اییییییییییش شما اسقتلالیا خوشحالی کردنتون هم به روشهای عهد بوق و کپی همدیگه س ....بابا یکم خلاقیت داشته باشید ....
قربون شما که خلاقیت از همه جاتون میباره.
خلاق.
خالق.
مخترع.
سوبله چوبله....
ای وای ببخشید حواسم نبود یاد خاطرات بد افتادید؟
اییییییییییش شما اسقتلالیا خوشحالی کردنتون هم به روشهای عهد بوق و کپی همدیگه س ....بابا یکم خلاقیت داشته باشید ....
خوبه آخرش یه خلاقیتی به خرج دادید ..قربون شما که خلاقیت از همه جاتون میباره. خلاق. خالق. مخترع. سوبله چوبله.... ای وای ببخشید حواسم نبود یاد خاطرات بد افتادید؟
سلام به همه اس اس ی ها...
خوبه آخرش یه خلاقیتی به خرج دادید ..
نگا کنن با چنتا بازی خوب چقد ذوق زده شدن ...بابا حداقل یه رویی بزارید واسه پس فردا که دوباره اسقتلال همون تیم پرحاشیه پایین جدولی سابق شد بتونید تو روی ما نگاه کنید ...قابل توجه اس اس یها به پرسپلیسیا یکم ترحم کنید لطفن. پرسپلیسیا ناراحت نباشید شمام یه روز قوی میشید.
اصلا کی استقلال پایین جدولی بوده...خوبه حداقل خودشون قبول دارن که لازم نیست خلاقیت داشته باشن وقتی موفقیتی نیست خلاقیت میخوان چیکار .. نگا کنن با چنتا بازی خوب چقد ذوق زده شدن ...بابا حداقل یه رویی بزارید واسه پس فردا که دوباره اسقتلال همون تیم پرحاشیه پایین جدولی سابق شد بتونید تو روی ما نگاه کنید ...
این جمله تون نشون میده از وسطای نیم فصل امسال به بعد فوتبال میبینین ...........اصلا کی استقلال پایین جدولی بوده...
.
حالا کل کل ها جای خود. باور کنید تو این زمین ها بازسلونا رو هم میشه برد. وقتی بازیکن نمیتونه درست رو پاش وایسته , دیگه بازی نمیشه کرد. حالا میخواد استقلال باشه یا پرسپولیس.
من خودم این زمین رو از نزدیک دیدم. باور کنید ممکن نیست بتونی روش درست راه بری . ملوانی ها عادت کردن به همین خاطر میتونن توپ بزنن.
از بین زفتن پرسپولیش معنیش این میشه که شمام دیگه مطرح نمیشید. هر تیمی که حریف خود را تحقیر کند , شایسته هماوردی نیست. در میدان هماوردی جوانمردی اولین حرف رو میزنه. سعی کن جوانمرد باشی و الا از دور میری کنار. همین کار ها رو کردید که سالهای سال سپاهان براتون آقایی کرد. الان هم ممکنه همان صحنه تکرار بشه.ولی دلم به حال این لنگی ها سوخت کلی امید داشتن که با دنیزلی یه مساوی بگیرن که اونم نشد
آخی...
اشکال نداره غصه نخورین
راستی یادم رفت که دیگه این باخت ها واسشون طبیعی شده خودشونم میدونند همیشه بازنده هستن
چرا فقط یه بار پایین جدولی بود که اونم با فیروز خان بود......این جمله تون نشون میده از وسطای نیم فصل امسال به بعد فوتبال میبینین ...........
درست میگید شما. ولی اگه یادت باشه استقلال هم نتونست کارئیشو تو اون زمین نشون بده. میگم من اون زمینو دیدم. چمن هاشو بزنی مثه اره بالا پائینه. حتی یه وجبشم صاف نیست. یعنی پای انسان درست به زمین نمیچسبه.یعنی میگی زمین کجه؟
تو آزادی هم که زیاد باخته؟
این تحقیر نیساز بین زفتن پرسپولیش معنیش این میشه که شمام دیگه مطرح نمیشید. هر تیمی که حریف خود را تحقیر کند , شایسته هماوردی نیست. در میدان هماوردی جوانمردی اولین حرف رو میزنه. سعی کن جوانمرد باشی و الا از دور میری کنار. همین کار ها رو کردید که سالهای سال سپاهان براتون آقایی کرد. الان هم ممکنه همان صحنه تکرار بشه.
یادتون باشه : حریف انسان ممکنه گوشت اونو بخوره ولی دیگه استخونهاشو دور نمیندازه. یکم با مرام باشید تا شایسته بمانید.
نتیجه این رفتار شما رو اینده مشخص میکنه که به کجا میرسه. حریف جوانمرد اونیست که اگه دید رقیبش زمین میخوره , بهش کمک کنه . نه اینکه لگد بزنه. این چیزا تو مرامنامه جوانمردی هست , حالا اگه کسی ازش اطلاع نداشته باشه , نمیشه گفت بی تقصیره.این تحقیر نیس
این یه حقیقهته که شما با چشم حقارت نگاش میکنین .....
نتیجه این رفتار شما رو اینده مشخص میکنه که به کجا میرسه. حریف جوانمرد اونیست که اگه دید رقیبش زمین میخوره , بهش کمک کنه . نه اینکه لگد بزنه. این چیزا تو مرامنامه جوانمردی هست , حالا اگه کسی ازش اطلاع نداشته باشه , نمیشه گفت بی تقصیره.
خوب تو دربی برگشت بهش میبازیم تا یه کمکی بهش کرده باشیم....نتیجه این رفتار شما رو اینده مشخص میکنه که به کجا میرسه. حریف جوانمرد اونیست که اگه دید رقیبش زمین میخوره , بهش کمک کنه . نه اینکه لگد بزنه. این چیزا تو مرامنامه جوانمردی هست , حالا اگه کسی ازش اطلاع نداشته باشه , نمیشه گفت بی تقصیره.
خوب تو دربی برگشت بهش میبازیم تا یه کمکی بهش کرده باشیم....
نتیجه این رفتار شما رو اینده مشخص میکنه که به کجا میرسه. حریف جوانمرد اونیست که اگه دید رقیبش زمین میخوره , بهش کمک کنه . نه اینکه لگد بزنه. این چیزا تو مرامنامه جوانمردی هست , حالا اگه کسی ازش اطلاع نداشته باشه , نمیشه گفت بی تقصیره.
میدونم شوخی میکنی.خوب تو دربی برگشت بهش میبازیم تا یه کمکی بهش کرده باشیم....
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماندخوب تو دربی برگشت بهش میبازیم تا یه کمکی بهش کرده باشیم....
تا حالا تو جو خود فوتبال نبودی....میدونم شوخی میکنی.
از من بخوای : من اعتقادم به اینه که اگه تیم حریف متوجه مشکلات حریفش شد میتونه بازیکن هم بهش بده. و خیلی کمک ها. حریف یه موقع است که باید باهاش رقابت کرد. یه موقع هم هست که باید بهش کمک کرد.
رفتار شما مثه مگس هایی است که رو زخم میشینن. سعی کنید مگس روی زخم نباشید.