كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا فک می کنید پرسپولیس 3_1 استقلال رو می بره؟؟؟ پرسپولیس این فصل تا حالا به تیمی سه گل زده تو یه بازی؟؟؟مجموع گلهای زده ی پرسپولیس کلا چندتا هست؟؟؟

کربلایی

مدیر بازنشسته

سلام
حرفات رو سه نقطه کردم چون قرار نیست به این حرفام جوابی بدی
من هیچ وقت خاطرات قبلیم رو فراموش نکرده ام، اینجام اگر دقت کنی معمولا با سایر کاربران کل نزاشته ام بجز تو ( و مواردی که نقل قول ازم گرفته اند)

بر خلاف تصور شما تراختور بخاطر شماها بزرگ نشده که با حواب دادن یا ندادن شما کوچیک بشه، شما میتونید هرجور راحتید عمل کنید.
تراختور راه خودش رو پیدا میکنه و جلو میره
با تفاسیر بالا، برام دلیلی نداره بخوام ادامه بدم.
البته در یک مورد بهت حق میدم، خوشم نمیاد بچه های تراختور با زبان مادری خطاب با غیر ترک ها صحبت کنند.
دست من باشه بهشون اخطار میدم

بهر حال مثل سابق برات آروزی موفقیت و کامیابی میکنم

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
زکریا جان حرفاتو اصلا قبول ندارم چون تراکتور خیلی طول نمی کشه که برمیگرده لیگ یک و به همین راحتی خاموش میشه ... اگه می بینی هواداران سرخابی با هم متحد میشن که جواب تبریزی ها رو بدن واسه اینه که این وسط یه عده ای ادعای بی مورد می کنن و خودشون رو قطب فوتبال می دونن در حالی که ذره ای افتخار تو کارنامشون وجود نداره سپاهان شاید بتونه کمی فقط کمی ادعای بهترین تیم شهرستانی بودن رو بکنه نه ادعای قطب سوم بودن رو ... اما تراکتور یه نگاهی به گذشتش بندازی اصلا یه تیم ساده و معمولیه که هوادارنش فعلا جوگیر هستن ... قدمت استقلال و پرسپولیس با حضور امثال تراکتور خدشه ای احساس نخواهد کرد چون استقلال و پرسپولیس دو تیم کاملا مردمی هستن که در سطح ایران هوادار دارن که هواداری رو فقط به ورزشگاه اومدن نمی دونن اما در مقابل تراکتورسازی به محض اینکه مسابقه ای حساس شروع میشه بیانیه و فراخوان و ... که ملت بریزین ورزشگاه ثابت کنیم ما بیشتریم ولی به خدا به هر کس تو هر جای دنیا چنین حرفی رو بزنی جز خنده کار دیگه ای نمی کنه ... ببین تیمهای پرطرفدار تو ایران کم نیستند شاهین،ملوان حتی داماش و شیرین فراز و چند تا تیم دیگه اما مسئله اینجاست که احترام خودشون رو حفظ می کنن و باعث میشن وقتی تیمی میره باهاشون بازی می کنه بهشون احترام بذاره اما تراکتور خودش احترام خودش رو زیر سوال برد ... مثلا خود گیلانی ها می دونن اگه ورزشگاهشون 100 هزار نفری باشه و سر کل کل بخوان با سرخابی ها رقابت کنن هر هفته ورزشگاه 100 هزار نفر پر میشه اما این هیچوقت در اونا این توهم که پرطرفدار ترین تیم هستن رو ایجاد نمی کنه ... همین باعث میشه همیشه محترم باشن سایر تیم های شهرستانی اما تراکتور با یکی دو فصل لیگ برتر بودن چنان توهمی گرفته که خودش رو جزو افتخارات لیگ می دونه ... جلوی استقلال و پرسپولیس می مونه!!! در حالی که فکر نمی کنم جز یکی دو سال اخیر تا بحال تراکتور تونسته باشه جلوی این دو تیم پیروز بوده باشه ... متاسفانه ما ایرانی ها خیلی زود متوهم میشیم و تحت تاثیر جو قرار میگیریم ... چند سال دیگه که تیمتون رفت لیگ یک خودت خواهی اومد و دوباره طرفداری پرسپولیس رو خواهی کرد اون موقع می بینی که حمایت از سرخابی ها نوعی اصالت و ریشه داخل هست که تو امثال تراکتور نیست ... سرخابی ها چیزی برای حمایت دارند اما تراکتور نداره ...

بازم میگم اتحاد سرخابی ها نشون میده که اونا نخواهند گذاشت یه عده تازه به دوران رسیده که
توهم زده شدن ادعاهای بزرگتر تیمشون بکنن ...

در مورد تاپیک کل کل هم با اجازه یاسی جون میگم: پیشنهاد تغییر نام این تاپیک از طرف من بود من از یاسی خواستم که تمام تاپیک های مربوط رو با تاپیک کل کلی که من زده بودم ادغام کنه اگه دقت کنی دیگه هم شروع کننده تاپیک من نیستم ... اما دلیلش اینی که گفتی نبود دلیلش این بود که
حرف حالی هواداران تراکتور کردن بسیار دشوار بود هر کس واسه خودش یه تاپیک هواداری تراکتور زده بود و یه تاپیک کل کل تراکتور با سایر تیم ها ... برای کنترل چنین وضعی لازم بود که چنین تاپیکی ایجاد بشه تا دیگه هر طرفدار تراکتور 10 تا تاپیک مرتبط با تیمش رو نزنه و در صورتی که غیر از اینجا جای دیگه کل کل کنه باهاش برخورد بشه و دلیل قانع کننده برای برخورد وجود داشته باشه ... این رفتار غیر حرفه ای هواداران تراکتور باعث شده بود که هر کس که میومد برای تیم خودش تاپیک میزد مثلا سه تا رشتی بودن واسه تیم خودشون تاپیک هواداران و تاپیک کل کل میزدن(رشتی میگم که کسی ناراحت نشه خودم رشتی هستم) وقتی دیدیم با حرف نمیشه با تبریزی ها کنار اومد و کلا حرف حالیشون کردن دشوار بود چنین تصمیمی گرفتیم (اگه به اختیار اونا بود فکر می کنم هر سرخابی باید برای خودش 10 تا تاپیک آبی و قرمز میزد و اینجا پر میشد از تاپیک های شخصی)
زکریا جان عذر میخوام قرار به بازگو کردن چنین مسئله ای نبود اما انگار این تغییر نام تاپیک هم انگار باعث ایجاد توهمی شده بود!!!(گفتم که بدونید تغییر نام تاپیک بخاطر جرقه ای به اسم تراکتور نبود بخاطر این بود که طرفداران این تیم رفتار اصولی و حرفه ای رو متوجه نمی شدن و خارج از محور حرکت کردن رو افتخارشون می دونستن وقتی به کسانی حرف نمی تونی حالی کنی مجبوری از راه های دیگه وارد بشی)

من فیلم این بازیو دارم هی خدا یاد داش پیروز عزیزم بخیر ...
من به مدیریت این تالار اعلام کردم که تو این پست به هموطنان آذربایجانی توهین کردی
ولی از اونجایی که امروز از همه چیز ارزونتر برای بعضی ها شرفشونه این قسمت ها رو پررنگ کردم تا شاید بفهمن زبون نفهم کیه
من برای جواب دادن به 1001 دلیل دارم که مزخرف میگی
تو شعور نداری که بفهمی چی داری میگی
همون یاسی جونب اگه چشم داشته باشه میتونه گوشه ای از توهین هات رو ببینه

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
باز هم توهم تراکتورسازی و تراختور!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

تراختور از کی تشکیل شده؟!!
می دونستید بردی که در لیگ دهم جلوی استقلال بدست آوردید بعد از 15 سال بوده؟؟؟ می دونستید سال 80 تو دو تا بازی رفت و برگشت 4-0 و 1-0 باختید؟؟؟ شما کلا 4 بار استقلال رو بردید که دو تا مربوط به همین دو سال اخیر میشه!!!

من فکر می کنم صحبت کردن بیشتر با تیمی که کل افتخارش دو بار نایب قهرمانی در جام حذفی هست باعث توهم بیشتر میشه (البته نایب قهرمانی ها برای تراکتور سازی بوده فک کنم نه تراختور:biggrin::biggrin::biggrin:)
زکریا جان وقتی پرسپولیسی کل کل میکرد صحبت هات منطقی تر و قابل تامل تر بود ... اگه چهار بار در تاریخ فوتبال بردن رو سوراخ شدن می دونید که استقلال با اینهمه برد جلوی شما و پرسپولیس نباید چیزی ازتون باقی گذاشته باشه !!!

حضور تراکتور در لیگ یه اتفاق بزرگ در لیگ ایجاد کرده جنبه سرگرمی لیگ رو بالا برده هر چند وقت یه بار برنامه نود که از دور میوفته کسالت درش دیده میشه یه سر به ورزشگاه تبریز و تماشاگران تبریزی میزنه و یه کمی خنده رو لب مردم میاره ما هم که اینجا می خندیم هرازچندگاهی ... شما لبهای مردم ایران و لیگ برتر رو با خنده آشنا کردید فقط همین!!! وگرنه در زمینه فوتبال سپاهان و ذوب آهن و ... اینهمه حضور آسیایی داشتن هیچ ادعایی نداشتند اونوقت شما ادعا در سطح جهانی دارید!!!
چون مدیریت اینجا طرفدار کسایی مثل تو هست و میدونم که جوابی به تو نخواهند داد ولی من به قوانین احترام میزارم و 24 ساعت دیگه جوابی یهت میدم که توی کل تاریخ استقلال و پرسپولیس نشنیدی
حالا ببینیم مدیریت با تو چه برخوردی میکنه

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون مدیریت اینجا طرفدار کسایی مثل تو هست و میدونم که جوابی به تو نخواهند داد ولی من به قوانین احترام میزارم و 24 ساعت دیگه جوابی یهت میدم که توی کل تاریخ استقلال و پرسپولیس نشنیدی
حالا ببینیم مدیریت با تو چه برخوردی میکنه

................................................................

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به مدیریت این تالار اعلام کردم که تو این پست به هموطنان آذربایجانی توهین کردی
ولی از اونجایی که امروز از همه چیز ارزونتر برای بعضی ها شرفشونه این قسمت ها رو پررنگ کردم تا شاید بفهمن زبون نفهم کیه
من برای جواب دادن به 1001 دلیل دارم که مزخرف میگی
تو شعور نداری که بفهمی چی داری میگی
همون یاسی جونب اگه چشم داشته باشه میتونه گوشه ای از توهین هات رو ببینه

............................................

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
رضا جون بی خیال نقطه چیناتم هدر نده واقعا فکر می کنن سخته فهم این مطلب که رفتن با هم قرار گذاشتن یهو همه خودجوش بیان به حرفای من گیر بدن که مثلا جواب بشنون!!!
بی خیال رضا جون طبق قولمون ادامه بده ... من مدتهاست کلامی با مدیریت این بخش برخورد نداشتم اما توهم ...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
رضا جون فقط به حرف نیست که باید در عمل هم ثابت کنیم به جز استقلال و پرسپولیس دیگران وجود ندارن مگه اینکه استقلال و پرسپولیس بخوان ...

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رضا جون فقط به حرف نیست که باید در عمل هم ثابت کنیم به جز استقلال و پرسپولیس دیگران وجود ندارن مگه اینکه استقلال و پرسپولیس بخوان ...

خوراکم امضاته گوو(به زبان بختیاری بود داداش)
ناصر خان حجازی

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
نخند مسواک گرون میشه. حواستون باشه از رو جمعه کسی از شما دیگه اینجا نیاد وگرنه ... البته شما اینقدر پر رو هستید که 100 بار پشت سر هم ببازید باز هم میاین و کل کل میکنید.
دلیلش پررویی نیست اینه که همیشه عاشق پرسپولیسیم چه ببره چه ببازه ...ما رو با خودتون مقایسه نکنین ...
:biggrin: آرزو بر جوانان عیب نیست.جمعه میبینمت.
یه کم خلاقیت داشته باشین ....:دی ....درضمن نخند مسواک گرون میشه ..

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فردا دربی پایتخت میگن پرسپولیس تو کوچه خیابون میگرده بازیکن پیدا کنه تا لیست 18 نفره رو پر کنه یه چیز خیلی بامزه اینه که بهشون اعلام کردن تا اعلام رای شورای استیناف می تونن از شیث رضایی و محمد نصرتی استفاده کنن بعد استیلی و رویانیان علیرغم اصرار پروین گفتن که ما اخلاق رو نمی بازیم و از ممد سوتی و شیث استفاده نمی کنیم!!!
بعد نشریات لنگی تیتر زدن که ما دربی اخلاق را شش بر صفر بردیم!!!
بابا برنده بابا دربی بابا اخلاق مدار شما اخلاق داشتید که اون حرکت رو نمی کردن بازیکنانتون انصافا اون صحنه ها رو که نگاه می کنی می بینی چند تا بازیکن دیگه هم کاری مشابه شیث و نصرتی کردن انگار یه کار از قبل تمرین شده و تاکتیک تیمی بوده رئیس کمیته انضباطی هم اینو گفته بود ... ولی خب دیدن اونارو هم محروم کنن چیزی برای پرسپولیس نمی مونه ...
بهرحال از اونجایی که پرسپولیس دربی اخلاق رو شش تایی کرده گفته که بازیکنان از لحاظ بدنی آماده نیستن و فاصله بین دربی اخلاق و دربی اصلی خیلی کمه و ممکنه که دربی اصلی رو با بازیکنان ذخیره بیان و شش تایی بشن ...:biggrin::biggrin::biggrin:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و.لی باز مثل همیشه کل کل های بیجا و غیر منطقی دو نفر یه کاری کردن که خیلی بد بود اما نمیشه پرسپولیس رو بد خوند من نمیگم کار خوبی کردن یادم میاد جام جهانی 98 که این کار عادی بود وقتی عابد زاده با همین حرکتا بازیکنا رو جلومیفرستاد شما کجا بودینمنتها این یکی رو خیلی رسانه ای کردن و مشکل اصلی کشور ما هم همینه که رو ذهن مردم راه میرن و هر چی میخوان بهش تزریق میکنن
به امید برد پرسپولیس همه میگن پرسپولیس مهره نداره اما من میگم پرسپولیس خیلی خوبه و به امید خدا تلافی اون چند تا باخت اخر رو فردا در میاره با حذف کردن استقلال اگر هم نشد بهونه کمبود مهره رو نمیارم چون استقلال واقعا چند ساله که خوبه
حق به همراهتون

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و.لی باز مثل همیشه کل کل های بیجا و غیر منطقی دو نفر یه کاری کردن که خیلی بد بود اما نمیشه پرسپولیس رو بد خوند من نمیگم کار خوبی کردن یادم میاد جام جهانی 98 که این کار عادی بود وقتی عابد زاده با همین حرکتا بازیکنا رو جلومیفرستاد شما کجا بودینمنتها این یکی رو خیلی رسانه ای کردن و مشکل اصلی کشور ما هم همینه که رو ذهن مردم راه میرن و هر چی میخوان بهش تزریق میکنن
به امید برد پرسپولیس همه میگن پرسپولیس مهره نداره اما من میگم پرسپولیس خیلی خوبه و به امید خدا تلافی اون چند تا باخت اخر رو فردا در میاره با حذف کردن استقلال اگر هم نشد بهونه کمبود مهره رو نمیارم چون استقلال واقعا چند ساله که خوبه
حق به همراهتون

مخلص داش علی و امضات دلمون تنگیده بود واست ... ولی باید بگم که خیلی ناجوره یه نشریه بیاد بگه ما دربی اخلاق رو شش بر صفر بردیم من موندم مسئولین این نشریه های احمقانه کیا هستن فرقی نمی کنه هر دو سمت چرت و پرت می نویسن ...

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای دل تو دلم نیست تا فردا.
خدا رو شکر سر کارم تا 1 ساعت قبل از بازی.
این استرس خفه مون کرد.
البته لنگی ها فکر ناجور نکنن به امید خدا و یاری امام حسین برد از آن مردان آبیدل خواهد بود.

استقلال به بزرگی نامت دوستت دارم.

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش باشین انشاالله فردا با همین بازیکنای امیدمون هم حالتونو جا میاریم ;)

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش باشین انشاالله فردا با همین بازیکنای امیدمون هم حالتونو جا میاریم ;)
به به مهندس چندوقتی نبودین؟
آقا فرداشب چه تیممون باخته باشه چه برده باشه بیایم اینجا نظر بذاریم.بروبچ پرسپولیسیو استقلالی باهمه هستم.
حالا اگه هرکدوممون درحال ترکیدن بودیم یا... بیایم نظرمونو و احساسمونو بگیم .قبوله؟

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به مهندس چندوقتی نبودین؟
آقا فرداشب چه تیممون باخته باشه چه برده باشه بیایم اینجا نظر بذاریم.بروبچ پرسپولیسیو استقلالی باهمه هستم.
حالا اگه هرکدوممون درحال ترکیدن بودیم یا... بیایم نظرمونو و احساسمونو بگیم .قبوله؟

هر چند که تصورش هم واسم دردناکه ولی اوکی.

sheys

عضو جدید
حیف که محرومم و نمتونم بازی کنم .

حالا حمله حمله حمله پرسپولیس کوبنده

بالا