لیوان 40درجه

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لیوان 40درجه

لیوانی که شسته می‌شود را اگر برعکس بگذاری تا خشک شود، لبه‌ی لیوان با سطح زیرین تماس پیدا می‌کند و باز آلوده می‌شود؛ اگر هم لیوان را رو به بالا بگذاری تا خشک شود، هم آب داخل لیوان می‌ماند و هم ذرات گردوغبار داخل لیوان می‌نشیند. چاره‌ی این مشکل در ایده‌ی خلاقانه‌ی لیوان اریب است! لیوانی که برای خشک شدن، روی دسته‌ی مورب خود تکیه می‌کند. دسته‌ی این لیوان، 40 درجه زاویه دارد و این لیوان با زاویه‌ی 40درجه‌اش یکی از برنده‌های جایزه‌ی طراحی رددات امسال شده است.

طراح: Gao Fenglin & Zhou Buyi

آخرین ویرایش:

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:gol:
جالب بود بانوو
مبتکرش کیه؟
ممنون
طراح: Gao Fenglin & Zhou Buyi :D
مرسی عزیزم جالب بود
خواهش گلم
خيلى باحاله،كى وارد ايران ميشه ما هم بخريم .
نمیدونم:D
به دانسته هامون اضافه کردی.;)
:smile::gol:
ممنونم دوست عزیز مفید بودددددددد
خواهش میکنم
:دی ای جانم انگاری دست به کمر واستاده
:biggrin:
ممنون از تاپیکای خوبت..حیف تشکر نداشتم.:gol:
خواهش میکنم
مهم نیست

آخرین ویرایش:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول از همه ممنون....
بچه ها یه سوال فنی ....این لیوان ساخته شده یا در حد طراحیه ؟ آخه یه جورایی با قوانین فیزیکی جور در نمیاد ....اگه اونجوری که گذاشته بمونه باید سمت دسته سنگین تر باشه تا وزن خودش حفظ کنه ....حالا اگه برش گردونیم و ته لیوان بزاریم چون سمت دسته سنگین تره لیوان نباید ثابت واسته ....درست می گم ؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آخی... چه جالب. چه آدم خلاقی بوده... باریکلا

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول از همه ممنون....
بچه ها یه سوال فنی ....این لیوان ساخته شده یا در حد طراحیه ؟ آخه یه جورایی با قوانین فیزیکی جور در نمیاد ....اگه اونجوری که گذاشته بمونه باید سمت دسته سنگین تر باشه تا وزن خودش حفظ کنه ....حالا اگه برش گردونیم و ته لیوان بزاریم چون سمت دسته سنگین تره لیوان نباید ثابت واسته ....درست می گم ؟

به نکته خوبی اشاره کردی:دی
از اونجایی که جایزه گرفته به احتمال زییاد ساخته شده
شاید سمت دسته فقط بخاطر اینکه عرض کافی داره و پهنه ایستاده...هوم؟؟

E ntezar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی قشنگ وجذاب آفرین ماشائ الله و....................... توروحت:D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نکته خوبی اشاره کردی:دی
از اونجایی که جایزه گرفته به احتمال زییاد ساخته شده
شاید سمت دسته فقط بخاطر اینکه عرض کافی داره و پهنه ایستاده...هوم؟؟

ممکنه ...نمیشه گفت ساخته نشده اما خود من نمی تونم از لحاظ فیزیکی مفومی براش پیدا کنم ....شاید چون فیزیکم ضعیف :)....اما افزایش اون سطح هم باعث تغییر مرکز ثقل میشه .....و نتیجه همون میشه .....مثلا لیوان های معمولی که ما استفاده می کنیم مرکز ثقلشون ته اشون که کاملا مشخص ......هرگونه تغییری توی مرکز ثقل باعث میشه لیوان صحیح وای نسته .......نمی دونم :|

Melted_Boy

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
این طراح ها چه چیزایی به مغزشون میرسه خداییشااا...........
عجب......!!!!!!
خوب بود، ممنون;)

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممکنه ...نمیشه گفت ساخته نشده اما خود من نمی تونم از لحاظ فیزیکی مفومی براش پیدا کنم ....شاید چون فیزیکم ضعیف :)....اما افزایش اون سطح هم باعث تغییر مرکز ثقل میشه .....و نتیجه همون میشه .....مثلا لیوان های معمولی که ما استفاده می کنیم مرکز ثقلشون ته اشون که کاملا مشخص ......هرگونه تغییری توی مرکز ثقل باعث میشه لیوان صحیح وای نسته .......نمی دونم :|

اینم جالبهبازدن اين دكمه

باز ميشه و ميشه جا ليواني

نازكه و راحت به همه جا ميچسبه