خودتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو برا ماله دنیا ناراحت نکن بگوووووووووووووووووووووووووووووو بابات برات بخره دیگگگگگه غصه نخوریا![]()
منکه دست بچه 5ساله دیدم چی باید بگم؟![]()
حالا من یه چیز گفتم تو بااین سنت خجالت نمیکشی بخوای از بابات پول بگیری برو کار کن مگو چیست کار بعد برو برا خودت بخر . ولی خدایییش عجب بابای باحالی داری تو ؟غصه نخور مهم اینه که دوست داره
چه قیافه باحالی...![]()
با حالی از خودتونه....خخخخخخ
بابا چرا میزنی؟ خوب خسیس اگه کار میکنی دلت نمیاد خرج کنی باید بری دکتر دچار بیماری بی پولی بعد از مرگ شدی خیال میکنی اونور بیشتر پول لازم داری بچه جان هرچند من که میدونم تو سره کار نمیری میدونی ازکجا فهمیدم همش از غصه داری سیگار میکشی نکش بابا نکش به خودت رحم نمیکنی به ما رحم کن آخه چقدر دود بخوریم![]()
یروس رو کشتن...تختی رو کشتن....داداشی رو کشتناره جونه خودت تو گفتی منم باورم شداز کی تا حالا روزی یه پاکت شد تفننی معتاد شدی خبر نداری تا فرصت هست ترک کن تو میتونی اولین قدم اینه که این امضاتو عوض کنی تا مراحل بعد و بهت بگم آفرین بچه خوب سعی کن ...به بچه هات رحم کن به باباتتتتتتتتتتتتت که خیلی دوسش داری چقدر بگه نکش
![]()
بابا امضات چش نیست نزدیک ابروهخوب فکره سلامتیه ما باش عوضش کن
یه جمله قشنگ بزار که همیشه توذهنمون باشه آخه این چیه ریه هام همه از این دود داغون شده بارررررررررررررررررررررررررررررررررررررریکلا عوضش کن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قیافه دخترا وقتی ساپورت می پوشن !! :) | تالار عکس | 2 | |
![]() |
قیافه ی دختر وقتی میگه اییییییییییش | تالار عکس | 16 | |
![]() |
قیافه ی پسرا وقتی یه دختر از جلوشون رد میشه | تالار عکس | 19 | |
![]() |
قیافه پسرا وقتی میخوان برن عروسی :)) | تالار عکس | 28 | |
![]() |
قیافه ی دخترا وقتی گوشیشون دست باباشونه | تالار عکس | 38 |