لیستی از نام های بعضی از علمای وهابی عربستان که بیانیه تکفیر شیعیان را امضا کرده اند

mor1360

عضو جدید
اصلن برام مهم نیست که عقیده من جزء خدامحوری محسوب میشه یا انسان محور

چیزی که برای من اهمیت داره آرامش و انسانیت هست
من این همه کشتو کشتارو برای اثبات عقیده قبول ندارم

شما همچنان می فرمایید که عقیده من برحقه و دیگرانی مانند شما هم از ادیان دیگر همین صحبتو میکنن
پس هنوز تا اثبات این صحبت انسان های زیادی باید کشته شوند

جالبه بیشترین جنگ و خونریزی بین برادران مسلمانمون هست که از یک راه خدا را میپرستن و پیامبر واحدی هم دارند

همبن مهم نبودن، موجب شده که روی این مسائل به اندازه کافی فکر و مطالعه وتحقیق نکنید و در نتیجه به دیدگاه درست و واقعگرایانه ای نرسید! اگه مطالبی رو که در پست های بنده بودند با دقت بیشتر می خوندید :w10:،جواب این جملاتتون رو در آن میدیدید! ولی خب، چه کنیم که برای شما مهم نیست! :w19:
حق و باطل، قرنهاست که اثبات شدن و راه های منتهی به اونها هم مشخص گردیده اند! ولی کشتار همچنان ادامه دارد! زیرا خیلی ها نمی خواهند به دلایل بسیار زیادی که قبلا بهشون اشاره کردم، به حق و لوازم آن گردن نهند! پس شعار برحق بودن خودشان را داده و دیگران را محکوم و تکفیر کرده و مرگ آنها را جایز می دانند! مثلا برخی فرقه های همین مسلمانانی که شما نام بردید، چون در بحث منطقی و عقلی چیزی برای گفتن ندارند، از آن فرار کرده و مذهب حق را به صورت های مختلف محکوم و تکفیر کرده و قتل پیروان آن را جایز می دانند! و جالب اینجاست که همه کارهای آنها، به طور اتفاقی به نفع مخالفان دین تمام می شود!

همون دیدی که علمای شیعی به بهاییت دارند.همون دید را علمای صنی به شیعیان دارند.پس کسانی که چنین برخوردی با بهاییان دارند نباید توقع زیادی نسبت به علمای صنی داشته باشند

برخی از دوستان، نظراتی میدن که نشون میده مطالعه، تحقیق و تحلیل در قاموس فکری آنها، در حداقل سطح و ارزش خود قرار داره! اصلا شما فرق "سنی" و "وهابی" رو میدونید؟! یا فرق "شیعه" و "بهایی" رو فهمیدی؟! منشا و مبانی این مسلک ها و نتایج ناشی از اونها رو بررسی کردی که اینطور قضاوت میکنی و حکم میدی؟! یا باز هم قضیه اومانیسم و تکیه بیش از حد بر عقل خود مطرحه؟! واقعا که اگه قشر تحصیل کرده ما چنین فکر و عمل کنند، وای به حال بقیه! :cry:

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
همبن مهم نبودن، موجب شده که روی این مسائل به اندازه کافی فکر و مطالعه وتحقیق نکنید و در نتیجه به دیدگاه درست و واقعگرایانه ای نرسید! اگه مطالبی رو که در پست های بنده بودند با دقت بیشتر می خوندید :w10:،جواب این جملاتتون رو در آن میدیدید! ولی خب، چه کنیم که برای شما مهم نیست! :w19:
حق و باطل، قرنهاست که اثبات شدن و راه های منتهی به اونها هم مشخص گردیده اند! ولی کشتار همچنان ادامه دارد! زیرا خیلی ها نمی خواهند به دلایل بسیار زیادی که قبلا بهشون اشاره کردم، به حق و لوازم آن گردن نهند! پس شعار برحق بودن خودشان را داده و دیگران را محکوم و تکفیر کرده و مرگ آنها را جایز می دانند! مثلا برخی فرقه های همین مسلمانانی که شما نام بردید، چون در بحث منطقی و عقلی چیزی برای گفتن ندارند، از آن فرار کرده و مذهب حق را به صورت های مختلف محکوم و تکفیر کرده و قتل پیروان آن را جایز می دانند! و جالب اینجاست که همه کارهای آنها، به طور اتفاقی به نفع مخالفان دین تمام می شود!

دوست عزیز حتما حق با شماست
ولی من برای اینکه ثابت کنم عقیده ام از همه بهتره و حق هست
هرگز حاضر به کشتن کسی نیستم...

برای مثال کاری که شیعیان و سنی ها دارن تو سوریه انجام میدن نهایت وحشی گری هست
باعث ننگ انسان مسلمان ......به نظرتون برای الله فرق میکنه که شیعه باشی یا سنی یا هر دین دیگه
برای خدا فقط بنده صالح بودن کفایت میکنه...........
یا لااقل من که دوست دارم خدام اینطوری باشه

mor1360

عضو جدید
دوست عزیز حتما حق با شماست
ولی من برای اینکه ثابت کنم عقیده ام از همه بهتره و حق هست
هرگز حاضر به کشتن کسی نیستم...

برای مثال کاری که شیعیان و سنی ها دارن تو سوریه انجام میدن نهایت وحشی گری هست
باعث ننگ انسان مسلمان ......به نظرتون برای الله فرق میکنه که شیعه باشی یا سنی یا هر دین دیگه
برای خدا فقط بنده صالح بودن کفایت میکنه...........
یا لااقل من که دوست دارم خدام اینطوری باشه

دوست خوب من! شما مطمئن باش هیچ وقت یک شیعه واقعی، به خاطر تفاوت در اعتقادات کسی رو نمیکشه! قتل نفس، یکی از بزرگترین گناهان در اسلام نابه! اگه جایی شنیدی که شیعه ها دارن چنین کاری میکنن بدون که : یا واقعا شیعه نیستن، یا از جاهلایی هستن که بازیچه دشمنای تشیع قرار گرفتن تا چهره شیعه رو خراب کنن! ولی مسئله کسایی مثل القاعده و وهابیان کاملا متفاوته! اونها و علما و بزرگانشون، علنا شعار تکفیر و ترور و ... میدن و برای این جنایات و کشتار مردم عادی و کودکان، وعده بهشت به پیروانشون میدن! همچنین اوانجلیست های مسیحی و صهیونیستها هم با اونها تشابه دارن و همگی با هم متحد و هماهنگ عمل می کنن! (در مورد منشا همه این جریانها بحث زیاده و اگه دنبال کنی به جاهای جالبی میرسی!)

یک شیعه و مسلمان واقعی، تنها در صورتی مجاز به کشتن هست که موضوع دفاع از زندگی، مقدسات، شرف, ناموس و... در برابر تجاوز دشمن مطرح باشه. یعنی کلا بحث دفاع از خود مطرحه.

ضمنا در سوریه برخلاف برخی تبلیغات، اصلا شیعیان و مذهب مطرح نیستن! دولت سوریه سنیه و درگیری بین طرفداران مقاومت در برابر اشغالگران فلسطین و طرفداران غرب هستش.

به نظر شما بنده "صالح" چه تعریفی داره؟ خب خداوند، در هر زمانی، راه رسیدن به خودش و رستگاری رو برای بشر بیان کرده و آخرین و کامل ترین راه رو هم اسلام ناب قرار داده! روش تشخیص و رسیدن مردم به راه درست هم رجوع به فطرت و عقل شون و مطالعه صحیح راه های مختلف موجود هست. اینکه اکثر مردم, به دلایل متعدد( ناآگاهی، هوا و هوس، منافع دنیوی، خودپرستی، عناد با حقیقت و...) از راه درست رویگردانند و در این امتحان الهی از اختیار خودشون سوءاستفاده میکنند، دیگه دلیل نمیشه که خداوند به میل بندگانش و بر خلاف حکمتش عمل کنه! انسان صالح و شایسته، کسیه که با مطالعه اصولی، در مکاتب موجود، راه درست رسیدن به رستگاری و سعادت دنیوی و اخروی خودشو پیدا و انتخاب کنه!;):gol:

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوب من! شما مطمئن باش هیچ وقت یک شیعه واقعی، به خاطر تفاوت در اعتقادات کسی رو نمیکشه! قتل نفس، یکی از بزرگترین گناهان در اسلام نابه! اگه جایی شنیدی که شیعه ها دارن چنین کاری میکنن بدون که : یا واقعا شیعه نیستن، یا از جاهلایی هستن که بازیچه دشمنای تشیع قرار گرفتن تا چهره شیعه رو خراب کنن! ولی مسئله کسایی مثل القاعده و وهابیان کاملا متفاوته! اونها و علما و بزرگانشون، علنا شعار تکفیر و ترور و ... میدن و برای این جنایات و کشتار مردم عادی و کودکان، وعده بهشت به پیروانشون میدن! همچنین اوانجلیست های مسیحی و صهیونیستها هم با اونها تشابه دارن و همگی با هم متحد و هماهنگ عمل می کنن! (در مورد منشا همه این جریانها بحث زیاده و اگه دنبال کنی به جاهای جالبی میرسی!)

یک شیعه و مسلمان واقعی، تنها در صورتی مجاز به کشتن هست که موضوع دفاع از زندگی، مقدسات، شرف, ناموس و... در برابر تجاوز دشمن مطرح باشه. یعنی کلا بحث دفاع از خود مطرحه.

ضمنا در سوریه برخلاف برخی تبلیغات، اصلا شیعیان و مذهب مطرح نیستن! دولت سوریه سنیه و درگیری بین طرفداران مقاومت در برابر اشغالگران فلسطین و طرفداران غرب هستش.

به نظر شما بنده "صالح" چه تعریفی داره؟ خب خداوند، در هر زمانی، راه رسیدن به خودش و رستگاری رو برای بشر بیان کرده و آخرین و کامل ترین راه رو هم اسلام ناب قرار داده! روش تشخیص و رسیدن مردم به راه درست هم رجوع به فطرت و عقل شون و مطالعه صحیح راه های مختلف موجود هست. اینکه اکثر مردم, به دلایل متعدد( ناآگاهی، هوا و هوس، منافع دنیوی، خودپرستی، عناد با حقیقت و...) از راه درست رویگردانند و در این امتحان الهی از اختیار خودشون سوءاستفاده میکنند، دیگه دلیل نمیشه که خداوند به میل بندگانش و بر خلاف حکمتش عمل کنه! انسان صالح و شایسته، کسیه که با مطالعه اصولی، در مکاتب موجود، راه درست رسیدن به رستگاری و سعادت دنیوی و اخروی خودشو پیدا و انتخاب کنه!;):gol:

القاعده چند ساله که اعلام وجود کرده، حداکثر 20 سال
ولی اگه تاریخ 40 سال پیش ایرانو خونده باشی گروه به نام فداییان اسلام بوده که اندیشه خودشو با ترور پیش میبرده
این گروه جزء اولین گروه های ترور بودن بعد از اون هم که گروه مجاهدین که احوالشون کاملن روشنه
که نکته جالبش این هست که اینها شیعه بودن
پس نمیشه اینجوری قضاوت کرد که فقط سنی و وهابیون این کار کشتارو انجام میدن

در مورد حکومت سوریه هم که تنها کشوری هست بعد از ایران که حکومت شیعه (علویون) دارد

دوباره میگم به نظر من برای خدا فرق نمیکنه که تو چه دینی داشته باشی
مهم انسانیت و روح والای بخشندگی هست که ارزش داره

بعد از همه این حرفا به نظر من این تفاوت تو دین و عقیده و رنگ و نژاد .....
باعث زیبایی زندگی هست و یه شور و نشاط دیگه به زندگی میده
یه لحظه در نظر بگیر که همه مثل من فکر کنن، ....اصلن این زندگی دیگه لطفی نداره

mor1360

عضو جدید
القاعده چند ساله که اعلام وجود کرده، حداکثر 20 سال
ولی اگه تاریخ 40 سال پیش ایرانو خونده باشی گروه به نام فداییان اسلام بوده که اندیشه خودشو با ترور پیش میبرده
این گروه جزء اولین گروه های ترور بودن بعد از اون هم که گروه مجاهدین که احوالشون کاملن روشنه
که نکته جالبش این هست که اینها شیعه بودن
پس نمیشه اینجوری قضاوت کرد که فقط سنی و وهابیون این کار کشتارو انجام میدن

در مورد حکومت سوریه هم که تنها کشوری هست بعد از ایران که حکومت شیعه (علویون) دارد

دوباره میگم به نظر من برای خدا فرق نمیکنه که تو چه دینی داشته باشی
مهم انسانیت و روح والای بخشندگی هست که ارزش داره

بعد از همه این حرفا به نظر من این تفاوت تو دین و عقیده و رنگ و نژاد .....
باعث زیبایی زندگی هست و یه شور و نشاط دیگه به زندگی میده
یه لحظه در نظر بگیر که همه مثل من فکر کنن، ....اصلن این زندگی دیگه لطفی نداره

د همینه که میگم دقت نمی کنی دیگه! تاریخ شکل گیری وهابیت رو بخونی می فهمی که با چه جنایاتی و با حمایت چه کسانی به اینجا رسیده اند. القاعده یکی از نتایج این فعالیتهاست! در مورد گروه فداییان اسلام و مجاهدین هم یک بار دیگه توجه شما رو به پست قبلیم جلب می کنم!

گروه تندرو فداییان اسلام، از اونجایی که سیاستهای دولت ایران رو تهدید و تهاجم بر علیه مقدسات می دونستن، دست به حذف فیزیکی عوامل دولتی زدن! عملکرد این گروه مورد تایید بزرگان شیعه نبود بگونه ای که رئیس این گروه به بزرگترین مرجع شیعه توهین های زیادی کرد! پس عملکرد این گروه رو به شیعه بودنشون نسبت نده! شواهدی هم از اینکه این گروه با سازمان جاسوسی آمریکا ارتباط داشته اند وجود داره! حالا خودت برو تحقیق کن تا به نتیجه برسی...

گروه مجاهدین خلق هم که به قول شما احوالشون کاملا روشنه! اصلا یه فرقه جدید هستن که از ترکیب کمونیسم و بنیادگرایی تروریستی ایجاد شدن و رابطه اونها با دشمنان شیعیان و غربیان چیزی نیست که مخفی باشه! از شما برای نسبت دادن اینها به شیعه تعجب میکنم!

در مورد سوریه هم باید بگم که حکومت سوریه اصلا جنبه مذهبی نداره و لائیک محسوب میشه! مقلمات بلندپایه سوری دارای مذاهب مختلفی هستند و مذهبی هم به عنوان مذهب رسمی معرفی نشده چون نظام حکومتی لائیکه! پس همونطور که قبلا هم اشاره کردم، موضوع نزاع در سوریه، برخلاف برخی تبلیغات که میخان از احساسات مذهبی مردم سوء استفاده کنن به هیچ عنوان مذهبی نیست بلکه جنگ بین "طرفداران مقاومت اسلامی در برابر صهیونیسم جهانی" با "طرفداران غرب" مطرحه!

البته برای خدا هم فرق داره و هم فرق نداره که ما چه دینی داشته باشیم! (خداوند دوست داره ما با روش صحیح زندگی کرده و از راه درست به تکامل و سعادت مادی و معنوی برسیم ولی اینکه این راه درست رو پیدا و انتخاب بکنیم یا نه، هیچ ضرری به خدا نمی رسونه! همونطور که قبلا در پست های مختلف عرض کرده ام، این عقیده که همه ادیان و مسلک ها هم ارزش هستند، ناشی از عدم شناخت صحیح از حقیقت و فلسفه دین و دین داری، و گرفتار شدن در عقاید انسان محورانه هستش! پاراگراف آخر پست قبلی بنده رو یه مروری بفرمایید!

بله! تفاوت هایی که در انسانها وجود دارند، موجب زیبایی زندگی و شناخت بهتر جهان خلقت هستند ولی این درست نیست که مسئله اساسی ای مانند اعتقاد و دین رو که با سرنوشت ابدی ما در ارتباط است، هم ردیف و مشابه سایر مسائل قرار بدیم! هیچ وقت دین از ما نخواسته که در همه مسائل مثل هم فکر کنیم! بلکه در مسائل اصول اعتقادی و انتخاب بین "حق و حقیقت" و "باطل و فریب" باید موضع مشخص و آگاهانه ای داشته باشیم و از اصول اخلاقی و بایدها و نبایدهای مشخصی برای رسیدن به زندگی آرمانی پیروی کنیم! ;)