لطفا کمک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ساراسهیلی

عضو جدید
سلام بچه ها جون . در مورد رسم و رسوم قبل از ازدواج سوال دارم. ایا درسته که قبل از نامزدی ( البته خانواده ها همدیگر رو دیدن) دختر رو تنهایی بدون خانواده دعوت کنن که با بقیه فامیل پسر خاله ها و عمه ها اشنا شه؟ درخواست زیادی هست که دختر بخواد با خانوادش بره؟ یا این مراسم واسه بعد از نامزدی هست؟ و دیگه اینکه خرید یه هدیه کوچیک واسه روز اعیاد یا روز زن واسه بعد از نامزدی هست؟ لطفا راهنماییم کنید ، شاید من اشتباه فکر میکنم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جون . در مورد رسم و رسوم قبل از ازدواج سوال دارم. ایا درسته که قبل از نامزدی ( البته خانواده ها همدیگر رو دیدن) دختر رو تنهایی بدون خانواده دعوت کنن که با بقیه فامیل پسر خاله ها و عمه ها اشنا شه؟ درخواست زیادی هست که دختر بخواد با خانوادش بره؟ یا این مراسم واسه بعد از نامزدی هست؟ و دیگه اینکه خرید یه هدیه کوچیک واسه روز اعیاد یا روز زن واسه بعد از نامزدی هست؟ لطفا راهنماییم کنید ، شاید من اشتباه فکر میکنم
سلام خانومی
به نظر من این چیزایی که گفتین الزامی نیست منظورم اینه بایدی در کار نیست که مثلا اصلا به هیچ وجه نباید این کارو بکنن مخصوصا اینکه آشنایی مختصری بین خانواده ها وجود داره
ولی اینکه کادو میخرن یا نه دعوت میکنن بدون خانواده یک جور طرز فکر یا به عبارتی یک نوع فرهنگ رو نشون میده که این بستگی داره با افکارو فرهنگ شما هم خوانی داره یا نه ممکنه خانواده های خانومی باشن که این موضوع رو رد یا تکذیب میکنن
این دیگه با خود شماس اینجور فرهنگ رو بپذیرید یا نه
و به نظر من اگه شما به خانواده و طرف مقابلتون و نیتش مطمئنید این اتفاقا اتفاقای خاصی نیس و شاید جو خانوادگیشون اینجو ایجاب میکنه که دعوت کردن
امید وارم منظورم رو رسونده باشم
موفق و خوشبخت باشید:gol:

baharan-67

عضو جدید
سلام عزیزم اگه نظر منو که تجربه دارم میخوای هرچی قبل از ازدواج خودتو بگیری یا سطح توقعت بیشتر باشه بهتره اصلا خودتو وخانوادتو کم نگیر

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام عزیزم اگه نظر منو که تجربه دارم میخوای هرچی قبل از ازدواج خودتو بگیری یا سطح توقعت بیشتر باشه بهتره اصلا خودتو وخانوادتو کم نگیر
ولی هیچ وقت نمیشه این قدر مطمئن تجربه رو اصل قرار داد

baharan-67

عضو جدید
اتفاقا خوب میشه شوهر من میگه اگه موقع خرید عروسی واسه طلا که اون موقع ارزون تر بود سخت گیری کرده بودی حالا یه سرمایه ی حسابی داشتیم اینم جای تشکرش از اینکه اون موقع رعایت حالش و کردم

mech.shima

کاربر ممتاز
اتفاقا خوب میشه شوهر من میگه اگه موقع خرید عروسی واسه طلا که اون موقع ارزون تر بود سخت گیری کرده بودی حالا یه سرمایه ی حسابی داشتیم اینم جای تشکرش از اینکه اون موقع رعایت حالش و کردم
من تجربه ندارم ولی این حرف فقط این زاویه ای که شما نگاه میکنین رو نداره
البته کاملا حق میدم که ناراحت شده باشین چون ما خانوما حساسیم
اما به جای اینکه تو دلتون ناراحت بشین سغی کنین از این ناراحتیتون باهاش حرف بزنین
حرف زدن دقیقا برای همین وقتاس

baharan-67

عضو جدید
الان من سر یه موضوع کاری حسابی زاعصابم خرده اون جای همدردی غر میزنه مردا اخلاقشون اینه میخوان ادم براشون فداکاری کنه ولی هیچ خبری از فداکاری خودشون نیست

mech.shima

کاربر ممتاز
الان من سر یه موضوع کاری حسابی زاعصابم خرده اون جای همدردی غر میزنه مردا اخلاقشون اینه میخوان ادم براشون فداکاری کنه ولی هیچ خبری از فداکاری خودشون نیست
شایدم حق با شماس دوست عزیز
شاید سالای اول زندگیه که اختلاف همیشه وجود داره

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تا تکلیف شماکامل معلوم نشده چیزی الزام نیست.بانظرت موافقم.البته تاقبلاز نامزدی رسمی سعی کن جایی نری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا