nazanin_nazanin
عضو جدید
سلام من اخيرا يه مشكلي پيدا كردم مثلا وقتي سيستم بالا مياد از زمانيكه كه بالا اومده تا مثلا يكي دو دقيقه باهاش كار نميكنم و بحال خودش ول ميشه يا مثلا دو سه ساعتي با سيستم كار كردم و اينترنتم وصل شدم خلاصه همه جوره كار كردم بعد كه مثلا از سر سيستم براي مدت حتي 30 ثانيه بلند ميشم و سيستم بحال خودش ميمونه بعد مثلا 30 ثانيه كه ميام دوباره سر سيستم كه دوباره باهاش كار كنم ميبينم موس (اون فلش روي مانيتور)هركار ميكنم تكون نميخوره و ثابت وايساده صفحه كليد هم قفل ميكنه و سيستم از صفحه كليد ورودي قبول نميكنه يعني هيچكاري فايده نداره و تنها چاره اش اين هست كه ريستارت كنم و ريستارت هم كه پدر سيستمو در مياره اگه مكررا استفاده كني البته از كليد روي كيس ريستارت ميكنما يعني ريستارت سرد گفتم در اين موارد اصلا از صفحه كليد و موس اصلا ورودي نميگيره و هنگ ميكنه اصلا ميدونين انگار كه سيستم نه ورودي ميگيره نه خروجي كه مونيتور باشه نشون نميده چون اگه ميداد بايد حركت موس رو نشون ميداد كه نميده !!!!!!!!!!! به چراغ قرمز رنگ هارد روي كيس نگاه ميكنم ميبينم خاموش هستو چشمك اينا نميزنه ولي چراغ سبز پاور روشن هست!!!!!!!!!!!!!!! با اين اوصاف دوستان اگه كمكي ازتون بر مياد لطف كنيد چون ريستارت داره هاردمو خراب ميكنه ويندوز هم عوض كردم ولي باز همين جريانو داره!حافظه رم ام حدودا 218 هست و حافظه مجازيم 360 مگابايت اينارم گفتم كه توضيحاتم كامل باشه!

،بعد دو تا اسپری کانکتور شوی خشک(خیس نه هااااااا
)،بگیر،تمام قطعات و اتصالات رو جدا کن و با اسپری بیافت به جونشون
(این کار به همه ی دوستان توصیه می شه
)بعد قطعات رو بزن سر جاش
،یا نه اگه نمی تونی،بزن از تو ی ویندوز،که هاردت رو چک دیسک کنه،البته با اکتیو کردن گزینه رفع بد سکتور گیری.
،ایرادی نداره،بذار گیر کنه،باید خودش رو درست کنه