درخواست : عکس هوایی از تهران دهه ی 30 -محدوده ی عودلاجان
درخواست : عکس هوایی از تهران دهه ی 30 -محدوده ی عودلاجان
با سلام
برای پایان نامم از محله ی امام زاده یحیی تو عودلاجان تهران عکس هوایی میخواستم که بافت قدیمی محله رو نشون بده
محدوده ی بین خیابان ری ، مصطفی خمینی ، امیرکبیر و پانزده خرداد
با تشکر
سلام دوستان
من به بخشنامه یا نشریه یا ... که درباره موضوع فعالیت شرکت های سهامی خاص و عنوان رشته های تحصیلی مرتبط با اون موضوعات احتیاج دارم .
کمک لطفا
ممنون
کسی پارکینگ طبقاطی کار کرده؟؟
اگه میشه کمکم کنید.. من برای پایان نامه ام که مجتمع تجاری تفریحی هست باید پارکینگ طبقاطی هم طراحی کنم.. ولی هیچی نمیدونم ازش..
سلام دوستان من برای متریال پایان نامم از بتن بیولوژیکال میخوام استفاده کنم ولی اطلاعات زیادی در موردش ندارم ,فقط یه معرفی کلی ازش دارم,احتیاج به اطلاعات زیادی دارم شما می تونید کمکی کنید؟
سلام
من یه مقاله در مورد مرمت در کاوش های باستان شناسی میخوام
حتما هم باید از سایت IIC.COM باشه
ترجمه فارسی شده باشه کسی میتونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هم ترجمه شدش نبود هون انگلیسیشو برام لینکشو بزارید دانلود کنم
مرسییییییییییییییییی
درخواست : مدارک برج های سیگرام و بانک جهانی چین و تحلیل سازه ی آن
درخواست : مدارک برج های سیگرام و بانک جهانی چین و تحلیل سازه ی آن
سلام
کسی اطلاعات یا تصویری از پلان و نما یا برشی از برج های سیگرام و بانک جهانی چین داره و یا پاورپونتی که بشه تحلیل سازه ای این برج ها رو بدست اورد؟
خیل اطلاعاتش کمه
ممنون .
سلام به استادای عزیز ...
دنباله یه طرحم واسه تابلوی گچیم ... خودم چندتا طرح دارم ولی خوشحال میشم از پیشنهاد ها و تجربه های شما اساتید هم استفاده کنم.... ممنووووووووون
درخواست : معرفی منابع برای طراحی تالار موسیقی و تالار تیاتر
درخواست : معرفی منابع برای طراحی تالار موسیقی و تالار تیاتر
سلام
من دانشجو هستم
استادم ازم خواسته یه چیزی شبیه خلاصه استاندارد برای طراحی تالار موسیقی و تالار تیاتر ارایه بدم
من اصلا اهل سنبل کردن نیستم و دوست دارم یه چیز عالی و کامل بهش ارایه بدم
می خواستم بهم لطف کنید هر منبعی که می شناسید ( اعم از نشریه سازمان برنامه ، کتابی که بتونم بخرم و حتی منابع انگلیسی ) رو بهم معرفی کنید .
می خوام همه رو بخونم و یه چیز خوب ازش بیرون بکشم . باز هم ممنون
من برای طراحی سینما یه نشریه از سازمان برنامه پیدا کردم اما برای تیاتر نتونستم هنوز ، همینطور برای موسیقی
می خوام کارم مستند باشه ، تو اینترنت یه سری مطلب هست اما ارجاع داده نشده به جای خاصی
درخواست : نمونه موردی مجتمع خدماتی-رفاهی در دانشگاه
درخواست : نمونه موردی مجتمع خدماتی-رفاهی در دانشگاه
سلام..
کسی میتونه چن تا نمونه موردی از مجتمع خدماتی-رفاهی توی دانشگاه های داخلی و خارجی بهم پیشنهاد بده؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی لازم دارم
برای پایانامه میخوام
پلییییییییییییییز
سلام خدمت دوستان گرامی،من ترم اول کارشناسی ارشد معماری هستم .خواستم ببینم کسی میتونه در مورد انتخاب موضوع پروژه ی درس نظریه و روشهای طراحی به من کمک کنه؟ موضوع باید در رابطه با عواملی باشه که در روند طراحی مؤثر هستند.ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنن.
سلام فایل دانلود کتاب ساخت شهر و معماری در اقلیم گرم وخشک چاپ 91 و کتاب زبان انگلیسی visual art رو کسی داره می تونید تو سایت بذارید؟ من خیلی سریع احتیاج دارم به این کتابها.ممنون.
درخواست: طراحی لوازم تحریر و انتشارات(محل پرینت و پلات)برای دانشگاه
درخواست: طراحی لوازم تحریر و انتشارات(محل پرینت و پلات)برای دانشگاه
سلام استاد ما برای مقدمات 2 گفته یک لوازم تحریر و انتشارات جم جور (بزرگ نباشه) طراحی کنین خودم چند تا طرح اولیه با یونولیت درست کردم......حالا اگه دوستان طرحی دارن لطف کنن..
با سلام میخواستم ازتون بخوام اگه در مورد رابطه فرهنگ با معماری (culture & archtecture) یا تاریخ معماری (history of architecture) مقاله ای دارین راهنماییم کنید ممنون میشم؟!