طرفدارایه اون تیمه اسمش چی بود. اها استقلال.این جورین دیگه بجای گریه میخندن.این تاپیک گریه داشت
پرسپولیس زلزله محبوبه هرچی دله.
تبصره:دوستان سلام
خیلی معذرت میخوام تاپیک کل کله دیگه قصد جسارت ندارم به کسی یا تیمی
مخلص استقلالیام هستیم.من کلا" خیلی وقت زیاد فوتبال نمیبینم ولی در کل پرسپولیسیم.
واسه همینم داریم کل کل میکنیم قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم.
با تشکر
راستی
استقلال سرور سطل اشغال
خدایی قافیه رو حال کردی.شاعر بودم نمیدونستم
طرفدارایه اون تیمه اسمش چی بود. اها استقلال.این جورین دیگه بجای گریه میخندن.این تاپیک گریه داشت
مخلص استقلالیام هستیم.من کلا" خیلی وقت زیاد فوتبال نمیبینم ولی در کل پرسپولیسیم.
با تشکر
راستی
استقلال سرور سطل اشغال
با تشکر
راستی
استقلال سرور سطل اشغال
استقلال چیه ؟
اسم تیم فوتباله؟
اینا اومدن واسه اعتراض از باشگاه استقلال
میگن از وقتی استقلال بازی میکنه دیگه کسی کوده اینا رو استفاده نمیکنه.اونم به خاطره ...
![]()
راستی اگه دلواپس تیمت شدی , داخل همون سطل آشغالی که میگی یه سرک بکش اونجا میبینیش.طرفدارایه اون تیمه اسمش چی بود. اها استقلال.این جورین دیگه راستی
استقلال سرور سطل اشغال
عزیز جان اگه واقعآ استقلالی هستی توهین نکن. کل کل کردن ادبیات خاص خودشو داره. از بزرگترا یاد بگیر بعد کل کل کن. ما به حریفانمون احترام میگذاریم. از هواداران پیروزی بخاطر این موضوع به سهم خودم پوزش میخواهم.داداش ببخشیدا
در جواب: آشغال کیه پیروزی همون خره دیروزی!
ناراحت نشینا بچه هاااااا
خدا شفا بده.اول میگه بچه ام.بعد میگه بره کوچولوم.خدایا به تیم استقلال با این هوادارانه ... صبر عنایت بفرما.اخی الهی... بچه ام ابراز وجود کرد.
حالا کدومش تویی فک کنم اون کومچولوئه باشی
باید یه کلاس ادبیات واست بزارم.پرسپولیسه داداش.پیروزی نیست.
داداش ببخشیدا
در جواب: آشغال کیه پیروزی همون خره دیروزی!
ناراحت نشینا بچه هاااااا
مگه استقلاله که تو سطل اشغال باشه.امان از تجربه اینا دلواپس تیمشون میشن میرن تو سطل اشغال رو میگردن.البته حق هم دارین.راستی اگه دلواپس تیمت شدی , داخل همون سطل آشغالی که میگی یه سرک بکش اونجا میبینیش.
خدا شفا بده.اول میگه بچه ام.بعد میگه بره کوچولوم.خدایا به تیم استقلال با این هوادارانه ... صبر عنایت بفرما.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله moji5 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
استقلال چیه ؟
اسم تیم فوتباله؟
اینا اومدن واسه اعتراض از باشگاه استقلال
میگن از وقتی استقلال بازی میکنه دیگه کسی کوده اینا رو استفاده نمیکنه.اونم به خاطره ...
![]()
اخی الهی... بچه ام ابراز وجود کرد.
حالا کدومش تویی فک کنم اون کومچولوئه باشی
منظورت منم هان ؟خداییش یه نیم فصل ما اون بالا بالاها بودیم همه شون رفته بودن لالا... دو تا برده ابکی اوردن چه دوری گرفتن واسمون
ایول دمت گرمطرفدارایه اون تیمه اسمش چی بود. اها استقلال.این جورین دیگه بجای گریه میخندن.این تاپیک گریه داشت
با تشکر
راستی
استقلال سرور سطل اشغال
منظورت منم هان ؟
چی گفتی ؟
نون بخرم
به جان خودم من نمیتونستم بیام![]()
این سوال فقط از یه استقلالیه پرشور بر میاد.حالا فوتبالو با دست بازی میکنن یا با پا؟
تیه ری هانری و مارادونا و نیکبخت واحدی و چند تا دیگه با دست بازی میکنند .بقیه هم دوست دارند با دست بازی کنن. اما از ترس داور مجبور میشن با پا بازی کنند.حالا فوتبالو با دست بازی میکنن یا با پا؟
داداشی آدرس بده بیایم بمیریم.هرکی غیر پرسپولیس باشه خودم می کشمش
طفلی استقلال یه طرفدار باحالم نداره واسه تیمشون ایکون بسازه.
![]()
![]()
با تشکر
راستی
استقلال سرور سطل اشغال