masoomeh.bnv
عضو جدید
راس گنه ووووو امه ابروره بوردی!!!! گویشه نا لهجهمال شما لهجه نیسکه..گویشه![]()
راس گنه ووووو امه ابروره بوردی!!!! گویشه نا لهجهمال شما لهجه نیسکه..گویشه![]()
میدونم متوجه میشی..چون لهجرو داهاتیا حالیشون میشه ولی گویشو که نه.مال شما گویشهاخییییییییی من متوجه میشم چی میگی محسن!!! اما تو نه اوکی برو بچ تا وقتی محسن هست فارسی حرف بزنیم بیچاره گریش گرفته!!!!!!!![]()
مال شما لهجه نیسکه..گویشه![]()
اااااااااااااووووه چه دوره!!! چشمه سرو که میدونم اما نرفتم!!! ولی احساس میکنم اونجا خیلی دوره!! اره؟؟؟؟؟آدرس دقیق تر :
مازندران / قائمشهر/ خ ساری / مقابل آتشنشانی ( مله ایستگاه) / به سمت چشمه سر / روستای سید ابوصالح
جاده رو بگیر و مستقیم برو
هفت تا روستا رو که رد کنی
ته جاده
میرسی به سیدابوصالح
دیگه بدتراز سنگسریا که حرف نمیزنین..شوهر عمه ی ما سنگسریه...افتضاحححححححگویشم نیست داش محسن
زبان هست
زبان تبری
یا فارسی میانه
یا فارسی پهلوی
البته تغییر یافته هست
و الا فارسی پهلوی رو کسی نمی تونه متوجه بشه
تو نت سرچ کن .
اااااااااااااووووه چه دوره!!! چشمه سرو که میدونم اما نرفتم!!! ولی احساس میکنم اونجا خیلی دوره!! اره؟؟؟؟؟
روستای پدر بزرگمم درونکلاپی(شرقی) بود!!! خیلی قشنگه هم کوه داره هم جنگل!!! امکا عکسی ازش ندارم!!
روز عاشوراشم که معروغفه!! شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی ریخخخخخخخخخخت!! بی ادب!! زشت!! داهاتی خودتییییییییییییییییمیدونم متوجه میشی..چون لهجرو داهاتیا حالیشون میشه ولی گویشو که نه.مال شما گویشه![]()
اوکی باااااااااییییییییییییدیگه بدتراز سنگسریا که حرف نمیزنین..شوهر عمه ی ما سنگسریه...افتضاحححححححبرداشته من از لهجشون فقط همینه ایایایایایایاایییاگیگیگییگیایایایاییاایا..
ما بریم.فعلا بای
وختی داهاتی به داهاتی میگه داهاتی که بد نیس...بد اینه که تهرانی به ماها تیکه بندازه..حرف اضافم نزنبی ریخخخخخخخخخخت!! بی ادب!! زشت!! داهاتی خودتیییییییییییییییی![]()
مرسی همین کافیه!!! به بابام بگم شاید عید یا بعد عید اومدیم!! وا3 13به در چجور جاییه؟؟؟؟؟ خوبه؟ شلوغ میشه؟؟؟؟؟؟؟نه اتفاقا
دور نیست
17 کیلومتر از شهر فاصله داره
معروف هست به بام سبز شهر
اطلاعات بیشتری لازم دارین بگین تا بذارم
عکس زیاد دارم از روستا
وووووووووووواااااااااااا تهرانیا مگه چشونه؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا بچه های خوبین!!! بجز افرادی که از شهرستانا میرن تهران و اصیل نیستن!!! فک میکنن رفتن پاریس!!! اونان که دهاتینوختی داهاتی به داهاتی میگه داهاتی که بد نیس...بد اینه که تهرانی به ماها تیکه بندازه..حرف اضافم نزنبای
مرسی همین کافیه!!! به بابام بگم شاید عید یا بعد عید اومدیم!! وا3 13به در چجور جاییه؟؟؟؟؟ خوبه؟ شلوغ میشه؟؟؟؟؟؟؟
وووووووووووواااااااااااا تهرانیا مگه چشونه؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا بچه های خوبین!!! بجز افرادی که از شهرستانا میرن تهران و اصیل نیستن!!! فک میکنن رفتن پاریس!!! اونان که دهاتین
اما پیرزا پیرزا هسمیییییییی!!!فکرنمی کنی این بحث مال سن شما ها نیست .
بس کنید
دوست باشید ..
اره منم موافقمهرفقا کسی
عکس ، فیلم ، تکس و مطلب مفیدی دانه از شه شهر یا روستا بیله اینجه که علاوه بر مازنی ها بقیه هم استفاده هاکنن
موسیقی مازنی
رسم و رسومات
ضرب المثل ها
داستان و اساطیر
از قدیم ها
و ....
اتو کار هاکنین د کار بیرزه
جدی سوادکوهه؟؟؟؟؟؟ خودت عکس انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟چراغ اول ز من شه روشن کمبه ...
![]()
سوادکوه قائمشهر
سلام همینجه درمهخاااااااااااااااا كجه هان درني؟!
آ برار توو امه جمي؟!!سلام به همگی.
خوبید؟
معصومه خانوم چه طوره؟
نه مهسا فارسی حرف بزن!! این همون رضا سیاهست!!!آ برار توو امه جمي؟!!
خش بيمويي!
سلام مه دتر!خاري؟سلام همینجه درمه
خوبیم!!!! هنو بچه ها نیومدن!!! در ضمن حال منم به تو ربطی ندارهسلام به همگی.
خوبید؟
معصومه خانوم چه طوره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | تایپیکی واسه ما پسرای گل... | زنگ تفريح | 401 | |
![]() |
کدوم گل رو به نفر قبلیت میدی ؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |
***خداحافظ گل لادن**** | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
دسته گل | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |