کمک در رابطه با ماکت
کمک در رابطه با ماکت
"من این سوال در قسمت کارگاه ماکت سازی هم مطرح کردم.ولی احساس کردم اینجا تاپیک فعال تریه و احتمال گرفتن جوابم بیشتره."
سلام به همه دوستای عزیزم
موضوع میدانی که انتخاب کردم "میدان عروج" .
همون طوری که گفتم تا حالا هیچ تجربه ای در زمینه ساخت ماکت نداشتم.یک دنیا ممنون میشم اگر بهم کمک کنید و سوالات من و جواب بدید.
یه طرح کلی از میدانم زدم . مقیاس میدانم 1:100
1.توی میدانم میخوام کلی درخت به کار ببرم حدود 60-50 تا

میخواهم میدونم مثل پارک بشه. می خواستم چند نمونه درخت که تا حالا خودتون برای ماکت کار کردید به من یاد بدید.ممنون میشم
2.من یه حوض برای وسط میدانم طراحی کردم ،یه دایره است به قطر 16 س م ور ارتفاعش هم 1 س م باشه،از چی می تونم برای این کار استفاده کنم؟ نمیدونم به جای آب توی حوض از چی استفاده کنم.خودم فکر کردم میشه از ژل مو آبی رنگ استفاده کرد ولی فکر کردم شاید کارم خراب کنه.
3.قطع کارم یه مربع 50*50 به نظر شما جنس این مربع از چی باشه که مقاوم باشه و زیاد هم سنگین نباشه اگر رنگش هم سیاه باشه خیلی بهتره
خود میدانم از دو تا دایره تشکیل شده.
4.یه دایره به قطر 44 س م ، می خواهم از یه متریالی استفاده کنم که ضخامتش 2 الی 3 م م باشه ولی مثل فوم سست نباشه و خراش بر نداره.
5. برای جدول کشی کنار این میدون از چه متریالی استفاده کنم؟
6.دایره دوم یه دایره به قطر 40 س م ،که می خواهم 1 س م بالا تر از دایره اصلی قرار بگیره.چی کار می تونم بکنم؟
7.برای اتصال این 2 تا دایره می خواهم از 5 پله استفاده کنم که ضخامت هر کدوم 2 م م باشه ، از چه متریالی می تونم استفاده کنم و چه جوری این ورقه ها رو به صورت پله در بیارم؟
8. 16 تا نیمکت 2 س م *6 م م ، هم توی میدانم دارم . خیلی ممنون میشم اگر نظری در مورد ساخت این نيمکت ها دارید به من بگید.
9.خود المان میدانم از 6 تا مربع با ابعاد مختلف به ضخامت 1 س م ساخته شده. از چه متریالی استفاده کنم که مثل سنگ مرمر به نظر بیاد و ضخامت 1 س م هم داشته باشه.
10. روی مربع آخر یک منشور قرار داره که می خوام توش 1 منبع نور بذارم.خودم فکر کردم می تونم از کاغذ کالک استفاده کنم که روشن بودنش مشخص باشه .شما اگر ایده بهتری دارید ممنون می شم که به من بگید.
11.کلا تمام فضای سبز می خوام از درخت پر کنم،اما زیر درخت ها رو از چه متریالی استفاده کنم که چمن به نظر بیاد؟
12. 4 تا چراغ هم برای میدان در نظر گرفتم . اگر تا حالا چراغ برای پارک یا خیابون ساختید ممنون میشم به من هم یاد بدید.
13. سطل زباله!؟
14.سنگ فرش کف میدون با چی می تونم نشون بدم؟
دوستان عزیز میدونم سوال هام خیلی زیادن ، روم سیاه!

هر تعداد از این سوال ها رو که بتونید به من جواب بدید یک دنیا ازتون ممنون می شم.
بازم از کمکتون به من ترم اولی ممنونم.
منتظر پاسخ هاتون هستم
دوستتون دارم یه دنیا