هنوز کار را شروع نکرده داری ضده حال میزینی .موافقم ، نفرا رو جمع کنید ؛ به شرطی که ادمین من باشم !
باشه داداش منم مدیره بخش سیاسی ( میخوایم سایتومن 2روزه ف ی ل تر شه)
هنوز کار را شروع نکرده داری ضده حال میزینی .موافقم ، نفرا رو جمع کنید ؛ به شرطی که ادمین من باشم !
باشهآرزو تو رو مدیر ارشد میکنم ، خوبه ، هر چی آلبوم داری بیار....
anjomanekhafangan.comاسمه سایت را چی بزاریم ؟
هنوز کار را شروع نکرده داری ضده حال میزینی .
باشه داداش منم مدیره بخش سیاسی ( میخوایم سایتومن 2روزه ف ی ل تر شه)
باشهآلبوم میزنم خفنگ
همتون حال کنین
![]()
اسمه سایت را چی بزاریم ؟
نه داداش این وصله ها به ما نمیچسبهانجمن متخصصین جوان ....![]()
IRANIAN ALLAF-ENG
نه داداش این وصله ها به ما نمیچسبهمن یکی نیسم
![]()
انجمن متخصصین !!!!!!!!!!!!!!!! اخه خدا اموات همه رو روتواین 5 شنبه بیامرزه متخصص درچی !!!!!!! یه بدبختی بیادتو یا آبروی ما میره یااون معتادو اخراجیو قفلی و... میشه میره پی کارش
هوراااااااااااااااا..جرات دارین نفس بکشینباشه بابا همون که تو گفتی !
مدیر جون ولی از حالا دور ور ندار هااااااااا ..........
انجمن متخصصین !!!!!!!!!!!!!!!! اخه خدا اموات همه رو روتواین 5 شنبه بیامرزه متخصص درچی !!!!!!! یه بدبختی بیادتو یا آبروی ما میره یااون معتادو اخراجیو قفلی و... میشه میره پی کارش
اچ هاشمی نه به فرت وفرت اوتار عوض کردنت نه به این لینکای تبلیغاتیت با با دو کلمه مینویسی آدم سرگیجه میگیره تا بخونش .این شکلک بدبخت چه گناهی کرده که هی باید دنبال تو بدو اه
کانادا جون توراه بنداز خودم اولین کاربر ثبت نامیت میشمریکاردو من جدی گفتم بیایم چند نفره یه سایت به سبکه همین راه بندازیم و بچه های این سایت رابیاریم اونور .
من مطمئنم میگیره .
کانادا جون توراه بنداز خودم اولین کاربر ثبت نامیت میشم![]()
ممنون آرزو جان ولی نمیشه حتما باید دعوت نامه داشته باشی تا بتونی عضوشی .کانادا جون توراه بنداز خودم اولین کاربر ثبت نامیت میشم![]()
باشه بزودی راش میندازم .
من قبلا هم از این سایت ها راه انداختم و خیلی هم گرفته ولی چون ویبولتینش غیر قانونی بوده سایتم را قطع کردند .
بسی به زندگی امیدوار میشویمباشه بزودی راش میندازم .
من قبلا هم از این سایت ها راه انداختم و خیلی هم گرفته ولی چون ویبولتینش غیر قانونی بوده سایتم را قطع کردند .
پررو میشوی؟ممنون آرزو جان ولی نمیشه حتما باید دعوت نامه داشته باشی تا بتونی عضوشی .
ببینم میتونم یکی برات جور کنم![]()