لينگو

mchjgh

عضو جدید
سلام
كسي مي تونه كمكم كنه. نرم افزار لينگو را از كجا دانلود و نصب كنم ؟
كسي در زمينه اموزش ان و كار با ان مي تونه كمكم كنه ؟ در زمينه اين نرم افزار از كجا اطلاعات بگيرم ؟كتابي جزوه اي سايتي و....

mchjgh

عضو جدید
اينجا كسي نيست جواب بده ؟
چرا هر وقت من كاري دارم هيچ وقت از اين سايت جواب نمي گيرم ؟
واقعا كه !!!!!!!!!!!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

ilCapitano

عضو جدید
سلام
كسي در زمينه اموزش ان و كار با ان مي تونه كمكم كنه ؟ در زمينه اين نرم افزار از كجا اطلاعات بگيرم ؟كتابي جزوه اي سايتي و....
سلام دوست عزیز!
من نرم افزار کاملشو دارم فقط نمی دونم چه جوری باید آپلودش کنم ولی اگه یه میل با موضوع لیندو واسه chavosh68@yahoo.com بزنی حتما واست می فرستم. نرم افزارش الان هم همراهمه ورژن 6.1
راستی اگه نحوه آپلود تو سایتی رو کسی به من یاد بده می تون نرم افزارهایی که دوستان لازم دارن رو واسشون قرار بدم

saeedrad1

عضو جدید
سلام دوست عزیز!
من نرم افزار کاملشو دارم فقط نمی دونم چه جوری باید آپلودش کنم ولی اگه یه میل با موضوع لیندو واسه chavosh68@yahoo.com بزنی حتما واست می فرستم. نرم افزارش الان هم همراهمه ورژن 6.1
راستی اگه نحوه آپلود تو سایتی رو کسی به من یاد بده می تون نرم افزارهایی که دوستان لازم دارن رو واسشون قرار بدم

سلام دوست عزيز من شديدا به يه نسخه لينگو كامل براي حل برنامه ريزي ارماني احتياج دارم.
لطف كنيد نرم افزارو برام بفرستيد يا لينك دانلودشو بذاريد.
كسي ميدونه برنامه ريزي ارماني رو چه جوري تو لينگو حل مي كنن؟

Sokhandan

عضو جدید
آپلود کردن

آپلود کردن

سلام دوست من امید وارم طریقه آپلود کردن رو یاد گرفته باشی در غیر این صورت
اول باید تو یکی از سایت هایی که اجازه آپلود رایگان رو بهت میده عضو بشی
مثل 4 shared بعد یه قسمت داره UP LOAD آدرسشو از تو کامت میدی بعد یک آدرسی بهت میده که اونو کپی میکنی و هر جا که خواستی ....
قربان همه شماها

sarab2000

عضو جدید
نمايش پست سلام دوست عزیز! من نرم افزار کاملشو دارم فقط نمی دونم چه جوری باید آپلودش کنم ولی اگه یه میل با موضوع لیندو واسه chavosh

نمايش پست سلام دوست عزیز! من نرم افزار کاملشو دارم فقط نمی دونم چه جوری باید آپلودش کنم ولی اگه یه میل با موضوع لیندو واسه chavosh

سلام
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png سلام دوست عزیز!

eng.Hosseinzadeh

عضو جدید
حل مسائل بهینه سازی توسط لینگو Lingo

برنامه نویسی مدل های خطی و غیر خطی و مدل های ریاضی ، برای پروژه ها و مقالات دانشجويی و صنعتی
نام: حسین زاده
ایمیل: eng.sh@live.com

تلفن: 09354541198
لطفا مدل خود را ايميل بزنيد، پس از بررسي جواب داده مي شود.

pkhodadadian

عضو جدید
می تونی از سایت خودش دانلود کنی
کرکشم تو گوگل جستجو کن پیدا میشه
من خودم این کارو کردم
اگه خواستی بهم ایمیل بزن لینک دانلودشو برات بفرستم
فقط سیستم عاملتم بنویس چیه و چند بیتیه
Pkhodadadian@gmail.com

بالا