مباحث مرتبط با آزمون طراحی معماری

ayaan

عضو جدید
خانه عمران اشراق یه جزوه گذاشته تو سایتش من گرفتم فوق العادست. من خودم با همین جزوه آذر ماه قبول شدم.
خواستین یه سری بهش بزنین.
http://www.civilhouse.eshraghco.ir
دوست عزیز تو این سایت جزوه ای پیدا نکردم میشه جزوه رو لینک بدید یا ایمیل کنید؟ ممنون میشم

Architect Abbas

عضو جدید
سلام از دوستای عزیزی که می خوان خرداد ماه ازمون طراحی معماری بدن من یه کارت خریدم ولی تایید نشدم کسی هست هنوز ثبتنامن کرده باشه و بخواد از م کارت بخره سپاسگزارمن نمیدونستم شش ماه دیگه سه سال از مدرکم میگذره

دوست عزيز دقت كن تو دفترچه راهنما نوشته كه كساني كه سنوات 3سالشون تا 31/06/93 پر ميشه ميتونن طراحي شركت كنن.نبايد تا آزمونو براي 3 سال حساب كرد

آخرین ویرایش:

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آشپزخونه داکت میخواد موتورخونه هم داکت نداره مجرای خروج هوا با بیرون دار یعنی موتور خانه حتما باید با فضای آزاد در ارتباط باشه، آسانسورم نه داکتی به اون معنا که شما تصور کنید فقط در حد 30 سانت که برای عبور تاسیساتو کابل های آسانسور لازمه..

100 درصد موتورخانه داکت میخواد برای انتقال لوله های تاسبساتی به طبقات و باید تا بام بالا بره
برای آسانسور هم داکت برای عبور لوله های کابل نمیخواد !!!!!! پس کار چاه آسانسور در پایین و بالا چیه ؟ برای آسانسور دریچه بازدید میخواد که توی برش سقف چاه آسانسور باید نشون بدین

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
100 درصد موتورخانه داکت میخواد برای انتقال لوله های تاسبساتی به طبقات و باید تا بام بالا بره
برای آسانسور هم داکت برای عبور لوله های کابل نمیخواد !!!!!! پس کار چاه آسانسور در پایین و بالا چیه ؟ برای آسانسور دریچه بازدید میخواد که توی برش سقف چاه آسانسور باید نشون بدین

سلام.
برای بالا رفتن لوله ها از موتوخونه نیاز به داکت هست ولی اینکه این داکت حتما باید تو موتورخونه باشه نه.
داکت اصلی باید کنار جایی باشه که وضعیت یکسانی در طبقات داره.مانند راه پله و آسانسور.(یه قاعده کلی)
ولی در مورد کابل های کابین آسانسور کاملا درسته از همون چاه آسانسور استفاده میشه.

arefe-rad

عضو جدید
نکته آزمون آذر

نکته آزمون آذر

دوستان یه سوال : نکته آزمون آذر 92 چی بوده؟ جک معلول بوده یا نورگیر؟:confused:نکته اسفند 91 جک بوده .ممنون میشم دوستان جواب بدن

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

آره یه داکت باید باشه حواسم نبود چندین داکت هایی که در طبقات بالا هست همه یکی شده ...و به پایین میرسد.. یه لحظه مخم جواب نداد ببخشید

آخرین ویرایش:

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
برای بالا رفتن لوله ها از موتوخونه نیاز به داکت هست ولی اینکه این داکت حتما باید تو موتورخونه باشه نه.
داکت اصلی باید کنار جایی باشه که وضعیت یکسانی در طبقات داره.مانند راه پله و آسانسور.(یه قاعده کلی)
ولی در مورد کابل های کابین آسانسور کاملا درسته از همون چاه آسانسور استفاده میشه.
سلام
داکت موتورخانه فقط جنبه انتقال لوله ها نیست برای تهویه هم هست !!!توی مبحث 14 نوشته یا باید تهویه طبیعی داشته باشه یا مکانیکی و میتونیم از داکت برای تهویه مکانیکی استفاده بکنیم و تا بام بالا بره ( داکتش هر دو کارکردرو داشته باشه هم تهویه مکانیکی هم انتقال لوله ها. )
در حقیقت موقع طراحی فضاها ، داکت موتورخانه رو جایی درنظر بگیرید که به طرح آسیب نزنه و منظور و هدف رو هم برسونه( یعنی همون داکت مرکزی به حساب بیاد )

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
سلام
داکت موتورخانه فقط جنبه انتقال لوله ها نیست برای تهویه هم هست !!!توی مبحث 14 نوشته یا باید تهویه طبیعی داشته باشه یا مکانیکی و میتونیم از داکت برای تهویه مکانیکی استفاده بکنیم و تا بام بالا بره ( داکتش هر دو کارکردرو داشته باشه هم تهویه مکانیکی هم انتقال لوله ها. )
در حقیقت موقع طراحی فضاها ، داکت موتورخانه رو جایی درنظر بگیرید که به طرح آسیب نزنه و منظور و هدف رو هم برسونه( یعنی همون داکت مرکزی به حساب بیاد )

سلام.
بله در مورد تهویه درسته ولی در مورد لوله ها نه.
آره ممکنه موقعیت راه پله و موتوخونه طوری باشه که به هم نزدیک باشن و داکت تاسیسات طوری قرار بگیره که هم داخل موتورخونه باشه و هم چسبیده به فضایی مانند راه پله یا آسانسور.
تو طبقات لوله های تاسیساتی حتما باید تو فضای مشترک مثل راه پله و آسانسور تقسیم بشه.شما نمیتونید لوله های یه واحد رو از سقف یا کف یه واحد دیگه عبور بدید تا به اون واحد برسه.(توجه کنید موقع خرابی و تعمیرات چه مشکلاتی ایجاد میکنه.)
ولی اگه لوله ها تو زیرزمین (همون جایی که موتورخونه تعبیه شده)به طور افقی به داکت مرکزی بره ، داخل طبقات از فضای مشترک(راه پله و ...)تقسیم میشه بین واحد ها.
یه نکته دیگه اینکه مثلا اگه داکت مرکزی انتهای راه پله و سمت پاگرد نیم طبقه و یا یک جای مناسب دیگه قرار بگیره امکان تعبیه دریچه بازدید از همون مثلا پاگرد نیم طبقه وجود داره.در هر صورت دریچه بازدید یا باید تو پاگرد نیم طبقه قرار بگیره یا داخل لابی ورودی واحد ها.

arc eng

عضو جدید
با توجه به محل قرارگیری آشپزخانه میشد جوری به یه طرح کارآمد رسید که نیازی به نورگیر نداشته باشه
من با حل پارکینگ و مخصوصا جک موافقم

اخه پارکینگ که راحت درمیومد. مشکلی نداشت... رمپ هم که جا براش نداشتیم جک بهترین راه بود... ولی من خودم این اشتباه و کردم که از نورگیر استفاده نکردم

چون فکر میکردم تقسیم فضا رو جوری انجام دادم که نیاز ب نورگیر ندارم.واقعا هم همین طور بود. تو قسمت تاریکم انباری و سرویس گذاشتم ولی گویا باید

از نورگیر استفاده میکردم.:(:surprised:

ehsan arch

عضو جدید
قرار بود هرکی طریقه صحیح استفاده از شابلون پله رو بلده توضیح بده چی شد..... دوستان دست کم نکیرید خیلی مهمه..!

arefe-rad

عضو جدید
اخه پارکینگ که راحت درمیومد. مشکلی نداشت... رمپ هم که جا براش نداشتیم جک بهترین راه بود... ولی من خودم این اشتباه و کردم که از نورگیر استفاده نکردم

چون فکر میکردم تقسیم فضا رو جوری انجام دادم که نیاز ب نورگیر ندارم.واقعا هم همین طور بود. تو قسمت تاریکم انباری و سرویس گذاشتم ولی گویا باید

از نورگیر استفاده میکردم.:(:surprised:

منم همین کار شما رو انجام دادم.واسه همینم میخاستم مطمئن شم که نکته اش نورگیر بوده یا نه

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
بله در مورد تهویه درسته ولی در مورد لوله ها نه.
آره ممکنه موقعیت راه پله و موتوخونه طوری باشه که به هم نزدیک باشن و داکت تاسیسات طوری قرار بگیره که هم داخل موتورخونه باشه و هم چسبیده به فضایی مانند راه پله یا آسانسور.
تو طبقات لوله های تاسیساتی حتما باید تو فضای مشترک مثل راه پله و آسانسور تقسیم بشه.شما نمیتونید لوله های یه واحد رو از سقف یا کف یه واحد دیگه عبور بدید تا به اون واحد برسه.(توجه کنید موقع خرابی و تعمیرات چه مشکلاتی ایجاد میکنه.)
ولی اگه لوله ها تو زیرزمین (همون جایی که موتورخونه تعبیه شده)به طور افقی به داکت مرکزی بره ، داخل طبقات از فضای مشترک(راه پله و ...)تقسیم میشه بین واحد ها.
یه نکته دیگه اینکه مثلا اگه داکت مرکزی انتهای راه پله و سمت پاگرد نیم طبقه و یا یک جای مناسب دیگه قرار بگیره امکان تعبیه دریچه بازدید از همون مثلا پاگرد نیم طبقه وجود داره.در هر صورت دریچه بازدید یا باید تو پاگرد نیم طبقه قرار بگیره یا داخل لابی ورودی واحد ها.

سلام آقا فرزاد بله کاملا درسته . من همین کار رو کردم ، داکت موتورخانه دقاقا کنار پاگرد میانی پله بود و برای همین داکت مرکزی در نظر نگرفتم و همین داکت رو به عنوان مرکزی در نظر گرفتم
ممنون از توضیحاتتون

amindarbasi

کاربر فعال
سلام، میخواستم بدونم okb رو 1.10 باید بگیریم یا 1.80؟

برای هر فضا و نما اندازه خاص خودش رو داره مثلا اگه به خیابان باز بشه حداقل باید 1 متر باشه یا okb آشپز خونه به خاطر کابینت با okb اتاق خواب فرق میکنه و اون 180 فکر کنم فقط برای سرویس ها میشه ازش استفاده کرد

galyar

عضو جدید
دستت درد نکنه فقط میشه بگید این قوانین توی شهر دیگه هم اعتبار داره یا نه؟؟

من توی مشهد امتحان میدم با همین قوانین میتونم امتحان بدم یا نه؟؟

سلام من دو بار امتحان دادم بار اول زیاد رو مباحث نظام کار نکردم نمرم خیلی پایین بود اما با توجه به تجربه خودم که بار دوم شرکت کردم .بیشتر ،مباحث نظام و منابع رو بهش توجه کردم نه چیزی که تو بازار کار یا ضوابط و قوانین شهر خودم قبولش دارن و نتیجه امتحانم خیلی بهتر از بار اول بود هر چند به خاطر کمی وقت که آوردم قبول نشدم :( ولی چیزایی را که کشیده بودم طبق مباحثی که به عنوان منابع آوردن از نمرم راضی بودم. امیدوارم همگی تو امتحان موفق بشیم

baharestan.f

کاربر بیش فعال
دست دوستانی که باشگاه و تاپیک های آمادگی آزمون رو به بازار تبدیل کردن درد نکنه
حالا دیگه هر تازه واردی که میاد توی باشگاه به فکر درآمد زایی می افته

بسی جای تاسف داره دوستان

آره. منم تاپیک سال پیشو خیلی دوست داشتم. اما متاسفانه تاپیکای امسال بیشتر رنگ خرید و فروش و وقت تلف کردن به جمع آوری ...
جای افرادی مثل خانم آگین و خانم آذرهانا و آقا فرزاد و ...خیلی خالیه. آقا فرزاد که همیشه با نکاتشون به تاپیک رونق می دادند ، اینبار سایشون خیلی سنگین شده.......

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بچه ها!!!!!!!
از همه درخواست عاجزانه دارم برای دریافت جزوه (خرید یا فروش)و ... به تاپیک دانلود جزوه نظام مهندسی مراجعه کنید؛ ولی میتونید همینجا و یا باز توی همون تاپیک دانلود جزوات جزوات رایگان رو آپلود کنید و بی....تاپیکو شلوغ نکنیم.
اینجا و یا بقیه تاپیک ها جای مناسبی برای این کار نیست.
ممنون از همه شما.

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها!!!!!!!
از همه درخواست عاجزانه دارم برای دریافت جزوه (خرید یا فروش)و ... به تاپیک دانلود جزوه نظام مهندسی مراجعه کنید؛ ولی میتونید همینجا و یا باز توی همون تاپیک دانلود جزوات جزوات رایگان رو آپلود کنید و بی....تاپیکو شلوغ نکنیم.
اینجا و یا بقیه تاپیک ها جای مناسبی برای این کار نیست.
ممنون از همه شما.
به ما میگند حرفی نزنید....حالا ک سرمون تووو کارخودمونه...دائم میگن خرید و فروش...یکی ندونه اینگار الان چقدر هزینه کردند....مشکل ما آدمها اینه ک تا وقتی یه چی رو نداریم هی میگیم نداریم بیاید با هم دوست باشیم بیاید به هم کمک کنیم...بعد ک تموم میشه میگن این مسخره بازیها چیه...جمعش کنید...بی خوده...چرته....
از این حرفها میشه اینطور نتیجه گرفت ک همیشه باید تک رو بود...
من از آخر هفته میشینم سر طراحی...دوستانی ک میخوان تا آخر همراه من باشند از بچه های فعال پیام خصوصی بدند ک با هم پیش بریم...
بهارک جان میدونم شما هدفت کار کردنه شما و مهدیه مقدم و holooooo جان...اگه هستید ک یا علی...

bahar-spring

کاربر بیش فعال
به ما میگند حرفی نزنید....حالا ک سرمون تووو کارخودمونه...دائم میگن خرید و فروش...یکی ندونه اینگار الان چقدر هزینه کردند....مشکل ما آدمها اینه ک تا وقتی یه چی رو نداریم هی میگیم نداریم بیاید با هم دوست باشیم بیاید به هم کمک کنیم...بعد ک تموم میشه میگن این مسخره بازیها چیه...جمعش کنید...بی خوده...چرته....
من از آخر هفته میشینم سر طراحی...دوستانی ک میخوان تا آخر همراه من باشند از بچه های فعال پیام خصوصی بدند ک با هم پیش بریم...
بهارک جان میدونم شما هدفت کار کردنه شما و مهدیه مقدم و holooooo جان...اگه هستید ک یا علی...
نه عارفه جان سوتفاهم نشه.همه ما میدونیم ارزش کاری رو که شما برامون انجام دادی. از بعد اینکه ما تصمیم بر خرید اون جزوه طراحی گرفتیم کم کم افرادی تازه وارد که همه هم تازه عضو این سایت شدن اومدن و شروع به فروش و تبلیغات کردن. این کار اصلا خوب نیست. خداییش منظور من شما نبودی؛ اصلا فاز کار من و شما با اینایی که این مدلی دارن رفتار میکنند فرق داره. من ازت معذرت میخوام اگر باعث دلخوریت شدم؛ ولی بازم میگم منظور من چیز دیگری بود، شاید درست بیان نکردم..

arefeh

کاربر ممتاز
نه عارفه جان سوتفاهم نشه.همه ما میدونیم ارزش کاری رو که شما برامون انجام دادی. از بعد اینکه ما تصمیم بر خرید اون جزوه طراحی گرفتیم کم کم افرادی تازه وارد که همه هم تازه عضو این سایت شدن اومدن و شروع به فروش و تبلیغات کردن. این کار اصلا خوب نیست. خداییش منظور من شما نبودی؛ اصلا فاز کار من و شما با اینایی که این مدلی دارن رفتار میکنند فرق داره. من ازت معذرت میخوام اگر باعث دلخوریت شدم؛ ولی بازم میگم منظور من چیز دیگری بود، شاید درست بیان نکردم..

نه عزیزم...شما رو ک میشناسم گلم...من اصلا حتی یه ذره هم از شما ناراحت نشدم...این قضیه دیوار گفتن بودن...به شما گفتم یعنی درد دل کردم ک اون بقیه آدمها بفهمند...واقعا قبول دارم کار چند تا از دوستان اصلا قشنگ نبود...مخصوصا کسی ک قبول شده و به دردش دیگه نمیخوره اون جزوه داره میفروشه...خودش میگه 600 درصورتی ک یه جزوه اینقدر قیمت نداره....بعد میاد میگه 100 خوب آقا کار منم زیر سئوال بردی ...الان همه دوستان فکر میکنند ک پولشونو من خوردم و جزوه بهشون دادم...
این باعث ناراحتیه من شد...یه سری دوستان هم میگن پارسال اینجوری نبود همه خالصانه بود...اگه بچه ها گفتن بیاید جزوه بخریم من خودم نمیخواستم واسه چیزی ک ندیدم 35000 پول بدم...
چون معلوم نبود چی به چیه...اما وقتی قراره 1500 تومن بدم خوب استقبال میکنم....ولی یه سری دوستان اینو پای خرید و فروش گذاشتن...درصورتی با 1500 یدونه چیپس میشه خرید...:razz:

eli elhami

عضو جدید
نه عزیزم...شما رو ک میشناسم گلم...من اصلا حتی یه ذره هم از شما ناراحت نشدم...این قضیه دیوار گفتن بودن...به شما گفتم یعنی درد دل کردم ک اون بقیه آدمها بفهمند...واقعا قبول دارم کار چند تا از دوستان اصلا قشنگ نبود...مخصوصا کسی ک قبول شده و به دردش دیگه نمیخوره اون جزوه داره میفروشه...خودش میگه 600 درصورتی ک یه جزوه اینقدر قیمت نداره....بعد میاد میگه 100 خوب آقا کار منم زیر سئوال بردی ...الان همه دوستان فکر میکنند ک پولشونو من خوردم و جزوه بهشون دادم...
این باعث ناراحتیه من شد...یه سری دوستان هم میگن پارسال اینجوری نبود همه خالصانه بود...اگه بچه ها گفتن بیاید جزوه بخریم من خودم نمیخواستم واسه چیزی ک ندیدم 35000 پول بدم...
چون معلوم نبود چی به چیه...اما وقتی قراره 1500 تومن بدم خوب استقبال میکنم....ولی یه سری دوستان اینو پای خرید و فروش گذاشتن...درصورتی با 1500 یدونه چیپس میشه خرید...:razz:

سلام.میشه جزوه رو به منم بدین...

Sketch god

عضو جدید
دوستان کسی میدونه که شهر انتخابی موقع آزمون نظام باید همون شهر محل سکونت باشه یا خیر ؟ ممنون

baharestan.f

کاربر بیش فعال
عارفه جان ، والا کسی منظورش از خرید و فروش شما نبود ، که خدای نکرده دلخور باشی. من قبلا هم گفتم کار شما کار قشنگی بود که باعث شد بچه ها جزوه دار بشن , چون کسی نبود که این جزوه را در اختیار بچه ها قرار بده.ولی من دیر به قطارتون رسیدم!
ولی تا همینجا کافیه. با اینکه من خودم این جزوه را ندارم.
یسر به پست های قبل بزنی همش ، در مورد فروش جزوه است. و یه جاهایی شما تصمیم گرفتین نقشه یا جزوه جدید بخرین. خب نازنین اینجوریه که پای آدمای دلال باز میشه. به قول خانم آگین هر تازه واردی فکر درآمد زایی می کنه. شماها دیگه اجازه ندین این اتفاق بیفته....

ehsan arch

عضو جدید

عارفه جان درسته راست میگه به بچه ها هم که گفتم هیچکی راضی نبود حالا دیگه تمام شد... خوب اولین نکته ازمون رو من میگم
قضیه چشم پله تمام شد من با رئیس نظام مهندسی شهرمون که صحبت کردم گفتند به هیچ عنوان تو امتحان از چشم پله استفاده نکنید... همین مطلب هم داخل جزوه نوشته پس دوستان فکر چشم پله رو ار ذهنتون پاک کنید

بالا