لطفا نظر بديد تا من به يه جمع بندي برسم....

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستاي گلم... همين امروز وقتي چن تا از تاپيكاي دوستان رو خوندم... ديدم بعضي دوستان معتقدن كه عاشق شدن مانع پيشرفت و تحصيل انسان ها ميشه... خواهشن هر كسي بياد اينجا نظرشو بگه تا با هم به يه نتيجه ي خوب برسيم...
فقط لطفا اگه ممكنه توي تاپيك اسپم نكنيد... و جدي به اين موضوع نگاه كنيد... نه اينكه بخواهيم كسي رو مسخره كنيم... يا از جنسيت خاصي طرفداري كنيم... تا باعث ناراحتي ديگران بشيم. اوكي؟ ممنونم... :gol:

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج اصلا مانع پیشرفت نیست فقط آدم مسئولیتش بیشتر میشه اتفاقا من خیلی رو میشناسم که وقتی ازدواج کردن تو کاراشون موفقتر بودن

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج اصلا مانع پیشرفت نیست فقط آدم مسئولیتش بیشتر میشه اتفاقا من خیلی رو میشناسم که وقتی ازدواج کردن تو کاراشون موفقتر بودن

ازدواج نه عزيزم... عاشق شدن... اينكه فكر و ذكرت باشه اون طرف...

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد خودمو نميگم كه...كلي گفتم... اگه واسه يكي پيش بياد...هويجوري سوال پيش اومد واسه ام... گفتم نظر بقيه رو بدونم...:w12:
اگه تو دانشگاه باشه که طرف پدرش در میاد مخصوصا که عشقش یک طرفه باشه ....
ناسلامتی n ترم درس خوندیم و تجربیات داریم...
طرف ذره ذره اب میشه و جرات نداره عشقش رو به طرفش نشون بده....
این مرگ تدریجیه...

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی به خود طرف و نوع عشقش داره و دختر پسر بودنش
دخترا خیلی آدمای حساسی هستن اینجور موضوعا که پیش میاد واسشون خیلی درگیر میشن
ولی پسرا راحت کنار میان
اگه منطقی بهش فکر کنی اون جزوی از زندگیت میشه ولی اکثرا اینجور موقعها کسی به عقلش گوش نمیکنه

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه افراط و تفریط نکنی و با هر قضیه ای تو زندگی ادم تک بعدی برخورد نکنه مشکلی پیش نمیاد

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه افراط و تفریط نکنی و با هر قضیه ای تو زندگی ادم تک بعدی برخورد نکنه مشکلی پیش نمیاد

BRAVO :gol:
اين به نظرم منطقي تره... يني به چيزي كه خودم فك مي كنم نزديكتره... حالا بقيه چه نظري دارن؟

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز

وقتی عاشق شدی بهت می گم...
اگه تونستی جلوی تفریطتو بگیری...

به اون نمی گن عاشق شدن به اون می گن دوست داشتن...

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی عاشق شدی بهت می گم...
اگه تونستی جلوی تفریطتو بگیری...

به اون نمی گن عاشق شدن به اون می گن دوست داشتن...

من گفتم اگه این کارو که گفتم بکنی درسته
نگفتم که خودم تونستم انجامش بدم

مهرا

عضو جدید
عزیزم من فکر میکنم برای عاشق شدن باید یه پروسه ی طولانی رو طی کنی که به نظر من اصلا به زحمتش نمیارزه

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا اينجوري كه مهرا جون ميگه زندگي به درد نمي خوره... دوس داشتن به آدم انرژي ميده به نظر من...;)

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی که عاشق می شه میتونه عشقشو فراموش کنه/؟

ZafMaR

عضو جدید
خب بستگی داره چه عشقی باشه !
کسی رو می شناسم که وقتی عاشق شد واسش یه انگیزه شد واسه پیشرفت :
مثلا یکی رو میشناختم که سال دومش بود داشت کنکور میداد، بعد تا اردیبهشت قرار بود با یه دختر ازدواج کنه، درساش رو هم معمولی میخوند ، بعد تو اردیبهشت خونواده ی دختر بهش گفتن ما به تو دختر نمیدیم !!
اینم برای این که حرص اونا رو در بیاره شروع کرد 2 ماه وحشتناک درس خوند !
میدونی رتبش چند شد ؟
باورت میشه که 18 شد ؟ (کنکور کارشناسی ! )

ولی یه عالمه ادم رو هم میشناختم از عشق فقط گریه کردن رو بلد بودن و در نهایت هم گند زدن به تمام زندگی خودشون !

mehrshad53

اخراجی موقت
ببین این گودزیلایی که روی سر هرکسی فرود میاد،حالا اگه موقع دانشجویی باشه،یکم افت تحصیلی،اگه موقع شاغل بودن باشه تذکر وتو بیخ و اگه موقع پیری باشه رسوایی میاره!
عکس العمل هر کسی هنگام اولین عاشقی بستگی به سن و ژنتیک و جنسیت و خیلی چیزا داره....
کلا حس قشنگیه که امکان نداره دفعه دوم به قشنگی دفعه اول باشه حتی اگه طرف اولت عوضی بوده باشه،این البته علمیه و حرف من نیست!

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین این گودزیلایی که روی سر هرکسی فرود میاد،حالا اگه موقع دانشجویی باشه،یکم افت تحصیلی،اگه موقع شاغل بودن باشه تذکر وتو بیخ و اگه موقع پیری باشه رسوایی میاره!
عکس العمل هر کسی هنگام اولین عاشقی بستگی به سن و ژنتیک و جنسیت و خیلی چیزا داره....
کلا حس قشنگیه که امکان نداره دفعه دوم به قشنگی دفعه اول باشه حتی اگه طرف اولت عوضی بوده باشه،این البته علمیه و حرف من نیست!

دقيقا موافقم...

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی طرف رفته مجبوری به نبودش عادت کنی
بعد که دوباره همدیگرو دیدن خاطرهاشون دوباره زنده میشه یه مدت دوباره افسرده میشن ولی زندگی میگذره

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا یکی رو میشناختم که سال دومش بود داشت کنکور میداد، بعد تا اردیبهشت قرار بود با یه دختر ازدواج کنه، درساش رو هم معمولی میخوند ، بعد تو اردیبهشت خونواده ی دختر بهش گفتن ما به تو دختر نمیدیم !!
میدونی رتبش چند شد ؟

ولی یه عالمه ادم رو هم میشناختم از عشق فقط گریه کردن رو بلد بودن و در نهایت هم گند زدن به تمام زندگی خودشون !

خوب بهش جواب نه داد ... خودم بعضی موقع ها بخاطر کوری چشم دختر همسایمون می نشستم روزی 11 ساعت می خوندم... ولی اصلا عاشقش نبودم ... چون سر رو کم کنی بود... شاید اونم بخاطر اینکه روی خانواده رو کم کنه نشست خوند

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد که دوباره همدیگرو دیدن خاطرهاشون دوباره زنده میشه یه مدت دوباره افسرده میشن ولی زندگی میگذره

راست میگن بچه ها اسپم نکیند ... ببخشید مان روز جان

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه عزيزم... فك نكنم يادشون بره...

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی رتبش چند شد ؟

آره اگه باعث شه كه با هم پيشرفت كنن و خودشونو بالا بكشن خوبه... اما مهم اينه كه وقتيم به يه جايي رسيدن از سر غرور همديگه رو فراموش نكنن...;)

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره اگه باعث شه كه با هم پيشرفت كنن و خودشونو بالا بكشن خوبه... اما مهم اينه كه وقتيم به يه جايي رسيدن از سر غرور همديگه رو فراموش نكنن...;)

آره بده آدم بخاطره غرور از کسایی که میان تو تاپیکش و نظر میدن تشکر نکنه:w05::w16:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه كامنته يكي روم تاثير گذار باشه البته كه تنكس ميدم...;)