كمك نمي خواي؟

memphis

عضو جدید
سلام به همه دوستان..........
راجع به موبايل اگه كمك خواستي هميجا بگو
اميدوارم بتونم كمكتون كنم;)

مدیر فردا

عضو جدید
درخواست دیکشنری

درخواست دیکشنری

:que:با سلام یک دیکشنری جامع با امکان فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی برای گوشی های سونی اریکسون مدل k510 یا w810 با حجم حداکثر 2MB لازم دارم لطفا شیوه نصبش رو هم کاملا توضیح بدین
:gol::gol:باتشکر:gol::gol:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
برای من یک sms رسیده که به جای شماره فرستنده ، آدرس email قرار داره. برای reply هم دوباره آدرس mail از من می پرسه. میخواستم بدونم که این فقط از طریق فعال بودن data امکانپذیره یا اینکه راه دیگه ای هم داره؟
ممنون

ivi.honari

عضو جدید
سلام
برای من یک sms رسیده که به جای شماره فرستنده ، آدرس email قرار داره. برای reply هم دوباره آدرس mail از من می پرسه. میخواستم بدونم که این فقط از طریق فعال بودن data امکانپذیره یا اینکه راه دیگه ای هم داره؟
ممنون
سلام اگه گوشی یما سونی اریکسون باشه این Sms میتونه به صورت زیر فرستاده بشه:
به قسمت setting در messaging بروید
در text message روی email gateway رفته شماره شخصی که می خواهید به او sms بزنید رو وارد کنید
حالا بعد از نوشتن sms و زدن continue روی enter email addr. رفته و یک ادر س ایمیل خیالی رو بنویسید
sms رو send کنید
احتمالا عکس همین عمل با شما صورت گرفته!

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز
حالا اگه گوشی نوکیا باشه چطور؟

ivi.honari

عضو جدید
این خاصیت تا جایی که من می دونم مخصوص گوشی های سونی اریکسونه و روی گوشی های نوکیا جواب نمیده، یعنی اگه این طوری واسه گوشی نوکیا SMS بدی علاوه بر Email شماره هم می افته.

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشی من نوکیاست و فقط آدرس ایمیل طرف افتاده.
حالا dataش فعاله یا از این راهی که شما گفتی ارسال کرده ؟

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشی من nokia 6230 هست. و سیم کارتمم دولتیه.

ivi.honari

عضو جدید
گوشی من nokia 6230 هست. و سیم کارتمم دولتیه.

قابلیت data رو سیم کارت دولتی فعال نیست و باید برید مخابرات و یه پولی خرج کنید تا فعال بشه.
گوشی 6230 سیستم پیام گیر Email رو داره که قابل همخوانی با پروتکل های POP3/SMTP است. اما نمیدو نم با این گوشی میشه این sms رو فرستاد یا نه.
اگه می خواید مطمئن بشید بهتره با یک گوشی sony مثل k750 w800 w750 k550,... به همون شیوه ای که گفتم واسه خودتون sms بدین. من واسه خواهرم که 6230 داره فرستادم و شماره ام نیافتاد.