daneshamooz
عضو جدید
سلام ... من خودمم دارم پیگیری می کنم ولی چیزی گیرم نیمده .... من خودم کلاس سوم نقشه کشی معماری هستم .... از شانص کچلمون این تحقیق خورده به من .... به هر حال اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم 

سلام.بچه ها کمک فوری دارم همین امروز میخوام.من یه کانسپت از فصل تابستون میخوام.درواقع میخوام اون کانسپتی که در نظر میکیرم با گواش رنگ کنم با خونه های شطرنجی مپل وقتی که گرافیک برای اجرای برنامه ای نداشته باشیم.حالا میخوام بدونم جاده ای در طبیعت میتونه یه کانسپت باشه.عکشم اینه که از یه خاطرات یه فردی تو اینترنت گرفتم در واقع اینو می خوام بکشم اگه کانسپتم درسته یعنی میشه کانسپت بهش گفت بگین وگرنه در پیدا کردن یه کانسپت جدید کمکم کنین[/qu![]()
شاید بشه البته اگه بدونم ایدتون چیه؟چون ایده قبل از کانسپته و سازنده کانسپتهکانسپت وابسته به ایده هست نه فصول پس اول بدنبال ایده باشین(مرتبط با تابستان).
![]()
خب عزیزم تازه دیدم!شرمنده!نیوشا خانم کجا بودی تا حالا ( شکلت گریه ) . من این همه دارم دنبال اطلاعات میگردم برای انوشیروان پس چرا زودتر نزاشتید . اگه بدونی من چه دردسری کشیدم برای این نقد مدرسه ! 6 تا مدرسه من رفتم که دیگه آخریش مطهری بود که مجبور شدم یواشکی عکس بگیرم . چون توی هر مدرسه ای که میرفتم نمیزاشتن عکس بگیرم با اینکه معرفی نامه و کارت دانشجویی هم داشتم !
The new Mercedes-Benz Museum in Stuttgart, Germany, designed by the Dutch firm UN Studio.سلام بچه ها نام معمار موزه مرسدس بنز اشتوتگارت المانرنزو پیانو یا نه . ممنون اگر زود جواب بدین
عزيزم "مركز طراحي مرسدس بنز اشتوتگارت" (Mercedes Benz Design Center ) كار رنزو پيانوه نه موزهش.سلام بچه ها نام معمار موزه مرسدس بنز اشتوتگارت المانرنزو پیانو یا نه . ممنون اگر زود جواب بدین
کسی میدونه چرا سقف خانه های سنتی بلند تر از الان بوده؟
در عایق کردن بام بهتر ه اول عایق رطوبتی باشه یا عایق حرارتی؟جزییات این سوال رو هم می خوام.
ممنون میشم کمکم کنید
من تا اونجایی که میدونم ارتفاع سقف بلند مال جاهای گرمسیری هستش ... برای کنترل خنکی هوادر مورد عاق هم واضحه که پایین عایق حرارتی هستش ، بالا رطوبتی ... مطمئناً عقل حکم میکنه اول جلوی بارون رو بگیرید تو نیاد بعد فکر در رفتن گرما باشید ، یا اینطوریم فکر نخواستید بکنید به این فکر کنید که نمیشه که اول بارون بیاد همه چی و خیس کنه نم بکشه بعدش برسه به عایق ..
استادمون گفت: تو بعضی از اقلیم ها برعکس این چیزی میشه که شما گفتید شما میدونید ؟....![]()
من نمیدونم ، چون خودم گرمسیری دانشجو بودم ، سف ها بلند کرفته میشد ، حتی به 4 متر هم میرسید ، البته توی خونه های قدیمی ... دلیلشم این بود که هوای گرم بالا قرار میگیره و ارتفاع زیاد باعث میشه هوای گرم بالاتر از زمین قرار بگیره ...
در مورد مسجد جامع اصفهان یه تحقیق کامل میخوام و همچنین عکسهای خوب ! از کمکتون ممنونم.از تمامی دوستان عزیز میخوام که هرگونه سئوال و درخواست مطالب در زمینه درس و پروژه های خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند . هرگونه تاپیک مشابه ای به این تاپیک منتقل خواهد شد .
در مورد مسجد جامع اصفهان یه تحقیق کامل میخوام و همچنین عکسهای خوب ! از کمکتون ممنونم.
بچه ها من یه ساختمان معروف رو میخوام بهم معرفی کنید تا رابطش رو با انسان وطبیت در بیارم
کمک کنید لطفا....![]()
کسی می تونه در خصوص پروفیل طولی و عرضی از بافت یه توضیحاتی بده هم چنین در مورد رولوه مراکز عمومی روستا یا شهر؟ رولوه چیست چگونه تهیه میشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |