من میخوام 3معادله 3 مجهول با ماشین حسابم حل کنم کمکم کنید plz![]()
اگه ماشین حسابت CASIO 4800 باشه من دومعادلهدو مجهول و سه معادله و 4 معادله رو هم نوشتم فقط بهم بگو واست تایپ میکنم ولی وارد کردنش تو 4800 وقت میبرهمن میخوام 3معادله 3 مجهول با ماشین حسابم حل کنم کمکم کنید plz![]()
من میخوام 3معادله 3 مجهول با ماشین حسابم حل کنم کمکم کنید plz![]()
درود دوستان عمرانی عزیز
برای نوشتن برنامههای مخصوص ماشین حساب کاسیو الجبرا از چه زبان برنامهنویسی باید استفاده کرد؟ و آیا برنامهای هست که بشه روی کامپیوتر محیط ماشین حساب رو شبیهسازی کرد ، تا برنامهای که نوشته میشه رو ابتدا روی کامپیوتر تست کرد؟
منتظر پاسخ شما دوستان هستم.
سلام دوست من
من CASIO - FX9860GII SD دارم زبونش یه چیزی شبیه Basic هستش تو کتاب راهنماش یه نمه توضیح داده خواستی واست میفرستم
درود دوستان عمرانی عزیز
برای نوشتن برنامههای مخصوص ماشین حساب کاسیو الجبرا از چه زبان برنامهنویسی باید استفاده کرد؟ و آیا برنامهای هست که بشه روی کامپیوتر محیط ماشین حساب رو شبیهسازی کرد ، تا برنامهای که نوشته میشه رو ابتدا روی کامپیوتر تست کرد؟
منتظر پاسخ شما دوستان هستم.
سلام :: کسی از دوستان دفترچه راهنمای casio fx - 4800Pa رو نداره ؟
میتونه معادله غیر خطی رو حل کنه ؟ چطوری ؟
لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
با سپاس
درود دوستان من یک ماشین حساب کاسیو مدل algebra fx2.0دارم که نمیتونم درست باهاش کار کنم البته روشهای انحرافی پیدا کردم اما خیلی کار سختیه که نیازمو برطرف کنم خواهش می کنم اگر کسی می تونه کمکم کنه تا بتونم فرمولهای مورد نیازم توش سیو کنم با سپاس
سلام دوستان این سوال رو فکر کنم خیلی ها داشته باشند که 4500 معادله تا درجه چند حساب می کنه و آیا واسه هر درجه هم باید یه برنامه نوشت؟؟(تو دفترچش فقط درجه 2 داره)
ضمنا یه سوال دیگه دارم که برنامه تو دفترچشو زدم اما go errorمیده که مشکل فکر کنم در تودرتوسازیه یعنی مثلا F1 رو وارد کردم در یه برنامه دیگه F2 تا F4 رو نوشتم اما اررور نمیدونم از چیه ؟؟؟
پیشاپیش مرسی
سلام دوستان عزیز من فردا امتحانه نقشه برداری دارم ولی نمی دونم تو وارد کردنه دقیقه و ثانیه به ماشین حساب باید چی کار کنم دگمشو می دونم کدومه کناره سینوسه ولی می زنم نمی شه شاید مراحلشو از اول درست نم ی رم می شه خواهشا کمکم کنین http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gifماشین حسابم مدلشcasio fx-4800p
سلام برای وارد کردن مثلا 63درجه و25دقیقه و12 ثانیه ابتدا عدد63نوشته سپس یکبار کلید درجه بزنید بعد عدد25نوشته وبرای بار دوم همان کلید رازده سپس عدد12نوشته وبرای بار سوم یکبار دیگر همان کلید را بزنید
سلام دوستان عزیز من فردا امتحانه نقشه برداری دارم ولی نمی دونم تو وارد کردنه دقیقه و ثانیه به ماشین حساب باید چی کار کنم دگمشو می دونم کدومه کناره سینوسه ولی می زنم نمی شه شاید مراحلشو از اول درست نم ی رم می شه خواهشا کمکم کنین http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gifماشین حسابم مدلشcasio fx-4800p
سلام میتونی منوکمک کنی؟؟؟