لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من شخصن، چون تو ایران فقط تو محیط دانشگاه هستش که آدم اجتماعی میشه و اولین بار با محیطی مخلوط از دختر و پسر در ارتباط هستیم و اینها، دوست دارم همسرم حداقل این محیط رو تجربه کرده باشه و پخته تر باشه.در حد فوق دیپلم هم کافیه.
ولی اینکه حتمن تا لیسانس و فلان و بیسار باشه،برای من اصلا هیچ اهمیتی نداره.
و اینکه چه نوع رشته ای بخونه،باز هم اهمیت نداره.ولی ترجیحا رشته ای بخونه که ضرر جسمی روحی بهش نرسونه.

اینها نظرات گهربار خودمه :D
اینو قبلن یکی از فامیلامون ازم پرسید، من بهش گفتم واسم مهم نیست، بهم گفت هنوز پخته نیستی،باید بیشتر فکر کنی.از اون موقع این مسئله تو ذهنم بود بهش فکر کردم و در کل به این نتیجه رسیدم که فکر می کنم منطقیه.

مثل این میمونه شما بطری بنزین تو بقلت بگیری،بهت بگن خطرناکه،بگی نه چون کبریت پیشم نیست چه خطری داره!

این هم چون تجربه نکرده دلیل نمیشه که یه سری ایرادات داشته باشه یا نه.به قولی باید قدرت "ارده اش" تست بشه!تو جاهایی که اراده داشته، چه تصمیماتی گرفته؟!

من اتفاقا خیلی زیاد دوست دارم،همسر آینده ام سختی های خیلی متفاوتی رو تست کرده باشه
،دوست دارم پخته و حتی بیشتر از من بفهمه.اینجوری خیلی بهتر میتونه کمکم کنه و جلوی اشتباهاتم رو بگیره.
ولی یه آدم نپخته و کم سن و به قولی آفتاب مهتاب ندیده،این زیاد مطمئن نیست.چون مبهمه.مشخص نیست چیه چه کارایی ازش برمیاد و هنوز شخصیت واقعی خودش شکل نگرفته.احتمال زیاد بعد از ازدواج به چیزی تبدیل میشه که قبل ازدواج نبوده.

الان من متوجه نشدم باید سختی بکشه یا نکشه؟؟:D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان همیشه در صحنه دی:

میخوام بدونم میزان تحصیلات همسر آیندتون چقدر براتون مهمه؟

جواباتون مهمه ها .. ;)
ممنون:gol:

شعور ذاتی داشته باشه ...
البته اگه شعور نداره پول داشته باشه.:D
اگه پول نداره شعور داشته باشه.:D
مدرکم این وسط بره غاز بچرونه!:D

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شعور ذاتی داشته باشه ...
البته اگه شعور نداره پول داشته باشه.:D
اگه پول نداره شعور داشته باشه.:D
مدرکم این وسط بره غاز بچرونه!:D

شعور آره خیلی مهمه ..;)

خب کسی که پول دار باشه اما شعور نداشته باشه که ب درد نمیخوره ..

واقعاً مدرک همسر آیندت برات مهم نیست؟

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من نه پختم نه تجربه دارم.
ولی مدرک مهندسی دارم.:D

منم دارم ..
که ب درد نمیخوره تو این زمونه .. :biggrin:

خب قرار نیست ک همه با تجربه و پخته باشن! مسلما ما تجربه زندگی مشترکو نداریم و ممکنه خطاهیی داشته باشیم .. طرف مقابلم همینطور ..

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا دیگه میریم پول خرج میکنیم واسش شعور میخریم!!
نه نیست.:D

پس بریم تجربه کسب کنیم بعد بیایم بگیم؟:D

متأسفانه شعور خریدنی نیست ..
نبودش هم زجرآوره ..

جدی؟

:biggrin:
ب کی بگیم حالا؟؟؟

خب آدم نمیتونه که همه چیزا رو تجربه کنه .. اونوقت موهامونم مثل دندونامون سفید میشه .. :| خخخخ

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
متأسفانه شعور خریدنی نیست ..
نبودش هم زجرآوره ..

جدی؟

:biggrin:
ب کی بگیم حالا؟؟؟

خب آدم نمیتونه که همه چیزا رو تجربه کنه .. اونوقت موهامونم مثل دندونامون سفید میشه .. :| خخخخ

نمیدونم ولی آدم بیشعورو نمیتونم باهاش زندگی کنم!
آدم بی پولم همینطور.
پس هم باشعور باشه هم پول داشته باشه ولی مدرک نمیخاد داشته باشه.:D

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم ولی آدم بیشعورو نمیتونم باهاش زندگی کنم!
آدم بی پولم همینطور.
پس هم باشعور باشه هم پول داشته باشه ولی مدرک نمیخاد داشته باشه.:D

اوهوم ..

خب همچین آدمی ممکنه از بین 1000 نفر یکی پیدا شه ..
خیلیا پول دارن اما همون ی ذره شعورشونم ب خاطر نبود جنبه ی پولداریو .... از دست میدن ..

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه واضح تر بگید منظورتونو از اون بطری بنزین .. :|
مرسی.

اوهوم .. متوجهم ..
خب تجربه به سن هم بر میگرده ..

خب احتمال ب مشکل برخوردن شخصی که دانشگاه رفته با شخصی که نرفته زیاده دیگه نه؟
منظورم از بطری بنزین یعنی "شور" و علایق ماها که میتونه بشدت مخرب باشه یا نه واقعا کارایی مثبت داشته باشه.منظورم اینه طرف هنوز رشد پیدا نکرده تا خودش رو نشون بده که به چی تبدیل شده.

احتمال به مشکل برخوردن کسیکه اصلا محیط دانشگاه نرفته و آفتاب مهتاب ندیده باشه،بیشتره. دلیلش هم واضحه » "بی تجربگی" (حالا خیلی ها میگن آدم که نباید همه چیزو تجربه کنه،ولی جواب اینه که آدم حداقل باید تجربه ی دیگران رو دیده باشه یا نه،که تو محیط دانشگاه با انواع و اقسام دوستان میشه این تجربه ها رو کسب کرد)

الان من متوجه نشدم باید سختی بکشه یا نکشه؟؟:D
منظورم اینه مثلا رشته ی مکانیک نره،که بدرد دختر نمیخوره.یا رشته ی مثلن جوش کاری :D دیگه اذیت نکن منظورم اینه زجر نکشه واسه یه مدرک یا کار آیندش طوری نباشه که صدمه ببینه.
اون جمله دوم هم واسه تجربه گفتم.پخته و با تجربه باشه.

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم از بطری بنزین یعنی "شور" و علایق ماها که میتونه بشدت مخرب باشه یا نه واقعا کارایی مثبت داشته باشه.منظورم اینه طرف هنوز رشد پیدا نکرده تا خودش رو نشون بده که به چی تبدیل شده.

احتمال به مشکل برخوردن کسیکه اصلا محیط دانشگاه نرفته و آفتاب مهتاب ندیده باشه،بیشتره. دلیلش هم واضحه » "بی تجربگی" (حالا خیلی ها میگن آدم که نباید همه چیزو تجربه کنه،ولی جواب اینه که آدم حداقل باید تجربه ی دیگران رو دیده باشه یا نه،که تو محیط دانشگاه با انواع و اقسام دوستان میشه این تجربه ها رو کسب کرد)

آهان .. درسته ..

خب شما داری راجع ب دختری حرف میزنی که آفتاب مهتاب ندیده و یونی نرفته .. خب دخترا با پسرا فرق دارن .. پسری ک یونی نرفته ب نظرم زمینه ذهنیش با دختری که یونی نرفته بیشتر فرق داره ..

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته شما درست ..
اما خب ببین وقتی ی پسر تو محیط دانشگاه نرفته باشه و رابطه های دو جنسو باهم ندیده باشه یکم سختش میشه و ب همسرش بیشتر سختگیری میکنه مگه نه؟؟
اینم حرفیه راست میگی بعضی پسرا این رفتارا رو دارن...
پس نتیجه میگیریم هر دو باید حداقل پنج شیش ترم برن دانشگاه :D
آخه وضعیت ایران خیلی عجیبه تو 198 کشور دنیا (99%جمعیت دنیا) حجاب اجباری نیست و برخی از کشور ها مدرسه ها این شکلی از هم جدا نیستن واسه همین از همون ابتدا بیشتر این دو جنس با هم آشنا هستن ولی تو ایران شرایط واقعا متفاوته آدم نمیتونه براحتی جمع ببنده و تصمیم بگیره...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم حرفیه راست میگی بعضی پسرا این رفتارا رو دارن...
پس نتیجه میگیریم هر دو باید حداقل پنج شیش ترم برن دانشگاه :D
آخه وضعیت ایران خیلی عجیبه تو 198 کشور دنیا (99%جمعیت دنیا) حجاب اجباری نیست و برخی از کشور ها مدرسه ها این شکلی از هم جدا نیستن واسه همین از همون ابتدا بیشتر این دو جنس با هم آشنا هستن ولی تو ایران شرایط واقعا متفاوته آدم نمیتونه براحتی جمع ببنده و تصمیم بگیره...

فقط واسم مهمه اتی از دستم عصبی نشم، واقعن دست ـِ بزن داره!!
اوهوم .. تحمل این رفتار برا دختری که دانشگاه رفته و وارد روابط معمولیه دانشگاهی شده یکم سخته .. خب قرار نیست که با هر کی حرف زدی منظوری داشته باشی .. :|

چی بگم والا!!! هر چی از هم جدا باشن حریصتر میشن و راغبتر میشن کنار هم باشن!!!!

نه عصبی نمیشه .. تازه خوشحالم شد .. ندیدین هول شد زود جواب مثبت داد؟ :biggrin:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیایین بگین دیگه ..
میزان تحصیلات همسر آیندتون چقدر براتون مهمه؟
:|

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهم هست ولی دیگه
نه خیلی زیاد . حالا چرا اینقدر تحصیلات برات مهم هست ؟
یا فکر میکنی هر چقدر تحصیلات بیشتر باشه فهمیده تر هست؟؟؟؟

مهمه چون طرز فکرا شبیه بهم میشه .. بهتر میتونن همو درک کنن ..
اینطور نیست؟

lord70

عضو جدید
مهمه چون طرز فکرا شبیه بهم میشه .. بهتر میتونن همو درک کنن ..
اینطور نیست؟

منم نمیگم مهم نیست ولی نه تا این حد. :)
یعنی الان دو نفر با هم ازدواج که سطح سوادشون یکی باشه:w10: خوشبخت میشن یا به خوبی همدیگه رو درک می کنند؟
من الان می شناسم طرف زنش دیپلم داره ولی خودش معلم هست خیلی هم خوشبخت هستند با هم جور هست
بنظرم اگه دو طرف همدیگر بتواند خوب درک کنند خیلی بهتر از تحصیلات بالا هست و بنظرم این موارد مانعی برای خوشبختی و درک دو طرف نیست
البته اینو قبول دارم کسی که دکتر هست یا مهندس هست نباید با یه فرد که ازدواج کنه که اصلا سواد نداره .
خوب حالا اگه شما از کسی خوشت اومد و تحصیلات بالایی نداشته ازش چشم پوشی میکنی ؟؟؟ وبالا کسی ازدواج می کنی که زیاد برات مهم نیست بلکه تحصیلاتش مهم است؟؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوالی دارم.
اگر با مردی که میاد خاستگاری راجب مسائل جنسی حرف بزنیم اون بدش میاد؟
مثلن اگه بفهمه بیشتر واسه خاطر این بوده که اون دختر میخاد باش ازدواج کنه چی میشه؟
:D

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوالی دارم.
اگر با مردی که میاد خاستگاری راجب مسائل جنسی حرف بزنیم اون بدش میاد؟
مثلن اگه بفهمه بیشتر واسه خاطر این بوده که اون دختر میخاد باش ازدواج کنه چی میشه؟
:D

نه خیلیم خوشش میاد. عصن منتظر همینن! :D

ولی جدای از شوخی صحبت کردن در مورد مسائل خاک بر سری توی خواستگاری زوده. باید برای وقتی باشه که تقریبا جوابت مثبت باشه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خیلیم خوشش میاد. عصن منتظر همینن! :D

ولی جدای از شوخی صحبت کردن در مورد مسائل خاک بر سری توی خواستگاری زوده. باید برای وقتی باشه که تقریبا جوابت مثبت باشه.

خو من منظورم اینه که این مورد براش تو اولویته نسبت به بقیه چیزا..:D

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم نمیگم مهم نیست ولی نه تا این حد. :)
یعنی الان دو نفر با هم ازدواج که سطح سوادشون یکی باشه:w10: خوشبخت میشن یا به خوبی همدیگه رو درک می کنند؟
من الان می شناسم طرف زنش دیپلم داره ولی خودش معلم هست خیلی هم خوشبخت هستند با هم جور هست
بنظرم اگه دو طرف همدیگر بتواند خوب درک کنند خیلی بهتر از تحصیلات بالا هست و بنظرم این موارد مانعی برای خوشبختی و درک دو طرف نیست
البته اینو قبول دارم کسی که دکتر هست یا مهندس هست نباید با یه فرد که ازدواج کنه که اصلا سواد نداره .
خوب حالا اگه شما از کسی خوشت اومد و تحصیلات بالایی نداشته ازش چشم پوشی میکنی ؟؟؟ وبالا کسی ازدواج می کنی که زیاد برات مهم نیست بلکه تحصیلاتش مهم است؟؟

متوجهم چی میگین ..

خب من گفتم بهتر میتونن همو درک کنن ..

خب مسلماً کسی رو انتخاب میکنم که ازش خوشم میاد ..
ممنونم از راهنماییتون. ;)

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
تاپیک تا رسیدگی کامل به پست های خلاف تالار مشاوره و رسیدگی به تخلفات قفل می شود

hastyh

عضو جدید
سلام. من یه مشکلی برام پیش اومده که به کل زندگیمو بهم ریخته اصلا اعصاب برام نمونده. من ترم اول حقوقم. رتبم 2300منطقه1 بود خیلی از رشته های دانشگاه های دولتی خوب مثل تهران و فردوسی و اینا رو میاوردم ولی بخاطر حقوق رفتم غیرانتفاعی امام رضای مشهد. البته امام رضا بهترین غیرانتفاعی ایرانه و سطح درسیش و آیندش تضمینه خیالم از این بابت راحته اما مشکلم با افت درسیمه. نمیدونم چه مرگم شده. هرکار میکنم نمیتونم درس بخونم اصلا تمرکز ندارم. تمام فکر و ذکرم مغشوشه و متوجه نمیشم این بی انگیزگی از کجا سراغم اومده. درسامون سخته و اساتید سختگیر و الانم که داریم به آخر ترم و امتحانات نزدیک میشیم نمیدونم چیکار کنم واقعا. حتی تغذیم بهم ریخته بخاطر این موضوع تمام حال و روزم خرابه. اعصابم خیلی خورده و اخلاقم عوض شده. با چند نفر حرف زدم گفتن این خستگی کنکوره اکثر بچه ها ترم اول همینطورین و تا با شرایط و جو دانشگاه کنار بیان طبیعیه و افت درسی توی ترم اول طبیعیه. میشه کمکم کنید؟

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. من یه مشکلی برام پیش اومده که به کل زندگیمو بهم ریخته اصلا اعصاب برام نمونده. من ترم اول حقوقم. رتبم 2300منطقه1 بود خیلی از رشته های دانشگاه های دولتی خوب مثل تهران و فردوسی و اینا رو میاوردم ولی بخاطر حقوق رفتم غیرانتفاعی امام رضای مشهد. البته امام رضا بهترین غیرانتفاعی ایرانه و سطح درسیش و آیندش تضمینه خیالم از این بابت راحته اما مشکلم با افت درسیمه. نمیدونم چه مرگم شده. هرکار میکنم نمیتونم درس بخونم اصلا تمرکز ندارم. تمام فکر و ذکرم مغشوشه و متوجه نمیشم این بی انگیزگی از کجا سراغم اومده. درسامون سخته و اساتید سختگیر و الانم که داریم به آخر ترم و امتحانات نزدیک میشیم نمیدونم چیکار کنم واقعا. حتی تغذیم بهم ریخته بخاطر این موضوع تمام حال و روزم خرابه. اعصابم خیلی خورده و اخلاقم عوض شده. با چند نفر حرف زدم گفتن این خستگی کنکوره اکثر بچه ها ترم اول همینطورین و تا با شرایط و جو دانشگاه کنار بیان طبیعیه و افت درسی توی ترم اول طبیعیه. میشه کمکم کنید؟

سلام. خب این طبیعیه و توی زندگی تحصیلی هر کسی ممکنه پیش بیاد و به خاطر تک بعدی بودن زندگی ماست. نباید همه زندگی رو توی یه چیز خلاصه کرد وگرنه خسته کننده و زننده میشه. اما الان، یه چند روزی به خودت مرخصی بده، همه جوره، یعنی حتی فکر کردن به درس و امتحانم ممنوع! برو با دوستات بیرون، فیلم ببین، آهنگ گوش بده، کتابایی که دوست داری بخون، هر کاری که حالتو خوب میکنه و بهت خوش میگذره انجام بده. بعد چند روز که دیدی سرحال تری و فکرت متمرکزه و انرژی داری، یه برنامه درست و حسابی واسه کارای عقب افتادت بریز و زمانتو مدیریت کن. اما یادت نره بعد از هر یکی دو ساعت درس خوندن یه جایزه کوچیک به خودت بدی، حالا میتونه یه خوراکی خوشمزه باشه یا سر زدن به سایتای مورد علاقت یا یه آهنگ ملایم...
بعد امتحاناتم به فکر شروع کارایی غیر درس خوندن باش، حالا یا یه ورزشی که دوست داری یا یه کار هنری، هرچی....
با خودت مهربون باش :)

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز

منم دقیقا همینطوری شده حالم
شنیدم به خاطر هوا باشه. مثل اینکه این زمان از سال، آدم بی انگیزه میشه .

kamran293

عضو جدید
سلام.من مشاوره احتیاج دارم.......وضعیتمم زیاد خوب نیست....کسی هست بتونه کمکم کنه...تو زندگی کار درس . هدف هست...ممنون.

elahe.s.h

عضو جدید
سلام دوستای خوبم.اگه مشکلاتتونو نمیتونین به تنهایی حل کنین باید مطالعه کنید..مطالعات روانشناسی باید داشته باشین.اگر واستون سخت بود میتونم کمکتون کنم در این مورد..مرسی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو زندگیم به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینه که همه اونایی که مشاورن زندگی خودشون از هم یاشیدس میخان زندگی دیگرانم خراب کنن...
واقعن یه حقیقته.
اگر این همه طلاق و بدبختی گریبان همه رو گرفته به خاطر همین مشاوره های زندگی خراب کنه.
زندگی ملت و پاشیدن با حرفای مفت و مزخرفشون.
مشکل روانی دارن.واقعن میگم.

اینا اگه مشکل نداشتن که نمیرفتن مشاوره بشن مینشستن زندگی خودشونو میکردن زندگی بقیه رو هم خراب نمیکردن.
شخصا از این قشر واقعن بدم میاد.:D

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تو زندگیم به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینه که همه اونایی که مشاورن زندگی خودشون از هم یاشیدس میخان زندگی دیگرانم خراب کنن...
واقعن یه حقیقته.
اگر این همه طلاق و بدبختی گریبان همه رو گرفته به خاطر همین مشاوره های زندگی خراب کنه.
زندگی ملت و پاشیدن با حرفای مفت و مزخرفشون.
مشکل روانی دارن.واقعن میگم.

اینا اگه مشکل نداشتن که نمیرفتن مشاوره بشن مینشستن زندگی خودشونو میکردن زندگی بقیه رو هم خراب نمیکردن.
شخصا از این قشر واقعن بدم میاد.:D

اره والله