yalda_2010
عضو جدید
ای ول!!!!!!!!!!
ای ول به کی؟!!ای ول!!!!!!!!!!
سیر و سلوک به سوی حقیقت از دو طریق امکان پذیر است : 1- فلسفه 2- عرفان
به طور کلی می توان گفت که در فلسفه بیشتر جنبه عقلی و علمی مطرح است و در عرفان جنبه احساسی. قبول کنید که سخت است که بتوان گفت این خانم مانکن و یا امثال مشابه آن از طریق فلسفه و تحقیقات علمی .... به اسلام روی آورده باشند!! در خوش بینانه ترین حالت می توان گفت ایشان در ابتدای مسیر عرفان قرار گرفته اند . که کلا با روحیات جوامع پیشرفته و غربی سازگار نیست.
دلیل عمده ی کسانی که یک شبه تغییر مسیر می دهند ارضا حس کنجکاوی خود است و وقتی این حس ارضا شد خسته میشوند ؛ شاید یک ماه , یک سال ... ولی کوتاه مدته.
مطمئن باشید نخونده!! بنده خدا خودش گفته بر اثر یک حادثه مسلمون شده، منظور این خانم رقاص این بوده که اصلا فکر نکرده . شایدم خونده و تنش رو واسه کتکای شوهر آیندش آماده کرده و یا شاید خودشو به عنوان جنسیت درجه دو پذیرفته!!
چرا مسلمونا از اینکه حتی رقاص که سهله یک روسپی هم مسلمون بشه افتخار میکنن ، خدا بهتر میدونه!!
راههای رسیدن به خدا زیاده یکی هم حجابشه.مگه با حجاب میشه به خدا رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس اینم دیدیم !میره امتحان میکنه پشیمون میشه!!
ما ها فکر میکنیم دین داریم.ولی متاسفانه..........................خیلی عجیبه که بعضی از ماها به جای اینکه از اقبال دیگران به فرهنگ اسلامیمون افتخار کنیم، اون رو زیر سؤال می بریم!!!
اگه مصاحبه این خانم رو بخونید می بینید که ماجرا فرار از فرهنگ خودی نبوده بلکه یک شناخت و معرفت جدید به واسطه یک حادثه بوده. بعضی جملاتش رو دوباره میارم:
اشا: اسلام نسبت به اديان ديگر، محکمترین اساس را دارد. تمام قواعد اسلام در زندگی کاربرد دارند. راه اسلام سعادتبخش است.
ماشا: احساس خوشبختي. امروز من این فرصت را دارم که مقایسه کنم قبلاً چه بودم و حالا چه هستم. من اکنون با حیات واقعی آشنا شدهام، پس خوشبختم.
ماشا: ایمان به خدا زندگی مرا متحول کرد. میل به عبادت خداوند در فطرت و وجود همه انسانها نهاده شده است. من اطمینان دارم که خداوند به ما تفکر و تعقل نداده است تا بیاییم، زندگی کنیم، بخوریم، بخوابیم و بمیریم. خدا به ما فرصت زندگی کردن داده است تا به او برسیم.
شما گواهینامه نگیر بشین پشت ماشین.باشه.رسیدن به خدا ربطی به بی حجابی یا با حجابی نداره. اگه از اعماق دلت طلبه رسیدن بهش باشی این اتفاق میفته.چه لباس داشته باشی چه لخت باشی.
فکرشون نکن.الان سنی ها تبلیغاتشون از ماها بیشتره.یک سوالی از شماها داشتم ایشون شیعه شدند یا سنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنین چرا؟
همون داستان خیالی "دنیا علیه ما"امیدوارم این نقشه ای برای خراب کردن اسلام نباشه و ایشون تا ابد مسلمون بمونه
حرف شما درسته ، من با این خانم کار ندارم میگم به یه چیز توخالی افتخار نکنیم.بادرود
دوست عزیز اینکه کسی رقاصه یا روسپی بوده مهم نیست مهم اینه که الان چی هستن ، بهتره افراد رو با زمان حالشون قضاوت کنیم ، اما همونجور که یکی از دوستان گفتن امیدوارم این انتخاب واقعی باشه و همه زوایا رو دیده باشه ، ویا مثل قضیه تعریف کردن مارادونا از جمهوری اسلامی نشه که امروز هواداری کرد و وقتی حکومت ایران ذوق زده از این اتفاق کلی به به و چه چه کرد و کسی رو که سابقه قاچاق مواد مخدر و خیلی جرمهای دیگه داره رو بالا برد یه دفعه آقای مارادونا گفتن که من نمیدونستم تو ایران چه خبره و واقعا از حرفهایی که زدم متاسفم و کلی بدو بیراه هم نثار حکومت ایران کرد
![]()
چی بگم والاهمون داستان خیالی "دنیا علیه ما"
.
راههای رسیدن به خدا زیاده یکی هم حجابشه.
ما ها فکر میکنیم دین داریم.ولی متاسفانه..........................
شما گواهینامه نگیر بشین پشت ماشین.باشه.
فکرشون نکن.الان سنی ها تبلیغاتشون از ماها بیشتره.
قصدم توهین به شما نبود امیدوارم اشتباه کنم ولی وقتی شما میگین کهچی بگم والا
خوبه که اندیشه هاتون شکست خورده و هنوز اینقد اعتماد به نفس دارید(البته از نوع کاذب)
گمونم داستان بیشماری شماست که واقعیه
نه؟!!!!!!
به نظر میرسه از القائات سران حکومت برای اثبات تئوری دشمنی دنیا با اسلام ( که علتش مشخصه) ناشی شده باشه.امیدوارم این نقشه ای برای خراب کردن اسلام نباشه و ایشون تا ابد مسلمون بمونه
گمونم داستان بیشماری شماست که واقعیه
نه؟!!!!!!
بله دقیقا از همون جایی که شما می گید ناشی شدهقصدم توهین به شما نبود امیدوارم اشتباه کنم ولی وقتی شما میگین که به نظر میرسه از القائات سران حکومت برای اثبات تئوری دشمنی دنیا با اسلام ( که علتش مشخصه) ناشی شده باشه.
ضمنا متوجه نشدم منظورتون از این جمله چی بود:!!!!
از آواتارتون کاملا مشخصه که چقدر حرف آقاتون رو قبول داریدبله دقیقا از همون جایی که شما می گید ناشی شده
من تک تک حرف های رهبرم سید علی خامنه ای رو قبول دارم
منظورم کاملا واضحه
به انگشت های گچ گرفته آواتارتون نگاه کنید
مطمئن باشید نخونده!! بنده خدا خودش گفته بر اثر یک حادثه مسلمون شده، منظور این خانم رقاص این بوده که اصلا فکر نکرده . شایدم خونده و تنش رو واسه کتکای شوهر آیندش آماده کرده و یا شاید خودشو به عنوان جنسیت درجه دو پذیرفته!!
چرا مسلمونا از اینکه حتی رقاص که سهله یک روسپی هم مسلمون بشه افتخار میکنن ، خدا بهتر میدونه!!
از آواتارتون کاملا مشخصه که چقدر حرف آقاتون رو قبول دارید![]()
مشکل اخلاقی که داره اگه خواستی تا برات بگمآواتارمه عکس خودم که نیس مورد اخلاقیم نداره آواتارم
خوب نیس آدم بزنه جاده خاکی وسط بحث
مردم یه وقت فکر می کنن کم آوردیا
بی حجاب نمیشه به خدا رسید؟
دل باید سوی خدا باشهشايد بهتر باشه بگيم وقتي به خدا رسيد با حجاب شد
به قول خانم آرين حجاب تاج بندگي خداست
مگه با حجاب میشه به خدا رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس اینم دیدیم !میره امتحان میکنه پشیمون میشه!!
دل باید سوی خدا باشه
نه بابا نمی شه رسیدبی حجاب نمیشه به خدا رسید؟
«ماشا اليلیکینا» نام مشهوری در روسیه و مناطق روسیزبان است. او حدود 2 سال پيش به عنوان یک هنرپیشه جذاب و یک مدل زيبا مطرح بود و شهرت و محبوبيتش با اوج گرفتن "گروه رقص و موسیقی فابریک" در روسيه، به بالاترین حد رسید.
اما ماشا همانقدر که بسرعت در آسمان شهرت و محبوبیت طلوع كرد خيلي زود نیز از صحنه ناپدید شد. اين امر نه به دليل افول ستارهي بخت وی بود و نه به علت از دست دادن "زیبایی چهره" یا "سحر صدا" ؛ بلکه به این دلیل بود که: «ماشا مسلمان شد و لباس عفت و ایمان را بر درخششهای کاذب دنیوی ترجیح داد».
تفاوت بزرگ او با بسياري از هنرمندان و خوانندگان ديگري كه اسلام و حجاب را برگزيدهاند در اين است كه وي در اوج شهرت، زيبايي و طراوت، و در زماني كه تازه پيشنهادهاي اغواكننده به سويش رهسپار شده بود حجاب و عفاف را انتخاب كرد.
ماشا اليليكينا، ستاره سابق سينما، رقص و موسيقي، اينك حجابي اسلامي در بر دارد و به تدريس در مدارس مشغول است. وي ميگويد از جلوههاي كاذب سابق متنفر است و اكنون احساس خوشبختي ميكند.
آنچه در پی میآید مصاحبه سایت روسی Islsm.ru با این هنرمند مسلمان شده است که همکاران نسخه روسی سايت ابنا، آن را به فارسي ترجمه كردهاند. خواندن اين مصاحبه را به همه خوانندگان توصيه ميكنيم مخصوصاً به دختران مسلماني كه گاه با وسوسههاي مختلف و تحت تأثير زرق و برقهاي ظاهري تمدن غرب، قدر گوهر وجود خود و نيز قيمت ارزشهايي نظير حجاب را نميدانند:
مشاهده پیوست 42846
file:///C:/Users/Alireza/Desktop/59373.jpgfile:///C:/Users/Alireza/Desktop/59373.jpgfile:///C:/Users/Alireza/Desktop/59373.jpg
ــ چطور شد که تمام موفقیتها و درخششهای خود روی صحنه را زیر پا گذاشتی و به اسلام گرویدی؟
ماشا: من به لطف خداوند به سوی او گام برداشتم. این اراده خدا بود.
ــ در زمانی که يك خواننده بودي آيا فکر میکردی که روزی اسلام بیاوری، روزه بگیری و به حج بروی؟
ماشا: نه ؛ حتی به ذهنم خطور هم نمیکرد که روزی به حج بروم و از بهترین و گواراترین آب ـ یعنی آب زمزم ـ بنوشم.
ــ آیا راهی که برای مسلمانشدن طی کردی، مسيری طولانی بود؟
ماشا: من دو سال است که مسلمان شدهام. یک روز مطلع شدم که یکی از نزديكترين دوستانم بر اثر یک حادثه در شهری دیگر به حالت کما رفته است. من نمیدانستم که چطور میتوانم به او کمک کنم. آن روز برای اولین بار نماز خواندم و دست به دعا برداشتم و از خدای بزرگ کمک خواستم.
روز بعد همان دوستم با من تماس گرفت و گفت: «در آن حالات بیهوشی من تو را ميدیدم و تو خیلی زیاد به من کمک کردی!» ، من در آن لحظه بسيار گریستم ؛ زيرا براي اولين بار در زندگيام بود كه چیزی از خدا ميخواستم.
ــ در حال حاضر به چه کاری مشغولی؟
ماشا: من پنج زبان اروپایی بلد هستم و در حال حاضر در مدرسه و دانشگاه تدریس میکنم. ضمناً برخی از نتهای مجاز شرعی را نیز مینویسم.
ــ آیا موسیقی هم گوش میدهی؟
ماشا: بله ؛ کارهای "گروه ریحان"، "گروه سامی یوسف" و "گروه کت استیونس" ( که پس از اسلام آوردن نام خود را "یوسف اسلام" گذاشت) را گوش میکنم.
ــ آیا چیزی از قرآن هم آموختهای؟ آیا آمادگی داری که زبان عربی را هم به آن پنج زبان اروپایی اضافه کنی؟
ماشا: در ابتدا فکر میکردم که آموختن زبان عربی مشکل باشد ؛ اما آن را شروع کردهام و خیلی هم آن را دوست دارم و فکر میکنم کلیدی برای فهم دانش برتر باشد.
ــ چرا گرایش به اسلام نسبت به ادیان دیگر بیشتر است؟ و چرا بیشتر کسانی که به اسلام می گروند از بین اهالی هنر و فعالان در کنسرت و موسیقی هستند؟
ماشا: اسلام نسبت به اديان ديگر، محکمترین اساس را دارد. تمام قواعد اسلام در زندگی کاربرد دارند. راه اسلام سعادتبخش است.
ــ از اينكه مسلمان شدهاي چه احساي داري؟
ماشا: احساس خوشبختي. امروز من این فرصت را دارم که مقایسه کنم قبلاً چه بودم و حالا چه هستم. من اکنون با حیات واقعی آشنا شدهام، پس خوشبختم.
ــ و چه تفاوتي با قبل داري؟
ماشا: ایمان به خدا زندگی مرا متحول کرد. میل به عبادت خداوند در فطرت و وجود همه انسانها نهاده شده است. من اطمینان دارم که خداوند به ما تفکر و تعقل نداده است تا بیاییم، زندگی کنیم، بخوریم، بخوابیم و بمیریم. خدا به ما فرصت زندگی کردن داده است تا به او برسیم.
مشاهده پیوست 42847
ــ آیا گاهی به موفقیتها و درآمد سابق خود فکر نمیکنی؟ حسرت آن دوران را نميخوري؟!
ماشا: آن جلوهها، پس از مسلمان شدن، برایم بیارزش و منفور هستند.
ــ از اینکه آشکارا خود را مسلمان معرفی میکنی هراس نداری؟
ماشا: نه نمیترسم. برعکس، تکلیف و وظیفه خود میدانم که دیگران را از راه گمراهی باز دارم و به عنوان الگویی برای آنها باشم.
ــ از اینکه عکسهای سابقت در اینترنت هست ناراحت نیستی؟
ماشا: من خودم دوست ندارم به این عکسها نگاه کنم. اما اشکال ندارد که مردم آنها را ببینند تا برایشان عبرت شود و بدانند که انسان میتواند تولد دیگری داشته باشد و از نو به دنیا بیاید. انسان میتواند توبه کند و با انجام کارهای خوب، تمام سیاهیهای گذشتهاش را پاک کند، ان شاء الله.
ــ اينك چه چيزي از "اسلام" ميتواني به ديگران بگويي؟
ماشا: اسلام میگوید: «اگر نمیتوانی راجع به خدا بیاندیشی حداقل سعی کن از قيد خودت رهایی یابی و پلیدیهای نفست را مهار کنی؛ رذایلی مانند خودپسندی، تکبر، حسد، ظلم، دروغ، خودستایی و خودنمایی». اگر کسی میخواهد به سوی اسلام گام بردارد فقط باید اندیشه کند و از فطرت خود مدد بگیرد.
ــ چه پيامي برای مسلمانان داري؟
ماشا: آرزو میکنم که کارهای نیک و عبادات برادران و خواهران دینی من مورد قبول خداوند متعال قرار بگیرد و رحمت خدا بر خانههای آنان ببارد.
ــ و برای غیر مسلمانان؟
ماشا: امیدوارم کسانی که هنوز به دین اسلام مشرف نشدهاند لحظهای به خود بیایند و فارغ از انبوه اطلاعات پوچ و بیهودهاي که چشم و گوش مردم این عصر را فرا گرفته است كمي اندیشه کنند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تفسير اهنگ ؟؟پارميدا؟؟اثر ساسي مانكن و حسين مختل | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
ستاره های 40 ساله ای که جوان مانده اند | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
چرا نباید به یک رستوران 5 ستاره رفت ؟ | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
اگه هديه عاشق يه گلوبند ستاره ست... | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
تغذیه براساس ستاره شناسی! | گفتگوی آزاد | 22 |