این الان لباس طراحی شدشون هست؟؟![]()
یعنی هنوز هم آدمایی مثله تو وجود دارن؟؟؟؟؟اتفاقا خیلی هم بده ، به نظر من باید اینارو بگیرن بندازنشو توی هلفدونی تا آب خنک بخورن حالشون جا بیاد
درسته، همینه![]()
اتفاقا خیلی هم بده ، به نظر من باید اینارو بگیرن بندازنشو توی هلفدونی تا آب خنک بخورن حالشون جا بیاد
درسته، همینه![]()
والابسته دیگه ...این حرفا مال 20 سال پیشه ....مگه گناه کردن این لباسا رو پوشیدن .... خیلی هم خوبه![]()
جدا طرز تفکرتون اینه؟اصل قضیه رو نمیبینید؟که به لباساشون گیر میدین؟
ادم به شما چی بگه؟چقدر تو حاشیه هستین
لیلا حاتمی انگار عروسه!!
اصلا خوش تیپ نیست! چه لباساییه میپوشه؟! آبروی آدمو میبره!!
جدا طرز تفکرت اینه؟اصل قضیه رو نمیبینی؟
ادم به شما چی بگه؟چقدر تو حاشیه هستین
دوست عزیز ایشون به عنوان یک ایرانی اونجا رفته خیلی بهتر میشد لباس زیباتری میپوشید
حاشیه نیست. تفکر یک خانم ایرانیو نشون میده. در جایی که از همه ی دنیا هستن بهتر بود لباس مناسبتری میپوشید.
اگه به اقایون نگاه کنیم خیلی بهنر و مناسبتر ظاهر شدن!
دوست عزیز ایشون به عنوان یک ایرانی اونجا رفته خیلی بهتر میشد لباس زیباتری میپوشید
حاشیه نیست. تفکر یک خانم ایرانیو نشون میده. در جایی که از همه ی دنیا هستن بهتر بود لباس مناسبتری میپوشید.
خودتو به خاطر این چیزها ناراحت نکن... مهم افتخار کسب اسکار بود... مطمئن باش لیلا حاتمی انقدر توی دنیا اعتبار داره و انقدر شعور داره که چی بپوشه و چی بگه... خوشحال باش بابا.. اصلو ول کردی به فرع چسبیدی؟ لیلا حاتمی یکی از سرمایه ها و به قول یکی از دوستانم ارزشمندترین چیزیه که مرحوم حاتمی بزرگ از خودش به جا گذاشت.. لباس سفید به این قشنگی.. آدم لذت میبره... خوشحال باش دیگه
خداییش حالا اگه انجلینا جولی یا نیکول کید من لباس خانوم حاتمیو میپوشید میگفتین به به پرنسس شدهدوست عزیز ایشون به عنوان یک ایرانی اونجا رفته خیلی بهتر میشد لباس زیباتری میپوشید
اما الان...
من که فکر میکنم لیلا حاتمی تو این لباس خیلی خانوم تر و دوست داشتنی تر شدنخانم حاتمی میتونسی یه کت شلوار مشکی شیک بپوشی
شما نماینده یه مملکت بودی
حیف شد
نظر من اصلا مهم نیست ولی خانم حاتمی پرنسس بوده ، هست و خواهد بود.. دیشب هم بسیار جذاب و با وقار بودن و نمونه ای از یک خانم با فرهنگ و با اصالت ایرانی... روح پدرش مرحوم حاتمی بزرگ قرین آرامش با این دختری که تربیت کردخداییش حالا اگه انجلینا جولی یا نیکول کید من لباس خانوم حاتمیو میپوشید میگفتین به به پرنسس شده
اما الان...