كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هر وقت خواستي بشمر ..
.راستي تا چند بلدي؟؟
حتما تا5 رو كه بلدي؟؟!!! يادتونه...؟ يا با يه گل همه رو فراموش كرديد!!:D

فک کنم بعد 5 ، 6 باشه نه :question::question::question:

آها درسته 6 ;);)

مث...:question:

مث...:question:
آها مث 6تایی ها یادتونه که...:w25::w25::w25:

6تاییها هی هی

6تاییها هی هی
:w15::w15::w15:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: MEG

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا ما یک بار گذاشتیم ببرین که جلو طرفدارها آبرو ریزی نشه...
حالا مزه برد رو فهمیدید..

اوخی بمیرم واسه شماها دستون درد نکنه خیلی لطف کردین ....
اما یه چیزی شما که لالایی بلدین چرا خوابتون نمیبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که اینقدر طرفدار طرفدار میکنین و مزه برد رو میدونین بگین ببینم
طرفدارای ما با ما مشکل داشتن یا طرفدارای شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میبردین تا بد ترین فحشا رو واعظ و مرفاوی نخورننننننننننننننننننننن

artmiss

عضو جدید
اي باباااااااااا
حالا هر چي نميخوايم چيزي بگيم تا واسه خودتون شاد باشين نميشه هاااااااااااا !
بعد عمري تونستين اين بازيو ببيرين ديگه!
درسته بردن تيمه قدرى مثل استقلال اينقدر شادى هم داره واقعا
ولي بسه ديگه بابااااااااا
ميگم به جا اينكه اينقدر جشن بگيرين برين بازيكناى تيمتونو جمع و جور كنين وسط بازي نگيرن همديگه رو نزنن!!
خوب شد حقيقى و شيث به قول خودشون اون شوكو به تيم وارد كردن!:D
وگرنه تيمتون نميبرد!:D
حالا شانس آورديم شوكش اونقدر شديد نبود وگرنه كريم به جا وسط زمين احتمالا از جلو دروازه خودتون شوت ميكرد!!:D

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي باباااااااااا
حالا هر چي نميخوايم چيزي بگيم تا واسه خودتون شاد باشين نميشه هاااااااااااا !
بعد عمري تونستين اين بازيو ببيرين ديگه!
درسته بردن تيمه قدرى مثل استقلال اينقدر شادى هم داره واقعا
ولي بسه ديگه بابااااااااا
ميگم به جا اينكه اينقدر جشن بگيرين برين بازيكناى تيمتونو جمع و جور كنين وسط بازي نگيرن همديگه رو نزنن!!
خوب شد حقيقى و شيث به قول خودشون اون شوكو به تيم وارد كردن!:D
وگرنه تيمتون نميبرد!:D
حالا شانس آورديم شوكش اونقدر شديد نبود وگرنه كريم به جا وسط زمين احتمالا از جلو دروازه خودتون شوت ميكرد!!:D

بعد عمری بردن ؟:D آخرین بار هم که اینا برنده بودن:smile: ولی من واقعا متاثر شدم , خدا به طالبلو صبر بده از ذوق گلی که خورده بود داشت بی هوا این طرف و اون طرف می رفت:D

artmiss

عضو جدید
بعد عمری بردن ؟:D آخرین بار هم که اینا برنده بودن:smile: ولی من واقعا متاثر شدم , خدا به طالبلو صبر بده از ذوق گلی که خورده بود داشت بی هوا این طرف و اون طرف می رفت:D

منظورتون از آخرين بار 6 تا بازى قبلتره ديگه؟!!
مهم نيست آخرين بار كي برده
مهم اينه كه كى بيشتر برده!
كه با اين بازى تازه شديم 20-17 به نفع استقلال!;)
پرسپوليسيا ميتونن خوشحال باشن چون حالا حالاها مونده تا به ما برسن!
باز صد رحمت به طالبلو!
حداقل بعد اينكه گل خورد اونجور قاطى نكرد و ازون شوكهاى وحشتناك مدل حقيقى به بازيكناش نداد!!:D

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز صد رحمت به طالبلو!
حداقل بعد اينكه گل خورد اونجور قاطى نكرد و ازون شوكهاى وحشتناك مدل حقيقى به بازيكناش نداد!!:D

منو یادت نمی آد؟ من نه پرسپولیس ام نه استقلالی :smile: پس برام فزقی نداره کی برد یا کی باخت . ضمنا بردهایه پرسپولیس بیشتره چون تو اون 3 بازی که با رای کمیته انضباطی به نفع استقلال تموم شد,پیروزی برتده بود;)
به هر حال ایشالله تیمتون تو باشگاه های آسیا مقام بیاره :razz:

artmiss

عضو جدید
منو یادت نمی آد؟ من نه پرسپولیس ام نه استقلالی :smile: پس برام فزقی نداره کی برد یا کی باخت . ضمنا بردهایه پرسپولیس بیشتره چون تو اون 3 بازی که با رای کمیته انضباطی به نفع استقلال تموم شد,پیروزی برتده بود;)
به هر حال ایشالله تیمتون تو باشگاه های آسیا مقام بیاره :razz:

از پستتون متوجه شدم كه پرسپوليسي نيستين،چون گفتين آخرين بار هم اينا برده بودن!
من فكر نميكنم اون سه تا بازيو پرسپوليس برنده بود!!!
مهم نتيجه ايه كه رقم ميخوره و ثبت ميشه!;)
ايشالله تيم شما هم كه نميدونم چيه قهرمان ايران يا اروپا يا آمريكاى حنوبي يا آفريقا يا...بشه!;)

آخرین ویرایش:

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
از پستتون متوجه شدم كه پرسپوليسي نيستين،چون گفتين آخرين بار هم اينا برده بودن!
من فكر نميكنم اون سه تا بازيو پرسپوليس برنده بود!!!
مهم نتيجه ايه كه رقم ميخوره و ثبت ميشه!;)
ايشالله تيم شما هم كه نميدونم چيه قهرمان ايران يا اروپا يا آمريكاى حنوبي يا آفريقا يا...بشه!;)

مرسی , من طرفدار منچستر واینترم , حوصله ی فوتبال داخلی رو ندارم ;)

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
:heart:
:heart:
:w32::w33::w36::w40::w42::w14::w42::w40::w36::w34::w31::w26::w27::w23:

nadielectron

عضو جدید
hoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrra

hoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrra

وای عجب بردی بود زیباترین روز زندگیم بود خلاصه بردیم

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه هواداران . اومدم بگم : تـــــــــــبریک . . .
میگم اینا کی میخوان باور کنن که ول معطلند؟
یه زمین , یک کشور , یک تیم , اونم پرسپولیس.
سال آینده یه پول کلان کنار میذاریم که با بازیکنان تیم استقلال قرارداد ببندیم که بیان پرسپولیس یا استیل اذین یا تراختور بازی کنن و یا اینکه پرسپولیسی بشن و یه روز خوش تو زندگیشون ببینن.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز صد رحمت به طالبلو!
اره همون 6 بازی قبلتره
میتونین برین یه سری به امار بازیها بزنین که استقلال 3 بار به لطف کمیته انظباطی برنده شده
برو یه صدقه ای چیزی بده و خداتو شکر کن که بیشتر از دو تا نخوردین
بابا این دروازه بان خرافاتی شما هم که قبل گل قاط زده بود داشت با دروازش ور میرفت:biggrin::biggrin:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا يه بار برديد ديگه ...چه خبره !!از اول معلوم بود كه قراربوده ببرين...
جوجه رو آخر فصل ميشمرند...
من هر چی تو این باشگاه پرسپولیس دنبال جوجه گشتم پیداش نکردم .شما این آدرس باشگاه استقلال رو اگه میدونید بنویسید تا من برم اونجا ببینم این جوجه ها کجان تا بشمارمشون. میگن باید به تیم رقیب کمک کرد. خوب من هم میام جوجه های استقلال رو میشمارم تا کمکی کرده باشم. تو باشگاه پرسپولیس همش شیر ها را میشمارند . نمیدونم چیکار کنم.
اینو بحساب یک سئوال بگذارید چون من تو این بخش کل کل نمیکنم. خدائیش فقط میخوام جواب سئوالم رو بدونم.همین.

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز صد رحمت به طالبلو!

تو 90 هم عادل گفت که ، طالب لو بد خط روی تیرک خرافات نوشت گل خورد
با این همه جادو و جنبل هم نتونستین ببرین ، بیاین مث ما فوتبال بازی کنین

ariana2008

عضو جدید
ما باختیم ولی با ناداوری باختیم
در ضمن برید روی فرهنگ بازیکناتون کار کنید....خود در گیری دارن
واین که در تاریخ دربی ما بیشتر بردیم و شما هنوز به گرد پامون هم نرسیدین

ariana2008

عضو جدید
:D:D:D
سال آینده یه پول کلان کنار میذاریم که با بازیکنان تیم استقلال قرارداد ببندیم که بیان پرسپولیس یا استیل اذین یا تراختور بازی کنن و یا اینکه پرسپولیسی بشن و یه روز خوش تو زندگیشون ببینن.

نه دوست عزیز ما فصل بعد ناخوشی شما رو می بینیم.
در ضمن بازیکن های ما اینقدر بدبخت نیستن بیان پرسپولیس:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظر شخصیمو اینجا میگم و از نظر خودم تا حد زیادی درسته.
حالا هر کی میخواد قبول کنه هر کی دوس نداره هم قبول نکنه.
ولی کسی حق نداره توهین کنه به صحبتهام،چون منم به کسی توهین نمیکنم.

به نظر من این بازی هم تبانی بود.با این تفاوت که خیلی گنده تر و حرفه ایی تر از تبانیهای قبلی بود.

وقتی تو اکثر روزنامه های کشور همه مسئولین حرف از برنده شدن یه تیم تو این داربی زده بودن واسه پایان دادن به شایعات تبانی تساوی و رفع اتهام از خودشون، وقتی تو اکثر روزنامه های کشور هر کسی که مصاحبه کرده بود از برد پرسپولیس نوشته بودن از بازیکنان تا مربیانشون گرفته که بطور قطع گفته بودنم پرسپولیس میبره ، اونم در حالی اصلا حتی یه استقلالی بطور قاطع نگفته بود ما میبریم.اخه رو چه حسابی؟اونم در حالی که اکثرا میدونستن استقلال قویتره و پرسپولیس در اون حدی نبود که جلوش وایسه.

وقتی سید صالحی از دو قدمی دروازه توپی که بچه های محله ی ما هم میتونن گل کنن،دروازه ی به اون بزرگی میفرسته تو بغل حقیقی و کریم باقری از اون فاصله با یه شوت الکی که هیشکی پشت محوطه جریمه به اون حساسی جلوش واینساد و طالبلو هم اگه نگاه کنید قبل ضربه بی دلیل کلی از گل اومد بیرون،در حالی که اگه از تصویر بالا نگاه کنید قبل زدن ضربه هم خودش به حد کافی از گل اومده بود بیرون و کاملا بی دلیل بود وقتی میدونست کریم میخواد شوت بزنه از گل اونقدر زیاد بیاد بیرون که توپ راحت از بالای سرش بره تو گل.

وقتی بعد بازی تمام مسئولین شاد بودن که رفع اتهام شدن و یه تیم برده و گفتن دیدین اینهمه میگین تبانی اصلا این چیزا در کار نیست و یه تیم برد؟

شاید میخواستن دل علی دایی رو بدست بیارن و جبران بدرفتاری تو تیم ملی رو باهاش کرده باشن.
شاید میخواستن تعداد باختهای پرسپولیس در دیدارهای رو در رو با استقلال رو کم کرده باشن.

کلا ناراحت نیستم از باخت چون اولا حقمون نبود و دوما واقعا فوتبال کثیف شده.

اما اینو بدونن استقلال یا تو لیگ یا تو لیگ قهرمانان گل میکاره و اونجا دیگه دست هیچ کثیفکاری نمیتونه بهشون برسه.

البته از صمد مرفاوی هم اشتباه کرد،که عمدی یا سهوا رو ما نمیدونیم.اخه اینهمه بازی خسرو کنار خط بازی کرد اونوقت به چه دلیل تو دربی اومد گذاشتش وسط زمین؟
اصلا شما یه سانتر از کنار از سید صالحی دیدین که گذاشته بودش لب خط؟
اونوقت تا اخر بازی هم گذاشت تو زمین بمونه و حتی نکرد یوسفی رو جاش بیاره.
یا امیر آبادی رو عوض اینکه هافبک سمت چپ بذاره میاد دفاع سمت چپ میذاره که آرایش دفاع رو که 3تا قد بلند هستن بهم بریزه در حالی که اگه صادقی بود دیگه هر 4تاشون قد بلند و در یه اندازه بودن.
هافبک دفاعی رو هم میتونست رحمتی بذاره و حسین کاظمی هافبک وسط باشه و جانواریو سمت چپ و حیدری سمت راست و خط حمله رو هم مجیدی و اکبرپور بذاره.حالا یکیش یه ذره عقبتر که کمک به هافبک کنه و دیگری کاملا نوک باشه.
مشکل مربیان ایرانی تاکتیک نیست اولین مشکلشون اینه که بلد نیستن چه کسی و در چه جایی به کار بگیرنش.

به هر حال به هواداران پیروزی تبریک بگم و بذار اینبار دل نصف دیگه شاد شده باشه :gol:

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
درگیر همین انتقادپذیری و معرفتتم خانومی ;)
ممنونم ازت :gol:

آخرین ویرایش:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط علی دایی . جدا فوتبال رو حال کردم . اصلا کریم باقری رو عشقه .

سحر جون

عضو جدید
ای بابا یه بارم شما پیروزیا طعم ه پیروزی رو بچشید اشکالی نداره خوش باشین پیروزیااا...ولی بازم اخرش فقط استقلالههههه..بله اینطوریاست..

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظر شخصیمو اینجا میگم و از نظر خودم تا حد زیادی درسته.
حالا هر کی میخواد قبول کنه هر کی دوس نداره هم قبول نکنه.
ولی کسی حق نداره توهین کنه به صحبتهام،چون منم به کسی توهین نمیکنم.

به نظر من این بازی هم تبانی بود.با این تفاوت که خیلی گنده تر و حرفه ایی تر از تبانیهای قبلی بود.

وقتی تو اکثر روزنامه های کشور همه مسئولین حرف از برنده شدن یه تیم تو این داربی زده بودن واسه پایان دادن به شایعات تبانی تساوی و رفع اتهام از خودشون، وقتی تو اکثر روزنامه های کشور هر کسی که مصاحبه کرده بود از برد پرسپولیس نوشته بودن از بازیکنان تا مربیانشون گرفته که بطور قطع گفته بودنم پرسپولیس میبره ، 1اونم در حالی اصلا حتی یه استقلالی بطور قاطع نگفته بود ما میبریم.اخه رو چه حسابی؟اونم در حالی که اکثرا میدونستن 2استقلال قویتره و پرسپولیس در اون حدی نبود که جلوش وایسه.

وقتی 3سید صالحی از دو قدمی دروازه توپی که بچه های محله ی ما هم میتونن گل کنن،دروازه ی به اون بزرگی میفرسته تو بغل حقیقی و 4کریم باقری از اون فاصله با یه شوت الکی که هیشکی پشت محوطه جریمه به اون حساسی جلوش واینساد و طالبلو هم اگه نگاه کنید قبل ضربه بی دلیل کلی از 5گل اومد بیرون،در حالی که اگه از تصویر بالا نگاه کنید قبل زدن ضربه هم خودش به حد کافی از گل اومده بود بیرون و کاملا بی دلیل بود وقتی میدونست کریم میخواد شوت بزنه از گل اونقدر زیاد بیاد بیرون که توپ راحت از بالای سرش بره تو گل.

وقتی بعد بازی تمام مسئولین شاد بودن که رفع اتهام شدن و یه تیم برده و گفتن دیدین اینهمه میگین تبانی اصلا این چیزا در کار نیست و یه تیم برد؟

شاید میخواستن 6دل علی دایی رو بدست بیارن و جبران بدرفتاری تو تیم ملی رو باهاش کرده باشن.
شاید میخواستن 7تعداد باختهای پرسپولیس در دیدارهای رو در رو با استقلال رو کم کرده باشن.

کلا ناراحت نیستم از باخت چون اولا 8حقمون نبود و دوما واقعا فوتبال کثیف شده.

اما اینو بدونن استقلال یا تو 9لیگ یا تو لیگ قهرمانان گل میکاره و اونجا دیگه دست هیچ کثیفکاری نمیتونه بهشون برسه.

البته از صمد مرفاوی هم اشتباه کرد،که عمدی یا سهوا رو ما نمیدونیم.اخه اینهمه بازی خسرو کنار خط بازی کرد اونوقت به چه دلیل تو دربی اومد گذاشتش وسط زمین؟
اصلا شما یه سانتر از کنار از سید صالحی دیدین که گذاشته بودش لب خط؟
اونوقت تا اخر بازی هم گذاشت تو زمین بمونه و حتی نکرد یوسفی رو جاش بیاره.
یا امیر آبادی رو عوض اینکه هافبک سمت چپ بذاره میاد دفاع سمت چپ میذاره که آرایش دفاع رو که 3تا قد بلند هستن بهم بریزه در حالی که اگه صادقی بود دیگه هر 4تاشون قد بلند و در یه اندازه بودن.
هافبک دفاعی رو هم میتونست رحمتی بذاره و حسین کاظمی هافبک وسط باشه و جانواریو سمت چپ و حیدری سمت راست و خط حمله رو هم مجیدی و اکبرپور بذاره.حالا یکیش یه ذره عقبتر که کمک به هافبک کنه و دیگری کاملا نوک باشه.
مشکل مربیان ایرانی تاکتیک نیست اولین مشکلشون اینه که بلد نیستن چه کسی و در چه جایی به کار بگیرنش.

به هر حال به هواداران پیروزی تبریک بگم و بذار اینبار دل نصف دیگه شاد شده باشه :gol:
1-مث اینکه شما مصاحبه نفریه و دیگر اعضای هیئت مدیره ی اس اس ها رو نخوندین؟

2-کی کفته اس اس سره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-پس موقعیت هوار چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4-شوت کریمم جزء تبانی بود؟(حتماّ بین توپ و تور دروازه!!!!!!!!!!!!!!!!)

5-تو گل هم میموند نمیتونس شوت کریم رو بگیره

6-تو تیم ملی بد نتیجه گرفت اخراج شد.
چرا تو بازی با شاهین جران نکردن؟؟؟؟؟؟؟

7- 3تا بردتون رو که مدیون کمیته انضباطی هستین.

8-باخت کاملاّ حقتون بود

9-خواب دیدی خیر باشه!

بالا