كي روز قدس تظاهرات شركت ميكنه؟
K kiana.d عضو جدید Sep 1, 2010 #3 اخه مهسا جون واسم سواله اين همه ساله كه مردم دور از جون شما مثه گله... ميريزن تو خيابونا مرگ بر تمام كشورا ميگن ولي... واقع اب در هاون كوبيدنه!!!
اخه مهسا جون واسم سواله اين همه ساله كه مردم دور از جون شما مثه گله... ميريزن تو خيابونا مرگ بر تمام كشورا ميگن ولي... واقع اب در هاون كوبيدنه!!!
ricardo کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #4 اولا تکراری ، دوما من بارها گفتم اگه اینا بیان باشن منم میرم .........
starone312 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #5 ricardo گفت: اولا تکراری ، دوما من بارها گفتم اگه اینا بیان باشن منم میرم ......... کلیک کنید تا باز شود... از اينا باشه كي نميره؟؟
ricardo گفت: اولا تکراری ، دوما من بارها گفتم اگه اینا بیان باشن منم میرم ......... کلیک کنید تا باز شود... از اينا باشه كي نميره؟؟
مهسا 1366 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #7 آخه جالبش میدونی کجاست؟؟؟ که این ممالک هیچ کدومشون ایران رو قبول ندارن!!! قضیه حکمیت رو که شنیدی؟
مهسا 1366 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #8 ricardo گفت: اولا تکراری ، دوما من بارها گفتم اگه اینا بیان باشن منم میرم ......... کلیک کنید تا باز شود... starone312 گفت: از اينا باشه كي نميره؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دوستان شما دیگه خیلیییییییییی پررو تشریف دارین!!! یه موقع بد نگذره اونوقت بهتون...
ricardo گفت: اولا تکراری ، دوما من بارها گفتم اگه اینا بیان باشن منم میرم ......... کلیک کنید تا باز شود... starone312 گفت: از اينا باشه كي نميره؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دوستان شما دیگه خیلیییییییییی پررو تشریف دارین!!! یه موقع بد نگذره اونوقت بهتون...
starone312 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #9 مهسا 1366 گفت: دوستان شما دیگه خیلیییییییییی پررو تشریف دارین!!! یه موقع بد نگذره اونوقت بهتون... کلیک کنید تا باز شود... خوبه شما هم باسه خاطر پسرا مياييد
مهسا 1366 گفت: دوستان شما دیگه خیلیییییییییی پررو تشریف دارین!!! یه موقع بد نگذره اونوقت بهتون... کلیک کنید تا باز شود... خوبه شما هم باسه خاطر پسرا مياييد
مهسا 1366 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #10 starone312 گفت: خوبه شما هم باسه خاطر پسرا مياييد کلیک کنید تا باز شود... من تا به حال به عمرم هیچ تظاهراتی شرکت نکردم!
starone312 گفت: خوبه شما هم باسه خاطر پسرا مياييد کلیک کنید تا باز شود... من تا به حال به عمرم هیچ تظاهراتی شرکت نکردم!
starone312 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #11 مهسا 1366 گفت: من تا به حال به عمرم هیچ تظاهراتی شرکت نکردم! کلیک کنید تا باز شود... منم همينطور
مهسا 1366 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #12 starone312 گفت: منم همينطور کلیک کنید تا باز شود... خب پس دیگه چیییییییییییی؟؟؟
starone312 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #13 مهسا 1366 گفت: خب پس دیگه چیییییییییییی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ديگه هيچي سلامتي اعصاب مصاب نداريااا
مهسا 1366 گفت: خب پس دیگه چیییییییییییی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ديگه هيچي سلامتي اعصاب مصاب نداريااا
مهسا 1366 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #14 starone312 گفت: ديگه هيچي سلامتي اعصاب مصاب نداريااا کلیک کنید تا باز شود... اینو خوب اومدی. واقعا اعصاب ندارم... مگه میذارن آدم یه روز حالش خوب باشه...
starone312 گفت: ديگه هيچي سلامتي اعصاب مصاب نداريااا کلیک کنید تا باز شود... اینو خوب اومدی. واقعا اعصاب ندارم... مگه میذارن آدم یه روز حالش خوب باشه...
ricardo کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2010 #15 مهسا 1366 گفت: دوستان شما دیگه خیلیییییییییی پررو تشریف دارین!!! یه موقع بد نگذره اونوقت بهتون... کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز ما شوخی می ورزیم ، شما به دل نگیر به معده بگیر که هضم بشه.....
مهسا 1366 گفت: دوستان شما دیگه خیلیییییییییی پررو تشریف دارین!!! یه موقع بد نگذره اونوقت بهتون... کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز ما شوخی می ورزیم ، شما به دل نگیر به معده بگیر که هضم بشه.....
K kiana.d عضو جدید Sep 2, 2010 #16 جالب اينجاست كه فلسطينيا هيچ وقت از ايران كمك نخواستن هميشه گفتن اعراب كجاييد چرا به داده ما نميرسيد!حتي فلستين هم ايران به رسميت نميشناسه!
جالب اينجاست كه فلسطينيا هيچ وقت از ايران كمك نخواستن هميشه گفتن اعراب كجاييد چرا به داده ما نميرسيد!حتي فلستين هم ايران به رسميت نميشناسه!
chalipa123 عضو جدید Sep 2, 2010 #17 مهسا 1366 گفت: من تا به حال به عمرم هیچ تظاهراتی شرکت نکردم! کلیک کنید تا باز شود... me2 never