سلام. من تا 2-3 سال دیگه از ایران میرم و الان می خوام یه لپ تاپ بگیرم که کارم را راه بیاندازه و وقتی خواستم از ایران برم، بفروشمش و برم اون طرف لپ تاپ خیلی عالی بگیرم. اما حالا واسه کارم نیاز دارم که لپ تاپی بگیرم که این مشخصات را داشته باشه:
1) زود داغ نکنه و فنش هم با یه ذره کار کردن شروع به سر و صدا نکنه. اعصابم را خرد می کنه. (قبلا اچ پی داشتم و این ایراد را داشت.) من از این که کول پد استفاده کنم خوشم نمیاد و ترجیح میدم که لپ تاپ داغ نکنه تا نیاز به کول پد داشته باشه.
2) چون 2-3 سال دیگه از ایران میرم، یه طوری باشه که اون موقع به عنوان دسته دوم بتونم بفروشمش، چون که اگه خیلی مدلش پایین باشه، دیگه اون موقع عمرا کسی حاضر باشه بخردش. درست میگم دیگه؟
3) صفحه کلیدش خیلی خوب و نرم باشه. تق تق صدا نده. قسمت اعداد جداگانه نداشته باشه و همون که اعدادش تو ردیف بالای حروف باشن کافیه.
4) اصلا اهل بازی کردن با لپ تاپ نیستم و در ضمن نمی خوام برنامه ی مهندسی خاصی روش نصب کنم، همین که اینترنت برم و آفیس را راه بیاندازه حله

فقط می خوام 2-3 سال باهاش زبان کار کنم و فایل ورد و پی دی اف انگلیسی بخونم. همین. می دونم با این شرایط، پایین ترین کانفیگ هم کافیه، اما خب اگه پایین ترین کانفیگ را بخرم که 2-3 سال دیگه کسی دست دومش را ازم نمی خره.
5) باطری بادووم و با ساعت کار بالایی داشته باشه و در شرایطی که من فقط دارم با ورد و پی دی اف کار می کنم (یعنی خیلی کارهای سنگین باهاش نمی کنم)، بتونه 4 ساعت دووم بیاره و مثلا باتریش هم یه ساله به فنا نره و 2-3 سال دووم بیاره.
6) ظاهرش هم هر چی لاغرتر باشه بهتره. از لپ تاپ های چاق و با ضخامت بالا خوشم نمیاد
7) قیمتش هم هر چی کمتر بهتر، اما خب تا 1.5 می تونم خرج کنم و بیشتر دیگه سختمه. اما اگه یه مورد باشه که همه چیزهایی که گفتم را داشته باشه، شاید تا 2 هم با اکراه واسش بدم
خب با این مشخصات چه لپ تاپی را پیشنهاد می کنید؟ زود بگید که می خوام برم بخرم