m_roshan
عضو جدید
خدا میدونه چی سر فوتبالمون میخواد بیادددددشمام با صمد جان خوش باشین
ای قهرمان اسیا ....![]()
خدا میدونه چی سر فوتبالمون میخواد بیادددددشمام با صمد جان خوش باشین
ای قهرمان اسیا ....![]()
خدا میدونه چی سر فوتبالمون میخواد بیاددددد
منظور من استقلال و پرسپولیس نیست کلی میگمبه نظرم زیادم فرقی نمیکنه...چه سرمربی باشه چه نباشه وضعیت بازیکناش ثابته![]()
یه نفر میره کتابفروشی میگه:ببخشید کتاب قهرمانی استقلال رو دارین........................
فروشنده میگه:ما کتابهای تخیلی نمیاریم
قرمزته![]()
حتما یه دکتر برو دوست عزیز....کسی چیزی گفت.صدای وز وز میومد.
پرسپولیس
آبجی باهات موافقم در حده تیم ملیبه احتماله خیلی خیلی زیاد جایه استقلال رو با پیروزی اشتباه گفته..
با علی دائی به پیروزی خوش بگذره....![]()
می دونم سحر گلی در حسرت یه قهرمانی دارین می سوزین و می سازینشمام با صمد جان خوش باشین
ای قهرمان اسیا ....![]()
یه نفر میره کتابفروشی میگه:ببخشید کتاب قهرمانی استقلال رو دارین........................
فروشنده میگه:ما کتابهای تخیلی نمیاریم
قرمزته![]()
بابا داداش بیخیال تنت سالم...
تو یکی خیلی بد میخندیا...
اخی یاسی جون بی صبرانه منتظر ببینیم که امسال چه گلی به سرمون میزنین...
می دونم سحر گلی در حسرت یه قهرمانی دارین می سوزین و می سازین![]()
اخی یاسی جون بی صبرانه منتظر ببینیم که امسال چه گلی به سرمون میزنین...
الهی دیگه تیمی مثه تیم ما نیست این وسط یه حرکتی از خودش نشون بده..
بقیه تیما که پارسال پیام بازر گانی بودند...
خواهشن قهرمان نشدید نشدید ولی ابروی چند ساله ایرانو نبرین..
با تشکر....![]()
زکی...
همین چن ماه پیش 5تا 5تا تو اسیا میخوردینا، یادت رفت...
ای جانم... لااقل اون کتاب طنز افتخارات پرسپولیسو میگرفت
اتفاقاً اون کتاب رو هم میخواست ولی بهش گفتن تا استقلال هست نیازی به اون کتاب نیست![]()
اگه 5 تا خوردیم عوض تا یه مرحله بعدشم رفتیم بالا ....زکی...
همین چن ماه پیش 5تا 5تا تو اسیا میخوردینا، یادت رفت...
اگه 5 تا خوردیم عوض تا یه مرحله بعدشم رفتیم بالا ....
حلا تیم ما که قهرمان اسیا نشده شماها که ادعا میکنید دیگه خیلی زشته برید سک سک کنیدو برگردید
بمیرم واسه کشور کیا میخوان برن اسیا...
شما تو لیگش موندین....![]()
اتفاقاً هنوز هم یادمونه که استقلال در گروهش از آخر، اول شد بعدش هم قهرمان آسیا شد![]()
فک کنم اون زمانیکه اس اس پشت هم تو اسیا قهرمان میشد داشتی تیله بازی میکردی...
ردهبندي تيمهاي باشگاهي جهان در سال ٢٠٠٩ اعلام شد.
فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال (IFFHS) كه هر ماهه ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي جهان را اعلام ميكند، پس از پايان سال ٢٠٠٩ ردهبندي تيمها را در اين سال اعلام كرد كه در اين فهرست نام تيمهاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان و ذوب آهن هم مشاهده ميشود.
پرسپوليس كه به دليل صعود از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در فصل پيش، همچنان در ميان ديگر تيمهاي ايراني وضعيت بهتري دارد با كسب ٧٦/٥ امتياز در رده ٢٤٧ قرار گرفته است.
سپاهان با ٧٠/٥ امتيازي كه كسب كرده در جايگاه ٢٨٤ ايستاده و ذوبآهن هم با ٦٦/٥ امتياز در رده ٣٢٠ قرار گرفته است. استقلال هم با ٦٣ امتياز در جايگاه ٣٣٠ ايستاده است.
اتفاقاً هنوز هم یادمونه که استقلال در گروهش از آخر، اول شد بعدش هم قهرمان آسیا شد![]()
آره شما فکر کن تیله بازی میکردم.اتفاقاً رنگ تیله هام هم آبی بود تعدادشون هم 6تا بود همش یاده اون نتیجه 6تایی میفتم.
6تایی ها![]()
عزيزم دلم قربونت برم يه نگاه بندازي مي بيني كه تيمايي كه با استقلال هم گروه بودن تا كجا بالا رفتن و تيمايي كه با شما همگروه بودن ...
اختیار دارین شما که بارسلون بودین تا پارسال،خوب بارسلون واسش افت داره از گروهش بالا نیاد....................................
![]()
عزيزم دلم قربونت برم يه نگاه بندازي مي بيني كه تيمايي كه با استقلال هم گروه بودن تا كجا بالا رفتن و تيمايي كه با شما همگروه بودن ...
اختیار دارین شما که بارسلون بودین تا پارسال،خوب بارسلون واسش افت داره از گروهش بالا نیاد....................................
![]()
.داداش برعکس گفتی ، استقلال بارسلون نیست، بارسلون استقلاله
خلاصه هر تیمی یه افتی داره تو جام جهانی قبل فرانسه از گروهشم صعود نکرد، چون حالا صعود نکرد یعنی کل افتخاراتش زیر سوال میره، حرفی میزنی شما... ارژانتینم به زور اومد جام جهانی، چک به جام جهانی صعود نکرد، فصل پیش اث میلانی که دوره قبلش تو لیگ قهرمانان قهرمان شده بود نتونست به champions league برسه
در ضمن مشکل شما اینه که چه تو اوجتون باشین چه دوره افتتون باشه نهایتش همینیکه دیدیم 5تا 5تا از عربا میخورین
لااقل تو اسیا یه پشتوانه ای داشته باشین بعد بیاین راجبش حرف بزنین واسه ما که مطمئنا افت داره از گرومون بالا نیومدیم ولی شما چرا صعود از گروه 3 تیمی با یه باخت 5-0 رو اینقد بزرگش میکنین، البته تقصیریم ندارین واسه شما افتخار بزرگیه، تبریک میگم
در مورد قهرماني هم يه سوال ازت دارم منتطقي جواب بده استقلال 7 دوره در آسيا بازي كرده كه 6 دوره رو به جمع 4 تيم رفته و 2 قهرماني و دو نايب قهرماني و دو مقام سومي بدست آورد به نظرت اين تيم قابل قياس با تيمي كه تا حالا فينال نرفته هست؟؟؟جواب بده منطقي نه با فونت درشت و غير منطقي
![]()
فكر كنم نه به لحن پاراگراف اول پست من مي خوره سوالي باشه و نه آخرش علامت سوال داره ولي جالبه كه جواب داده شده و جالب تر اينكه اون پاراگراف دوم كه علامت سوال داره و سواليه جواب داده نشده
حالا يه سوال ديگه اين بارسلونايي كه شبيه استقلاله تا حالا بد نتيجه نگرفته تا حالا دور گروهي حذف نشده؟؟؟مگه ميشه؟؟؟امسال تو ليگ قهرمانان اروپا چند تا تيم بزرگ تو مرحله ي گروهي حذف شدن؟؟؟
اينبار سعي كردم كه كل متنم سوالي باشه تا ديگه راحت جواب بدي