مانيتور و موس و صفحه كليد قفل ميشه

nazanin_nazanin

عضو جدید
سلام من اخيرا يه مشكلي پيدا كردم مثلا وقتي سيستم بالا مياد از زمانيكه كه بالا اومده تا مثلا يكي دو دقيقه باهاش كار نميكنم و بحال خودش ول ميشه يا مثلا دو سه ساعتي با سيستم كار كردم و اينترنتم وصل شدم خلاصه همه جوره كار كردم بعد كه مثلا از سر سيستم براي مدت حتي 30 ثانيه بلند ميشم و سيستم بحال خودش ميمونه بعد مثلا 30 ثانيه كه ميام دوباره سر سيستم كه دوباره باهاش كار كنم ميبينم موس (اون فلش روي مانيتور)هركار ميكنم تكون نميخوره و ثابت وايساده صفحه كليد هم قفل ميكنه و سيستم از صفحه كليد ورودي قبول نميكنه يعني هيچكاري فايده نداره و تنها چاره اش اين هست كه ريستارت كنم و ريستارت هم كه پدر سيستمو در مياره اگه مكررا استفاده كني البته از كليد روي كيس ريستارت ميكنما يعني ريستارت سرد گفتم در اين موارد اصلا از صفحه كليد و موس اصلا ورودي نميگيره و هنگ ميكنه اصلا ميدونين انگار كه سيستم نه ورودي ميگيره نه خروجي كه مونيتور باشه نشون نميده چون اگه ميداد بايد حركت موس رو نشون ميداد كه نميده !!!!!!!!!!! به چراغ قرمز رنگ هارد روي كيس نگاه ميكنم ميبينم خاموش هستو چشمك اينا نميزنه ولي چراغ سبز پاور روشن هست!!!!!!!!!!!!!!! با اين اوصاف دوستان اگه كمكي ازتون بر مياد لطف كنيد چون ريستارت داره هاردمو خراب ميكنه ويندوز هم عوض كردم ولي باز همين جريانو داره!حافظه رم ام حدودا 218 هست و حافظه مجازيم 360 مگابايت اينارم گفتم كه توضيحاتم كامل باشه!

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من اخيرا يه مشكلي پيدا كردم مثلا وقتي سيستم بالا مياد از زمانيكه كه بالا اومده تا مثلا يكي دو دقيقه باهاش كار نميكنم و بحال خودش ول ميشه يا مثلا دو سه ساعتي با سيستم كار كردم و اينترنتم وصل شدم خلاصه همه جوره كار كردم بعد كه مثلا از سر سيستم براي مدت حتي 30 ثانيه بلند ميشم و سيستم بحال خودش ميمونه بعد مثلا 30 ثانيه كه ميام دوباره سر سيستم كه دوباره باهاش كار كنم ميبينم موس (اون فلش روي مانيتور)هركار ميكنم تكون نميخوره و ثابت وايساده صفحه كليد هم قفل ميكنه و سيستم از صفحه كليد ورودي قبول نميكنه يعني هيچكاري فايده نداره و تنها چاره اش اين هست كه ريستارت كنم و ريستارت هم كه پدر سيستمو در مياره اگه مكررا استفاده كني البته از كليد روي كيس ريستارت ميكنما يعني ريستارت سرد گفتم در اين موارد اصلا از صفحه كليد و موس اصلا ورودي نميگيره و هنگ ميكنه اصلا ميدونين انگار كه سيستم نه ورودي ميگيره نه خروجي كه مونيتور باشه نشون نميده چون اگه ميداد بايد حركت موس رو نشون ميداد كه نميده !!!!!!!!!!! به چراغ قرمز رنگ هارد روي كيس نگاه ميكنم ميبينم خاموش هستو چشمك اينا نميزنه ولي چراغ سبز پاور روشن هست!!!!!!!!!!!!!!! با اين اوصاف دوستان اگه كمكي ازتون بر مياد لطف كنيد چون ريستارت داره هاردمو خراب ميكنه ويندوز هم عوض كردم ولي باز همين جريانو داره!حافظه رم ام حدودا 218 هست و حافظه مجازيم 360 مگابايت اينارم گفتم كه توضيحاتم كامل باشه!

دوست عزیز ایراد از سخت افزار نیست از نرم افزاره
احتمالا برنامه های زیادی روی سیستم نصب کردین که با هم load میشن ئ سیستم هنگ میکنه ;)
یه بار ویندوز رو عوض کنین همه چی به حالت اولش بر میگرده

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
ولی من فکر میکنم ایرادش سخت افزاری باشه و احتمالاً دلیلش عمر زیاد مادربرد هست ...

البته من خودمم یه مدت این مشکل رو داشتم و دلیلش ویروس بود و بعد از پاک کردن ویروس درست شد ولی

بیشتر این مشکلات بر میگرده به عمر زیاد مادربرد ..

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز

احنمالا از ramتون باشه ! بايه ram ديگه تست كنيد !

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من فکر میکنم ایرادش سخت افزاری باشه و احتمالاً دلیلش عمر زیاد مادربرد هست ...

البته من خودمم یه مدت این مشکل رو داشتم و دلیلش ویروس بود و بعد از پاک کردن ویروس درست شد ولی

بیشتر این مشکلات بر میگرده به عمر زیاد مادربرد ..

احتمال هنگ کردن نرم افزاری هم هست

البته خوب نمیشه گفت احتمال سخت افزاری وجود نداره ولی اگه اول نرم افزاری چک بشه بهتره ;)

adidas2

عضو جدید

90/1/26
منم هم همین مشکل رو توی ویندوز سون (7) پیدا کردم البته بعد از خرید هارد جدید .ویندوزم رو تازه نصب کردم ، هیچ نرم افزار خاصی هم هنوز نصب نکردم ، سیستمم هم جدیده جدیده . رمم 2 گیگ ، سی پی یوم 2 هسته اینتله و مادر بوردم گیگابایت جدید.
سیستم رو که هیبرنت میکنم به مشکل برمیخوره. ویندوزم انگار ریکاوری نداره . اگه مشکلم رو حل کردم جوابش رو براتون میذارم.

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
90/1/26
منم هم همین مشکل رو توی ویندوز سون (7) پیدا کردم البته بعد از خرید هارد جدید .ویندوزم رو تازه نصب کردم ، هیچ نرم افزار خاصی هم هنوز نصب نکردم ، سیستمم هم جدیده جدیده . رمم 2 گیگ ، سی پی یوم 2 هسته اینتله و مادر بوردم گیگابایت جدید.
سیستم رو که هیبرنت میکنم به مشکل برمیخوره. ویندوزم انگار ریکاوری نداره . اگه مشکلم رو حل کردم جوابش رو براتون میذارم.
این مشکل ممکن از سخت افزار باشه(اگه سیستم شما قدیمی باشه)
بدین صورت که بعضی از سخت افزار های قدیمی با هم سازگار نیستن....یعنی رم با cpu یا مادربورد با رم و..........
البته جدیدا این مشکل برطرف شده

ساز دهني

اخراجی موقت
چنین مشکلی هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری ؛ از لحاظ سخت افزاری ram و cpu بیشترین دلیلو دارن ؛ از لحاظ نرم افزاری میتونه وجود ویروس باشه , نصب چند ویروس کش بصورت همزمان باشه , میتونه خیلی ایرادات دیگه هم باشه , توصیه میکنم بعد از تست سخت افزاری ویندوزتونو عوض کنین !

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چنین مشکلی هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری ؛ از لحاظ سخت افزاری ram و cpu بیشترین دلیلو دارن ؛ از لحاظ نرم افزاری میتونه وجود ویروس باشه , نصب چند ویروس کش بصورت همزمان باشه , میتونه خیلی ایرادات دیگه هم باشه , توصیه میکنم بعد از تست سخت افزاری ویندوزتونو عوض کنین !

سلام...
به نظر من ..احتملا مشکل نرم افزاری هستش....
احتمال داره چون مثلا آنتی ویروس داره ویروس کشی می کنه .... چون رم سیستم پایین هستش ...جا کم میاره...
از آنتی ویروس سبک استفاده کنید....
با تشکر

adidas2

عضو جدید
با تشکر از همه ی دوستان - مشکلم به خودی خود حل شد بدون این که بدونم مشکلم چیه - اینم بگم که یکی دوبار هاردم رو از سیستم جدا کردم و همچنین رمم رو. شاید مشکل سخت افزاری داشته به هر حال ممنون از همه ی دوستان.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشکر از همه ی دوستان - مشکلم به خودی خود حل شد بدون این که بدونم مشکلم چیه - اینم بگم که یکی دوبار هاردم رو از سیستم جدا کردم و همچنین رمم رو. شاید مشکل سخت افزاری داشته به هر حال ممنون از همه ی دوستان.
سلام دقیقا منم دو سه روز پیش این مشکل رو داشتم به خودی خود حل شد !!!!!!
ولی الآن به شکل عجیبی کوکیهای کامپیترم پاک میشه !!!!!!

netuplinx

عضو جدید
پاسخ :)

پاسخ :)

درود
با این اوصاف که گفتی،و این جوابی که برای مشکلت پیدا شد،
احتمالا یا سیستمت خاک گرفته
یا هاردت مشکل پیدا کرده.
:w01::w05:
برای خاک ،اول با یه چیزی خاک ها و پرزها و .... رو تمیز کن:w16:،بعد دو تا اسپری کانکتور شوی خشک(خیس نه هااااااا:w29:)،بگیر،تمام قطعات و اتصالات رو جدا کن و با اسپری بیافت به جونشون:w43:(این کار به همه ی دوستان توصیه می شه:w08:)بعد قطعات رو بزن سر جاش:w17:
برای هارد،یه نرم افزار رفع بد سکتور گیری نصب کن که بتونی باهاش فلش یا دیسک یا ... بوت ایبل درست کنی:w16:،تا بعد از ری استارت کردن،خود به خود بره،و هاردت رو چک کنه:w28:،یا نه اگه نمی تونی،بزن از تو ی ویندوز،که هاردت رو چک دیسک کنه،البته با اکتیو کردن گزینه رفع بد سکتور گیری.:w02:
اگر هم روی یک سکتور یا مرحله زمانی که داره هارد رو چک می کنه،10 ساعت هم گیر کرد:w06:،ایرادی نداره،بذار گیر کنه،باید خودش رو درست کنه:w31:
اینم کا هم بازم برای باقی دوستان توصیه می شه:w01:
دلتون شاد
لبتون خندون
بدرود :w16: