Modernist
عضو جدید
یه روزصبح از خواب می پری می بینی ساعت از8گذشته وای باید برم دوش بگیرم اینو میگی میری دوش می گیری میشه 8:15 تا بیای حاضر بشی بری میشه 8:30 بعدش اینقدر تو فکری که راه رو کلی عوضی میری 9 میرسی سر کار نرسیده باید کامپیوتر رئیستو ویروساشو بکشی ( اول صبح کشت و کشتار) اونم هنوز کیفتو نذاشتی زمین بعدش یه خروار آدم میریزه سرت که یکیشونو باید شبکشو درست کنی اون یکی میگه برات فیلم آوردم دوبله برای دخترت اون یکی میگه سایت فلان دزد زده کولرشو بردن نامه اون چه جوری بنویسم ساعت 10 صبح شده من هنوز کیفمو از روی دوشم پائین نذاشتم صبحونه که بخوره تو سرم یهو یکی زنگ میزنه میگه راستی نتورک مارکتینگ میای یه ساله 235 میلیون کاسبی ساعت 11 رئیس یه جلسه میزاره سعی می کنه تا 12 طولش بده وای گشنمه آبدارچی مون میگه چایی می خوری نه بابا با شکم گرسنه که نمیشه بزار برای بعد ناهار دارم ناهار گرم میکنم میگم اوه یادم رفت یه زنگ بزنم لا اقل حال دخترمو بپرسم میگم نه ولش کن اون که مریضه خانم هم تا 2صبح پا کامپیوتر بوده الان خوابن ناهارمو که دارم می خورم آموزشه نصب آنتی ویروس پاندا رو هم پشت تلفن دارم یاد میدم نفهمیدم چه جوری خوردم ساعت 1:30 باید بریم جلسه با مدیر عامل یه کم دیر تر کلاس داره 2 میرم ساعت 4:30 ولمون میکنن برمیگردم که کارت بزنم برم خونه باز هم یکی میاد میگه اینو هر کاری میکنیم نمیاد بالا میگم واستا خودم میارمش بالا میشه 5:30 وای برم خونه هوا تاریک شده من هنوز پف چشام نخوابیده با هوای کثیف یهو زنگ تلفنم زنگ میزنه کدوم گوری هستی منم که زی زی چشم اومدم تو راهم 6:15 خونه ام یه بوس از دخترم اشک چشماش رو هم دیدم خانومو میگم هنوز پای کامپیوتره جواب سلام زورکی ظرفها رو می شورم یه شام کباب تابه ای گذاشتم با برنج دخترم نمی خوره ویروس عربستانی سوغات حاجی ها می خوری نه بعدا الان میل ندارم اینو زنم گفت بعدشم که خورد گفت کباب کوفتم بشه بازی با دخترم همیشه حال میده یه فیلم باهم بعدشم منم پای کامپیوتر ای میل ها مو لا اقل چک کنم چشام می سوزه 3 صبحه دارم هنوز به نتورک مارکتینگ فکر میکنم باز هم نتونستم بعد از اون برم رختخواب ولش کن چشام سوخت خواب.
ببخشيد كه سوپ گذاشته بودم واسه خودم و دخترم كه مريض بود و واسه تو كباب نذاشته بودم
يادم رفته بود واسه فردات غذا بذارم
ببخشيد اصلا مريض بوديم جفتمون

خوب چرا فقط قصه روزي كه ما مريض بوديم رو تعريف مي كني
بقيه روزها رم بگو ديگه
الان تا ساعت 2 پاي پي سي بيدارم
چرا از اون روزايي كه من دانشگاه ميرفتم تا صبح بايد بخاطر بچه بيدار ميموندم و اي خدا من دو ساعت هم نخوابيدم ،اي خدا امتحان دارم ، اي خدا مامانمم امروز خونه نيست بچرو كجا بزارم ، خدايا من امتحان دارم .......خدايا غلط كردم ......
و متوجه شدم كه سر كارت چقدر سرت شلوغه كه ديگه نميتوني يه زنگ يه ديقه اي هم بزني ببيني ما مرديم يا زنده ايم
خوب دوستان ما اين روزها رو پشت سر گذاشتيم ، ولي دوست داشتم بگم تا بقيه هم بدونن
مخصوصا واسه خانومايي كه از ازدواج واسه خودشون قصر طلايي ميسازن