میشه لطفا نمره آخرین نفر قبولیو بگید با درصدای خودتونو؟من قزوین قبول شدم.
بر اساس تراز نیست.بر اساس رتبه هست.نمیدونم راستش پارسال تا چه رتبه ای شهرستانا قبول شدن.اما تا رتبه 300 رو شنیدم قبول شدن.شما فک میکنی با رتبه 500 علوم تحقیقاتو تراز 5900 امیدی هست تکمیل ظرفیت جایی؟ا
انگار پارسال تا5600 هم اوردن؟
شبستر نه.اما انتخاب دانشگاه احتمالا قبولی
نه.فقط تهران.چون تراز تهران بالاست.ممکنه شهرستاناهم تا رتبه 300 قبولشن؟یا فقط تهرانه؟
این تمامی کلمات 10 سال کنکور آزاد اسمه کتابه؟
بچه های گروه الف به نظرتون درصد فن از اونی که حساب میکردین پایین تر نبود؟
میشه درصدای فنتونو بگید الفیا.................مرسی
به نظر منطقی نمیاد مثلا کسی که باتراز 6000 رتبه اش شده 500 تهران با توجه به تعداد داوطلبا احتمال قبولیش کمتره نسبت به کسی که ترازش5300 و رتبه اش شده مثلا 60 یه جایی و اخرین نفر قبولی5700 بوده؟جسارت نباشه به کسی اما اگه اینجوری باشه که...بر اساس تراز نیست.بر اساس رتبه هست.نمیدونم راستش پارسال تا چه رتبه ای شهرستانا قبول شدن.اما تا رتبه 300 رو شنیدم قبول شدن.
دقیقا , فنیو خیلی کم زد واسه منم , من مطمئن بودم که 46 درصد میزنم چون 8تارو درست زدم 3تاشم غلط زدم ولی درصدم اومده 22.2 , یعنی تقریبا نصف اون چیزی که فکر میکردمنه تهران ب بود.منظورم اوناییه که اسکیسشون مرکز تجاری بود
منم اعتراض دارم.فنمو رو 40 حساب میکردم نهایتا 30 الان منفی زده واسم.فقط همین باعث شده قبول نشم.اصلا توی شوکم..........................سلام.بچه ها من اگر بخوام اعتراض داشته باشم به نظرتون ترتیب اثر میدن؟چطوری باید اعتراض کنم؟ ببینید من زبان مطمنم از 15 تا سوال 6 تا درست زدم و 2 تا شک داشتم!چون 5 تا از سوالا دقیقا برا ازاد 87 بود (درک مطلبش بود) برا همین میگم!! خلاصه درصدم اومده 13.3% میگین چیکار کنم؟
بله.منطقی نیست.اما واقعیته!سیستم گزینش دانشگاه آزاد اینطوره.تو تهران حق بچه ها از بین میره.چون با ترازای بالا قبول نمیشن.به نظر منطقی نمیاد مثلا کسی که باتراز 6000 رتبه اش شده 500 تهران با توجه به تعداد داوطلبا احتمال قبولیش کمتره نسبت به کسی که ترازش5300 و رتبه اش شده مثلا 60 یه جایی و اخرین نفر قبولی5700 بوده؟جسارت نباشه به کسی اما اگه اینجوری باشه که...
بچه هایی که موضوع اسکیسشون مجتمع تجاری تو گرگان بود لطفا درصد اسکیستونو بگید
من 30ماله من 40 بود
ماله شما چند شد؟
خوش بحالت , یعنی هرچی خواسته بودو رسیدی بزنی؟مال من 77.5
من 30اصلا نمیشد همشو انجام داد
پارسال که آزمایشی شرکت کردم 70 ,,, اونوقت امسال........ خیلی بی انصافی بود
![]()
منم پلانام خیلی به نظر خودم خوب شده بود ولی اصلا به پرسپکتیو و نما نرسیدم , میدونستم ایجوری میشه آخرشمن امسال اولین بارم بود که شرکت می کردم
به نظرم فقط به حل پلانم نمره دادن
منم واقعا نرسیدم 4 صفحم خالی موند
فک می کردم همین 15% بدن
منم پلانام خیلی به نظر خودم خوب شده بود ولی اصلا به پرسپکتیو و نما نرسیدم , میدونستم ایجوری میشه آخرش![]()
من چون ریز فضا خواسته بود خیلی درگیر ترسیم فنی دقیق کشیدن شدم وقتمو کامل گرفت ,, شما دست آزاد کشیدی ؟ پلانات شماتیک بود؟daghighan yadam nist chiyaro nakashiidam,fekr konam ye nama ye maghtae,vali baghiyash kamel booood