حالا کی بریم بستنی بخوریم؟ بزار اول علی راضی شه پولشو بده بعد.........:biggrin:
samira_3001 عضو جدید کاربر ممتاز May 2, 2010 #61 masood kavosh گفت: حالا کی بریم بستنی بخوریم؟ کلیک کنید تا باز شود... بزار اول علی راضی شه پولشو بده بعد.........
masood kavosh گفت: حالا کی بریم بستنی بخوریم؟ کلیک کنید تا باز شود... بزار اول علی راضی شه پولشو بده بعد.........
samira_3001 عضو جدید کاربر ممتاز May 2, 2010 #62 Ali Talash گفت: عزیز من شما اقایی... باشه منتظر میمونیم تا خانوم تشریف بیارن... کلیک کنید تا باز شود... من اومدم........ علی بدو بستنی...........
Ali Talash گفت: عزیز من شما اقایی... باشه منتظر میمونیم تا خانوم تشریف بیارن... کلیک کنید تا باز شود... من اومدم........ علی بدو بستنی...........
masood kavosh کاربر بیش فعال کاربر ممتاز May 2, 2010 #63 samira_3001 گفت: بزار اول علی راضی شه پولشو بده بعد......... کلیک کنید تا باز شود... راضي مي شه.اون كارمنده مايه داره.مثل ما دانشجو نيست.
samira_3001 گفت: بزار اول علی راضی شه پولشو بده بعد......... کلیک کنید تا باز شود... راضي مي شه.اون كارمنده مايه داره.مثل ما دانشجو نيست.
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 2, 2010 #64 masood kavosh گفت: راضي مي شه.اون كارمنده مايه داره.مثل ما دانشجو نيست. کلیک کنید تا باز شود... اختیار داری مهندس ولی با این همه بدبختی دیگه مایه واسه آدم نمیمونه؟؟؟ قسط ماشین و قسط دوربین کمرمو شکونده ولی یه بستنی که قابل شما دوستان گل رو نداره شما امر بفرمایید. ما اطاعت میکنیم.
masood kavosh گفت: راضي مي شه.اون كارمنده مايه داره.مثل ما دانشجو نيست. کلیک کنید تا باز شود... اختیار داری مهندس ولی با این همه بدبختی دیگه مایه واسه آدم نمیمونه؟؟؟ قسط ماشین و قسط دوربین کمرمو شکونده ولی یه بستنی که قابل شما دوستان گل رو نداره شما امر بفرمایید. ما اطاعت میکنیم.
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 2, 2010 #65 samira_3001 گفت: من اومدم........ علی بدو بستنی........... کلیک کنید تا باز شود... چشــــم .
samira_3001 عضو جدید کاربر ممتاز May 4, 2010 #66 Ali Talash گفت: چشــــم . کلیک کنید تا باز شود... تو که گفتی بستنی امادست......... پس کو؟!
پ پومپي عضو جدید May 4, 2010 #67 samira_3001 گفت: تو که گفتی بستنی امادست......... پس کو؟![/Q سلام صبح بخير مي تونمدر بحثتون شركت كنم کلیک کنید تا باز شود...
samira_3001 گفت: تو که گفتی بستنی امادست......... پس کو؟![/Q سلام صبح بخير مي تونمدر بحثتون شركت كنم کلیک کنید تا باز شود...
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 4, 2010 #68 پومپي گفت: samira_3001 گفت: تو که گفتی بستنی امادست......... پس کو؟![/Q سلام صبح بخير مي تونمدر بحثتون شركت كنم کلیک کنید تا باز شود... سلام شب بخیر تو ام بستنی میخوای؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود...
پومپي گفت: samira_3001 گفت: تو که گفتی بستنی امادست......... پس کو؟![/Q سلام صبح بخير مي تونمدر بحثتون شركت كنم کلیک کنید تا باز شود... سلام شب بخیر تو ام بستنی میخوای؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود...