ماهانه کمتر از 10 هزار تومان از پدرم پول توجیبی می گیرم !!!

بادبادک باز

عضو جدید
شما ماجرای خواستگاری پسر حــــداد عادل از دختر معظم له را از زبان خود حداد بخوانید.

میگه شام در خانه آقا ماندیم، اما غذا نداشتند و برای ما نان و ماست و خیار آوردند.

جدا آدم دلش کباب میشه. :cry:
آره من خوندمش .
با 600 تومن عروسی گرفتن .تازه اون 600 تومن هم واسه این بوده که به جای حلقه ی نامزدی از انگشتر آقا استفاده میکنن .تعمیر انگشتره 600 تومن شده بود.

mina.a.s

عضو جدید
:eek::eek::eek::eek:

مصاحبه خواندنی پسر محصولی: ماهانه کمتر از 10 هزار تومان از پدرم پول توجیبی می گیرم

چقدر از پدر پول تو جیبی می گیری؟

کمتر از ده هزار تومان در ماه، البته این مبلغی علاوه بر مخارج اصلی مثل تحصیل و لباس است. یک جورهایی طرح هدفمند سازی یارانه ها قبل از اینکه در دولت اجرا شود، در خانه ما اجرا شده. خرج های موجهی مثل خرج خانه و هزینه موبایل از این پول جداست. مثلا پول موبایل تا ۱۰ هزار تومان را می پردازند ولی اگر بیشتر شود، پرداخت نمی کنند.

از کجا لباس می خری و با چه مارکی؟

والله لباس هایی که ما می خریم همه از شهرستان تهیه می شود. چون ارزان فروشی وجود دارد و جنس های خوب و متعادلی دارد، قیمت های فضایی هم ندارد. گاهی اوقات هم اقوام سوغاتی لباس می آورند.

:eek::eek::eek::eek::eek:
:w15::w15::w15:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفيقم از دوست دختراش پول تو جيبي ميگيره
انقد بي پوله از بي پولي براش هيچي نمونده و از خونه بيرون نمياد براش دعا كنيد
هركي خواست كمكش كنه از دسته باباي خسيسش كه عينه حاجي جباره نجاتش بده پيغام بذاره براي ابراز هم دردي
:eek::cry::cry::cry::cry::gol::heart:

:crying::crying::crying:
من خودم ميرم كار ميكنم بابام پولام از ميگيره بعد مگه واست نگه ميدارم ميره تو حساب الپسنده
خودم براي گرفتن 2000 تومن درگير ميشم
و از خونه شوت مي شم بيرون
:cry::eek::cry::eek::cry::eek:
بگيد ما چيكار كنيم

شما كاملا واجدالشرايط مصاحبه هستي!!!:cry::cry::cry:

بالا