بچه ها نمره شما هم کم شده ؟؟؟؟؟؟؟ من که از تعجب شاخام داره در میاد .همه ابعاد همه موارد طراحی رو رعایت کردم . این دیگه چه بساطیه ؟؟؟؟؟؟ خداااااااای من . فک کنم امتحان ندم دیگه بهتره اینطوری کمتر ناامید میشم .![]()
من هم برای رمپ و پارکینگ خیلی وقت گذاشتم تا ساعت 12 وقتم رو گرفت ولی همزمان به پلانها هم فکر میکردم و به محض تمام شدن پلانها با سرعت تمام نما و برش و کشیدم حتی دقایق آخر سایت پلان رو بادست کشیدم ...مشكل من سر جلسه امتحان اين بود كه براي طراحي خيلي وقت گذاشتم و اين باعث شد كه نتونم مقطع و نما بزنم. بيشتر وقتم هم براي پاركينگ ها تلف شد.
دوستان من یک سوال مهم دارم...یک پی دی اف تو سایت مقررات ملی هست که ضوابط و شرایط امتحان آذر ماه رو گذاشته..خودشم تاکید کرده که شرایط متفاوت شده..برای معماری این بار 3 تا آزمونه: نظارت ، طراحی و اجرا
تو زمان بندی امتحان هم 3 تا تاریخ گذاشته دقیقا...اما واسه ثبت نام کماکان 2 تا حالت نظارت و طراحی رو داره..مثل اسفند 91...من گیلان هستم تماس گرفتم نظام مهندسی گیلان اصلا خبر نداشتن...کسی می دونه قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدید لطفا
بچه ها یه کتاب که پلان های طراحی شده مفید داشته باشه معرفی کنید
سر جلسه وقت برا فکر کردن به طراحی نداریم باید یه سری طرح های آماده همراهمون باشه
برای ثبت نام آزمون اجرا باید اول توی قسمت سایر مهندسان و بعد معماری بریددوستان من یک سوال مهم دارم...یک پی دی اف تو سایت مقررات ملی هست که ضوابط و شرایط امتحان آذر ماه رو گذاشته..خودشم تاکید کرده که شرایط متفاوت شده..برای معماری این بار 3 تا آزمونه: نظارت ، طراحی و اجرا
تو زمان بندی امتحان هم 3 تا تاریخ گذاشته دقیقا...اما واسه ثبت نام کماکان 2 تا حالت نظارت و طراحی رو داره..مثل اسفند 91...من گیلان هستم تماس گرفتم نظام مهندسی گیلان اصلا خبر نداشتن...کسی می دونه قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدید لطفا
یکی از دوستان یه سایتی رو معرفی کرده بودند به نام : http://tarhepardis.mihanblog.com/
من رفتم و جزوه هاشو خریدم.به نظرم خیلی خوبه.از کسی که معرفی کرده،ممنونم.سعی می کنم خلاصه هاشو بزارم.راستی من بار اولم هست که میخوام امتحان بدم. آزمون اجرا یعنی چی؟شامل چه کارهایی میشه؟
یکی از دوستان یه سایتی رو معرفی کرده بودند به نام : http://tarhepardis.mihanblog.com/
من رفتم و جزوه هاشو خریدم.به نظرم خیلی خوبه.از کسی که معرفی کرده،ممنونم.سعی می کنم خلاصه هاشو بزارم.راستی من بار اولم هست که میخوام امتحان بدم. آزمون اجرا یعنی چی؟شامل چه کارهایی میشه؟
من نظره شخصیمو گفتم.به نظر من ت ضوابط رو ندونی،تا 4تا کاره درست رو نبینی نمیتونی.برای من که خوبه.برای من که نمیتونم هزینه کلاسای گرون رو بدم،ترجیح میدم برم دنبال جزوه و یکم هم خودم تلاش کنم.حداقل بعدش دلم نسوزه.جزوه ترسم فنی و ضوابط و چندین تا نقشه هست.ای بابا شما هم که همه جا تبلیغ این جزوه رو کردید!
آخه برای آزمون طراحی که جزوه به کارتون نمیاد!
والله من که توی یکی از بهترین دانشگاه ها درس خوندم، امتحان اسکیس ارشد رو هم رتبه ی بالایی اوردم، چند سال هم هست که دارم کار طراحی میکنم، قوانین مقررات ملی رو هم از برم. هیچ کلاسی هم شرکت نکردم و جزوه ای هم نداشتم. اما دو سال هم هست که پشت این امتحان لعنتی با چند نمره ناقابل موندم!من نظره شخصیمو گفتم.به نظر من ت ضوابط رو ندونی،تا 4تا کاره درست رو نبینی نمیتونی.برای من که خوبه.برای من که نمیتونم هزینه کلاسای گرون رو بدم،ترجیح میدم برم دنبال جزوه و یکم هم خودم تلاش کنم.حداقل بعدش دلم نسوزه.جزوه ترسم فنی و ضوابط و چندین تا نقشه هست.
دوست عزیز تا حالا کسی نتونسته از شکل نمره دادن به آزمون طراحی سردر بیارن من آزمون شهریور با 47 مردود شدم ولی آزمون اسفند رو قبول شدم . واسه آزمون شهریور دو تا از آزمونهای سالهای پیش رو تمرین کرده بودم ولی واسه آزمون اسفند مطلقا هیچ تمرینی نکرده بودم همین جوری رفتم سرجلسه و خوشبختانه قبول شدم . آزمون طراحی در حقیقت مثل یه ماراتن درجا میمونه که به نظرم کسی قبول میشه که به لحاظ روحی قوی باشه و بتونه استرسش رو کنترل کنه . چون سوال موضوع زیاد پیچیده ای نیست که کسی نتونه حلش کنه فقط موضوع اینه که وقتی سوال رو می بینی خودت رو نبازی و بتونی ترسیمات رو با کیفیت خوب تموم کنی. موضوعیکه به نظرم میرسه اینه که بچه های فروم بیشتر از اینکه کیفیت طراحی براشون مهم باشه دنبال ضوابط و استاندارها و از همه جالب تر جزوه !!!! هستند در حالیکه فکر می کنم هرآنچه که برای طراحی این آزمون لازمه تو مبحث چهارم مقررات ملی اومده موفق باشیدوالله من که توی یکی از بهترین دانشگاه ها درس خوندم، امتحان اسکیس ارشد رو هم رتبه ی بالایی اوردم، چند سال هم هست که دارم کار طراحی میکنم، قوانین مقررات ملی رو هم از برم. هیچ کلاسی هم شرکت نکردم و جزوه ای هم نداشتم. اما دو سال هم هست که پشت این امتحان لعنتی با چند نمره ناقابل موندم!
اما کسایی رو هم میشناسم که توی کلاسای آنچنانی شرکت کردن ولی باز هم نتیجه ای نگرفتن!
واقعا نمیتونم بفهمم اینجا چه خبره؟!
نمیدونم شاید بهتره کسایی که قبول شدن نظر بدن!!!!
دوست عزیز تا حالا کسی نتونسته از شکل نمره دادن به آزمون طراحی سردر بیارن من آزمون شهریور با 47 مردود شدم ولی آزمون اسفند رو قبول شدم . واسه آزمون شهریور دو تا از آزمونهای سالهای پیش رو تمرین کرده بودم ولی واسه آزمون اسفند مطلقا هیچ تمرینی نکرده بودم همین جوری رفتم سرجلسه و خوشبختانه قبول شدم . آزمون طراحی در حقیقت مثل یه ماراتن درجا میمونه که به نظرم کسی قبول میشه که به لحاظ روحی قوی باشه و بتونه استرسش رو کنترل کنه . چون سوال موضوع زیاد پیچیده ای نیست که کسی نتونه حلش کنه فقط موضوع اینه که وقتی سوال رو می بینی خودت رو نبازی و بتونی ترسیمات رو با کیفیت خوب تموم کنی. موضوعیکه به نظرم میرسه اینه که بچه های فروم بیشتر از اینکه کیفیت طراحی براشون مهم باشه دنبال ضوابط و استاندارها و از همه جالب تر جزوه !!!! هستند در حالیکه فکر می کنم هرآنچه که برای طراحی این آزمون لازمه تو مبحث چهارم مقررات ملی اومده موفق باشید