***ماه خوب خدا(رمضان۱۴۰۳)***

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

IMG_20250301_234224_547.jpg

درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى ‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد.

رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
___
_
____

حلول ماه مبارك رمضان، ماه ضیافت الهی مبارك باد💐

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
‍ خدایا 🙏

در آستانه حلول ماه مبارک رمضان🌙

برایمان بنویس :✍
#قلـــب_بےگـناه ،
#ذهن_قرآنی
#فـکرربانــی
#زبــان_ذاکـــر
#قلــب_خاشــع
#نفــس_بااطمینــان
#روح_بلــندهمـــت
و #توبه_نصــوح از همــه گناهـــان
ونیــکیِ #روزه_هــایمان و #نمـازهایــمان

🍃 یَـارَبْ 🍃

اگرمرگ مان دراین ماه فرارسید
ماراشامل رحمت هایت بگردان🙏🏻
و اگر بعد از آن زنــــــده ماندیم
مارا دائم درراه راست قــــرار بده🙏🏻

و هر لحظــه ذکـــرما برای #توسـت♥️
تا دوباره متــولد بشویم ...

{ آمیـــن ای مهربان ترین }

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
❤ریختن گلاب بر سر وصورت در روز اول ماه مبارک رمضان❤

از حضرت صادق علیه السلام منقول است که هرکه در روز اوّل این ماه کفى(یعنی یه کف دست) از گلاب بر رو بزند، از خوارى و پریشانى نجات یابد و اگر هرروز بریزد در آن روز از این بلاها ایمن گردد و هرکه یک کف گلاب در روز اوّل این ماه بر سر ریزد در آن سال از مرض سر سام ایمن گردد.

.حتمااین کاررو هم برای خودتون هم برای بچه هاتون انجام بدید.

به کسایی هم که نمیدونن اطلاع بدید.

شب اول ماه مبارک:حضرت محمد(ص) فرمود:هرکس سوره فتح را در شب اول ماه رمضان سه بار بخواند خداوند درهای رزق و روزی را تا رمضان سال بعد به روی او می گشاید

روز اول یه سری اعمال دیگه هم داره که براتون میزارم:

👈غسل نمودن ،و بر سر ريختن سى كف شدست آب،كه در تمام طول سال باعث ايمنى از همه دردها و بيماريهاست.

👈دو ركعت نماز اول ماه را بجا آورد و صدقه بدهد.

🎍هركسي سوره نصر و سوره ي يس را در روز اول ماه رمضان بخواند درطول سال خوشحال و مسرور خواهد بود.

👈دو ركعت نماز بخواند،در ركعت اول سوره‏«حمد» و«فتح»را و در ركعت دوم سوره«حمد»و هر سوره ديگرى را كه بخواهد بخواند،تا حق تعالى در آن سال بديها را از او دور سازد،و تا سال آينده در پناه خدا باشد.(این نماز رو حتماااا بخونید)

التماس دعا💚

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🔰توصیه هایی برای ماه مبارڪ رمضان

🍃🌺 آیت الله قاضی (ره) :

👈نمازهای واجب را در وقت فضلیت بخوانید....

👈تا می توانید در شبها قرآن تلاوت کنید که قرآن شراب مؤمنین است، تلاوت قرآن از یک جزء کمتر نباشد....

👈مداومت به سجده یونسیه و گفتن آن از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ مرتبه «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین»...

👈بعد از نمازهای واجب تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) ترک نشود که از انواع ذکر کثیر است...

👈دعا برای فرج(عظم البلاء) حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در همه اوقات این ماه...

👈خواندن زیارت جامعه کبیره در روزهای جمعه...

👈به دیدار و زیارت نیکوکاران بروید...

👈هفته ای یکبار زیارت اهل قبور ترک نشود، اما زیارت قبور در شب واقع نگردد...

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دو رکعت نمازی که سبب آمرزش هفتاد هزار گناه می شود🌺

👈 در هر شب از ماه رمضان

👈 دو ركعت نماز

👈در هر ركعت، حمد را یک بار و توحيد را سه بار بخواند و پس از سلام نماز بگويد :

👈 «سُبحانَ مَن هُوَ حَفيظٌ لايَغفُلُ سُبحانَ مَن هُوَ رَحيمٌ لايَعجَلُ سُبحانَ مَن هُوَ قائِمٌ لايَسهُو سُبحانَ مَن هُوَ دائِمٌ لايَلهُو»

👈سپس ذکر تسبیحات اربعه (سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر) را هفت مرتبه بگوید

👈و آنگاه بخواند :«سُبحانَكَ سُبحانَكَ سُبحانَكَ يا عَظيمُ اغفِر لِىَ الذَّنبَ العَظيمَ»

👈 و در آخر ده بار صلوات بفرستد.

⭐ هر کس اين دو ركعت نماز را به جای آورد خداوند هفتاد هزار گناه او را می آمرزد.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
⭐دعای روز اول ماه مبارک رمضان⭐

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمَ اجْعلْ صِیامی فیه صِیام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ.

خدایا! روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار ده، و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی و مرا از خواب غافلان بیدار ساز و گناهم را ببخش ای معبود جهانیان و در گذر از من ای بخشنده ی گنهکاران.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺 دعای روز دوم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الى مَرْضاتِکَ و جَنّبْنی فیهِ مِن سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ الرّاحِمین.

پروردگارا! در این روز پربرکت مرا به رضایت و خوشنودی خویش نزدیک کن و از خشم و عذاب خود برهان. به من لیاقتی عطا کن تا خاضعانه تسلیم تو شوم و تو را از هرچه به اندیشه‌ام درآید بزرگ‌تر دانم. خدایا! در این ماه توفیق تلاوت قرآن را بر من ارزانی دار تا چشمم به درخشش آیاتت منور شده، قلبم با هدایت کتابت تسکین یابد. به حق رحمتت. ای رحم‌کننده‌ترین رحم‌کنندگان! آمین!

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز سوم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهة والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ.

خدایا روزى کن مرا در آن روز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزى که فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشنده ترین بخشندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌻سوره چهل و چهارم و فضیلت های بسیار🌻

از ختم این سوره در ماه رمضان غافل نباشید به سه دلیل
🌸🌸🌸

باعث آمرزش گناهان می شود
🌸🌸🌸

خلاصی از شر جن و انس و تنگ نظران و حسودان
🌸🌸🌸
وسعت در سود و مال
🌸🌸🌸

این سوره باعث نجات از وسوسه های شیطانی ،آرامش در خواب، و افزایش شوکت و مقام نزد مردم نیز می شود
🌸🌸🌸

سعی کنید ختم این سوره را در برنامه ماه رمضان خودتون قرار بدین
🌸🌸🌸

این سوره دخان است

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.

خدایا نیرومندم فرما در آن روز بر به پا داشتن فرمانت و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا کن مرا در آن روز برای انجام سپاسگزاریت به کـرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه داریت و پرده پوشى خودت اى بیناترین بینایان.
#ماه_رمضان

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
بهترین عمل در ماه مبارک رمضان

🔹ماه به این بزرگی، ماه عبادت ماه توبه، ماه تلاوت قرآن، با همه خوبی ها بهترین عمل در آن ترک حرام و ترک گناه است. یعنی اینقدر این کار اهمیت دارد شما سعی کنید این ریاضت را تحمل کنید و در این ماه گناه نکنید، کار دیگر هم نکنید.البته این یک فرض است، آدم نمی‌شود کار دیگر نکند اما فرض است. این قدر تقوا اهمیت دارد که اگر شما تقوا را مراعات کردی فقط خوابیدی و جایت ته بهشت است. این قدر مهم است. پیغمبر اکرم فرمودند: افضل اعمال در این ماه، ترک گناه و ترک عمل حرام است.

▪️آیت الله خوشوقت رحمت الله

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.

خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت‌ اى مهربان‌ترین مهربانان.
#ماه_رمضان

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در این ماه مبارک رمضان لازم است یکبار دیگر یادآوری شود که من برای رضای خدا و انجام فرایض خود روزه می گیرم پس اینکه فرد دیگری که به هر دلیلی روزه نیست را در خیابان می‌بینم مطلقا به من ربطی ندارد

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز ششم ماه مبارک رمضان🌺

اللَّهُمَّ لا تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ، وَ لا تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ، وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ، بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ، يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ.

خدایا مرا در این ماه به خاطر نزدیک شدن به نافرمانی ات وامگذار، و با تازیانه های انتقامت عذاب مکن، و از موجبات خشمت دورم بدار، به فضل و عطاهایت، ای نهایت دلبستگی دل شدگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
ماه رمضان به سه قسمت تقسیم میشه:

دهه اول رحــمت
دهه دوم مغفــرت
دهه سوم اجـابت

پس دهه اول را دعا کنیم رحمت خدا نصیب حال ما بشه و کلمه طیبه را زیاد بخوانیم
:

لا اله الا الله

دهه دوم را استغفار بخوانیم تا عفو شویم : استغفرالله و اتوب الیه

دهه سوم برای طلب بهشت و رهایی از جهنم دعا کنیم: اللهم اجرنی من النار.اللهم ادخلن الجنت.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین.

خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت ، و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان ، و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
*┄┅═✧﷽✧═┅*

*✍️در روززجمعه
سلام و درود ما تقدیم به ساحت مقدس و نورانی قطب عالم امکان، حضرت بقیه الله الاعظم روحی و ارواحنا فداه"*

*السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ*

*یا اباصالحَ المَهدي یا خلیفةَالرَّحمن و یا شریڪَ القران*
*ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدے و مَولاے الاَمان الاَمان*

•┈┈••✾❀♥️❀✾••┈┈•

*«دعای_سلامتی_امام_زمان_عج»*

"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"

•┈┈••✾❀♥️❀✾••┈┈•

*«دعای فرج»*

بسم الله الرحمن الرحیم

اِلهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،
وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاء
ُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي
الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني
فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

•┈┈••✾❀♥️❀✾••┈┈•

# *«دعای معرفت»*

اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى

•┈┈••✾❀♥️❀✾••┈┈•

*# «دعای غریق»*

امام صادق علیه السلام فرمودند:

🔺 زماني ميرسد که امام هدايتگر ونشانه آشکاري نباشد ازحيرت وسرگرداني آن دوره کسي نجات پيدا نميکند مگر کسي که به خواندن دعاي غريق مداومت کند:

*یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ*

📚 کمال الدین جلد ۲ ص ۳۵۱

•┈┈••✾❀♥️❀✾••┈┈•

*«دعا جهت عاقبت به خیر شدن و با دین کامل از دنیا رفتن»*
*رَضیتُ بِااللهِ رَبًّا وَ بِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَاآلهِ نَبیًّا وَبِا لاِسلامِ دینًا وَ بِالقُرآنِ کِتابًا وَ بِالکَعبَةِ قِبلَةً وَ بِعَلِیٍّ عَلَیهِ السَّلامِ وَلِیًا وَ اِماماً وَ بِالحَسَنِ وَالحُسَینِ وَعَلِیٍّ بنِ الحُسَینِ وَمُحَمَّدٍبنِ عَلِیٍّ وَجَعفَرِبنِ مُحَمَّدٍ وَ موسَی بنِ جَعفَرٍ وَعَلِیٍّ بنِ موسی وَمُحَمَّدٍبنِ عَلِیٍّ وَعَلِیِّ بنِ مُحَمَّدٍ وَ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ وَالحُجَةِ بنِ الحَسَنِ صَلواتُ اللهِ عَلَیهِم اَجمَعینَ اَئِمَّةً اَللّهُمَ اِنّی رَضیتُ بِهِم اَئِمَّةً فَاَرضِنی لَهُم اِنَّکَ عَلی کلِّ شَیئٍ قَدیر.*

*أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ و إطْعامِ الطّعامِ و إفْشاءِ السّلامِ و صُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین.

خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام کردن بر مردمان و افشای سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
✨دعای قرآنی برای قنوت✨

☘*خیر دنیا و آخرت

۱. رَبَّنا آتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی الْآخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ :
📖سوره بقره ، آیه ۲۰۱
اى پروردگار ما، در دنیا و آخرت به ما خیر و خوبى عطا فرما، و ما را از شکنجه آتش حفظ نما.

☘*پایداری در دین

۲. رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنا وَ هَبْ لَنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَهً إِنَّکَ أَنْتَ الْوَهَّابُ:
📖سوره آل عمران ، آیه ۸
پروردگارا، پس از آن که ما را هدایت فرمودى ، قلبهایمان را نلغزان و از لطف خویش به ما رحمتى عطا فرما، که همانا تویى بخشنده بدون منت .

☘* بخشش گناهان

۳. رَبَّنا إِنَّنا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ قِنا عَذابَ النَّارِ:
📖سوره آل عمران ، آیه ۱۶
پروردگارا، همانا که ما ایمان آورده ایم، پس گناهان ما را بیامرز و ما را از عذاب آتش نگاه دار.

☘*درخواست صبر

۴. رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ تَوَفَّنا مُسْلِمین:
📖سوره اعراف ، آیه ۱۲۶
پروردگارا، قلب ما را از بردبارى سرشار فرماى ، و ما را مسلمان بمیران .

☘*طلب سعه صدر

۵. رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی وَاحْلُلْ عُقْدَهً مِّن لِّسَانِی یَفْقَهُوا قَوْلِی :
📖سوره طه ، آیه ۲۵ – ۲۸
پروردگارا، سینه مرا گشایش ده ، و کارم را بر من آسان فرماى ، گره از زبانم بگشاى تا سخنم را بفهمند.

☘*طلب آمرزش برای والدین

۶. رَبَّنَا اغْفِرْ لی‏ وَ لِوالِدَیَّ وَ لِلْمُؤْمِنینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسابُ :
📖سوره ابراهیم ، آیه ۴۱
اى پروردگار ما، مرا و پدر و مادرم را و ایمانمان را در روزى که حساب برپا مى گردد بیامرز.

☘*درخواست خشنودی خدا

۷. رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَدْخِلْنی‏ بِرَحْمَتِکَ فی‏ عِبادِکَ الصَّالِحین:
📖سوره نمل ، آیه ۱۹
پروردگارا، مرا توفیق عنایت فرماى تا شکر نعمت تو را به جاى آورم ؛ نعمتى که به من و به پدر و مادرم عطا فرمودى.
و توفیق عنایت فرماى تا کارى شایسته انجام دهم که تو را خشنود سازد و به رحمت خود، مرا در زمره بندگان صالحت درآور.

☘*توفیق نماز گزاری

۸. رَبِّ اجْعَلْنی‏ مُقیمَ الصَّلاهِ وَ مِنْ ذُرِّیَّتی‏ رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دُعا.
📖سوره ابراهیم ، آیه ۴۰
پروردگار من ، مرا و فرزندانم را بر پا دارنده نماز قرار بده و دعایم را بپذیر.

☘*درخواست پذیرش اعمال

۹. رَبَّنا تَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمیعُ الْعَلیمُ
📖سوره بقره آیه ۱۲۷
«پروردگارا! از ما بپذیر، که تو شنوا و دانایى....

🍃🍂🌸🍃🌸🍃🌸🍂🍃

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز نهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین.

خدایا قرار بده برایم در آن بهره اى از رحمت فراوانـت و راهنمایی ام کن در آن به برهان و راههاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه ات به دوستى خود اى آرزوى مشتاقان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز دهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یاغایَهَ الطّالِبین.

خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان به درگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🔴 لحظات زندگی را غنیمت بشماریم...

🍃زمانی برسد که ما محتاج گفتن یک «لا اله الا الله» و محتاج گفتن یک «استغفرالله» می‌شویم و دیگر به ما فرصت نمی‌دهند. مواظب از دست رفتن فرصت‌ها باشیم.

✍آیت‌الله قاضی (ره)

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🍃نماز امام زمان (عج) در روز سه شنبه🍃

نماز امام زمان (عج) مانند دیگر نمازهای مستحبّی دو رکعت است.

در هر رکعت هنگام خواندن سوره حمد ،آیه «

ایّاکَ نَعْبُدُ وَ ایّاکَ نَسْتَعین »صدبار تکرار می

شود و بعد ادامه سوره و سوره توحید خوانده

می شود.هر کدام از ذکرهای رکوع و سجده نیز

هفت بار تکرار شود.

پس از پایان نماز یک بار «لااله الا الله» و

تسبیحات حضرت زهرا خوانده می شود پس

از آن به سجده رفته و صدبار صلوات بفرستید

💚حاجاتتون روا و التماس دعا💚

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز یازدهم ماه رمضان🌺

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اَللّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فیهِ الْاِحْسانَ وَکَرِّهْ اِلَیَّ فیهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصْیانَ وَحَرِّمْ عَلَیَّ فیهِ السَّخَطَ وَالنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غِیاثَ الْمُسْتَغیثینَ

خدایا دوست گردان نزد من در این ماه احسان و نیکی را و ناخوش‌دار در پیش من در این روز فسق و نافرمانی و گناه را و حرام گردان در این روز بر من خشم کیفربار و آتش (سوزان) را به کمک خودت، ای فریاد رس فریادخواهان

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
‍ "ذكري كه توفيقات سلب شده را باز ميگرداند"

🌷 آیت الله فاطمي نيا(ره) :

🖋 يكي از اذكار و ادعيه اي كه اگر به معناي آن توجه كنيم بسيار موثر است ، ذكر " يا مُقيلَ العَثَرات" است.

🤲 اي خدايي كه لغزش ها را اقاله ميكند و ناديده ميگيرد.

☘ ما خدايي داريم كه بسيار مهربان است و گناهان ما را اقاله ميكند ، به اين معنا كه اگر پشيمان شويم و توبه كنيم ، اصلا با ما طوري معامله ميكند مثل اينكه گناهي مرتكب نشده ايم!

✍ گاهي مواقع دراثر گناه ، بعضي توفيقات از انسان سلب ميشود ؛ اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب در قنوت يا سجده خود بگويد ، توفيقات بازميگردد.
#ماه_رمضان

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
بهترین ذکر برای شادی روح اموات چیست؟

کسی می‌گفت: مادرم چند‌ سـال قبل از دنیا رفته بود، یک‌ شب خوابش‌ را دیدم، گفت‌ پسرم! هیچ‌ چیزی مثل صلوات روح من را شاد نمی کند؛ بـهتـریـن هـدیـه کـه بـه مـن مـی‌دهـی، ایـن ذکـر اسـت.

آیت‌الله بهاءالدینی(ره)

هدیه به ارواح مومنین و مومنات صلواتی هدیه کنیم...🌱

بالا