كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

زاها

عضو جدید
یه والپیپردارم براتون برین حال کنین

استقلالیهای حاضربشمرین ببینین چندبه چندیم:biggrin:

shahab85

عضو جدید
فقط پرسپوليس
استقلالي كه ديگه به اميد خدا امسال ميره دسته 2:w16::w16::w16::w16:
رتبه 17 امي استقلال رو به طرفداراش تبريك ميگم شاهكار كردين كه 18 امي نيستين

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط اين نصيحتو ميتونم بهتون بكنم كه الان خيلي زوده كه شما اين همه مطمئن از قهرماني ميگيد به قول معروف جوجه رو آخر پاييز ميشمرن
:D

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
می بینم که هیئت مدیره استق لال درحال خونه تکونیه
فتح الله زاده که گویا پرید.......
من نمیدونم این استق لالی ها دلشونو به چیه این تیم خوش کردن.....
اوضاعه تیمشون خرابه به جای اینکه سرمربیو اخراج کنن..مدیرعاملو برکنار میکنن...جالبه ها.......
خیلی خیلی جالبه ها.........:biggrin:
پرسپولیس سروره استق لاله

ashima

عضو جدید
فقط اين نصيحتو ميتونم بهتون بكنم كه الان خيلي زوده كه شما اين همه مطمئن از قهرماني ميگيد به قول معروف جوجه رو آخر پاييز ميشمرن

والکانو عزیزم شما که در تمام فصل فقط مشغول جوجه شمردن و خوندن شاهنامه و از این جور حرفا هستین اگه به جای این کارای بیهوده یه کم تیمتون بیشتر تمرین میکرد الان حداقل رده 16 بودین با یه خورده تخفیف حداکثر میومدین توی صفحه اول جدول :biggrin: مثلا رده 8 یا 9
پس دوست من اینقدر جوجه نشمر به فکر تیم در پیت اس اس باش چون داره میره دسته یک

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
حیف شد علی فتح ا...زاده برکنار شد ....:cry:
....
من فقط برنامه نود رو به خاطر اون نگاه می کردم ....:w15:....تازه می خواستیم فیلم بیست تا پنالتی رو ببینیم ....:w15:
.....ولی تو برنامه این هفته نود .... جریان اون خانم استاد دانشگاه که ساعت یک نیمه شب زنگ زده بود به فتح ا...زاده و گفته بود نمی تونم برم بیرون رو نگرفتم ....:w15:
فردوسی پور هم دید اوضاع خرابه ....صداشو درنیاورد....:w15:
....
....
ولی دور از شوخی ....سیستم مزخرف مدیریت تو ایرانه که وقتی تیم نتیجه نمی گیره ....مدیر عامل رو تغییر میدن ..... حدس میزنم از قلعه نوعی حمایت شدید کرده بود...:surprised:

SAMI.J

عضو جدید

شما اين جوجه شمردنتون چند سال چند ساله . الان سه چهار ساله مي خوايد جوجه بشماريد ولي نميدونم چرا آخره فصلها وقت نميكنيد . البته حق داريد آخر فصلها همه فكرتون اين ميشه نريد دسته 1 ديگه وقتي واسه جوجه شمردن نميشه .

ashima

عضو جدید
شما اين جوجه شمردنتون چند سال چند ساله . الان سه چهار ساله مي خوايد جوجه بشماريد ولي نميدونم چرا آخره فصلها وقت نميكنيد . البته حق داريد آخر فصلها همه فكرتون اين ميشه نريد دسته 1 ديگه وقتي واسه جوجه شمردن نميشه .

سامی جون اینا فقط شماره 6 رو خوب بلدن دیگه شمردن یادشون رفته فقط 6 همش 6 همیشه 6 سال 52 ، 6 به جون خدا منم اگه یه روز تو فوتبال 6 بر صفر میباختم دیگه شمردن و شمارهارو یادم میرفت .

من نمیدونم تو اون روز تاریخی استقلال کی وقت کرد صفر بشه :w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ديگه لطفا لنگيا يه چند وقتي پست ندن
استقلال زلزله همينه همينه:w32::w32:
استقلال سرور
پيروزي:w32::w32:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهی شکر

خوشخالیتون رو دیدم

ولی اینو بدونین

پرسپولیس
سرور
:victory:
استق لاله

Matrix

عضو جدید
خوشحالم از اینکه استقلالیا فکر تفاضل گلشون رو کردن!

آخه امسال "دوووو" بازی با پرسپولیس دارن! و خوب مثلا" باید واسه این دوبازی تفاضل 12- رو واسه خودشون در نظر بگیرن!

خلاصه خوب شد .. خیلی زشت بود استقلال آخر فصل تفاضلش منفی باشه!

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلام
کجان این پرسپولیسیا........حال کردین بازیو؟
اینطوری باید بازی کنین که هردفعه حرص داوریو نخورین.....خیلی چسبید..این تازه یه گوشش بود
اشکش مانده:D

استقلال سروره

ashima

عضو جدید
ديگه لطفا لنگيا يه چند وقتي پست ندن
استقلال زلزله همينه همينه:w32::w32:
استقلال سرور پيروزي:w32::w32:

خیلی خوشحال نباش شما استقلالیا عادت دارین 6 تا 6 تا بخورین اون تیمی هم که 6 تا خورد یه استقلال دیگه بود به پسوند اهواز . حالا این دربی پرسپولیس به یه استقلال دیگه با پسوند تهران 6 تا میزنه که دیگه روتون کم شه و کل کل نکنین

shahab85

عضو جدید
برد تيم در پيت استقلال را به هواداران نديد بديد اين تيم تبريك ميگم
البته فعلا كه تو جدول زير مائيد
راستي
اگه بدونيد چقدر ماها خوشحال شديم
آخه نتيجه شش صفر و شعار شش تايياش تداعي كننده خاطرات خيلي قشنگي براي ما بود:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشحالم از اینکه استقلالیا فکر تفاضل گلشون رو کردن!

آخه امسال "دوووو" بازی با پرسپولیس دارن! و خوب مثلا" باید واسه این دوبازی تفاضل 12- رو واسه خودشون در نظر بگیرن!

خلاصه خوب شد .. خیلی زشت بود استقلال آخر فصل تفاضلش منفی باشه!

من اين حرفو قبلا زدم گفتن شتر در خواب بيند پنبه دانه...
پس اينو قبول كن كه ما كاملا رو 6 امتياز از طرف شما حساب كرديم
برد تيم در پيت استقلال را به هواداران نديد بديد اين تيم تبريك ميگم
البته فعلا كه تو جدول زير مائيد
راستي
اگه بدونيد چقدر ماها خوشحال شديم
آخه نتيجه شش صفر و شعار شش تايياش تداعي كننده خاطرات خيلي قشنگي براي ما بود:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
بابا بزرگ تو كه 6 تاي اينهمه خوب جلو چشمته پس حتما 7 سال پياپي ديگه عين روزه واست اونو كه يادت نرفته؟؟؟؟:biggrin::biggrin:

Matrix

عضو جدید
من اين حرفو قبلا زدم گفتن شتر در خواب بيند پنبه دانه...
پس اينو قبول كن كه ما كاملا رو 6 امتياز از طرف شما حساب كرديم

بابا بزرگ تو كه 6 تاي اينهمه خوب جلو چشمته پس حتما 7 سال پياپي ديگه عين روزه واست اونو كه يادت نرفته؟؟؟؟:biggrin::biggrin:

آخه تیم هفدهم که نباید همچین جسارتی میکرد!

حالا دو تا بازی دیگه ببرین بعد در این مورد مذاکره میکنیم! اِ ... بازی دوم مصادف شد با بازی با پرسپولیس !

زیاد خوشحال نباشید!:D

shahab85

عضو جدید
نيست كه تو اين هفت سال توي همه بازي ها پرسپوليس رو برديد؟
امسال كه رفتيد دسته اول ميفهميد دنيا دست كيه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اگه دو تا بازي ديگه رو برديد و اومديد بالاي جدول بعد حرف بزنيد
ديگه تباني كردن از اين تابلوتر هم مگه مي شد من نمي دونم مدير عامل اسي اهواز چقدر پول مي گيره از اسي تهران كه اينطوري كوتاه مياد اون از پارسال كه مربي تيمشو داد به اسي ها هيچي نگفت اينم از بازي امسال كه خواست كمكي كرده باشه به اسي ولي چه فايده بازي هاي بعدي كه مي بازنن نمي دونم مربي اسي امير حان چي مي خواهد جواب بده :child:

کربلایی

مدیر بازنشسته
به سلام
کجان این پرسپولیسیا........حال کردین بازیو؟
اینطوری باید بازی کنین که هردفعه حرص داوریو نخورین.....خیلی چسبید..این تازه یه گوشش بود
اشکش مانده:D

استقلال سروره
باش تا نوبتت برسه:biggrin:
گفتم جنبه برد ندارید! قبول نمی کنید که:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باش تا نوبتت برسه:biggrin:
گفتم جنبه برد ندارید! قبول نمی کنید که:D
عزيزم الان ديگه ما نوبتمون رسيده ديگه اوانس دادن تموم شد :thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:
تا حالا بهتون هرچي فرصت داديم قدر ندونستين اخر ليگ كه قهرمان نشدين نياي گله كني يه ذره بيشتر اوانس ميدادينا شما قدر ندونستين:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم الان ديگه ما نوبتمون رسيده ديگه اوانس دادن تموم شد :thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:
تا حالا بهتون هرچي فرصت داديم قدر ندونستين اخر ليگ كه قهرمان نشدين نياي گله كني يه ذره بيشتر اوانس ميدادينا شما قدر ندونستين:thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2:

اره واقعا شما لطف داريد به خصوص پارسال كه اگه شما به ما اوانس نمي داديد ما قهرمان نمي شديم :w15::w15::w15:

خوب پارسال سيزدهم شديد الان هم تازه اومديد وسط جدول :w15::w15:

بالا