ماتریکس جان شما بهتره از مربی حرف نزنین که...![]()
حيف كه الان بايد برم دانشگاه
فقط اينو بگم كه تا قبل از اومدن فيروز كريمي به استقلال همه له له مي زدن كه فيروز يه مصاحبه ي جنجالي بكنه و نگاش كنن اصلا نصف مشتري هاي برنامه ي نود واسه همين فيروز كريمي بود همه هم مي گفتم بهترين مربي ايران بوده حالا چي شده؟؟؟
افشين قطبي كه اصلا سوابقش درخشانه يه مدتي تو كره پيچ و مهره هاي نيمكت رو سفت مي كرد![]()
حيف كه الان بايد برم دانشگاه
فقط اينو بگم كه تا قبل از اومدن فيروز كريمي به استقلال همه له له مي زدن كه فيروز يه مصاحبه ي جنجالي بكنه و نگاش كنن اصلا نصف مشتري هاي برنامه ي نود واسه همين فيروز كريمي بود همه هم مي گفتم بهترين مربي ايران بوده حالا چي شده؟؟؟
افشين قطبي كه اصلا سوابقش درخشانه يه مدتي تو كره پيچ و مهره هاي نيمكت رو سفت مي كرد![]()
همين پيچ و مهره سفت كن 24 هفته است كه صدر جدول چسبيده با وجود اينكه 6 امتياز از تيم كم شد بازم صدر حالا شما بريد هر وقت يه هفته صدر بوديد بيايد اينجا نظر بديد
باز این قرمزا اومدن و میگن لنگی بودن افتخاره
من جای شماها بودم هیچ جا از خجالت صداش و در نمیاوردم که لنگیم
واقعا"چه جوری روتون میشه
یادمه تو یکی از دربی ها تماشاچیای استقلال به جای این که مثل همیشه یه لنگ بیارن و سوراخش کنن و کل کل با حریف کنن
یه آفتابه ی قرمز آورده بودن
وای چه قدر خندیدیم
خداییش من یکی که کلی حال کردم
![]()
اخه اين ها اگه بحث فني مي فهميدن چي الان وسط جدول نبودن
اقاي تاها ما يا شما ؟ شما نبايد رو كنيد كه 00000هستيد بهتر بريد به جاي فوتبال ديدن بشنيد شطرنج تماشا كنيد چون لذتش از ديدن بازي OOOOOO بيشتره![]()
قربون تو من برم اصلا بگو هيچ نشاني به جز تصوير مبهم دو تا گل از اون بازي باقي مونده كه شما حرفشو مي زنين؟؟؟اون بازي همزمان با مسابقات جهاني كشتي بود و اصلا پخش زنده نداشت شما كجا ديدين؟؟؟شما دوست من انگاری هنوز تو عهد دغیانوس زندگی می کنی
خیلی باحاله
هر موقع این لنگیا کم میارن میرن سراغ اون موقع ها
بابا شاه مرد
علی بابا تموم شد
الآن و بچسب
با با چقد تو با حالي با حال شاه مرد يكي ديگه هم مرد دو تاي ديگه هم مردن بعدش هم خيلي ها مردن حتي اونايي كه انقلاب كردنشما دوست من انگاری هنوز تو عهد دغیانوس زندگی می کنی
خیلی باحاله
هر موقع این لنگیا کم میارن میرن سراغ اون موقع ها
بابا شاه مرد
علی بابا تموم شد
الآن و بچسب
اي ول منم پايه كل كلم. اين قرمزيا فقط حرف بلدن تو عمل كردن ........چي بگم همه مي دونن ديگه
همون بهتر همشون برن طرفدار استيل آذين بشن![]()
اي ول منم پايه كل كلم. اين قرمزيا فقط حرف بلدن تو عمل كردن ........چي بگم همه مي دونن ديگه
دیگه لنگی هستید دیگهبا با چقد تو با حالي با حال شاه مرد يكي ديگه هم مرد دو تاي ديگه هم مردن بعدش هم خيلي ها مردن حتي اونايي كه انقلاب كردن
ولي رسم ماست وافتخار ماست كه روز فرار شاه رو هر ساله گرامي مي داريم وهيچ وقت فراموش نمي كنيم
6تايي ها ساكت مدير عامل سپاهانه
![]()
مگه زبالست که داره خودش و جم و جور می کنهاستقلال مثل اینکه داره خودشو جمع و جور می کنه ولی فکر نکنم جزو 4 تیم اول بشه.
شما سوراخای تیم خودتون و که تندازه ی تعداد ستاره ها شده بشمر بعد بیا این جاببينم اين تيم سوراختون چند امتياز داره ؟
به سرورتون توهین نکنیدبابا این اس اس هم آدم شده... دیروز ملوانو برد اومد چهارم
عمرا"آبجی جونهفته ديگه بر مي گرده پائين
ببینماز شما بعيده ديگه!
همين استقلاليهاي اينجا رو مشاهده بفرما!
ببين كدومشون جرات كل كل فني دارند ... از وقتي فيروز جوكر اومده .. استقلاليها هم همه جوك ميگن!
ميگي بحث فني كنيد ... اومدن ميگن مربي ما رو برنامه نود و مردمش دوست داشتن !
اگه مردشين يه بحث فني درست و حسابي راه بندازين بينم ... اين حرفهايي كه ميزنيد رو بچه هاي دو ساله كه تازه فهميدن استقلال و پرسپوليسي وجود داره ميگن....
درست بحث كنيد!
بازم ياد "پست مدرن " به خير !
-------
راستي با اين وضعيت بعيد نيست استقلال بالاتر از پرسپوليس قرار بگيره آخر فصل ... هر چند اگه 6 امتياز كم نمي شد استقلال خوابشم نميديد ! ولي كم شد و الآن استقلال به 4 امتيازي پرسپوليس رسيده!
بايد ديد قطبي ميتونه تيم رو جمع كنه يا نه!
البته استقلال هم نشون داده كه يه روز خيلي خوبه .. يه روزم افتضاحه!
راست می گیجدي تو گل كوچيك ميخوابونن زير توپ !!!!!!!!!؟
بابا بيخيال !
شايد داري درمورد واليبال ساحلي بحث ميكني ... آره!؟