ashkan_y
عضو جدید
مگه نشنیدید که مگن آدم عاشق هم کر میشه هم کور ( البته جسارت نباشه به دوستان ایشالا مبارک باشه )ببخشید اینجا باشگاه مهندسانه یا پاتوق عشاق؟!
فکر کنم ادرسو اشتباهی اومدم.
اشکال نداره شما ببخششون ، مگه حالا شما داره حسودیت میشه ؟
مگه نشنیدید که مگن آدم عاشق هم کر میشه هم کور ( البته جسارت نباشه به دوستان ایشالا مبارک باشه )ببخشید اینجا باشگاه مهندسانه یا پاتوق عشاق؟!
فکر کنم ادرسو اشتباهی اومدم.
نترس عزیزم این شتریه که اول و آخر دم در خونتون می خوابه زیاد عجله نکنبچه ها منم دیگه باید کم کم ازدواج کنم دارم عقب میفتم....................!!!!!!
وای مامانم اینا !!!!manam az in topica dost daram vasam bezane hamsare aiandam![]()
آخه میگن عجله کار شیطونه نکنه ......خوب چیکارش داری عجله داره.......
نکنه شمام می خواین یکیو پیدا کنین و .....جدیه مسئله؟اینجا اشنا شدین؟اگه واقعیه مباااااااااااااااااااااااارکه .رمز موفقیتتونو به منم بگین.
نه دیگه زحمتشو شما بکشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای مامانم اینا !!!!
حالا همسر آیندتونو پیدا کردید یا دارین می گردین![]()
فکر کنم برم بخوابم بهتر باشه آخه می ترسم یه ساعت دیگه که بشینم یا باید بنگاه ازدواج باز کنم یا آخر یه دختر می دن به خودم می گن اینم زن شما .نه دیگه زحمتشو شما بکشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین اومدیو نسازیا........دل دختر جوونه مارو پر پرش نکن..........فکر کنم برم بخوابم بهتر باشه آخه می ترسم یه ساعت دیگه که بشینم یا باید بنگاه ازدواج باز کنم یا آخر یه دختر می دن به خون می گن اینم زن شما .
ماشالا این باشگاه حد اقل روزی 2 تا عروس و داماد داره .
خدا بیشترش کنه .

چیکار کنم ؟ببین اومدیو نسازیا........دل دختر جوونه مارو پر پرش نکن..........![]()
چرا از تازه ها باید ترسید ؟باید از اون تازه ها بترسی.....
منم نگفتم شما می گردی که گفتم تو کویر دنبال آب کشتن خطاستمن نمیگردم که.این smzمیگرده.........
والا ما که 1ساله اینجایی تازه راه افتادیم.شما نیومده را افتاده بودی..........چرا از تازه ها باید ترسید ؟
نه عزیزم من فقط شبا هستم امروزم چون جمعس عصر بودم وگرنه صبح از 6 باید برم سر کار تا 10:30 شب .والا ما که 1ساله اینجایی تازه راه افتادیم.شما نیومده را افتاده بودی..........
شب شمام خوش ........شوخی کردم عزیز.........حالا بخوابین......
پس فردا میبینمتون .......فعلا شب خوش...
خوابای رنگاوارنگ ببینین ................

پوري غلط ميكنه روي تو دست بلند كنه.آخه ميدوني گلم پوري خودش كشتي ميره مگر اينكه من برم كشتي كج تا بتونم رو دستش بلند شم
آره بابا فكر كردي شوخي ميكنيم ............ جدي جدي تصميم ازدواج داريمنمی دونم
شما بر فرض مثال بخواین راستکی ازدواج کنین
اصلا به خونوادتون گفتین/
اصلا قبول کردن؟
که اینقدر با اطمینان میگین؟
نه بابا سركاري چيه................. من و عزيز دلم تصميم ازدواج داريمای خدااااااااا....چه تاپیکای خزی میزنین تازگیااااااااااااا:ی
بازم سرکاریه؟
نه بابا سركاري چيه................. من و عزيز دلم تصميم ازدواج داريم
حسودي ميكني.................... اييييشششششششششایشششششششششش...
خوب ایشالا یه روزم منو عزیز دلم باهم ازدواج میکنیم
کو عزیز دل تو این هیری بیری:ی
حسودي ميكني.................... اييييششششششششش
عزيز دلم منه ديگه قربونش برم
حسود هرگز نياسود ......................حسود...حسود.........حسود...پري حسود......پري حسودحسودییییییی؟ منو حسودییییییییییییی؟
اییییییییششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کپل هم دوره ایی ما بودازدواج کرده ما هنوز......! | گفتگوی آزاد | 11 | |
| S | ما هم انسانیم | گفتگوی آزاد | 0 | |
|
|
راستی بعضی موقع ها ما مردها هم واقعا" بدجنس میشیم! | گفتگوی آزاد | 3 | |
|
|
***ما هم یکی از نماز نخوان ها !!! | گفتگوی آزاد | 1 | |