كیهان:تهیه كنندگان جوان سی دی ظهور،نیت سوء نداشته اند!!

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزنامه كیهان در ستون خوانندگانش نوشت : چند جوانی كه اقدام به تهیه سی دی ظهور نزدیك است كرده اند جدا از اینكه در كار خود مرتكب اشتباهاتی شده اند ولی به نظر می رسد كه با نیت خیر این كار را كرده اند و هدف سوء نداشته اند. بنابراین حق نیست كه با آنان برخورد قضایی بشود.!!

http://www.ayandenews.com/news/27582/

Sarp

مدیر بازنشسته
وقتی بابک بگه درسته حتمآ درسته دیگه
ولی بابک چرا درسته
راس میگه دیگه
مگه اون جوونا چه گناهی مرتکب شده اند ؟

فقط یه دروغ کوشولو موشولو به امام یه عده شیعه بسته اند
همین

این کجاش مشکل داره ؟

magnet

عضو جدید
روزنامه كیهان در ستون خوانندگان نوشت : چند جوانی كه اقدام به تهیه سی دی ظهور نزدیك است كرده اند جدا از اینكه در كار خود مرتكب اشتباهاتی شده اند ولی به نظر می رسد كه با نیت خیر این كار را كرده اند و هدف سوء نداشته اند. بنابراین حق نیست كه با آنان برخورد قضایی بشود.!!

http://www.ayandenews.com/news/27582/

به نظرم بحث بی ربطی یه.
عزیزم، اگه از این به بعد قراره ستون خوانندگان ! هم منبع باشه، میشه از نظرات تو تابناک و بالاترین و آینده و جهان و رجانیوز و .... آورد. اتفاقاً سروصداش بیشتره. می خوای من یه نمونه بذارم؟
مث اینه که من بیام نظرات مثلاً البرز جان رو تحت این عنوان بیارم : نظر باشگاه مهندسان ایران! در مورد هرچی.
میشه؟؟؟ :surprised:
سوءاستفاده از ستون نظرات (در هر موضوعی ، از طرف هرکی )روش دیگه ای برای راه انداختن موج های منفی هست.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظرم بحث بی ربطی یه.
عزیزم، اگه از این به بعد قراره ستون خوانندگان ! هم منبع باشه، میشه از نظرات تو تابناک و بالاترین و آینده و جهان و رجانیوز و .... آورد. اتفاقاً سروصداش بیشتره. می خوای من یه نمونه بذارم؟
مث اینه که من بیام نظرات مثلاً البرز جان رو تحت این عنوان بیارم : نظر باشگاه مهندسان ایران! در مورد هرچی.
سوءاستفاده از ستون نظرات (در هر موضوعی ، از طرف هرکی )روش دیگه ای برای راه انداختن موج های منفی هست.
کدوم خوانندگان؟
اعضای تحریریه؟؟؟
من نمی دونم چرا همه نظرات ستون خوانندگان حرف هایی است که در خود روزنامه بنا به مصالحی نمی توانن بزنن.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کدوم خوانندگان؟
اعضای تحریریه؟؟؟
من نمی دونم چرا همه نظرات ستون خوانندگان حرف هایی است که در خود روزنامه بنا به مصالحی نمی توانن بزنن.
سامی جان فک میکردم داری راه میفتی نگو دونده ای بودی واس خودت آفرین ...

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به نظرم بحث بی ربطی یه.

magnet عزیز
من تا به حال با روزنامه کیهان تماس نداشتم نمیدونم ستون خوانندگانش چطوریه !!!!!
اما از صبغه فکری و منش رفتاری این روزنامه دولتی کاملا آگاهم !!!
در کل اینو میخام بهت بگم توی ایران نهاد ،سازمان ، رسانه ، شخص ، و........... نیست که خودشو نقد کنه ! و چیزی که میگه یا منتشر میکنه (اینجا منظور کیهان هست) دقیقا بر گرفته از روند فکری حاکم بر او مرجع هست. چیزی رو میگه که دوست داره به بقیه بگه و یا اون چیزی رو بیان بکنه که برا همون ایجاد شده و در جهت همون داره مواجب دریافت میکنه که اگر از اون مسیر منحرف بشه خیلی از منافعشو از دست میده !!
اگه قبول نداری یه پیام علیه بفرست براشون ببین اجازه درج توی همون ستون رو میدن یا نه !!!(منم نمیدئنم اجازه میدن یا نه !!)

در مورد این بخش از حرفت
میشه؟؟؟
دوست گلم به نظرم قیاس مع الفارق زدی !
در حالی که من توی این سایت فعالیت میکنم نظر خاصی دارم که شما نسبت به اون ندارید بعدشم توی این سایت که نظرسنجی خواسته نشده !اینجا سایتیه که قوانین خاص خودشو داره و برای هدف خاصی فعالیت میکنه میبینی که تا پا از حدت میبری اخطار و به موازات اون اخراج میشی
من زمانی که توی باشگاه مهندسان نظر واقعی خودمو بذارم شک نکن که اخراج میشم ! و مشاهده میکنی که سایت هم اجازه نمیده تاپیکی بر علیه اون زده بشه !و سریع تاپیکایی که برخلاف جریان فکری حاکم بر این سایت هستو حذف میکنه
اینو میخام بگم که چیزی که ثبت و گفته میشه مسئولیت در قبال اون گفته نیز همراهشه !نه روزنامه کیهان بلکه هیچ جای دیگه ای حرفی نمیزنن که خلاف خواسته هاشون باشه!

در آخر به تاپیک توجه کن صرفا یه خبر بود که توی یک روزنامه زده شده نه حرفی له بود نه بر علیه

بالا