بودم،حالاقدیمی شده عاموعشقتوعوض کن206=عاشقشم
بودم،حالاقدیمی شده عاموعشقتوعوض کن206=عاشقشم
نه عزیزم.نه این 206 ها.206 خودم رو میگم..بودم،حالاقدیمی شده عاموعشقتوعوض کن
نوچ عسیسم به جای این همه خرج الکی 30،40تومن بده پرادوبخرخوشگلتره که یاکرولایهنشدم ماشین بابایی(هیوندا-شورلت)ازاین206 بهترهنه عزیزم.نه این 206 ها.206 خودم رو میگم..
وقتی 7 ملیون بدی اسپرتش کنی عشقت هم میشه دخترم.
سیستم بندیش کنی 2 تومن..دیگه چی میخوای دخترم؟
عشقمه
کجا پرادو میدن 30 40 تا؟بگو برم بخرمنوچ عسیسم به جای این همه خرج الکی 30،40تومن بده پرادوبخرخوشگلتره که یاکرولایهنشدم ماشین بابایی(هیوندا-شورلت)ازاین206 بهتره
یه چیزدیگه میگن206دخترونه استاعوض کن ماشینتو
فقط بنزززززززززززززززز
تو اگه بنز سوارشی شرکت بنز باس درش تخته بشه
ماشین مورد علاقم پیکان گوجه ای با لاستیک دور سفیده
ایشالا زود زود بخری
ممنونایشالا زود زود بخری
کاینپورشه
چرا نتونی بخری؟؟؟ اصلا شماره کارت بده من یه مقداریشو کمکت میکنم بقیشم خودت بزار و بخرالان بگم پورشه مگه میتونم بخرم🫤
ممنونچرا نتونی بخری؟؟؟ اصلا شماره کارت بده من یه مقداریشو کمکت میکنم بقیشم خودت بزار و بخر
B M W
بالای پنج میلیارد هست !الان بگم پورشه مگه میتونم بخرم🫤
بله ما از این پولا نداریم عزیزمبالای پنج میلیارد هست !
الان دیگه میلیارد رو همه دارن، اینکه چقدر میلیارد توی جیبت باشه مسئله ستان شاء الله همه ی دوستان و خودم جیب و حساب شان پرپول در حد میلیارد بشه ..
خب بالاخره هزاران میلیارد ها !الان دیگه میلیارد رو همه دارن، اینکه چقدر میلیارد توی جیبت باشه مسئله ست![]()
سال 2011 با 30،40 تومن میشد پرادو خرید؟نوچ عسیسم به جای این همه خرج الکی 30،40تومن بده پرادوبخرخوشگلتره که یاکرولایهنشدم ماشین بابایی(هیوندا-شورلت)ازاین206 بهتره
یه چیزدیگه میگن206دخترونه استاعوض کن ماشینتو
در اون سال قیمت پرادو 120 میلیون بود ، شاید دست دومش و مدل مثلا 2000 پرادو حدود 40 ملیون بودهسال 2011 با 30،40 تومن میشد پرادو خرید؟
ولی فکر نکنم اینجوری بوده باشه ها![]()