تو پست قبلی واستون گذاشتم شاید نتونستی ببینیاوا کوووووو؟ پس؟؟؟؟
شب بخیرشب بخیر![]()
من اگه خونه بودم كه خودم چايي دم مي كردم!ااااااا....دعوت کن خونتون بیام واست یه چایی دم کنم حالشو ببری
خب چی میشه کرد.... همیشه اکثریت الویت داشته.....اولا عزیز برای کپی اومده بودم اونم یه جزوه ای که دست دوستم بود اونم تو معماری کلاس دیفرانسیل داشت....
بعدش هم مردونه کل دانشگاه میان 58 کلاسه چرا مکانیکا اسمشون بد در رفته ...
خوب دخترا هم وقتی میرن به سلف از جلوی مکانیک میگذرن باید ببینی یعنی می دونی که با چه عشوه ای از جلوی مکانیک ها رد می شن..گناه هم همش تقصیر پسرهای مکانیک نیست..
بفرما در خدمتیم![]()
خب چی میشه کرد.... همیشه اکثریت الویت داشته.....
والا دیگه از سلف خبر ندارم... شاید حق با شما باشه در مورده سلف....:د
بپرس ببین نازی خودش چن تا دارهنه اولویت بندی نکنید همه پسرا میان معماری فقط برای مخ زنی ..ماشالله هم همه دخترهای 58 کلاسه 99 درصدشون یه دوست پسر تو دانشگاه دارند حالا چه مکانیک یا فنی یا ...... بس می بینید که گناهها هم همش تقصیره پسرا نیست
اونکه داره مطمئنم ...ولی چند تا...نمی دونم ...بپرس ببین نازی خودش چن تا داره![]()
من خوبم .
خدایی جکستانه با حالیه. اولاش حرص خوردم ملت پاتوق زدن مهندسای مام پاتوق زدن ولی جلوتر که اومدم باحالتر شده بود ایییییییییییییییییییییییییییییییییی وللللللللللللللللللللللللللللللللللللل مهندسا منور فرمودین دمتتتتتتتون گرم.
با چای بزن و این حرفا شروع شد اخرش کجا برسه الله و اعلم . به هرحال من منتظر بقیه سریالم. نرکدتون برقرار.
تاکیدا دمتون گرم. فعلا داداشا و ابجیا زد زیاد.
نرکده نیست قهوه خونه هست شما می خایی بازیگر سریال بشی بفرماااا
شی بیگیییییییییییییییییییییییییی؟
اقا شرایطتش جیه؟
زود باش قلب ترکید معروفیت کجاییییییی که اومدم
حاجی شریک گیر آوردی؟اگر دختر هستی تو این قهوه خونه خودم مشهورت می کنم
اگر هم پسری کمی اینجا قهوه خونه رو بچرخون من نیستم دارم امتحاناتمو میدم ببینم چند مرده حلاجی خودم اینجا مشهورت می کنم من متخصص کشف استعدادم![]()
اگر دختر هستی تو این قهوه خونه خودم مشهورت می کنم
اگر هم پسری کمی اینجا قهوه خونه رو بچرخون من نیستم دارم امتحاناتمو میدم ببینم چند مرده حلاجی خودم اینجا مشهورت می کنم من متخصص کشف استعدادم![]()
نه بابا شما صاحب مغازه ایحاجی شریک گیر آوردی؟
نخجیوانی اوتور 58 کلاسدن یاپیشسلاااااااااااام
من ده وارام
یاشاسین مکانیک یاشاسین نخجوان:دی
آره بیا یه کم بازار یابی کن ببینم چقدر فنی هستی؟حاج بابک ایit boy یه مدت رفت اون ور اگه اجازه بدی من جاش واستم قول میدم مشتری نپرونم که مشتری جذب کنم داداش. رخصت میدی؟
فقطpart time وایمیستم کفته باشم. بعد سر برج دبه نکنی.
سرورینه بابا شما صاحب مغازه ای
نخجیوانی اوتور 58 کلاسدن یاپیش
آره بیا یه کم بازار یابی کن ببینم چقدر فنی هستی؟
قربونتسروری
به مرحمتت خوبمسلامتی تو چه خبررررررررررررررر؟
راستی یه وبلاگ و سایت خوب در مورده مکانیک جامدات می دونی؟به مرحمتت خوبم
والا سایتی که تخصصی جامدات باشه خیلی کمهراستی یه وبلاگ و سایت خوب در مورده مکانیک جامدات می دونی؟