كارنامه و رتبه هاي كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد 90

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yalda65

عضو جدید
شما فک میکنی با رتبه 500 علوم تحقیقاتو تراز 5900 امیدی هست تکمیل ظرفیت جایی؟ا
انگار پارسال تا5600 هم اوردن؟
بر اساس تراز نیست.بر اساس رتبه هست.نمیدونم راستش پارسال تا چه رتبه ای شهرستانا قبول شدن.اما تا رتبه 300 رو شنیدم قبول شدن.

milolo

عضو جدید
بچه های گروه الف به نظرتون درصد فن از اونی که حساب میکردین پایین تر نبود؟
میشه درصدای فنتونو بگید الفیا.................مرسی

farhadfsh

عضو جدید
سلام.بچه ها من اگر بخوام اعتراض داشته باشم به نظرتون ترتیب اثر میدن؟چطوری باید اعتراض کنم؟ ببینید من زبان مطمنم از 15 تا سوال 6 تا درست زدم و 2 تا شک داشتم!چون 5 تا از سوالا دقیقا برا ازاد 87 بود (درک مطلبش بود) برا همین میگم!! خلاصه درصدم اومده 13.3% میگین چیکار کنم؟

asal65

عضو جدید
بر اساس تراز نیست.بر اساس رتبه هست.نمیدونم راستش پارسال تا چه رتبه ای شهرستانا قبول شدن.اما تا رتبه 300 رو شنیدم قبول شدن.
به نظر منطقی نمیاد مثلا کسی که باتراز 6000 رتبه اش شده 500 تهران با توجه به تعداد داوطلبا احتمال قبولیش کمتره نسبت به کسی که ترازش5300 و رتبه اش شده مثلا 60 یه جایی و اخرین نفر قبولی5700 بوده؟جسارت نباشه به کسی اما اگه اینجوری باشه که...

mahsa m2

عضو جدید
نه تهران ب بود.منظورم اوناییه که اسکیسشون مرکز تجاری بود
دقیقا , فنیو خیلی کم زد واسه منم , من مطمئن بودم که 46 درصد میزنم چون 8تارو درست زدم 3تاشم غلط زدم ولی درصدم اومده 22.2 , یعنی تقریبا نصف اون چیزی که فکر میکردم:(

milolo

عضو جدید
سلام.بچه ها من اگر بخوام اعتراض داشته باشم به نظرتون ترتیب اثر میدن؟چطوری باید اعتراض کنم؟ ببینید من زبان مطمنم از 15 تا سوال 6 تا درست زدم و 2 تا شک داشتم!چون 5 تا از سوالا دقیقا برا ازاد 87 بود (درک مطلبش بود) برا همین میگم!! خلاصه درصدم اومده 13.3% میگین چیکار کنم؟
منم اعتراض دارم.فنمو رو 40 حساب میکردم نهایتا 30 الان منفی زده واسم.فقط همین باعث شده قبول نشم.اصلا توی شوکم..........................
تورا خدا به منم بگید چیکار کنم

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون امسال بی انصافی کامل نبود

سوالای شهرها فرق می کرد

تعداد سوالا کم شده بود

از همه مهمتر برا بعضی شهرها 3تا موضوع داده بودن و انتخابی بود

در صورتی که برای ما یه موضوع بود و ریز فضاها و خواستشون تقریبا زیاد بود

واقعا کنکور امسال بی انصافی محض بود !

yalda65

عضو جدید
به نظر منطقی نمیاد مثلا کسی که باتراز 6000 رتبه اش شده 500 تهران با توجه به تعداد داوطلبا احتمال قبولیش کمتره نسبت به کسی که ترازش5300 و رتبه اش شده مثلا 60 یه جایی و اخرین نفر قبولی5700 بوده؟جسارت نباشه به کسی اما اگه اینجوری باشه که...
بله.منطقی نیست.اما واقعیته!سیستم گزینش دانشگاه آزاد اینطوره.تو تهران حق بچه ها از بین میره.چون با ترازای بالا قبول نمیشن.
بازم پارسال تکمیل ظرفیت کسایی که تهران زده بودن رو تو شهرستانا قبول کردن.2 سال قبل که این کارم نمیکردن.2 سال قبل یعنی سال 88،من با رتبه 188 تهران و تراز 6100 هیچ جا قبول نشدم.

mahsa m2

عضو جدید
بچه هایی که موضوع اسکیسشون مجتمع تجاری تو گرگان بود لطفا درصد اسکیستونو بگید

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 30:( اصلا نمیشد همشو انجام داد :( پارسال که آزمایشی شرکت کردم 70 ,,, اونوقت امسال........ خیلی بی انصافی بود :(

:(من امسال اولین بارم بود که شرکت می کردم

به نظرم فقط به حل پلانم نمره دادن

:cry:منم واقعا نرسیدم 4 صفحم خالی موند

فک می کردم همین 15% بدن

mahsa m2

عضو جدید
:(من امسال اولین بارم بود که شرکت می کردم

به نظرم فقط به حل پلانم نمره دادن

:cry:منم واقعا نرسیدم 4 صفحم خالی موند

فک می کردم همین 15% بدن
منم پلانام خیلی به نظر خودم خوب شده بود ولی اصلا به پرسپکتیو و نما نرسیدم , میدونستم ایجوری میشه آخرش:(

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پلانام خیلی به نظر خودم خوب شده بود ولی اصلا به پرسپکتیو و نما نرسیدم , میدونستم ایجوری میشه آخرش:(

:(نه من یه پرسپکتیو کلی کشیدم و یکم با جزییات بیرون

بعد 2صفحه حل پلانم بود

یدونه مقطع هول هولکی

و 2 تا داخلی زدم ولی زیاد جالب نبود هول هولکی بود

یدونم که تحلیل کامل سایت پلان بود با تمام علایم گرافیکی

archi123

عضو جدید
بچه ها من شوشتر کنکور دادم . رتبه م شده 83 . آخرین رتبه قبولی 54 بود (البته سهمیه بسیجی فعال داشتم) به نظر شما تکمیل ظرفیت مهر قبول میشم؟خواهش میکنم جواب بدین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا