ما در تورات به بني اسرائيل خبر داديم که قطعاً دو بار در زمين فساد مي کنيد

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوره اسراء10-4
ما در تورات به بني اسرائيل خبر داديم که قطعاً دو بار در زمين فساد مي کنيد و [در برابر طاعت خدا] به سرکشي و طغيان [و نسبت به مردم به برتري جويي و ستمي] بزرگ دچار مي شويد.

پس هنگامي که [زمان ظهور] وعده [عذاب و انتقام ما به کيفر] نخستين فسادانگيزي و طغيان شما فرا رسد، بندگان سخت پيکار ونيرومند خود را بر ضد شما برانگيزيم، آنان [براي کشتن، اسير کردن و ربودن ثروت و اموالتان] لابه لاي خانه ها را [به طور کامل و با دقت] جستجو مي کنند؛ و يقيناً اين وعده اي انجام شدني است.
سپس پيروزي بر آنان را به شما باز مي گردانيم و شما را به وسيله اموال و فرزندان تقويت مي کنيم، و نفرات [رزمي] شما را بيشتر مي گردانيم.

اگر نيکي کنيد به خود نيکي کرده ايد، و اگر بدي کنيد به خود بدي کرده ايد. پس هنگامي که [زمان ظهور] وعده دوم [براي عذاب و انتقام] فرا رسد، [پيکارگراني بسيار سخت گير بر ضد شما برمي انگيزيم] تا شما را [با دچار کردن به مصايب سنگين و گزند و آسيب فراوان] غصه دار و اندوهگين کنند و به مسجد [الاقصي] درآيند، آن گونه که بار اول درآمدند تا هر که و هر چه را دست يابند، به شدت در هم کوبند و نابود کنند.

اميد است که پروردگارتان [در صورتي که توبه کنيد] به شما رحم کند و اگر به طغيان و فساد برگرديد، ما هم [به کيفر شديد و عذاب سخت] بازگرديم، و دوزخ را براي کافران، زنداني تنگ قرار داديم.
بي ترديد اين قرآن به استوارترين آيين هدايت مي کند، و به مؤمناني که کارهاي شايسته انجام مي دهند، مژده مي دهد که براي آنان پاداشي بزرگ است.

و براي آنان که به قيامت ايمان نمي آورند، عذابي دردناک آماده کرده ايم.

(جهت اطلاعات بیشتر در مورد این دو بار فساد و نابودی ، میتوانید به تفاسیر مراجعه کنید)

rezakamyaran

عضو جدید
من رفتم تو این سایت اسلام پاسخ داشتم یکی از شبهاتی که بود رو میخوندم بعد سوال برام پیش اومد که چرا اصلا باید مسلمون باشیم؟؟؟
تو هر کتاب الهی ای اومده از دین خودش تعریف کرده. تو قران هم قطعا داره از اسلام و خبی هاش میگه دیگه ولی از کجا معلوم که اسلام از بقیه بهتر هست؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من رفتم تو این سایت اسلام پاسخ داشتم یکی از شبهاتی که بود رو میخوندم بعد سوال برام پیش اومد که چرا اصلا باید مسلمون باشیم؟؟؟
تو هر کتاب الهی ای اومده از دین خودش تعریف کرده. تو قران هم قطعا داره از اسلام و خبی هاش میگه دیگه ولی از کجا معلوم که اسلام از بقیه بهتر هست؟
میخوای بقیه دین ها رو هم بخون شاید بهتر باشن :|