دوست ِ عزیز با کلمات بازی نکنیم بهتر نیست؟؟؟ من برای بار هزارم صحبت هام واضح تر توضیح میدم گفتم وقتی مسی بهترین بازیکن جهان میشه اولا که در وهله ی اول افتخار خودشه و جایزه اش میره تو خونش(هیچ اثری از جایزش در باشگاه بارسلونا نمی مونه)،در مرحله بعدی واسه کشورشه اونم فقط در این حد که وقتی میری تحقیق میکنی بهترین بازیکنان جهان کیا بودن میگن مسی از آرژانتین.<br>و بعدشم تازه اگه قرار باشه تیمی برای مدت کوتاهی نه به عنوان افتخار!!! از بهترین بودن کسی شاد باشه باید اون تیمی باشه که بازیکن مورد نظر در اون درخشیده ...<br>من میگم هیچ بازیکن ایرانی در زمان شاغل بودنش در تیم های ایرانی(جز خداداد در بهمن فکر کنم) موفق به کسب جایزه ای نشده<br>حرف شمارو نمی فهمم یعنی مسی که فوتبالش رو از گراندولی و نیوولز اولد بویز شروع کرده الان وقتی بهترین بازیکن دنیا میشه اون تیمها هم یه افتخار به تاریخچه ی افتخاراتشون اضافه می کنن؟؟؟
یعنی مثلا الان علی دایی با سایپا قهرمان کشور میشه هرتابرلین یه عنوان قهرمانی به عنوان های خودش اضافه میکنه چون یه روزی اونجا بازی کرده!!!
حالا شد حرف حساب افتخارات تیمی رو از جهات زیر بررسی می کنیم(دیگه نمیگم اطلاعاتتون غلط و ناقصه تا توهین تلقی نکنید
لیگ کشور
استقلال هفت بار(1349،1353،1368،1376،1379،1384،1388)
پرسپولیس نه بار (1350،1352،1354،1374،1375،1377،1378،1380،1386)
تنها موردی که از ما بالا تر هستین که اونم اگه قرار باشه با توجه به مجموع امتیازات کسب شده مقایسه کنیم و روند عملکردی تیم رو بسنجیم ما برتریم ولی مهم قهرمانی هاست که احتمالا به زودی قهرمانی ها برابر میشه و دیگه ...
جام حذفی
استقلال 5 قهرمانی(1357،1374،1379،1380،1387) و 3 نائب قهرمانی
پرسپولیس 5 قهرمانی(1366،1370،1378،1389،1390) و یک نائب قهرمانی
جام باشگاه های آسیا(قهرمانان هر کشور شرکت می کردن)
استقلال با دو قهرمانی،دو نائب قهرمانی و دو مقام سومی بعد از تیم یوهانگ استیلرز کره(سه قهرمانی بدون نائب قهرمانی) به همراه الهلال عربستان دومین پرافتخار این جام هست
شما در این جام هیچ افتخاری ندارید با بی اطلاعی(اگه توهین تلقی نکنید) جام برندگان یا جام در جام آسیا رو که معمولا تیم های درجه دو هر کشور(تیم های اول به رقابت های اسیایی می رفتن و تیم دوم کشور وارد اون رقابت ها می شد) مقایسه نکنید
می بینی که ما شش بار به جمع چهار تیم اومدیم و چهار بار فینال رفتیم فینالی که پرسپولیس در حسرتش می سوزه
جام برندگان آسیا
در این جام همونطور که گفتم تیمهای دوم هر کشور شرکت می کردن یعنی قهرمان کشور مسابقات آسیایی شرکت می کرد و اصلا فرصت شرکت در این جام بهش داده نمیشد تا مقامی کسب کنه ...
اگه دقت کنید تقریبا تیم صاحب نامی در سطح آسیا جز الهلال تو برندگان و شرکت کنندگان این جام وجود نداره
پرسپولیس یک قهرمانی و یک نائب قهرمانی داره
اینکه شما دو جام رو با هم قرار دادید عین این می مونه لیگ قهرمانان اروپا رو با لیگ اروپا مقایسه کنیم یه نگاه به تیم های شرکت کننده و جام گیرنده ی این دو تا بندازیم تفاوت ها رو میشه فهمید تفاوت این دو جام در آسیا هم این شکلی بود.
این جام از سال 91 تا 2002 برگزار شد فکر می کنم در این مدت فقط یک بار استقلال در این جام شرکت کرد(چون دفعات دیگه ای که قهرمان جام حذفی شد قهرمان لیگ هم بود و تو جام باشگاه ها شرکت کرد)اون یک بار هم فکر کنم به الاتحاد عربستان باخت مرحله اش یادم نیست
دربی
24 برد استقلال
32 مساوی
17 برد پرسپولیس
یه توضیحم در مورد دربی بدم حتما می دونید سه بازی دربی سه بر صفر به سود استقلال از سوی فدراسیون اعلام شده که دلایلش رو الان با هم بررسی می کنیم
دربی سال 48 بود چهارمین دربی پرسپولیس تا قبل از اون موفق به برد استقلال نشده بود این بازی رو هم تا دقیقه 82 یک بر صفر با گل مظلومی عقب بود که به دلیل اعتراض به داوری زمین بازی رو ترک کرد این اولین بازی ای بود که سه بر صفر به نفع استقلال اعلام شد (شما بودین به نفع پرسپولیس اعلام می کردین!؟!)
دربی سال 49 ششمین دربی بود که هنوز پرسپولیس در حسرت پیروزی بر استقلال قرار داشت این بازی یک بر یک مساوی بود که باز هم پرسپولیس به دلیل اعتراض به داوری زمین بازی را ترک کرد!!! شما جای فدراسیون چی می کردین؟؟؟
دربی سال 73 که سی و هشتمین دربی بود و بازی دو بر دو مساوی بود که بعد از درگیری بازیکنان دو تیم تماشاگران وارد زمین شدن و بازی نیم تمام ماند و به سود استقلال از سوی فدراسیون اعلام شد
خب حالا شما باز هم قبول نمی کنید؟؟؟ کاری نداره این سه برد مارو هم کم کنید و به خودتون اضافه کنید بازم که عقبید
فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال این باشگاه را پس از الهلال عربستان و یوکوهاما مارینوس ژاپن، سومین باشگاه برتر فوتبال آسیا در قرن بیستم اعلام کردهاست
استقلال در سال 2010 و 2011 برای دو سال پیاپی به عنوان پرتماشاگر ترین باشگاه آسیا معرفی شد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا، پرسپولیس به عنوان پرهوادارترین تیم فوتبال آسیا برگزیده شده است و پس از آن دالیان چین و الهلال عربستان در رتبههای بعدی قرار دارند این تیم همچنین بعد از الهلال و یوکوهاما و استقلال در رده چهارم باشگاه های برتر آسیا در قرن بیستم قرار گرفته ...
بازی فینال استقلال و جوبیلیو ایواتا ژاپن که در ورزشگاه آزادی برگزار میشد، با حضور ۱۲۰ هزار نفر پرتماشاچیترین بازی تاریخ جام باشگاههای آسیا بوده است.
امیدوارم عین همیشه لنگیا از رو حرفام نپرند و جوابی منطقی بدن