gole yakh_archi
عضو جدید
منظورتون من بودم؟دوست عزیز میلتو بده واست بفرستم آخه آپلود نمیشه.

goleyakh_archi@yahoo.com
منظورتون من بودم؟دوست عزیز میلتو بده واست بفرستم آخه آپلود نمیشه.
سلام
من یه مطلب درباره زمان در معماری میخوام.
اگه کسی داره ممنون میشم![]()
سلام
براي درس مقدمات 2 بايد سه بناي معماري رو انتخاب كنم و هر كدوم رو از يك نظر زيبايي شناسي،سازه و ارتباط با محيط پيرامونش نقد كنم.تا پايان تعطيليا هم نميتونم از كسي كمك بگيرم.لطفا كمكم كنيد.![]()
دوستای عزیز که الان هستن تو جمع ما و همچنین دوستایی که تازه عضو شدن و هنوز پست ندادن لطفا قبل از دادن پست جدید این قوانین رو بخونید اینا برای اینکه جمع بهتری داشته باشیم و انجمن بهتری داشته باشیم .
1.قبل از دادن پست جستجو کنید شاید سوال یا مطلب درخواستی شما رو قبلا کسی مطرح کرده باشه.
2.برای هر موضوع جدید یه تاپیک جدید درست کنید.
3.موضوعات مشابه رو در یه تاپیک پشت سر هم بزارید (خواهش می کنم برای یک موضوع به عنوان مثال طراحی داخلی به شماره های مختلف تاپیک درست نکنید.)
4.فارسی تایپ کنید از نوشتن فینگیلیش خودداری کنید.(براي كاربران تازه وارد فقط يك بار تخفيف داده ميشه بار دوم اخطار داده خواهد شد.)
5. برای تاپیک خودتون عنوان درست انتخاب کنین از دادن پست با عنوان های کمکم کنید ، راهنمایی و این جور چیزا پرهیز کنید.
6.بعضی از موضوع ها که زیاد مطرح میشن مثل طراحی داخلی و یا سایت های معماری الان وجود دارن لطفا در این زمینه ها اگر پستی خواستید بزنید در همون تاپیک بزنید و یه تاپیک مجزا باز نکنید.
دوستانی که تازه میان تو جمع ما ممکنه با این چیزا ناآشنا باشن ولی از دوستای عزیزم خواهشمندم که این قوانین رو بهش توجه کنن.
سلام بر مهندسان جوان////
برای طراحی راه اهن چه نکاتی رو باید رعایت کرد ....
اگه کتابی . سایتی . عکسی در این رابطه دارین بگین لطفا.....![]()
سلام
کسی در مورد طاق و تویزه میتونه به من توضیح بده ؟ اگه ممکنه چند تا عکس از طاق تویزه برام بزارین .
آیا طاق تویزه همون (ribbed vault) هستش یا فرق میکنه؟؟!
![]()
یه خونه که پلانش xشکل هستشلطفا یک نما یا پلان از ساختمانی به شکل xبه من بدهید
سلام به همگي قبل از هر چيز سال نو مبارك ميخوام يك بيت شعري رو براي همه ي اعضاي عزيز بگم تو زندگي به دردتون ميخوره
درياب كنون كه نعمتت هست بدست/ كين دولت و ملك ميرود دست بدست
در صورت داشتن منابعي درباره هتل راهنماييم كنيد تشكر
دوست عزیز هر کار کردم آپ نشد باید فرمتشو عوض کنماز دوستان عزیزم تقاضا دارم که درباره ی مکتب شیکاگو هر مطلب یا عکس و ... دارند برای من بیارند یا به ایمیلم بفرستند . ممنون میشم چون خیلی بهشون نیاز دارم . متشکرم
iman_mahjoori@yahoo.com
فرستادم به ایمیلتوناز دوستان عزیزم تقاضا دارم که درباره ی مکتب شیکاگو هر مطلب یا عکس و ... دارند برای من بیارند یا به ایمیلم بفرستند . ممنون میشم چون خیلی بهشون نیاز دارم . متشکرم
iman_mahjoori@yahoo.com
شیشه دو جدارهسلام ببخشین ما استادمون گفته در مورد یکی از این دو موضوع تحقیق کنین...یکی در مورد دیوارهای دوجداره یکی دیگه در مورد اسانشور در مورد هرکدوم حالا باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون میششم کمکم کنین.....
در مورد هتل تو همینجا سرچ کن هتل نمونه و مطلب زیاده در مورد اون استانداردهایی هم که خواستی بهترین منبع برات نویفرتهسلام من چند نمونه هتل با پلان هاش لازمدارم .در مورد ابعاد زمین های ورزشی زمیتانی مثل پاتیناژ/کرلینگ/هاکی/ اسنوبرد/ کلا در مورد استاندارد ها و ابعاد سالن ها و زمین های بتازی های المپیک زمستانی کسی میتونه راهنمایی کنه.
راجع به امفی تاتر به نویفرت میتونی مراجعه کنی اما راستش منم تو این چیزی که گفتی (نحوه ی محاسبه شیب . ...........................و هر چیزی که لازمه رعایت بشه تا همه ی تماشاچی ها بتونن بدون مانع و مشکل زمین و تو آمفی تاتر صفحه نمایش رو ببینن)منم مشکل دارم کاش یکی کامل توضیح بدهبرای طراحی یه فضا مثل آمفی تاتر یا مثلا سالن های ورزشی برای اینکه دید مناسب داشته باشیم کسی میتونه کامل توضیح بده چه جوری باید طراحی کنیم؟نحوه ی محاسبه شیب . ...........................و هر چیزی که لازمه رعایت بشه تا همه ی تماشاچی ها بتونن بدون مانع و مشکل زمین و تو آمفی تاتر صفحه نمایش رو ببینن. و اینکه وقتی سایتی که معرفی میشه روی یه تپه هست باید چه جوری اون رو تحلیل کرد .من کلا رو شیب و رئی کوه تا خالا موضوع نداشتم مسشه کمک کنین
برای طراحی یه فضا مثل آمفی تاتر یا مثلا سالن های ورزشی برای اینکه دید مناسب داشته باشیم کسی میتونه کامل توضیح بده چه جوری باید طراحی کنیم؟نحوه ی محاسبه شیب . ...........................و هر چیزی که لازمه رعایت بشه تا همه ی تماشاچی ها بتونن بدون مانع و مشکل زمین و تو آمفی تاتر صفحه نمایش رو ببینن. و اینکه وقتی سایتی که معرفی میشه روی یه تپه هست باید چه جوری اون رو تحلیل کرد .من کلا رو شیب و رئی کوه تا خالا موضوع نداشتم مسشه کمک کنین
من توی اینترنت نتونستم یه نمونه خوب با پلاناش واسه یه مجموعه زمستانی پیدا کنم و باید 3 تا نمونه هم معرفی کنم .حالا سایت یا کتاب یا یه نمونه کامل سراغ دارین لطفا؟حتی اگه اسم کتاب هم بدونم خوبه.من تمام کتاب فروشی های انقلاب رو گشتم نبود.ورزشگاه بود اونم نهایت یه سالن پاتیناژ داشت.یه سوال دیگه الان من تو این مجموعه که باید اسنو برد و اسکی بزارم این شیب و اینا رو باید چه جوری محاسبه کنم ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |