قرآن سوزی در سالروز حادثه 11 سپتامبر

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نقل از b.b.c

کشیشی در ایالت فلوریدای آمریکا در روز 11 سپتامبر 2010 میلادی یعنی حدود 4 روز دیگر به یاد حادثه تروریستی 11 سپتاامبر که طی آن برجهای دوقلو ساختمان تجارت جهانی فرو ریخته و حدود 6000 نفر

کشته شدند و آنرا متاثر از آموزه های اسلام گرایان تندرو میداند ، اقدام به سوزاندن قرآن نماید .

وی برای اجرای این منظور ، طی آگهی هائی از تمامی آمریکائیان خواسته تا نسخه ای از قرآن را برای ایشان پست نموده تا خرمن آتش وی زبانه بیشتری بکشد.
پی نوشت:
فرمانده جنگ در افغانستان گفته که با این کارت داری سربازهایی امریکایی را اتیش میزنی ولی این شخص قبول نکرده.
این یک کلیسا غیر رسمی هست که فقط 50 عضو دارد.
دولت امریکا از نظر قانونی نمیتونه جلوی ان را بگیره

آخرین ویرایش:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
HAME MAHKUM KARDAN
IN KARO KHODA KONE
ANJAM NASHE CHON
AMRICA AVAL
VA BAD DONYA NABUD
MISHE SARE DARGIRIHAYE
BADESH.
BE VIZHE BIN LADEN KE
PEYE BAHUNAST.
SHAYAD POP BETUNE JOLOSHO
BEGIRE.
Ey khoda...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
11 سپتامبر کار خودشون بود،که گندش در اومد، این هم کار خودشونه،مطمئناً اون کسی که ضرر نخواهد کرد اسلام و مسلمونان;)

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
MOHEM KHASHME
MOSALMUNAYE EFRATI
MESE TALIBAN O BIN LADENE
KE DONBALE BAHUNAN.

طالبان و بن لادن دست پرورده ی خود آمریکان برای خراب کردن چهره اسلام

کدوم عقل سلیمی باور میکنه سازمان جاسوسی آمریکا نتونه یه نفرو گیر بیاره

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نقل از b.b.c

کشیشی در ایالت فلوریدای آمریکا در روز 11 سپتامبر 2010 میلادی یعنی حدود 4 روز دیگر به یاد حادثه تروریستی 11 سپتاامبر که طی آن برجهای دوقلو ساختمان تجارت جهانی فرو ریخته و حدود 6000 نفر

کشته شدند و آنرا متاثر از آموزه های اسلام گرایان تندرو میداند ، اقدام به سوزاندن قرآن نماید .

وی برای اجرای این منظور ، طی آگهی هائی از تمامی آمریکائیان خواسته تا نسخه ای از قرآن را برای ایشان پست نموده تا خرمن آتش وی زبانه بیشتری بکشد.
پی نوشت:
فرمانده جنگ در افغانستان گفته که با این کارت داری سربازهایی امریکایی را اتیش میزنی ولی این شخص قبول نکرده.
این یک کلیسا غیر رسمی هست که فقط 50 عضو دارد.
دولت امریکا از نظر قانونی نمیتونه جلوی ان را بگیره

توروخدااااااا:biggrin:

تهش رو در بیاری میبینی فرداش همه آدمهای اون کلیسا میلیاردر شدن:biggrin:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک کلیسا در ایالات فلوریدای امریکا به مناسبت نهمین سالروز حملات یازدهم سپتمبر، مراسمی را تحت عنوان" روزی جهانی سوزاندن قرآن" به تاریخ 11 سپتمبر 2010 برگزار و میزبانی می نماید.
این کلیسا که تحت عنوان مرکز جهانی دُف (Dove World Outreach Center) فعالیت می نماید، میگوید که این همایش به خاطر یادبود از قربانیان حملات یازدهم سپتمبر برگزار خواهد شد تا باشد موضگیری جدی علیه اسلام اتخاذ گردد.
این مرکز در سایت انترنتی خود و همچنان در صفحه انترنتی فیسبوک متعلقه اش، از مسیحیان میخواهد که در مراسم قرآن سوزانی که از ساعت 6 شام الی 9 شب به تاریخ 11 سپتمبر برگزار خواهد شد، سهم فعالي گیرند.
تیری جونس (Terry Jones) یکی از پیشوای ارشد این کلیسا/مرکز به خبرنگار س اِن اِن (CNN) چنین اظهار داشته است. " ما باور داریم که اسلام یک دین شیطنت است و باعث میشود تا بلیونها نفر به جهنم بروند – اسلام یک دین دروغین و خشونت آمیز است و خشونت آن چندین مرتبه ثابت شده است".
گفتنی است که جونس مذکور کتابی را تحت عنوان اسلام دین شیطنت است، تألیف نموده است.
کلیسا مذکور لیوان های صرف قهوه و همچنان یک نوع لباس را که حامل عبارت " اسلام دین شیطنت است" می باشد، به فروش می رساند.
بسیاری از مسلمانان و همچنان مسیحیان به شمول "انجیلی پروتستان مسیحی" مخالف این حرکت کلیسا می باشند.
(انجیلی پروتستان شاخه ای از مسیحیت می باشد که پیروان این عقیده رستگاری و نجات را به اثر ایمان به مسیح تلقی می نمایند نه در اثر کردار و اعمال نیکو)
این کلیسا همچنان به خاطر پخش و اشاعه پیام های خود یک چینل را در یوتیوب (Youtube) به راه انداخته است که پیام های این کلیسا به صورت ویدیویی قابل دسترس می باشد.
در یکی از کلیپ های ویدویی، جونس چنین سؤالی را مطرح میکند. " شما گاهی کدام مسلمان را كه واقعاً خرسند بوده باشد، تا حال دیده اید؟"
موصوف علاوه میکند" اگر مسلمانان عازم مکه می باشند و یا اینکه با هم در مسجدی گرد هم میایند – آیا به شما احساس رخ داده است که دین اینها دین سرور و مسرت باشد."
در جواب سؤال مطرح شده، او چنین پاسخ ارائه میکند" نخیر، دین اینها دین شیطنت است"
این درحالیست که شورای حمایت از گروهای اسلامی که روی روابط دنیای اسلام و امریکا کار و فعالیت می نماید، از مسلمانان و پیروان سایر ادیان خواسته است که یک مراسم توزیع قرآن عظیم شأن را در ماه ضیافت الهی برگزار نمایند تا از انطریق معرفت قرآنی آن افزوده شود.
بر اساس یک نشریه خبری این شورای، قرار است به تعداد (100،000) یکصد هزار نسخه قرآن شریف چاب شود و به رهبران محلی، دولتی و همچنان رهبران ملی توزیع گردد.
ابراهیم هوپر، سخنگوی این شورا گفته است " مسلمانان امریکایی و همچنان مردمان دیگر باید از تلاش های مثبت آموزشی و تربیتی اسلامی حمایه نمایند تا بدان وسیله از گسترش اسلام ستیزی جلوگیری به عمل آید.
شورای ملی انجیلی پروتستان، یکی از بانفوذترین شوراهای ملی در امریکا می باشد. این شورا طی یک بیانیه از (دُف) خواسته است که از برگزاری و میزبانی مراسمی قرآن سوزانی منصرف شود و آنرا لغو نماید.
این شورا هشدار داده است که چنین کاری باعث ایجاد تنش بین جهان اسلام و مسیحیت خواهد شد.
این شورا از تمام اعضای خود خواسته است که در راستای فراهم آوری و ایجاد فضای اعتماد و احترام بین جهان اسلام و سیار پیروان ادیان سماوی تلاش به خرج دهند.
در بیانیه این شورا همچنان آمده است که خدواند تمام بشریت را آفریده است. بناءاً با همه ای خلق خدا ، محترمانه باید برخورد صورت گیرد.
صفحه انترنتی مرکز جهانی دُف (Dove) براي مراسم قرآن سوزانی 11 سپتمبر تا حال بیش از (1600) یکهزار و ششصد نفر هوا خواه جلب نموده است.
در صفحه مذکور آمده است که قرآن مردمان را به آتش ابدی مژده میدهد می دهد. اینک ما قرآن را به جایی اصلی اش ( آتش) حواله میکنیم.
این درحالیست که یک گروه دیگر در صفحه فیس بوک که بیش از (3100) سه هزار یک صد هواخوا دارد ، حرکت مرکز متذکره را محکوم نموده است و علیه آن به شدت فعالیت می نماید. این صفحه از هوادارن خود وهمچنان سایر مردمان خواسته است که صفحه متعلق به مرکز متذکره را به " واحد بررسی های تخلف فیس بوک" اطلاع دهند تا صفحه این مرکز در فیس بوک از طریق اداره فیس بوک مسدود شود.

برای مطالعه متن اصلی این گزارش به اینجا اشاره کنید.
http://www.cnn.com/2010/US/07/29/florida.burn.quran.day/index.html

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه مثل این نظام فاشیست نیستند.

چه ربطی داره؟؟

اگه ما بیایم جمع بشیم بخوایم تورات رو آتیش بزنیم،مسلما دولت جلومون رو میگیره،به نظر شما کار دولت درسته یا غلط؟!!!

چه چیزایی میگید شماها

این علنا توهین به یه دینه (حالا دین بر حق یا نا حق) به یه قشر عظیم...

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز

NA ABJI MOJAHEDINE AFGHAN
MESLE AHMAD SHAH MASUDE
DAST PARVARDEYE AMRICA
BUDAN KE TALIB HA BA UNA
FARGH DARAN.
VALI BARAYE JAHAN KHEILI
BADE.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز

دقیقا
:gol::gol:

کیه که ندونه طالبانی ها تحت آموزش آمریکایی ها بودن تا سال ها

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه ربطی داره؟؟

اگه ما بیایم جمع بشیم بخوایم تورات رو آتیش بزنیم،مسلما دولت جلومون رو میگیره،به نظر شما کار دولت درسته یا غلط؟!!!

چه چیزایی میگید شماها

این علنا توهین به یه دینه (حالا دین بر حق یا نا حق) به یه قشر عظیم...

از نظر قانونی نمیتونند کاری کنند.باز هم میگم این جا ایران نیست که یک شبه تصمیم بگیرند .
اگر دولت اوباما بخواد یک قانون را زیر پا بزاره.زندانیش میکنند.
استیضاح میکننش.
باز هم میگم همه جا ایران نیست.که به راحتی بی قانونی باشه.
اگر یک حزب خطا کنه.اون حزب پدرش را در میاره.
اونجا رسانه ازاد .پدرش را در میاوردند

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر قانونی نمیتونند کاری کنند.باز هم میگم این جا ایران نیست که یک شبه تصمیم بگیرند .
اگر دولت اوباما بخواد یک قانون را زیر پا بزاره.زندانیش میکنند.
استیضاح میکننش.
باز هم میگم همه جا ایران نیست.که به راحتی بی قانونی باشه.
اگر یک حزب خطا کنه.اون حزب پدرش را در میاره.
اونجا رسانه ازاد .پدرش را در میاوردند

ببین بحث من اصلا ایران و دولتش نیست شما هی میگی همه جا ایران نیست!!!

من میگم اصل اینکار اشتباهه.کتاب مقدس دینی رو سوزوندن.

شما اومدی این خبر رو گذاشتی که بگی اونجا آزادی بیانه ؟؟؟؟؟

این همه خبر!!!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین بحث من اصلا ایران و دولتش نیست شما هی میگی همه جا ایران نیست!!!

من میگم اصل اینکار اشتباهه.کتاب مقدس دینی رو سوزوندن.

شما اومدی این خبر رو گذاشتی که بگی اونجا آزادی بیانه ؟؟؟؟؟

این همه خبر!!!

من این خبر را نزاشتم که بگم اونجا ازادی بیان هست.فقط یک خبر که خبر اصلی رسانه های امروز جهان هست را گذاشتم.

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
از نظر خبرگزاری فارس هست.
مدرک رو کن که من قبول کنم.

شما که همه دنیا رو دیدی و می دونی همه جا ایران نیست
توهین به مقدسات یک جامعه یک و نیم میلیارد نفری رو توی کشور آمال و آرزوهات دارن انجام میدن
به بهانه کاری که یا خودشون انجام دادن، یا دست نشونده های خودشون

آمریکا، که همه کسانی که اینجا هستن، قریب به اتفاق قبول دارن ابر قدرت علمی و نظامی دنیاست، علی الخصوص در نیروی هوایی، چطور از ربوده شدن هواپیمای کشورش مطلع نشد؟؟؟؟؟؟؟ چطور حظور هواپیما بر سر مهمترین شهر کشورش رو تشخیص نداد؟؟؟؟؟

و اما:
مدرک رو کنم که طالبانیا تحت آموزش آمریکا بودن؟؟؟؟
من نه توی وزارت دفاع آمریکا هستم، نه سرکرده طالبان
:biggrin:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه یکی میگفت 11 سپتامبر کار امریکا بود.
گفتم دلیلت چیه.
گفت امریکا جنگ راه بندازه تا سلاح های خودش را بفروشه.
و منطقش فقط همون بود.
من از منطق ایشون متوجه شدم.
که اگر فرد پولداری کشته بشه.100 درصد پسر اون فرد کشتتش چون از مرگ پدرش سود بهش میرسیده.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که همه دنیا رو دیدی و می دونی همه جا ایران نیست
توهین به مقدسات یک جامعه یک و نیم میلیارد نفری رو توی کشور آمال و آرزوهات دارن انجام میدن
به بهانه کاری که یا خودشون انجام دادن، یا دست نشونده های خودشون

آمریکا، که همه کسانی که اینجا هستن، قریب به اتفاق قبول دارن ابر قدرت علمی و نظامی دنیاست، علی الخصوص در نیروی هوایی، چطور از ربوده شدن هواپیمای کشورش مطلع نشد؟؟؟؟؟؟؟ چطور حظور هواپیما بر سر مهمترین شهر کشورش رو تشخیص نداد؟؟؟؟؟

و اما:
مدرک رو کنم که طالبانیا تحت آموزش آمریکا بودن؟؟؟؟
من نه توی وزارت دفاع آمریکا هستم، نه سرکرده طالبان
:biggrin:
پس مدرکی نداری.بر اساس حدثیات میگی.
ایا این سوال هایی که پرسیدی را رفتی جریانش را بپرسی که چی بوده؟رفتی ببینی دقیقا چه گذشت.
اصلا جواب خود امریکا را شنیدی.
فکر میکنی این سوالات را خود امریکایی ها از دولت نپرسیدند که چطور این اتفاق افتاد.؟؟
یا اینکه همینطوری حکم میدی و سر میبری

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
گفتم دلیلت چیه.
و منطقش فقط همون بود.
که اگر فرد پولداری کشته بشه.100 درصد پسر اون فرد کشتتش چون از مرگ پدرش سود بهش میرسیده.

جنگ هایی که آمریکا به خاطر 11 سپتامبر راه انداخت هرگز برای فروش سلاح نبود،
چون خودش بازیگر اصلی اون جنگ ها هست
و هدفش همون به قول خودشون استعمار !! و داشتن پایگاه توی خاورمیانه

ولی جنگ هایی که توی آفریقا راه میفته و بعضا جاهای دیگه، دقیقا هدفش همینه
و البته این که چه راهی بهتر از جنگ برای عقب افتادن بقیه کشورها

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم دلیلت چیه.
و منطقش فقط همون بود.

منطق مزخرفی بوده!!

11 سپتامبر کار آمریکا بود

چون میخواست ذهن بشر رو نسبت به خاورمیانه خراب کنه و یه تنفر ایجاد کنه

تا بهونه ای بشه که به عراق ، افغانستا و پاکستان حمله کنه .برای انتقام !!!

saeed_pacino

عضو جدید
اقدام به آتش زدن قرآن کاریه که واقعا توجیه پذیر نیست.ولی دوستان از یه منظر دیگه بیاین به بحث نگاه کنید.مگه روح قرآن چیزی جز توجه به مفاهیم اون و عمل به دستوراتشه؟وقتی ما هیچکدوم رو انجام نمیدیم قرآن واسه ما چه فرقی با یه کتاب داستان داره؟قرآن فیزیکی که اصلا مهم نیست.اگه قرآن آمیخته با پوست و گوشت ما بود و تو تموم لحظات ما جاری،مطمئن باشید هیچوقت از آتش زدن یه کتاب فیزیکی ناراحت نمیشدیم.واقعا ما چه فرقی با اون کشیش داریم؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
منطق مزخرفی بوده!!

11 سپتامبر کار آمریکا بود

چون میخواست ذهن بشر رو نسبت به خاورمیانه خراب کنه و یه تنفر ایجاد کنه

تا بهونه ای بشه که به عراق ، افغانستا و پاکستان حمله کنه .برای انتقام !!!

میتونم دلایل شما و مدارکتون را برای این ادعا چی هست.
چرا میخواست انتقام بگیره.
چرا میخواست خاورمیانه را خراب کنه.
مثلا قبل از اینکه امریکابیاد.
خاورمیانه خیلی وضعش خوب بود.
صدام خیلی وضعش خوب بود.
قبل از اینکه امریکا بیاد که طالبان حکومتش پدر ملت خاورمیانه را در اورده بود.
نابودی طالبان و صدام به سود ایران و منطقه تموم شد

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونم دلایل شما و مدارکتون را برای این ادعا چی هست.
چرا میخواست انتقام بگیره.
چرا میخواست خاورمیانه را خراب کنه.
مثلا قبل از اینکه امریکابیاد.
خاورمیانه خیلی وضعش خوب بود.
صدام خیلی وضعش خوب بود.
قبل از اینکه امریکا بیاد که طالبان حکومتش پدر ملت خاورمیانه را در اورده بود.
نابودی طالبان و صدام به سود ایران و منطقه تموم شد

یعنی شما میگی آمریکا منجی خاورمیانه است؟!

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجاهدین با طالب ها فرق دارن

مجاهدین با طالب ها فرق دارن

http://fa.wikipedia.org/wiki/مجاهدین_افغان
توش میگه که مجاهدین افغان از آمریکا حمایت شده علیه حکومت شوروی
اما یه عده افراطی به نام طالبها از توشون اومدن بیرون (با توجه به مهماتی که اونا داشتن)
و اگه یادتون باشه توی جنگهای بین این دو گروه احمدشاه مسعود هم کشته شد(روحش شاد)
اینم دانش نامه آریانا(نام کهن افغانستان):
http://database-aryana-encyclopaedia.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html
حمايت آمريکا از مجاهدين افغان

عمليات پنهانی امريكا به منظور كمك به مجاهدين افغان در اواخر دهه ۱۹۸۰ ميلادی، زير نظر چارلی ویلسون شکل گرفت.

چارلی ویلسون که در ده هشتاد میلادی نماینده ایالت تگزاس ایالات متحده آمریکا در کنگره این کشور بود، به دلیل حمایت‌هایش از مجاهدین افغان در جنگ علیه اتحاد جماهیر شوروی سابق شهرت دارد. اين همان شخصی است که پس از حمله ارتش سرخ به افغانستان در سال ۱۹۸۰ توانست کنگره امریکا را متقاعد کند که با تصویب یک بودجه عظیم چند صد میلیون دلاری و ارسال پول٫ تسلیحات و کمک‌های دیگر رزمنده‌های افغان که در آن زمان مجاهدین نامیده می‌شدند را علیه ارتش تا بن دندان مسلح شوروی بسیج کند. مسلمان‌های تندرو از پاکستان و عربستان و مصر به کمک برادران افغان خود فرستاده شدند. نطفه سازمان‌هایی مانند القاعده و یا گروه طالبان که این روزها آمریکا از آنها به‌عنوان لولو خوره برای ترساندن دنیا استفاده می‌کند در همان ایام بسته شد. پول فراوان و غذا و تجهیزات و اسلحه‌های مدرن از آمریکا به پاکستان می‌آمد و بوسیله شتر و قاطرهایی که از ایالت تنسی آمریکا آورده شده بودند به داخل افغانستان حمل می‌شد. ماموران سازمان سیا و مربی‌های نظامی آخرین تاکتیک‌ها و روش استفاده از جدیدترین سلاحها را به مجاهدین افغان می‌آموختند. از جمله این سلاحها موشک‌انداز انفرادی "استینگر" بود که افغانها به کمک آنها دمار از روزگار هواپیماهای ارتش سرخ و هلکوپترهای عظیم‌الجثه و مخوف روسی معروف به Hindi درآوردند.

چارلی ویلسون مهمترین موتور حرکت دهنده این جریان بود. بودجه این کار را از پنج میلیون دلار به دویست و پنجاه میلیون دلار رساند. بارها به خاورمیانه و پاکستان و افغانستان سفر کرد و ماجرا را از نردیک دنبال کرد.

چارلی ویلسون موفق شد در نتیجه تلاش‌هایش منابع زیادی را برای فراهم ساختن سلاح و تجهیزات نظامی در حمایت از مجاهدین افغان فراهم کند.

موشک‌های زمین به‌هوای استنگر نیز در نتیجه تلاش‌های آقای ویلسون در اختیار مجاهدین افغان قرار داده شد.

این موشک‌ها بعد از آن در اختیار مجاهدین قرار گرفت که نیروهای شوروی سابق با استفاده از نیروهای هوایی و بمب‌افگن، مواضع مجاهدین را در هم می‌کوبید و فدافندهای هوایی که مجاهدین در اختیار داشتند، در دفاع از بمب‌افگن‌های سریع‌السیر شوروی موثر نبودند.

بسیاری از موشک‌های استنگر که مجاهدین در اختیار داشتند، عملا استفاده نشد و بعدها آمریکایی‌ها سعی کردند آن را با قیمت چند برابر از گروه‌های مجاهدین بخرند.

هراس آمریکایی‌ها از اینکه مبادا این موشک‌ها در اختیار رقیب اصلی‌اش، روسیه، قرار بگیرد سبب شده بود بازار خرید استنگر برای مدتی گرم باشد و فرماندهان عمده گروه‌های مجاهدین را به‌خود مشغول کند.

اون قسمت نشون میده طالب ها هدف اصلی نبودن بیشتر هدف مجاهدین و تشکیلو حمایت جلوگیری از نفوذ شوروی در دنیا بوده.
آیا شما اصلا اسم مجاهدین رو شنیده بودین؟؟؟
آیا میدونستین مردم افغان برخلاف طالبها اونا رو دوست داشتن و منجی خود میدونستن؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی شما میگی آمریکا منجی خاورمیانه است؟!

من نمیگم منجی خاورمیانه هست.
هدف امریکا برای خودش بود.از طرف صدام و طالبان تهدید میشد.
نابودشون کرد .
کاملا یک کار منطقی کرد.قبل از اینکه کسی برایش شاخ بشه.نابودش کرد.
ولی میگویند دشمن دشمنت دوست تو هست.
طالبان و صدام 2 خطر بزرگ در همسایگی ما بودند.
افغانستان را طالبان نجات داد.
شما همین الان برو ببین کابل چه خبر هست.
علم و دانش و امکانات و ازادی های اجتماعی 100 برابر شده.
یک طور حرف از خاورمیانه میزنی که انگار خاورمیانه چی داشت.؟؟
عقل من میگه که وضع کره جنوبی را میبینم.وضع ژآپن را میبینم.وضع کشور هایی که با امریکا هستند و دوستشون هستند را میبینم.
متوجه میشم که برایشون سود داشته.

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیکت آپ
خیلی این موضوع مهمه چون ممکنه واقعا یه فاجعه بشه
فکر کنید توی آمریکا با اون جمعیت مسلمانش کی میتونه تحمل کنه؟؟؟
پس قطعا درگیری تو امریکا پیش میاد ،این که هیچی
مسلمونای دنیا حساسیت نشون میدن
آمریکایی هایی که شاید با مسلمونا رفتار خوبی قبلا داشتن بعد از درگیری سر لج بیفتن و واویلا
آخرین خبر ررو کسی داره بذاره
سپاس