اره دادا........ما خودمونو با لیگای مطرح مقایسه می کنیم......نه با دسته سه اتیوپی!!!!!!
یه تیمم هست تو لیگ دارغوزاباد که تو 3000تا بازی اصلا گل نخورده!!!!!!
خو مقایسه کنید دادا من ک چیزی نگفتم...منتها مقایسه میکنید امار درست تحویل ملت بدید

اره دادا........ما خودمونو با لیگای مطرح مقایسه می کنیم......نه با دسته سه اتیوپی!!!!!!
خو مقایسه کنید دادا من ک چیزی نگفتم...منتها مقایسه میکنید امار درست تحویل ملت بدید![]()
ینی به نظر شما المپیاکوس یونان توی لیگ دارغوزآباد بازی میکنه؟!!!!!اره دادا........ما خودمونو با لیگای مطرح مقایسه می کنیم......نه با دسته سه اتیوپی!!!!!!
بازیکنان امیر قلعهنویی ۵۷ روز است که موفق نشدهاند از روی زمین به هیچ تیمی در لیگ و جامحذفی گل بزنند.
به گزارش افکارنيوز، این شاید بیشترین فاصله ممکن بین گلزنی بازیکنان استقلال با پا باشد؛ فاصلهای ۵۷ روزه که درست در دل مسابقات و تقریبا بدون وقفه شکل میگیرد. بازیکنان امیر قلعهنویی ۵۷ روز است که موفق نشدهاند از روی زمین به هیچ تیمی در لیگ و جامحذفی گل بزنند.
بعد از ۱۷ آبان که آرش برهانی روی یک اوت دستی بلند برای آبیها گل زد، آنها در مسابقه با تیمهای گسترش فولاد، سپاهان، فجر سپاسی، صبای قم، داماش گیلان، کاسپین قزوین و ملوان بندر انزلی موفق به زدن گل با ضربه پا نشدهاند که این روند طبعا حداقل تا ۱۴ دی و بازی با راهآهن ادامه خواهد داشت.
همچنین آخرین باری که استقلال از راه زمین در ورزشگاه آزادی به گل رسیده، سوم آبان و بازی با فولاد اهواز بوده است؛ یعنی تقریبا ۷۰ روز پیش! آنها تنها تیم لیگ هستند که در نیمفصل دوم هنوز با پا گل نزدهاند.
داداش عزیزم باور کن من فقط اینو برای این قرار دادم چون واسه یه تیم صدر جدول بده نتونه با پا گل بزنهاصغر جون دادا اینم از اون رکوردها و طلسم ها بودا ..... خوبه تو این 57 روز یا بردیم یا مساوی کردیم ، رکورد و طلسم میخوای باید حساب کنید ببینیم پارسال نیم فصل اول که پرسپولیس فکر کنم 8 هفته نبرد چند روز طول کشید یا 3-4 سال پیش با علی دایی 5 تا باخت پشت سر هم چند روز طول کشید ، اینا طلسمه ... یا مثلا اون طلسمی که امسال شکستید و بعد از n روز صدرنشین شدید
این جور گل زدن اگه برای خودتون بود نیمه پر لیوان و توان تیمتون رو ضربات ایستگاهی و سر زنی رو میدیدید اما در مورد استقلال نیمه خالی لیوان رو میبینید
داداش عزیزم باور کن من فقط اینو برای این قرار دادم چون واسه یه تیم صدر جدول بده نتونه با پا گل بزنه
من شما رو قبول دارم از لحاظ انصافتون
نمی خوام بگم تیم ما مثل بارسلونا بازی می کنه
اما اگر تاکتیک سانتر کردن نبود که اونم بازم استادش یه پرسپولیسیهعلی پروین
الان استقلال چکار می کرد![]()
اره یه نفر می گفت علیزاده خوبه با کت و شلوار بیاد کنار زمینقربونت ...
اونوقت یکی مثل علی علیزاده میگرفتیم اوت پرت میکرد میزدیم تو گل ...![]()
شنیدم پرسپولیسی ها گفتن خط دفاعشون بهترین خط دفاعی جهانه =)))
بهترین خط دفاعی جهان بین تیمهای مطرح دنیا و لیگای معتبر اروپایی نه تیمای درجه 6 مثل اسدقلال و لیگای محلات مثل افغانستان و مالدیو ..
تو اصلا میدونی کشور سنت کیتس و نویس کجاست ؟ نمیدونی حرف نزن دیگه
اگر قرار باشه لیگ کشورایی که اصلا فوتبال ندارن هم حساب بشه پس ما هم یه تیم تو محلمون داریم تو 30 بازی هیچی گل نخورده پس آمار دست ماست![]()
در حکایت است که روزی روزگاری شیخی باتعدادی ازمریدان که نصف استقلالی ونصف پرسپولیسی بودندی درصحرایی بس نشسته بودندی...
ناگهان بادی تندی همی وزیدن گرفتندی وتمام استقلالی هارا باخود بردندی...آنگاه پرسپولیسی هاروبه شیخ کردندوگفتند: یاشیخ...لابد ما قوی تر بودندی که باد مارا باخود همی نبردندی...
شیخ گفت لا...شما سوراخ بودندی بادازتان عبور کردندی.....
احترام خاصی برای خودت قائلم...... باشه هر چی تو بگی.... ولی تا جمعه صبر میکنیم....فعلاکه اس تق لال شیش تاشیش تا میخوره![]()
ینی به نظر شما المپیاکوس یونان توی لیگ دارغوزآباد بازی میکنه؟!!!!!
![]()
فعلاکه اس تق لال شیش تاشیش تا میخوره
دروووووووود برررررر استقلاااااااااااال
شما یه کلیپ 6 ثانیه ای به نیت 6 گل از اون مسابقه ای که میگید 6تا گل خورده استقلال و اینجا بذارید ...ازتون خواهش میکنم این تن نمیره این کارو بکنید ....فقط 6 ثانیه
عامو من طرفدار تیم خوبم..... مثل استقلااااااااال....عامو تو باید طرفدار فجر سپاسی باشی!!!!!
درود بر شا غلام و بچه هاااااا
تو پرسپولیسی هستی؟!!!!!فیلمشو چیکار داری..........اصل سوراخاتست که کماکان هر شیشتاش موجوده!!!!!!![]()