که بشترین ویو رو هم دارید
شما اصلا هیچ کدوم از داکتها رو ندیدید توی کارتون حتی داکت موتورخونه که از پایین میاد
و اینکه چون اضافه ساخت پیدا میکنین باید فضای تراس بزرگی داشته باشین
دوست گرامی بنده
ببینید اول پستی ک من زدم رو با حوصله بیشتر بخونید بعد .....
من گفتم یه اتود سریع که یادم نیست ولی 10دقیقه ای طول کشید.
بعد از سالها کار کردن داکت رو میدونم چیه و اگه به دوستمون ک نیاز به یه اتود سریع داشت ک راحت تر بتونه فکر کنه کمک میکرد قطعا داکت ها رو هم می ذاشتم.
ادعایی نیست ولی قدیمیای باشگاه بنده رو میشناسند و اطلاع دارند اگه من پستی میذارم فقط جهت کمک به دوستانه چرا ک خیلی از چیزهایی ک الان نسبت بهشون آگاهی دارم رو مدیون همین سایت هستم.
شما هم سعی کنید در پست های آیندتون به دوستان کمک کنید ایراد گرفتن صرف هنری نیست .

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست گرامی بنده
ببینید اول پستی ک من زدم رو با حوصله بیشتر بخونید بعد .....
من گفتم یه اتود سریع که یادم نیست ولی 10دقیقه ای طول کشید.
بعد از سالها کار کردن داکت رو میدونم چیه و اگه به دوستمون ک نیاز به یه اتود سریع داشت ک راحت تر بتونه فکر کنه کمک میکرد قطعا داکت ها رو هم می ذاشتم.
ادعایی نیست ولی قدیمیای باشگاه بنده رو میشناسند و اطلاع دارند اگه من پستی میذارم فقط جهت کمک به دوستانه چرا ک خیلی از چیزهایی ک الان نسبت بهشون آگاهی دارم رو مدیون همین سایت هستم.
شما هم سعی کنید در پست های آیندتون به دوستان کمک کنید ایراد گرفتن صرف هنری نیست .

سلام
!!!!!!!!!!!!!

چرا حمله میکنید جناب کد خدا؟؟؟؟؟؟
منم شما رو میشناسم و همیشه پستهاتون رو دیدم
همون موقع دیدم که نوشتین اتود سریعه من فقط انتقاد کردم ایراد نگرفتم کارتون رو نقد کردم فکر میکنم کلا پست میذاریم به همین مقصود نه با این هدف که هیشکی رو حرفمون حرفی نزنه!
درست میگن که معمارها ظرفیت انتقاد ندارن!

بالا