***قیافه باید چجوری باشه که بگیم خوشگله***

scorpio20

عضو جدید
يه قاعدهاي هست كه ميگه هر تيپي هم تيپ خودشو جذب مي كنه(اين تيپ نه اون تيپ (شخصيتي!!))
پس اگر خودت خوبي و سالمي به احتمال زياد يه آدم خوب و سالم رو بر مي گزيني و لي اگه خودت اين ويژگي ها رو نداري و مي خواي با زور و گريه و زاري يكي كه اين ويژگي ها رو داره داشته باشي تا 2 هفته زندگي به كامتان خواهد ولي بعدش ...خدا نصيب گرگ بيابون نكنه!!!

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه. حرفت عالی بود.

دختره 26 سالشه هنوز داره بی اف بازی میکنه :razz:

من مخالفم خانومها تا 40 سالگی آقایون تا 50 سالگی میتونند هر کاری دلشون خواست بکنند ولی بعدش دیگه یواش یواش باید به فکر ازدواج باشند

scorpio20

عضو جدید
چند روز پیش فهمیدم بعضی از بچه های بالا خودشون دارن دربدر دنبال بچه های پائینی میگردن که از هم دلخور باشن و ازشون میخوان فقط لینک بدن تا به دوستاشون در بین ................................

و تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل . گرفتی که چی میگم. دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم

من يه مدت كل كل كردم با بچه هاي بالا ديدم نه بابا اينا بچه هاي زير زمينن رفتن وايسادن رو بوم!!!
شما هم خودت نتيجه خوبي گرفتي كلام ما با ارزش تر است آن است كه اسير افراطي ها (هر دو طرف) بشه!!!

scorpio20

عضو جدید
يه چي بگم....البته حرف اين حقير نيست هاااا پس منو دعوا نكنيد.....
روانشناسا معتقدن با كسي كه عاشقش هستي هرگز ازدواج نكن چون بيچاره ميشي با دو ست دوران تين ايجت ازدواج نكن چون بيچاره ميشي!!!
نظر شما چيه به نظرتون عمليه!!
من كه سعي كردم تا اين لحظه فقط دوست بدارم و تا حالا عاشق عهد الناسي نشدم!!! خب چون اگه بخواد بره چپ بايد بگم نرو چون ازم دور ميشي!! اگه بخواد بره بالا و....

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخالفم خانومها تا 40 سالگی آقایون تا 50 سالگی میتونند هر کاری دلشون خواست بکنند ولی بعدش دیگه یواش یواش باید به فکر ازدواج باشند
تو اژدها هستی الان 300 سالته تازه دوران میان سالیته.این ملت ، دخترا بالاتر از 30 رفتن باید دنبال دبه بگردن که ترشی بندازن.چون ترشیدن :biggrin:

scorpio20

عضو جدید
خب با وضع تغذيه نا سالم هواي ناسالم و...كه هست پس فكر نمي كنم شما كارت به ازدواج بكشه!!!!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه چي بگم....البته حرف اين حقير نيست هاااا پس منو دعوا نكنيد.....
روانشناسا معتقدن با كسي كه عاشقش هستي هرگز ازدواج نكن چون بيچاره ميشي با دو ست دوران تين ايجت ازدواج نكن چون بيچاره ميشي!!!
نظر شما چيه به نظرتون عمليه!!
من كه سعي كردم تا اين لحظه فقط دوست بدارم و تا حالا عاشق عهد الناسي نشدم!!! خب چون اگه بخواد بره چپ بايد بگم نرو چون ازم دور ميشي!! اگه بخواد بره بالا و....
تا موقعی که دوستین راحت میتونین از هم جدا بشین.یه جورایی توی دوستی پسر بر دختر حکم فرماست.ولی همین که ازدواج کردی دختره شاخ میشه چون میدونه که جدا شدن یکم سخته همش به مرده زور میگه ;)

scorpio20

عضو جدید
اميدوارم بچه ها همتون ازدواج هاي موفقي داشته باشيدو خوشبخت بشين و هميشه وقتي در كنار يار تان عاشقانه حرف هاي عاشقانه ميزنيد در همان حين!!! ما رو هم دعا كنيد!!!
آخه اگه ما خودمون برا همديگه دعاهاي خوب خوب نكنيم! كي كنه...آخه اگه ما بهم نگيم چقدر خوشگلي كي بگه..خب ميميريم اگه هيشكي نگه كه!!!
همتون خوشگليد!!!

scorpio20

عضو جدید
تا موقعی که دوستین راحت میتونین از هم جدا بشین.یه جورایی توی دوستی پسر بر دختر حکم فرماست.ولی همین که ازدواج کردی دختره شاخ میشه چون میدونه که جدا شدن یکم سخته همش به مرده زور میگه ;)
حرفت كاملا درسته ولي من (اين بنده سراپا تقصير!!!) مي گم ديگه بسه!!!!
آخه چرا بايد ما مثل مردم زمان قجر زندگي كنيم ....چرا بايد ما ايراني ها تو اتاق خواب كه داريم شيك ترين عمل زندگي رو انجام مي ديم هم غصه بخوريم چرا بايد از هر موقعيتي براي ياركشي و گرفتن برگ برنده استفاده كنيم مگه وقتي ما ايرانيا داريم سند ازدواج رو امضا ميكنيم داريم سند جنگ امضا ميكنيم!!!!
چرا بايد زور بگيم آخه مگه ما چند بار زندگي مي كنيم.....چرا....واقعا چرا!!!!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفت كاملا درسته ولي من (اين بنده سراپا تقصير!!!) مي گم ديگه بسه!!!!
آخه چرا بايد ما مثل مردم زمان قجر زندگي كنيم ....چرا بايد ما ايراني ها تو اتاق خواب كه داريم شيك ترين عمل زندگي رو انجام مي ديم هم غصه بخوريم چرا بايد از هر موقعيتي براي ياركشي و گرفتن برگ برنده استفاده كنيم مگه وقتي ما ايرانيا داريم سند ازدواج رو امضا ميكنيم داريم سند جنگ امضا ميكنيم!!!!
چرا بايد زور بگيم آخه مگه ما چند بار زندگي مي كنيم.....چرا....واقعا چرا!!!!
دوست من اصولا دخترا کمبود دارن و همیشه دلشون میخواد که فرمان بدن((لج بازی)).متاسفانه تیپ دخترای جدید توی زندگی این جوری شده.ولی اگه مرد بلد باشه افسار دختره رو کنترل کنه زندگی به خوبی پیش میره.

scorpio20

عضو جدید
دوست من اصولا دخترا کمبود دارن و همیشه دلشون میخواد که فرمان بدن((لج بازی)).متاسفانه تیپ دخترای جدید توی زندگی این جوری شده.ولی اگه مرد بلد باشه افسار دختره رو کنترل کنه زندگی به خوبی پیش میره.

خب من سعي ميكنم از اين عتيقه هاي قجري نگيرم!!!
من كه گاوچرون نيستم!!!

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگفتم کی میشه
خودم میدونم کی میشه
میخواستم بدونم چی باید بیاره؟؟
که یکی از دوستان گفت پول نظر شما چیه؟

همون که ظاهر و باطن زیبا داشته باشه کافی نیست ؟؟؟؟؟؟

منظورم باطن زیبا ست . اگر کسی در درون خودش خوبی هاش بیشتر از بدی هاش باشه و همونو به شما تقدیم کنه دیگه چی میخواهید؟؟؟

اگه در کنار یکی به ارامش روحی برسید دیگه دنبال چی هستید ؟؟

scorpio20

عضو جدید
اون موقع که وارد زندگی شدی باید گاوچرونی بلد باشی وگرنه خدایی نکرده کارتون به جای باریک میکشه.البته دختر خوب هم هست ولی خیلی کم هستن.
جددييي ميگي خب من سعي ميكنم يه خوبشو پيدا كنم اگه ديدم خوب نبود خب همديگرو به خدا ميسپاريم...چه اروپايي حرف زدم.....!!!!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
جددييي ميگي خب من سعي ميكنم يه خوبشو پيدا كنم اگه ديدم خوب نبود خب همديگرو به خدا ميسپاريم...چه اروپايي حرف زدم.....!!!!
اره دادا فرق ما با یه اروپایی اینه که اونا راحت همدیگرو ول میکنن ولی ما نه.

خداییش خیلی باید با دختر حرف بزنی یا خیلی باید باحاش این ور اون ور بری تا اخلاقش دستت بیاد.با یه آزمایش خیلی ساده میتونی بفهمی که توی زندگی چه جوریه :D

scorpio20

عضو جدید
اره دادا فرق ما با یه اروپایی اینه که اونا راحت همدیگرو ول میکنن ولی ما نه.

خداییش خیلی باید با دختر حرف بزنی یا خیلی باید باحاش این ور اون ور بری تا اخلاقش دستت بیاد.با یه آزمایش خیلی ساده میتونی بفهمی که توی زندگی چه جوریه :D
آره ميگن 30 جلسه 10 ساعته لازم داره!!!
تازه بعدش بايد هر كدوم سه جلسه مشاوره بگيرن كه تقريبا هيچ كس تمام اين مراحل رو انجام نمي ده
به خاطر همين ميگن از هم كلاسياتون زن بگيريد!!!
خب رشته ما كه دختر خيلي كم داره اونايي هم كه هستن از ما بزرگترن ما بهشون ميگيم آبجي خانم!!!
اگه اين آزمايشو به من ياد بدي هرروز دعات ميكنم!!!!

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من صحبتای قیبلی رو نخوندم ولی این نظرم........
قبلانا خونده بودم که اگه صورت گرد و چشاشو درشت باشه جذابترینه منم موافقم
ولی فیافه واسه پسرا و دخترا فرق میکنه
دخترا:همه چی متناسب،چش و ابرو مشکی، پوست نه خیلی سفید ولی صاف و ترتمیز
پسرا: هم همه چی متناسب، پوست قهوه ای روشنو.......

scorpio20

عضو جدید
من صحبتای قیبلی رو نخوندم ولی این نظرم........
قبلانا خونده بودم که اگه صورت گرد و چشاشو درشت باشه جذابترینه منم موافقم
ولی فیافه واسه پسرا و دخترا فرق میکنه
دخترا:همه چی متناسب،چش و ابرو مشکی، پوست نه خیلی سفید ولی صاف و ترتمیز
پسرا: هم همه چی متناسب، پوست قهوه ای روشنو.......

تر و تميز رو يه جوري گفتي ياد بنگاه ماشين افتادم!!! مي بخشيد هاااااا!!!!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اين آزمايشو به من ياد بدي هرروز دعات ميكنم!!!!
ازمایشش که خیلی مسخرس ولی به هر حال:مثلا دارین پیاده میرین.از دو مسیر دقیقا میتونین برسین به خونتون.تو بهش بگوو که بیا از این خیابون بریم.ببین اون چی میگه.اگه گفت باشه یعنی دختری نیست که لج بازی کنه.اما اگه گفت نه بیا از این یکی بریم به نظر من همون جا ازش یه خداحافظی کن برای همیشه.;)

scorpio20

عضو جدید
ازمایشش که خیلی مسخرس ولی به هر حال:مثلا دارین پیاده میرین.از دو مسیر دقیقا میتونین برسین به خونتون.تو بهش بگوو که بیا از این خیابون بریم.ببین اون چی میگه.اگه گفت باشه یعنی دختری نیست که لج بازی کنه.اما اگه گفت نه بیا از این یکی بریم به نظر من همون جا ازش یه خداحافظی کن برای همیشه.;)

اينو قبول دارم و حالا كه فكرشو مي كنم قبلا باهاش برخورد كردم !!!!!!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نيومد !!!
تازه بهم گفت چرا از اون راه موقع اومدن اومدي راهتو طولاني كردي!!!
خب منم يه چي بهش گفتم تو مايه هاي يكي داره صدام ميكنه باي!!!
حتی اگر هم مسیرش بیشتر باشه باید باهات بیاد.اخه برای یه 50 متر که کسی لج نمیکنه.:D

sokoot.assa

عضو جدید
سلام این چند ساعته نبودم چه حرفایی رد و بدل شد 99 درصدش ربطی به موضوع نداشت بیشتر شبیه همسر یابی شده ولی خوبه هممون یه چیزی یاد میگیریم
هرکس یه تجربه خودشم بگه کلی مفیده مرسی از همتون

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام این چند ساعته نبودم چه حرفایی رد و بدل شد 99 درصدش ربطی به موضوع نداشت بیشتر شبیه همسر یابی شده ولی خوبه هممون یه چیزی یاد میگیریم
هرکس یه تجربه خودشم بگه کلی مفیده مرسی از همتون

من خودم قیافه های ساده و صمیمی رو بیشتر می پسندم. ادمایی که تو چشاشون میشه درد و غمو دید ولی روی لباشون لبخنده

M.R.mardani

عضو جدید
از نظر من کسی که اول چشماش درشت و حتما مشکی باشه
سبزه باشه و شیطونی از چشاش بباره