نمی دونم دوست عزیز این حرفایی که در مورد تیپ افشین خان زدی چه معنی ای می ده
دلم مي خواست واسه اين پستتون 1000 امتياز بدم ولي حيف
خيلي خيلي مرسي
اما چه فايده چيزي كه درك نمي كنن
نمی دونم دوست عزیز این حرفایی که در مورد تیپ افشین خان زدی چه معنی ای می ده
خيلي خيلي مرسي
ای ایرانی آمده از دشت شیر مردان! اینجا دیگه حرف از ایران است نه قرمز و آبی. بعدش خودت فکر کن نزدیک بودن پرسپولیس استقلال به هم فوتبال رو دلچسب تر می کنه یا فاصله بین اونا؟! اگه یادت باشه (راستی چندسالته؟!!) قبلا که همه می شستن داربی رو با جون و دل نگاه می کردن و استادیوم 90000 نفری 110000 نفر وایستاده بازی رو نگاه می کردن برای همین نزدیکی بود. توی این چندسال اخیر که هیچکدوم از داربیها به من نچسبیده. شما چطور؟؟!!!
wooooooooooooooooow(تورنومترهای ) !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
تورنومنت![]()
راست ميگي اما وسط جمله تون رو جا انداختيپرسپولیس سوراخه![]()
نمی دونم دوست عزیز این حرفایی که در مورد تیپ افشین خان زدی چه معنی ای می ده اما می خوام بدونم شما تاحالا کت و شلوار تن کسی دیدی؟؟؟؟ گمونم ندیدی چون اگر دیده بودی فرق شلوار کت رو با شلوار جین و لوله تفنگی هایی که مد شده تشخیص می دادی. شلوار کد همیشه یکمی گشادتره . البته ناراحت نشو تقصیر شما نیست که اینقدر تلیپ اسپرت و از این جور چیزا دیدی که وقتی کت و شلواری می بینی برات غیر عادیه. اما بازهم قابل توجهتون این که تیلیپ افشین خان اصلا این نیست. اینو همه می دونن. خودمون هم توی جام ملتهای آسیا می دیدیم با چه تیلیپی می یومد و روی نیمکت کره می نشست. می خوام بگم اگر اینجوری می پوشه از شخصیتشه که برای ملت ایران و برای عقاید و باورهاشون احترام قائله. این همون کاریه که برانکو توی مدت حضورش در ایران انجام داد و طی 5سالی که اینجا بود حتی یکبار هم با کروات دیده نشد. منظورم اینه که باید حتی برای لباسهایی که افشین قطبی می پوشه، به خاطر منشش احترام قائل شد.
بداهه گویی چه ربطی به هوش داره؟؟؟؟ بله! حق باشماست. فیروزخان توی مسخره کردن و لوده بازی در آوردن دست هر احدالناسی (منظورم در عرصه فوتباله) از پشت بسته. اگر این افتخاره، افتخارش مال شما. ما بیشتر می پسندیم مربیمون فهیم و سنگین باشه. اما در مورد هوش باید بگم توی مربی های حال حاضر کمتر کسی هست که سواد به اندازه افشین خان داشته باشه (می گم کمتر کسی چون نباید فراموش کنیم علی دایی لیسانسه دانشگاه صنعتی شریفه). اما ناگفته نماند افشین خان هم مهندس الکترونیک هستن (یکی از دانشگاه های امریکا البته دقیقا نمی دونم کدوم دانشگاه اما عادل فردوسی پور می گفت از یکی از بهترین دانشگاههای جهان). اینو می گم که دیگه توی این زمینه ها حتی فکر قیاس افشین قطبی با فیروز خان به سرت نزنه.
اینکه افتخار قطبی به عکس کنار گاس هدینگه باید بگم مونده که گاس هدینگ را چقدر بشناسین و چقدر قبولش داشته باشین. اگر از خود گاس هدینگ بپرسی که افشین خان در چه سطحی از علم و دانش فنی مربیگری هست جوابتون رو می ده (قبلا یه بار این کارو کرده و اون زمانی بود که باشگاه پرسپولیس تازه افشین قطبی رو به عنوان یه گزینه برای سرمربی گری تیم پرسپولیس برانداز می کرد و از ایشون همین سوال رو پرسید) . در مورد قهرمانی ای که فیروز خان با پاس توی جام باشگاهها به دست آورد که باید گفت قهرمانی درسته که نشون می ده که مربی سطح فنی و فهم فوتبالی خوبی داره اما ایا می شه ملاکی برای قیاس اون با سایر مربی ها باشه؟؟؟؟ من براتون یه مثال می یارم: از شما که استقلالی هستین می پرسم آیا ویرا که با تیم عراق قهرمان جام ملت ها شد از امیر ژنرالتون بهتر بود؟؟؟ جواب این سوال خیلی چیزها رو مشخص می کنه. یا شما باید به دانسته های امیرخان شک کنین یا ملاکتون رو برای قیاس مربی ها عوض کنین. از این مثالها زیاده..
اما در مورد دانش فیروز کریمی کاملا باهاتون موافقم. غیر از مسخره بازی هایی که در می یاره از فوتبال هم سرش میشه. وقتی مربی ای استقلال اهواز رو با اون بضاعت فصل قبل تا ثانیه های آخر مدعی قهرمانی نگه می داره و همونطور که شما فرمودین پاس رو قهرمان جام باشگاههای آسیا می کنه قطعا دانش مربی گری داره. اما حالا اینکه مربی حال حاضر تیمتون رو از امیرخان بهتر می دونین یه بحثیه که کاملا درونیه و به خودتون و سایر اس اس ها مربوط میشه اما فراموش نکنین خیلی از طرفداران استقلال هستن که با شما هم عقیده نیستن و سند اثبات این مدعا تشویق امیر قلعه نوعی در بازی های استقلاله. جایی که فیروز کریمی روی نیمکت تیمتون نشسته.
راست ميگي اما وسط جمله تون رو جا انداختي
اينطوري مي نويسن
پرسپوليس قهرمان سوراخه استقلال
چه قافيه اي دمش گرم شما با حافظ و سعدي نسبتي ندارين اينقدر شعرتون قويه؟؟من هميشه موندم اين شعار چه وزن و قافيه اي داره
شما لطف دارینمی دونم دوست عزیز این حرفایی که در مورد تیپ افشین خان زدی چه معنی ای می ده
خيلي خيلي مرسي
منم امیدوارم کسایی برن جام باشگاهها که بتونن مثل سپاهان توی فصل گذشته، نماینده های شایسته ای برای کشورمون باشنولی چه حالی میده سال دیگه پرسپولیس و استقلال توی جام آسیا حضور داشته باشن. دعا کنیم هردوتاشون قهرمان لیگ و حذفی بشن برن آسیا
بهتره اول بياي و كمد لباس هاي منو ببيني بعد بگي كت و شلوار تا حالا ديدي يا نه خودمم مي دونم تيپ رسمي كجا بزنم و تيپ اسپرت كجا ولي اگه يه دقتي به لباس قطبي تو دربي برگشت بكني مي بيني كه تا حالا سابقه نداشته حتي احمدي نژاد كت و پلوار به اين گشادي بپوشه تو كشور ما بايد شلوار كردي با كت پوشيد؟؟؟بابا كت و شلوار ديده نيازي نيست كت و شلوار منو ببيني يه روز بشين پاي تلويزيون ببين اين آگهي ها كه نشون ميده شلوار كردي مي پوشن بعد دربي برگشتت رو هم نگاه كن مي فهمي من چي مي گم!!!يه كم كه نگاه كردي مي فهمي تو اروپا و يا حتي تو ايران اون سايز لباس رو چه سني از عوام مي پوشن!!!
بداهه گويي ربطي به هوش و مطالعه نداره؟؟؟هوش با درس خيلي فرق مي كنه ها!!درسته فيروز كريمي گاهي لودگي مي كنه ولي خيلي از مواقع اعتراض خودش رو به صورت طنز تلخي بيان مي كنه عزيز من شما به حرفاش مي خندي لودگي وقتي ميشه كه خودشم بخنده ولي اون حرفاش رو كاملا جدي مي زنه!!!يادت باشه و از ديگران بپرس حاضر جوابي و بداهه گويي چه ارتباطي با هوش داره از يه روانشناس بپرسي تفهيمت مي كنه سنگيني و فهيمي مربي تون رو جلو دوربين خبر نگار نسنج وقتي تيمتون گل مي زنه ببين چي ميكنه اونوقت به اين باور مي رسي كه اون بچه ي سر كوچتون قدرت كنترل بيشتري رو شخصيت خودش داره خوشاحلي بكنه ولي دلقك بازي در نياره!!!
ناصر حجازي جزو اولين كساني بود كه ليسانس زبان خودش رو تو ايران گرفت ولي دانش فوتبالي چه ربطي به سواد قطبي داره؟؟؟پس با اين حساب الان تيم دانشگاه شريف بايد صدر نشين ليگ باشه ديگه!!!گاس هيدينگم فقط آناليز هاي قطبي رو ديده اگه مطالعه داشته باشي آناليز با مربيگري خيلي فرق داره به قول مظلومي هر وقت تونست يه تيم ضعيف رو جون بده اونوقت تازه مربي شده
ويرا از لحاظ تجربه از قلعه نوعي خيلي بهتر بود و يه ابزار مهم داشت كه تيم ايران اصلا نداشت و نداره بازيكن با غيرت!!!
كسي كه قلعه نوعي رو تشويق مي كنه و حجازي رو فحش ميده اونم وقتي حجازي اصلا رو نيمكت نيست طرفدار استقلال نيست مشكل استقلال نه فيروز كريمي بود و نه حجازي مشكل يه سري بازيكن بي غيرت هستن
اگه مسئولان از قطبي تعريف مي كنن چون سياست قطبي واسه با شخصيت نشان دادن خودش نشان در عدم اعتراض به اونا باعث ميشه تا گند كاريهاي اونا به چشم نياد يه مربي هم تو ليگ اعتراض نكنه كافيه مثلا بگه داوري خوبه اشتباه جزو داوريه ولي چقدر هفته اي چندتا اشتباه تاثير گذار؟؟وقتي به محسن قهرماني بعد از اون حركت زشتش جلو مهدوي تو بازي پگاه يه بازي مهم و ميدي امروز قضاوت كنه انتظار داريم اون تو رفتارش تجديد نظر كنه؟؟؟نه اون فكر مي كنه كارش درسته و ادامه ميده و بدتر هم مي كنه
من از قطبي متنفرم چون از ادمايي كه در ظاهر مي خوان خودشون رو مظلوم نشون بدن و با شخصيت بدم مياد(يه كم به مشكلاتش با بازيكنا و مربي ها توجه كنين مي فهمين كه شايد قطبي در خفا اينقدر باشخصيت نباشه)و معتقدم در مربي گري(نه آناليزوري)خيلي پايين تر از مربي هاي داخلي و حتي خارجي شاغل در داخل هستش به نظر من تنها چيزي كه قطبي داره اونم اينه كه تفكر حرفه اي پس از باخت رو داره كه اونم چيزي جز تظاهر نيست چرا يه ادم با تعصب كه تيمشو دوست داره نبايد ناراحتي خودش رو نشون بده؟؟؟
من هيچوقت واسه پرسپوليس دعا نكردم و نمي كنم فقط يه بار خواستم كه سال 83 فولاد رو ببره و ما قهرمان بشيم كه عرضه شو نداشت و حاضر نيستم واسه پرسپوليس دعا كنم چون اگه ميشد از خدامه خونمو آبي مي كردم نميشه گفت استقلال و پرسپوليس تو آسيا ايران رو موفق مي كنن چون پرسپوليس تا حالا نكرده و اين كم لطفيه در حق پاس و استقلال!!!ولي رفتن اين دو تيم به آسيا تماشاگرانش رو بيشتر مي كنه چه بسا كه بعد از بازي استقلال و جوبيلو ايواتا ديگه اون تماشاگر به ورزشگاه نيومد تو باشگاهاي آسيا ولي من واسه پرسپوليس دعا نمي كنم ايشالا استقلال وسپاهان ميرن آسيا اگه سه تا هم شد صبا باتري يا استقلال اهواز اضافه شن
کمد لباساتم می یام می بینم...آدرست رو بنویس نیم ساعت دیگه اونجام.
منظورت رو می فهمم، شاید من تا این حد دقت نکردم که شما می فرمایین، لذا نمی تونم دقیقا نظر بدم اما گمون هم نمی کنم نظر شما هم درست باشه...
درمورد بداهه گویی اصلا باهاتون موافقم نیستم... بداهه گویی ربطی به هوش نداره. ربط داره به فضایی که آدم توش بوده. و در مورد اینکه ایشون طنزشون تلخه باید بگم اصلا اینجوری نیست. ایشون هرچند خیلی جدی مسخره بازی در می یاره اما قالب حرفاش بی معنی و پوچه و به قول عادل فردوسی پور به سخره گرفتن اذهان عمومیه. نمونش همون مصاحبه ایشون وقتی که داشت با استقلال تهران قرار داد می بسته و یا مصاحبه اخیرشون که توی برنامه نود پخش شد. می خوام بگم اصلا نمی شه گفت ایشون از حرفی که می زنه هدف خاصی را دنبال می کنه، من می تونم به طور قطع بگم فقط هرچی به ذهنش می رسه به زبون می یاره بدون اینکه فکر کنه این حرف اصلا می تونه توجیهی برای اون موقعیت باشه یا نه و اینجاست که کاراشون خوشمزه می شه. حالا شما یه مثال برای من پیدا کن که توی قالب طنز به دنبال یه انتقاد درست و حسابی بوده باشه.
در مورد ابراز احساسات مربیمون هم باید بگم این که یه مربی فهیم قرار باشه همیشه در همه حالات مثل برج زهر مار بشینه روی نیمکت. این که یه مربی وقتی گل می زنه خوشحال شه خیلی عادیه من اصلا نمی دونم این چه حرفیه که می زنین...اصلا تاحالا فوتبال دیدین؟؟؟؟ دیدین سر الکس فرگوسن که بی شک یکی از بزرگترین شخصیت های فوتبالیه دنیاست وقتی تیمش به گل می رسه چه کارایی می کنه؟؟؟؟ آیا چهره مورینیو رو که بی شک یکی از مغرورترین چهره های فوتبالی دنیاست رو بعد از زدن گل دیدین؟؟؟ خیلی صحبتتون بی منطق بود...
من اصلا نگفتم می تونی تحصیلات رو با دانش فوتبالیش مقایسه کنی. گفتم که بدونی افشین قطبی از نظر هوشی با کسی مثل فیروز کریمی قابل قیاس نیست. در مورد ناصرحجازی هم حرفی نزدم چون از تحصیلاتش خبر ندارم اما توی هیچ کجای دنیا مهندس الکترونیک دانشگاه امریکا رو با لیسانس زبان خارجه مقایسه نمی کنن.
در مورد گاس هدینگ هم من توضیح کامل بهت دادم که زیاد در مورد چیزهایی که بی خبری نظر ندی. گفتم که ایشون به شخصه در جواب سوالی که باشگاه پرسپولیس در مورد افشین قطبی ازش پرسیده بودن جواب داده و ایشون رو از نظر توانایی مربیگری تایید کرده.
بیخودی شکست تیم قلعه نوعی را به بازیکن ها نسبت ندید. تیم ملی ایران که توی جام ملتها بود یکی از بهترین تیم های دهه های اخیر بود. علی کریمی، مهدوی کیا، تیموریان، هاشمیان، حتی کسایی که فقط امیرخان قبولشون داشت مثل عنایتی هم بودن. زیاد بحث رو نپیچونین. پس نظر شما اینه که دانش فنی ویرا بیشتر از قلعه نوعیه. اگر اینه که حرفی نیست. فقط یادتون باشه هنوزم که هنوزه این امیر قلعه نوعیه که داره روی سکوها موقع بازی تیمتون تشویق میشه. با این اوصاف من هنوزم قبول ندارم که قهرمانی نشونه اینه که یه مربی فهم فوتبالیش بیشتره.
من گمون نمی کنم هرکسی که قلعه نوعی رو تشویق کنه الزامی داشته باهش که حجازی رو فحش بده. لااقل من از پای تلویزیون اینو متوجه نمی شم. همیشه صدای تشویق قلعه نوعی خیلی واضحه اما توی این بازی های اخیر یه بار شنیدم که حجازی رو فحض بدن و اونم بازی با پگاه بود.... پس از نظر شما همه بازیکنا بی غیرتن. هم بازیکن های تیم ملی که قاعه نوعی مربیشون بود، هم بازیکنای حال حاضر تیم استقلال. می خواین یه لیست از بازکنای با غیرت بنویسین؟؟؟ چون گمونم از نظر شما زیاد نباشن.... باید قبول کرد مشکل نگرش و دانش فنی توی تیم شما زیاده. همونطور که کارشناس برنامه فوتبال برتر (الان هرچی فکر می کنم اسمش یادم نمی یاد) بعد از بازی با پیکان گفت.
قطبی اصلا اینقدرا هم که شما می گین آروم نیست. حتما مصاحبه هاش رو نمی بینین... بعد از بازی مس گفت داور فکر می کنم اشتباه کرد. خیلی واضح و بدون اینکه بخواد حرفش رو در لفافه ای از طنز و چرت و پرت بپیچونه. فقط می دونین چرا همه می گن قطبی با شخصیته ولی در مورد مربی های دیگه این حرفو نمی زنن؟؟؟ چون همیشه مودب بوده. هیچ وقت به کسی (بازیکن حریف، مربی حریف، داور ، تماشاگر و...) توهین نکرده، هیچ وقت اذهان عمومی رو به سخره نگرفته و مسخره بازی در نیاورده، هیچ وقت به خاطر ناراحتیش از باختش از مصاحبه خودداری نکرده، همیشه همه چیز رو صاف و ساده بیان کرده.، وقتی بهش گفتن شما با استیلی مشکل داری نیومد مثل بقیه مربیا خالی بندی کنه نه و از این حرفا، راحت گفت بین مادوتا اختلاف سلیقه هست که تصمیم آخر رو همیشه من می گیرم، و از همه مهمتر همیشه برای حضور تماشاگرا ارزش قائل شده اینا خیلی خیلی مهمن.
اختلاف قطبی با بازکنا هم اکثرا سر مسائل فنیه نه مسائل شخصی. وقتی کسی مثل شیث اون حرکت بچه گانه رو انجام میده نباید انتظار داشته باشی مربی راحت بگذره. این به بی شخصیتی یا باشخصیتیش مربوط نمیشه. این فقط از روی دیسیپلین و نظمیه که باری تیمش قائله.
البته تنفر شما از قطبی یه احساس شخصیه و به کسی مربوط نمی شه کسی هم نمی تونه بهتون بگه که باید از ایشون خوشتون بیاد ولی یه دلیل قانع کننده بیار که بشه گفت قطبی از نظر دانش فنی از مربی های داخلی پایین تره.... حرفت خیلی خیلی غیر منطقیه. یعنی اسنقدر غیر منطقی که من از خوندنش خندم می گیره.
در مورد تعصب هم حرفت خیلی مسخرست. اینکه قطبی بعد از بازی مصاحبه می کنه یعنی تعصب نداره یا ناراحت نیست؟؟؟؟ این خیلی دید غیر حرفه ایه که شما دارین. همین چهارشنبه بارسلونا به منچستر باخت (اونم درحالیکه بدتر از منچستر نبود) حالا شما انتظار دارین رایکارد از مصاحبه امتناع کنه چون ناراحته؟؟؟؟؟ خیلی مسخرست. مربی مسئوله نه فقط در قبال مسئولان و مدیرای تیم بلکه بیشتر در قبال هوادارای اون تیم. و این وظیفه مربیه که برای علایق هواداراش احترام قائل شه.
من که از اول هم گفتم شما یه هوادار متعصب خشک بی منطقی... البته این از نوشته های شما خیلی مشخص بود. کسی که فقط به تعصباتش فکر می کنه بدون اینکه بخواد از یه فوتبال لذت ببره، کسی که فقط براش استقلال مهمه اصلا کاری به موفقیت و افتخار ایران توی آسیا کاری نداره، کسی که اگر روزی پرسپولیس توی جام باشگاهها باشه براش دعا می کنه که ببازه. اینجور هواداران (با عرض معذرت) به نظر من یه قرون هم نمی ارزن. کسی هم از یه همچین کسی نمی خواد که برای تیم با شخصیت و محبوبی مثل پرسپولیس دعا کنه. پرسپولیس خودش اینقدر طرفدار داره که نیازی به دعای آدمهایی مثل شما داشته باشه. اما ماها مثل شما فکر نمی کنیم. من با اینکه یه پرسپولیسیم فصلی که استقلال قهرمان شد مقاله ای برای یکی از روزنامهی ورزشی نوشتم که توش از این تیم خواهش کرده بودم به خاطر ایران از خوابی که توشه بیدار شه (که متاسفانه اصلا کارش به اونجاها نرسید)... ماها برای اینکه بتونیم مثل کره و ژاپن چهارتا سهمیه داشته باشیم برای شما هم دعا می کنیم.
ولی امیدورام روزی برسه که به جای دیدن بازی به خاطر اسم تیمتون بازی رو به خاطر عشق به تیمتون ببینین. اون روز می تونین مشکلات تیمتون رو با چشم باز ببینین. اون روز مطمئنا مشکلات فنی تیمتون رو به خاطر یه کل کل ساده گردن بازکنایی نمی ندازین که از حداکثر توانشون استفاده می کنن. و اون روز اینقدر در مورد پرسپولیس خشمگینانه قضاوت نمی کنین.
بابا SS درشبانه روز چندساعت فوتبال نگاه میکنی؟! اطلاعاتت خیلی فنی و به روزه
هر چي كه از دهنت در ميومد بار ما كردي اصلا مهم نيست اينجا قبلا هم از اين حرفا شنيدم و كوتاه اومدم ولي مهم نيست اولين باري نيست كه واسه استقلال از يه پرسپوليسي توهين ميشنوم
ما رشت زندگي مي كنيم فكر مي كني نيم ساعته برسي اينجا؟راجع به بداهه گويي بهتره بري با يه روانپزشك صحبت كني و بعد ربطش رو با هوش مي فهمي تو ميگي بداهه گويي به هوش ربطي نداره من ميگم تحصيلات به هوش هيچ ربطي نداره حداقل در مورد من نداشته
از عادل فردوسي پور نگو كه ديگه خودش آخر احترام به ديگرانه البته نمي گم بده ها به نظر من هر كي هر عيبي داره بايد بدون رودربايستي بهش عيبشو بگي
بابا گفتن حقايق بده مثلا همون قضيه ي زمين تمرين شهرداري تهران،دعوت تماشاگران به عدم توهين در شرايطي كه هيچكي تو ورزشگاه نبود،بي توجهي ناظران بازي به وظايفشون،آماده نشدن ورزشگاه مشهد،....خيليا هستن كه به نوعي بيان حقايق بود ولي شما فقط نشستي و به حرفاش خنديدي.
راستي خيلي اروپا رو با ايران مقايسه نكن اگه آقا شلوار كردي مي پوشه واسه احترام به عقايد كرداي ايران رفتارش بعد از گل رو هم لطفا رعايت كنه خوشحالي ديدم خيلي هم ديدم همون مورينيو فقط يه بار يه حركت زشت كرد كه دستشو به نشانه ي سكوت بالا برد ولي تا حالا اين اداها رو كه الان مي بينم نديده بودمروي زانوها كنار زمين نشستن،اون حركت مضحكي كه اوايل فصل بعد از گل نيكبخت كرد و با انگشتاش به سمت نيكبخت ادا در مياورد و .... فرگوسن اين اداها رو در مياره سه شنبه ديدي فرگوسن بعد از صعود چيكار كرد يه فرقي بايد بين رفتار بازيكن داخل زمين و بيرون زمين باشه يا نه؟ناصر حجازي يكي از اولين فارق التحصيلان زبان تو ايران بوده زماني كه قطبي شايد خيلي كوچيك بود پس مدركش براي سنش خيلي ارزشمنده وقتي كه شايد مدرك ششم ابتدايي ارزش بالايي داشت
راجع به امير قلعه نوعي داري اسم ميگي كريمي و مهدوي كيا و هاشميان و تيموريان بازيكن بزرگي هستن ولي خيلي بي انگيزه هستن مي دوني چيه اگه بازيا رو با دقت نگاه كني مي فهمي كه روند بازي بازيكنا خيلي ضعيف بود مثلا بازي تيموريان رو تو جام جهاني كه تازه اومده بود تيم ملي و از ابومسلم اومده بود با جام ملتها كه از بولتون اومده بود مقايسه كن شك نكن اينا تيم باشگاهي و پولي كه ميگيرن واسشون از تيم ملي مهمتره
شما اگه فكر مي كني فيروز كريمي ذهنتو به سخره ميگيره مي توني مصاحبه هاش رو نگاه نكنين ولي خيلي جالبه واسم كه يه زماني كه تو تيماي ديگه بود وقتي به ناظر بازي انتفاد كرد و گفت تخمه مي خورد كنار زمين همه ي مردم فردا تو كوچه و خيابون مي گفتن دست خوش كه حرفشو به اين فوتبال زد!!!!
قابل توجه مشكل قطبي با بازيكنا از لحاظ فنيه مثلا همون مشكل شيث رضايي كه سراسر فني بود
گاس هيدينگ تو كدوم تيم مربي گري افشين قطبي رو ديده بود اون حتي كمك مربي جايي هم نبود قبلا؟؟؟؟؟؟؟؟
دانش فني مربي گري افشين قطبي خيلي پايينتر از داخلي هاست البته شك ندارم از لحاظ اناليز بازي ها يكي از برترين هاي اسياست ولي واسه تصميم گرفتن براي يه تيم خيلي احساسي تصميم ميگيره
من وقتي از فوتبال لذت مي برم كه خودم بازي كنم نه وقتي نگاه كنم واسه من فقط تيماي محبوبم مهمن وگرنه فوتبال از تلويزيون خيلي بي معنيه يه عده ادم كه دنبال يه توپ مي دون البته واسه ياد گرفتن فوتبالاي اروپايي فوق العاده هستن
ببين وقتي مجتبي جباري كه بازيكن تيم ماست و بهترين هم هست بعد از زدن گل خوشحالي نمي كنه وقتي بعد از خوردن 4 تا گل مياد و بيرون ورزشگاه تماشاگري و روكه فقط واسه ديدن برد تيمش اومده و هيچ نفع مالي هم نمي بره برعكس خودش مي زنه اين يعني بي تعصب اين يعني قدر نشناس
ببين شايد اين حرف منو نمي فهمي راجع به تعصب و غيرت چون تا حالا تو يه تيم رسمي فوتبال بازي نركدي من ميگم چون خودم نزديك 7 سال تو تيماي مختلف بازي كردم كاملا ديدم وقتي تيم ما همه متعصب بازي مي كردن چطور مي برديم و اگرم مي باختيم ناراحت نبوديم چون با جون و دل بازي كرديم تا تو اين تيما نباشي درك نمي كني كه بازي متعصبانه و بي تعصب چيه مي دوني چرا چون فقط تيم رو از بيرون ميبيني من خودم الان ديگه فوتبال نمي كنم و رزمي كار مي كنم و تو ورزش خودمون وقتي واسه باشگاه خودم بازي مي كنم حاضرم با سر شكسته هم مسابقه رو ادامه بدم ولي وقتي مسابقه اش انفراديه يا يه باشگاه ديگه اين موقع ترجيح ميدم بيام بيرون ادم وقتي به يه جايي تعهد داره و مديونه بايد غيرتشو نشون بده
من واسه موفقيت تيم رقيبم دعا نمي كنم مي دوني چرا؟؟؟چون هواداراي رم واسه لاتزيو و چلسي واسه منچستر و رئال واسه بارسا و.... دعا نمي كنن من تو بيرون اين تاپيك و تو دانشگاه و فاميل كلي دوست پرسپوليسي دارم ومخلص همشونم هستم شايد بهترين دوستاي من پرسپوليسي هستن
واسم خيلي جالبه كه يه دختر بهم ميگه فوتبال نگاه مي كني يا نه