سلام میشه این فایل رو لطفا اصلاح کنید

salam man mtavajehe soleton nashodam khob ba in moshakhaseha k goftin tahlil konin baad b sorate gerafiki eraye bedinسلام به همگی !
یک سوال راجع به تحلیل سایت دارم لطفا" کمک کنین !
درس طرح 1 بهمون یه سایت 70*30 داده استاد خواسته از نظر باد / دسترسی / نور / دیدو منظر /..... از همه نظر این سایت رو تحلیل کنیم .
مشخصات سایت : 70*30
از دو طرف همسایگی داره
شیب 7%
یک طرف زمین خیابون یه طرف رودخونه
لطفا" جواب بدین.............................................![]()
چون دقیقا نمیدونم چی میخواین خودتون این سایتو یکم بگردین فکر کنم راه بندازه کارتون روسلام.راستش من یه پلان مسکونی یا تجاری یا .. با حدودا 5 الی 6 طبقه که زیربنای هر طبقه 200 الی 300 متر باشه میخواستم.البته حتما دیوار برشی و آسانسور هم داشته باشه.برای انجام محاسبات سازه ای و .. آن میخواستم.لطفا خیلی فوری هست.
شما تو همینجا سرچ کن ترمینالسلام دوستان
تو رو خدا به من کمک کنید
من یک سایت پلان ترمینال ساخته شده می خوام با تمام جزئیاتش
این آی دی منه architect_412@yahoo.com
از اینجا خیلی چیزای خوبی میتونی پیدا کنی راجع به اقلیم کرجسلام بچه ها
کسی درباره ی اقلیم کرج و کلا کرج دیگه مطلبی داره؟ با ذکر منبع البته !!! دیدید تو پایان نامه ها در چه حدی می ذارن در اون حد!!!واسه پایان نامه ام می خوام!![]()
حسابی ممنون می شم!!
فقط لطفا یا تشکر بزنید که بفهمم پاسخ دادید یا لطف کنید تو پروفایلم خبر بدید!! بازم ممنون!
میتونی از اینجا دانلودش کنیاگه کسی نویفرت ایرانی داره میشه لطف کنه
جواب شما تو پست 5424 داده شدهسلام من یه سری پلان احتیاج دارم پلان مدرسه هتل یا پاساژ میخوایم ماکتشو بسازیم اگه مسجدم بود عیب نداره ولی خواهش میکنم کمکم کنید یه چیز بفرستین که به دردم بخوره مرسیییییییییییییییییییییی ی لطفا با اطلاعات کامل مثل نما و برش باشه تورو خدا واجبه
نمیدونم به دردتون بخوره یا نهبا سلام کسی میدونه یک مجتمع پزشکی چه فضاهایی را با چه اندازه هایی می خواهد؟
کمکم کنید کمکتون می کنم در هر زمینه ای
با سلام
من دانشجوی ترم اخر کارشناسی معماری هستم موضوع طرح نهائی ام فرهنگ سرا وموزه هنرهای معاصر است اگر کسی می تواند کمک کند راهنمای کند
دقیقا چه کمکی میخواین؟!سلام به دوستای گل اول که کلی دلم براشون تنگ شده بود.بچه ها من برای پایان نامه باید یه مرکز برای بازی های زمستانی و جشنواره ی زمستانی تو همدان طراحی کنم که حداقل 12 بازی رو داشته باشه و هتل و رستوران لطفا به من کمک کنین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |